Új privát üzeneted érkezett!

Asszonyfajzat! Nem ismertelek (vagyis lehet, sőt biztos találkoztunk), én a te csoportod után végeztem, én is a rajz-ének csoportba jártam! Csak én a rajzos felébe! Kicsi a világ, a barátnőm a csoporttársad volt!Kép))
andisz

Sziasztok!

Orsi,
azt hiszem nem megyek hozzád holnap, ne haragudj!!! Mostanra már sokkal náthásabb lettem! Szerintem vezteni sem tudnék, mert percenként prüszkölök, 10 perc után nem látnék ki a szélvédőnKép! Csak megfertőznélek benneteket! Ez nálam csak pár napig szokott tartani, úgyhogy a jövő héten megyek, ha neked is jó? OK?

Bea,
mennyire igaz!!!

Judit,
nem lehetett könnyű átvészelni!!! Örülök, hogy már minden rendben!
A homeos szerek közül eddig csak a Stodal szirupot használtuk, de az bevált!

ÜDV:Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Sziasztok!

Zsu!

Nincs még honlapunk,de ha elküldöd nekem emailben - az eredeti felbontásban - meg tudjuk csinálni a képeket. balogh.bea@enternet.hu
Írj, ha érdekel.

Nicsi!
Miért érzed különcnek magad?
Neked is érdekes történeted van?

Bea
beátab

Sziasztok!

Orsi,
néha szoktam a nemférjemet férjként emlegetni, így egyszerűbb. Nemsokára mégis a férjem lesz.

Andisz,
én 18 éves koromig Tatán laktam. Kép

Bea,
nagyon helyes a kishapsid! Kép

pelenka: Nekünk a Libero vált be. Próbáltam azt is, amit Bogi árul, lehet kapni Győrben, de az én kényes fenekű babámnak jó piros lett a feneke.Kép

Megint csak belinkelem a mai vizsgálatot, már leírtam 1x:
http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7486&post=837434#POST837434

Köszi, hogy gondoltatok ránk!

Tünde
Vendég

Beátab!

IGEN?IGEN! Nagyon terveztük! Sajnos már több babát elvesztettünk.De most reménykedünk!

Lányok!

Annyira jó ,hogy drukkoltok!

Csodálkoztok ,hogy megbabásodtam,mikor ennyi gyönyörű babafotót látok itt? KépKép
rusnya

Tünde, akkor Te innen mentél Győrbe? Én Győrből jöttem ide, bár én csak 5 évig voltam győri!Kép
Az én fiamnak is vesemedence-tágulata van.Kép
andisz

Andisz,
igen. Tatáról ide. És mekkora a fiad? Kinövi, vagy mit mondtak? Hova jártok vele?
Vendég

2,5 éves. Neki már méhen belül is megvolt, nem tudom a Te babádnak születése után lett?
Most közepesfokban tág, nem lehet tudni, hogy kinövi-e. Nálatok pontosan mekkora? Egyenlőre kontrollokra járunk a Bethesdába.
andisz

Zitának méhen belül nem vették észre, hanem 11 hetesen szűrésen, és sajna nagyobb lett. A bal vesében 14,8x17,3x6mm, űrtartalma 0,8ml, átmérő 6,5mm; kehelyszárak átmérője 4mm
Jobb vesében 10,2x10,6x3,3mm, űrtartalma 0,2ml, átmérő 2,9mm
Gőzöm sincs, hopgy ez mekkorának számít, dokinő term. azt mondta, hogy ez nem nagy.
Vendég

Tünde, Andisz!

Nem irigyellek benneteket! Ha nem növik ki a gy erekek, mit lehet tenni? Lehet ezt műteni? Mit befolyásol ez a tágulat?

Nekünk megint nehéz éjszakánk volt, úszni sem tudtunk menni. Nem számolom, hányszor kelek éjszaka. A fogzás minden kínját átéljük. Eddig nappal nem volt gond, de most már akkor is nyűgös szegényem. Ez a 3. fog nagyon nehezen jön. Tudtok róla valamit, esetleg fent nehezebben bújnak ki?

Kriszi!

Ti húsevők vagytok már Marcival,ugye? Te össze tudod teljesen pépesre turmixolni a husit? Mert nekem nem lesz olyan, mint a bébiételekben. Pedig szeretnék mindent magam készíteni neki.

Zselyke,és Zita babák még nem esznek ilyet?

