Szia Mindenkinek!
Én is imádok különböző papikat alkotni pindúrkámnak,de a konyha anyukám felségterülete,s mire kiéli magát az aktuális napi ebéd elkészítésében,elszalad az idő.Míg Marci nem evett husit,minden nap készítettem neki félrevonulva valamilyen gyümölcskeverék-pépet;van turmixgépünk,gyümölcscentrifugánk,citrusfacsarónk,üvegreszelőnk (nász-,és babaköszöntő ajándékok)-egytől egyig mindet használtam már,remek szolgálatot tettek,de nem tudom azt a változatosságot biztosítani,amit az üveges bébiételek kínálnak.Persze a saját készítésű ételben biztos nem lesz felesleges só,cukor,más fűszer,glutén,tehéntej származék,ízfokozó,stb,de bizalmat szavazok a bébiétel gyártóknak és kedvemre válogatok.A kedvencünk a Milupa Frutapura,és a Hipp termékcsalád.
Valamint nemigen vagyunk húsevők,a néha előforduló "rohamoktól" eltekintve,amikor szárnyas hústól sűrű levest készítünk,vagy a már korábban említett töltött paprikát,illetve
szalonna-hagyma pikniket tartunk.Ám így is ritkán fogyasztunk kacsát,libát,borjút,bárányt,nyulat,míg az üveges bébiételek ezeket mind tartalmazzák a legkülönfélébb variációkban.
Egy szó,mint száz:élvezem a gyártók nyújtotta változatosságot,ugyanakkor nem viszem túlzásba,nem kényelmesedtem el,hiszen még mindig napi ötször-hatszor szoptatok,és magam is készítek húsmentes papikat csöppömnek.
Zsu2!Kitartás,és kívánom,hogy minél előbb kibújjanak azok rakoncátlan fogacskák.
A többieknek legközelebb írom le az egyes témákkal kapcsolatos észrevételeim,véleményem.Senkit sem fogok elhanyagolni...
És köszönöm az őszinte érdeklődést:jegyzem,hogy tartozom egy romantikus szerelmi történettel....
Most csak ennyire volt időm,futok babázni,és átadom a gépet a következő sorban állónak...
Szia Nektek!
Kriszi