Márti!
Jó hogy meggyógyultak a kicsik!Neked jobbulást!

Judit!

Én a Viburcol kúpot próbáltam,semmi haszna nem volt....

szép napot mindenkinek: Zsu
zsu2

Tünde, Andisz!

Nekünk is voltak gondok a kislányom veséjével. Itt műtötték Győrbe. Ide is járunk a nephrológiára.

Ti kihez jártok?

Nekünk a Dr. Écsi Mária a gyerekorvosunk. Jár hozzá még valaki? Vélemény?
Én eddig csak jókat hallottam róla.

Jók legyetek!

Judit
juditta2

Zsu,
Zita még csak tápszert eszik.

Judit,
mi volt a kislányod veséjével? A mi gyerekorvosunk dr Szilágyi István, nephrológián pedig a dr Bereczky Judithoz járunk.
Vendég

Tünde, nekünk egy ilyen adatunk van:28x20x21mm Nektek jó pontosan lemérték! Bálintnak egyetlen papírján sincs ilyen pl., hogy űrtartalom. Õ már volt egyszer húgyúti fertőzéssel kórházban egy hetet.
Zsu2 elméletileg igen, előfordulhat, hogy műteni kell, Bálint közel állt hozzá, még most sem biztos, hogy megúsztuk.Kép
andisz

Judit,
bocs, már olvastam hogy 4 veséje volt.

Andisz,
hát, a tiétek jóval nagyobb tágulat.Kép
Vendég

Szia Mindenkinek!

Édesek vagytok,hogy dicséritek a profilomban szereplő idézetet.Egy anyák napjára összeállított idézetgyűjteményben bukkantam rá,helyesebben,ennél az idézetnél nyílt ki a könyv.Szíven talált,mert a saját gondolataimat olvastam vissza.

Beátab!A Te idézeted szívbemarkoló.Valóban szép.
Úgy gondolom,az anyaságról csak túlcsorduló érzelmekkel és igaz szavakhoz ragaszkodva lehet írni...

Zsu2!Igen,már kap húst Babintink,de bevallom,csak kétszer adtam neki általam főzött,kézi mixerrel,főzelékkel+anyatejjel vagy leves lével+sárgarépával összeturmixolt papit.Sokáig turmixoltam,bő folyadékkal.Majdnem olyan állagú lett a bébiétel,mint az üveges csoda-menük.Egyébként inkább Hipp bébiételeket kap,abból is a gyümölcs+hús változatot,mert a zöldségeket nemigen fogadja el.A krumplit egyenesen utálja.Nevetőrohamot kaptam a legutóbbi próbálkozáskor is,mert szabályosan célbaköpködte a krumpli+alma pépet az orrom hegyére.Amikor kitört belőlem a harsány nevetés,csak nézett,hogy mi bajom lehet,aztán a jó hangulatból újabb energiákat merítve megkaparintotta a papis üveget és kiborította.Kép
Én is saját készítésű,biztosan nem sózott,cukrozott ételeket akartam adni Pintyőmnek,szem előtt tartva a változatosságot,hogy egy tápanyag,vitamin hiánya se okozzon betegséget,esetleg allergiát nála,de nem tudtam tartani magam elhatározásomhoz.Így kiválasztom -a kismama magazinokban,és védőnőnk által felsorolt szempontoknak megfelelő-legmegbízhatóbb üveges bébiételeket.Még babaétel-szakácskönyvem is van,amit majdhogynem betéve tudok..KépKitartást neked,és bő fantáziát a pépkészítéshez!

Andisz!Izgalmas,hogy ennyire kicsi a világ.Ki a barátnőd?Persze bevallom,borzalmas a névmemóriám,de ha segítesz egy kicsit rövid történetekkel esetleg,biztosan beugrik az arca.Vagy arcotok.Kép

Jobbulást minden csöppségnek és lelki erőt szüleiknek!
Szép éjszakát!

Ui.:Legközelebb leírom,hogyan ismerkedtünk össze párommal-ha még érdekel benneteket...Kép
Szia Nektek!
Kriszi
asszonyfajzat

Sziasztok!

Kriszi!
Érdekel Kép

Na most elcsodálkoztam rajtad Kép Mármint azon, hogy üveges bébiételt adsz Babintidnek.
Rólad pl. azt gondoltam volna, hogy minden nap főzőcskézel neki. Kép
Én egyébként nem is határoztam el soha, hogy főzök nekik. Éppen elég dolgozni, meg főzni magunknak délelőtt. Ha nekik is kéne akkor szegények 4 óra előtt nem ettek volna.
Így én is bébiételt veszek.
Bár Kacca majdnem mindent megeszik, de mindenből csak egy fél üveggel, aztán tápszer.
Nem szeret kanállal enni.
Lili meg már régóta azt eszi amit mi, és 8 hónapos kora óta nem eszik pépeset, pedig az első foga 14 hónaposan jött ki.

Tünde!
Örülök, hogy az eredmények jök lettek. Szegényke. Katicát sem tudtam lefogni vasárnap este a koponyartg-en.

Judit!
Andisz!
Küldjetek a táblicskuhoz adatokat, jó?

Nicsi!
Sziaaaa! Magatokról is írj egy kicsit!

Puszi mindenkinek: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Orsi!

Küldtem Neked mailt, megkaptad?
Vendég

Bogi!

Név:Judit
lakóhely: Győr-Marcal I.
Lányom: Hanna 2002.08.05.
névnapja: 05.24.

Nem tudom, mi kell még, írj ha kihagytam valamit.
Köszi, hogy felraksz a táblára!

Bébiétel

Szerintem ne csináljatok gondot abból, ha üveges kaját adtok a kicsinek. Én a kezdeti etetésekhez főztem, mert akkor csak pár kanál fogyott. Később, amikor már legalább fél üveggel meg tudott enni, megvettem a boltba. Sztem változatosak. Persze nem minden nap azt kapta, de tartalék mindig volt otthon.
Bocs, hogy beleszóltam a témába, bár engem már/még nem érint.

Kinek, meddig marad az oviba a gyerkőc?
Én még itthon vagyok, nem tudom otthagyjam-e délután, vagy hazahozzam az ebéd végén.
Írjatok véleményt!

Judit
juditta2

Sziasztok!

Enikő!
Nagyon örülök a pocaklakódnak,és anyudnak is szorítunk.

Judit!
Üdvözlünk,én Csilla vagyok,van egy 17 hónapos Panna lányom,meg még két lányka a pocibanKép

Ja,egy régebbi témához hozzászólva,én is internetes feleség vagyokKép

Bea!
Téged is üdvözlünk,mi is Csanakon lakunk,és a hugoddal már többször beszélgettem,mert nálatok szoktuk előhivatni a képeket.Azt hiszem egyszer te is épp ott voltál,de akkor még pocakosan.

További szép napot mindenkinek
Csilla
Vendég

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, próbáltalak visszaolvasni Benneteket. Marcellt nagyon megviseli a betegség, óránként szopizik, mindig csak keveset, nagyon fájhat a torka. Szopizások közt alszik negyed órát,közbenső időszakban pedig sirdogál. Szóval kicsit fáradt vagyokKép

Csilla!
Örülök Neked! Merre laktok? Mi az Új Élet utcában.
A nevedre most nem emlékszem, de biztos találkoztunk. 4 éve a Kodakban dolgozom.
Hogy viseled az ikerterhességet a Panna mellett?
Nem lehet könnyű. Nem jár bölcsibe?
Úgy örülök, hogy többen vagyunk akik a neten ismerkedtek meg. Kép Mesélj róla.

Tünde!
Örülök, hogy nincs nagyobb baja a Zitának. Láttam róla több képet a másik topikban, olyan aranyos.

Kriszi!
Érdekel a történet, várom.Kép

Judit!
Én meg csak rosszakat hallottam az Écsi doktornőről. Sőt tapasztaltam is a "kedvességét". Egyszer helyettesítette a mi doktornőnket /Dr. Szilágyi Ildikó / Kyra azóta nem hajlandó bemenni a rendelőbe. A mi doki nénink egy tünemény. Hozzánk házhoz jár, bármikor hívhatom, azonnal jön. De amíg bejártunk a rendelőbe, addig is maximálisan elégedett voltam vele.

Zsu!
Látom Neked sincs nagyobb nyugalmad. Kitartás, csak kibújik az a fogacska végre.

Emőke!
Remélem most minden rendben lesz. Nekem is volt egy 12 hetes magzatelhalásom még Kyra előtt, iszonyúan megviselt. A következő terhességnél viszont próbáltam elfelejteni, pozitívan gondolkodni, nem rettegni. Ezt javasolnám Neked is. Fontos a lelki stabilitás.

Üdv. mindenkinek!
Bea
beátab

Sziasztok!

Zsu
Zselyke még vegetáriánus. A múlt héten kezdtük a főzelékeket. A húsra azt irta a szakácskönyv, hogy daráljuk le. Hm...
Krisz fogára próbáld meg a bébi panadolt, van benne fájdalomcsillapító és nyugtató is, de csak 3 napig adhatod.

Bea
Jobbulást nektek. Én is azt hittem, ha szoptatok akkor nem lesz beteg a gyermek. Volt beteg, nem is egyszer,Kép pedig még mindig szoptatom.

Tündi
A hétfői e-mailt megkaptam és válaszoltam.

Márti
A jobbulást. A jövő hét nem jó nekem és az utánna levő sem, mert hazamegyünk anyámhoz, majd 15-én jövünk vissza.

Kriszi, Csilla
Mi a ti történetetek?

Megkérdeztem a Tappancs játszóházat, találka miatt. Reggel 9-19-ig vannak nyitva, azt mondta a hölgy hogy 1 1,5 éves gyerekek szoktak ott lenni, de kisebbel is lehet menni. Egy óra 750 Ft. Lehet, hogy nem a legjobb találkahely.

Csók: Orsi

Kép
sorsoly

halihó!

Mi a véleményetek a bölcsiről? Életkor? Mikor? Hová? (Nem is tudom, hol van Győrben..)Szóval kinek milyen tapasztalata van ill. mit hallott?
Köszi
marengo

Bogi, Bea, Mindenki!
köszönjük az együttérzést, úgy néz ki talán nem olyan komoly a dolog.

Orsi,
nem kaptam meg a mélt! Jó sokáig Anyudnál leszel, remélem nincs baj, és csak kényeztetésre mentek! Kép

KépKép

Tünde
Vendég

Sziasztok!

Olyan jó,hogy ilyen sokan vagyunk. Még mindig nem jött ki a fog, éjjel 1.5 órán át dajkálás volt,éneklés,stb...Bár nem sírt keservesen,inkább csak nyügös.
Én magam akartam a főziket készíteni. De a turmix nem akarja elvinni a husit. Úgyhogy vettünk egy csomó bébikaját. Husi nélkül meg tudtam csinálni. Szerintem tök jó főzni a bébinek.

Zsu
zsu2

Sziasztok!

Zsu!
Nekem is a turmixokkal van mindig gondom, pedig már tele van mindenfélével a konyha Kép

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Szia Mindenkinek!

Én is imádok különböző papikat alkotni pindúrkámnak,de a konyha anyukám felségterülete,s mire kiéli magát az aktuális napi ebéd elkészítésében,elszalad az idő.Míg Marci nem evett husit,minden nap készítettem neki félrevonulva valamilyen gyümölcskeverék-pépet;van turmixgépünk,gyümölcscentrifugánk,citrusfacsarónk,üvegreszelőnk (nász-,és babaköszöntő ajándékok)-egytől egyig mindet használtam már,remek szolgálatot tettek,de nem tudom azt a változatosságot biztosítani,amit az üveges bébiételek kínálnak.Persze a saját készítésű ételben biztos nem lesz felesleges só,cukor,más fűszer,glutén,tehéntej származék,ízfokozó,stb,de bizalmat szavazok a bébiétel gyártóknak és kedvemre válogatok.A kedvencünk a Milupa Frutapura,és a Hipp termékcsalád.
Valamint nemigen vagyunk húsevők,a néha előforduló "rohamoktól" eltekintve,amikor szárnyas hústól sűrű levest készítünk,vagy a már korábban említett töltött paprikát,illetve
szalonna-hagyma pikniket tartunk.Ám így is ritkán fogyasztunk kacsát,libát,borjút,bárányt,nyulat,míg az üveges bébiételek ezeket mind tartalmazzák a legkülönfélébb variációkban.
Egy szó,mint száz:élvezem a gyártók nyújtotta változatosságot,ugyanakkor nem viszem túlzásba,nem kényelmesedtem el,hiszen még mindig napi ötször-hatszor szoptatok,és magam is készítek húsmentes papikat csöppömnek.

Zsu2!Kitartás,és kívánom,hogy minél előbb kibújjanak azok rakoncátlan fogacskák.

A többieknek legközelebb írom le az egyes témákkal kapcsolatos észrevételeim,véleményem.Senkit sem fogok elhanyagolni...Kép
És köszönöm az őszinte érdeklődést:jegyzem,hogy tartozom egy romantikus szerelmi történettel....Kép
Most csak ennyire volt időm,futok babázni,és átadom a gépet a következő sorban állónak...

Szia Nektek!
Kriszi
asszonyfajzat

Sziasztok lányok!

Csak egy gyors bekukk mert hullát játszom!
Anyumat ma megoperálták,és este már tudtam is vele beszélni,csak a dokival nem.Na majd holnap.
Pocaklakóm jól van. Ma a munkahelyemen vettek le vért Total B HCG-re és 206-os lett!

millió puszi mindenkinek,a piciknek pedig jobbulást!
Most nagyon boldog vagyok! Jó éjt mindenkinek!
rusnya

Enikő!

Együtt örülünk veled!

Zsu
zsu2

Sziasztok!
Egyszer már beköszöntem ide közétek, mert én is győri vagyok, akkor épp még csak dokit kerestem.
Most tegnap voltam egynél és kíváncsi vagyok hogy valaki közületek jár-e vagy járt-e hozzá, vagy hallott-e róla valamit. Dr. Nagy Miklósról van szó.
Megköszönném ha tudna valaki infót adni.
Köszi: Niki

kancellárka

Sziasztok!

Mit lehet ajándékozni egy kisfiúnak a keresztelőjére?

Emőke
Csak megérte bekapcsolódni a fórumba. Kép

Tündi
Küldtem e-mailt. Azért megyünk ilyen hosszú időre, mert mind a kettő nagymama Tiszaújvárosban van, és igy elég idő jut nekik unokázni, én meg barátnőzhetek, lógathatom a lábam. Jövő vasárnap a kedves is csatlakozik, igy lesz ideje neki is pletyózni az anyjával.Kép

Kép
sorsoly

Keresztelőre mi gyereknek való tányérkészletet (lapos mély + egy bögre) ajándékoztunk, meg egy evőeszközkészletet (mármint egy kisvilla kiskanál kiskés) belegravírozva a neve.
Bocs hogy én itt újként, de gondoltam, hátha hasznosítható az ötlet. Kép

kancellárka

Sziasztok!

Én leggyakrabban főztem az ikreknek, kettejüknek, már egész nagy adagokat lehetett csinálni, mikor az ebéd már csak főzelék lett. Üveges bébikaját csak hétvégén adtam nekik, a saját kényelmem miatt, hogy legalább akkor ne kelljen a felnőtt kaja mellett pepecselni. És persze így változatosabb husikat kaptak, a nyúl és a bárány nálunk sem mindennapos. Ha főztem, mindig botmixerrel pépesítettem a főzit, de aztán hamar rátértem arra, hogy csak villával összetörtem. Az ínyükkel, szájpadlásukkal nagyon szépen szétnyomták a puhára párolt zöldségdarabokat, és a husi sem okozott gondot.

Orsi,
tulajdonképpen tegnap reggel már kutya bajom sem volt. Nagyon gyorsan kilábaltam, épp úgy mint a család többi felnőtt tagja. Csak a gyerekeknek tartott egy kicsit tovább.
Jó utat, és jó pihenést nektek a szüleiteknél!!!

Édesanyám minden tiltakozásom ellenére babynyakláncot vett Jánosnak keresztelőre, ami még soha nem volt a gyerek nyakában és valószínűleg nem is lesz. Nem vagyok híve a gyerekek ékszerezésének, max a kislánynak fülbevaló.

Kancellárka,
Nagy Miklósról nincsen személyes tapasztalatom, de jókat hallottam róla.

Enikő,
veled örülünk, és szorítunk!!!

ÜDV:Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Márti!

Akkor szerinted nem baj, ha apró szálak megmaradnak a husiból? Mert hát jó a bébikaja, de azért az ára...

Orsi!

Érezd jól magad,jó pihenést!!!!

Niki!

Helló! Én pont dokit akarok váltani. Majd írj,ha bevált a N.Miki.

Zsu
zsu2

Zsu!
Csak egyszer voltam nála tegnap. A terhesség mellett kisebb bibit (viszereket a hasban) állapított meg és pont emiatt érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata van.
Amúgy elsőre nyagyon szimpatikus volt.

kancellárka

Niki!

Babát vársz? Hányadik hét?

Zsu
zsu2

Sziasztok!

Kriszta!
Bölcsödével kapcsolatban nekünk pozitív tapasztalatunk van. Kyra 20 hónaposan került bölcsibe, egy darabig reggelente sírdogált, de csak addig amíg ott voltam, ha már nem látott ment játszani a többiekkel. Nagyon hamar szobatiszta lett, megtanult egyedül enni, öltözni, és ami a legfontosabb alkalmazkodni.
A Mónus Illés úti bölcsibe járunk. Szerencsénk volt, nagyon jó gondozónőket kaptunk. Vannak egészen picurka gyerekek is, 8-10 hónaposak.
Száva nagyon szép az új képen is. Gyönyörű szemei vannak.

Niki!
A Nagy Miklósról mostanában nem hallottam semmit, régebben nagyon felkapott doki volt.
Én a Bodai Karcsinál szültem a kicsiket, bárkinek tudom ajánlani, nagyon meg voltam vele elégedve. Szülésznőt nem akarsz fogadni?

Zsu!
Mi a helyzet a fogacskával?

Bea
beátab

Sziasztok!

Zsu,
szerintem nem nagy baj, ha nem teljesen sima állagú amit főzöl a manónak. Próbáld meg először késsel összeaprítani a husit, aztán tedd a turmixba.
Hát igen, anyagilag is elég megterhelő ha csak üveges bébiételt eszik a kicsi. Jánosnak volt kb. 1 hónapos időszaka, amikor nem volt hajlandó mást megenni, csak az üveges kaját. Náha sikerült becsapnom, hogy azt tettem az üvegbe amit én főztem, de egy idő után rájött a kis okosKépAkkoriban jó étvágya volt, ebédre megevett 2 üvegest. Végül olyan cselhez folyamodtam, hogy ahogy fogyott az üvegből, kevertem hozzá a saját főztömet, így egy üveget megspóroltam.

Niki,
bölcsis tapasztalatom egyenlőre még nincs. Nyáron szeretném beszoktatni az ikreket, hogy ősztől dolgozhassak. Valószínüleg a Kodály Zoltán utcai bölcsibe fognak járni.

Üdv: Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Bea!

Leírnád, milyen negatív dolgokat hallottál az Écsi doktornőről?
Nekem így elsőre nem volt vele gondom.

Köszi:
Judit
juditta2

Szia Judit!

Mikor mi voltunk nála, akkor velünk kifejezetten barátságtalan volt. Ez talán azért tünt fel különösen, mert a mi doktornőnk sokkal barátságosabb.
Beszélgettem több anyukával is akik átjöttek tőle,mert ők is barátságtalannak ítélték meg.
Meséltek olyat is, hogy a rendelési idő végével fogta a tásákáját és elment,mert neki dolga volt,pedig voltak még ott beteg gyerekek. Na ilyet a mi doki nénink sohase csinálna. Van hogy még egy órát is ott marad, ha sokan vannak.
De hallottam olyat is, hogy ő nem volt valakinek szimpatikus. Tehát nem kell rám hallgatnod, csak elmondtam a véleményemet.Tudod mindenkinek mások az elvárásai, és nem lehet mindenkinek úgyanaz a véleménye.

Bea
beátab

Bea!

A fog sehol. Ez a helyzet. Veletek mizujs? hogy van a pici?

Mindenkinek nyugis éjszakát. Én fáradt vagyok és rosszkedvű. Úgyhogy most kialszom.

Sziasztok: Zsu
zsu2

Sziasztok, jó reggelt!

Zsu!
Igen nagyon úgy néz ki, hogy babát várok, mensi alapján 5+4-nél tartok.

Bea!
Köszi az infót, remélem a régi felkapottság után nem azért nem hallani róla mert alábbhagyott a színvonal.
Mondjuk így is két gyerekes anyuka ajánlásával mentem hozzá, és elég sok pocakos nővel találkoztam a váróban. Csak nem lehet annyira rossz.
Szülésznő kérdésen még nem is gondolkodtam, ehhez kicsit talán még korán van.

Üdv, és köszi: Niki, azért ha nem baj, majd jelentkezem még, ha befogadtok.

kancellárka

Sziasztok!

Niki!
Nemhogy befogadunk, már befogadtunk. Még a táblázatba is beletettelek, biztos nem vetted észre. Most az utóbbiban csak azért nem voltál benne, mert semmi adatot nem tudtam rólatok Kép

Én is tudom ajánlani a Bodai Károlyt. Nagyon jó orvosnak tartom! Én Likár Zsolthoz járok egyébként, de Katicát Bodai doktor segítségével szültem, mert Zsolti szabadságon volt.
Én szülés után, varratszedés közben kicsit elbeszélgettem vele, és hát amit mondott a hivatásáról, azt egy kicsit meg is könnyeztem ott Kép

Lányok!
Tagnap főztem Katicának, és úgy néz ki, ő végre hajlandó megenni a házikosztot is.
Lilibe nem tudtam egy kanálnál többet beletukmálni saját kotyvasztásból, pedig próbálkoztam nála, de neki az üveges bébiétel jobban bejött.
De Katicának úgy néz ki főzni fogok, mert amíg az üvegesből megeszik fél üveggel, az enyémből megevett egy egész üvegnyit.

Na megkaptuk az első anyósom által igényelt GYES-t. Kép

Niki!
Mi az, hogy 5+4 hét? Én úgy tudtam eddig, hogy a terhesség valódi heteihez mindössze kettőt kell hozzáadni.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi!
Hol tudom megnézni a ti táblázatotokat?
Amúgy milyen adatok kellenek, megadom akkor.
5+4 az 5. betöltött hét után 4 nappal, vagyis a 6. hétben vagyok. Érthető?
Várj idevarázsolom a vonalzómat:
Kép
Üdv: Niki

kancellárka

Sziasztok!

Niki, Márti
Kösz az ötleteket.

Nekem Zselyke megeszi, amit főzök. Sokmindent még nem kapott, de az a kevés izlett neki. Az üveges bébiételt szombaton próbáljuk ki, útközben.

Megyek megpróbálok összepakolni. Valamit biztos itthon felejtek, mert úgy még nem sikerült pakolni, hogy valamit ne felejtettem volna el. Kép

Legyetek jók.
Szép hétvégét!!

Kép
sorsoly

Niki!

gratulálok- Akkor még van egy kevés hátra! Ha mégis gondolnál szülésznőre,én a Miski Tímeával szültem,csak ajánlani tudom. Hihetetlenül kedves,és segítőkész!

Zsu
zsu2

Megtaláltam a táblát Kép
Látom már csak a lakóhelyemet nem tudni, hát ezt én sem tudom Kép
Na jó épp költözködünk átmenetileg anyósékhoz Öttevényre, aztán egy újba remélhetőleg még a szülés előtt. Most még Győrben lakom ápr. 1-ig.
Épp lakáskeresőben vagyok. Nehéz ügy.

Zsu! Köszi, majd ha odaérek akkor úgyis kikérdezek mindenkit a témáról. egyenlőre várom még a két hetet, hogy szívdobogás is legyen, csak aztán kezdődik el a sűrűje, védőnő, stb...

kancellárka

Köszi a bölcsis infokat, Bea!
marengo

Sziasztok!

Niki!
Hol találtad meg a táblát?
Milyen lakást kerestek? Új,használt,mekkora és hol?

Zsu!
Sikerült kipihenned magad?
Nálunk sem valami rózsás a helyzet. Marcell nagyon nyűgös napok óta, csak kézben vagy a hintájában van el. Mindig mozognia kell valaminek alatta. Jól elrontottam.Kép
Én is a Timinél szültem, őt akartam ajánlani. Nagyon meg voltunk vele elégedve. Jövő héten megyek be hozzá a kórházba megmutatni neki a Marcellt.

BeaKép
beátab

Bea!
A február 24-én archiváltban találtam a táblát.
Lakás, inkább ház, sorházat keresünk Győrön belül, már Csanakot is elfogadnánk meg még szentiván ami belefér, szerkezetkészen, nappali+3 szobásat max 14,5 millióért.
Amúgy egy tünemény a kis Marcell, gratulálok hozzá Kép

Már megint sikerült sokat írnom, lőjjetek le ha sok vagyok.

kancellárka

Niki!

Dehogy vagy sok, ide az jön aki szeret társalogni.
Köszi a dicséretet. A lányom is aranyos, próbálok róla is felrakni fotót, de nem megy a tömörítés. Marcellt most fotóztam gyengébb felbontásban azért tudtam feltenni.
A régi táblát ismerem, de a Bogi csinált újat és azt nem tudom hol lehet megnézni.
Mi Csanakon lakunk sorházban, pont ekkora lakásban. Szerintem itt van több hasonló lakás ami még eladó. Voltatok már itt körülnézni? Gyirmót nem tetszene?
beátab

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?