Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Teszek fel egy képet a kisbetegről fürdés közben.
Teljeset nem teszek mert szényelősek vagyunk. Kép

jolkaKép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Anita nagyon ügyes Kornél baba Kép. Írd le a kérdéseket, anyám kémiatanár, talán tud rá válaszolni.
Csilla!
Flóra is nagyon csini. Én is irigyellek egy kicsit, hogy elmentetek vacsizni, mi sem sokat tudunk kimozdulni, mióta vannak a acsajok, na nem baj, majd ha megnőnek bepótoljuk Kép.

Erről a 3 napos lázról még én sem hallottam, de nekem is volt olyan nyáron, hogy Tami lázas volt 2 napig, aztán abbamaradt, nem derült ki, hogy mi baja, nem panaszkodott, nem volt nyűgös, csak melegebb volt a feje.
A Nurofent nem próbáltátok, bár nem tudom, hány hónapos kortól lehet adni, nekünk bevált, bár azt hiszem ez is Panadol tartalmú, meg kéne nézni.
Jolka!
Lhet, hogy az a baj, hogy nem adod elég mélyre a kúpot. Próbáld meg egy kicsit mélyebbre rakni, és utánna pár másodpercig összeszorítani a két farpofáját.

Köszönöm az oldalakat, megnézegetem, aztán döntök.
Nokia telefon?

Csilla!
Én úgy tudom elvileg mindkét fajta pontosan mér, levonni csak azért kell, mert a végbélben magasabb a hőmérséklet, mint a bőrön.
Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme

Melinda!
Kémia kérdések:
1.Mészkőre sósavat öntünk. Mire lehet használni ezt a reakciót? Mondj 2 példát.
2. Meszes vízbe belefújunk. Mire használják ezt a reakciót a laboratóriumban? Építkezésen mi történik ilyenkor?

Csak ez a kettő hijja, a többit megtaláltam.

Lányok!
SOS: le tudnátok írni pontosan hol van az a turi a Kállói úton? Nem tudom már melyikőtök írta. Mennyi ott kilója a ruciknak? Vagy darabáras? Anyósék mennek holnap NYH-ra.

Puszi...még jövök.
Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita

Sziasztok!

Ági!
Igen, a korányin a körforgalomból nem a tesco felé mentek, hanem a jósaváros felé. Remélem, megtaláljátok.
Mi arrafelé lakunk, csak még tovább kell menni egyenesen a korányin és ott van egy családiházas rész.
Hát igen, régen nem így volt a hozzátáplálás, de azért ennyi idősen csokit??

Jolka!
Nagyon édi ez a fürdős kép!

Anita2!
Csilla írta a turit egy febr. 22-i hozzászólásában, bemásolom Neked: A kórházzal szemben van egy új épület, társasház és annak az aljában van a bolt. Bejárat a Kállói út felől.

Jó éjszakát!
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Anita! Nagyon cuki Kornél! Kis ügyi.
Jolka! Márk is édi, ahogy pancsizik!

Ádi pár napja eléggé nyügizik, nem tudom, mi lehet. Remélem, csak az idő miatt.

Voltunk ma a dm-ben nagybevásárláson, és kiakadtam, amikor mondta a bizt.őr, hogy 3 napig 20%-os engedmény volt mindenből, és tegnap volt a 3. nap..... Mindegy, így jártunk.

Úgy utálom már ezt az időt, olyan jó volt az az 1-2 tavaszi napsütéses nap, csak az a baj, hogy így még rosszabbul bírom ezt a szürkeséget. Kép

Rakok fel új képet a profilomba.

Jóéjt, Annamari

Ádimama

Anita!
Anya ma nincs itthon, de holnap megkérdezem tőle, ha még nem késő. Kártyáznak későig.

Írjátok már meg hogy lehet dm-ből rendelni képet, és mennyi. A dm itt van közel hozzánk.
Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme

Jó estét!
Balu most aludt el,mert d.u. 2-5-ig aludtKép
Mikor felkelt levettem róla a pelust és estig gatyában volt!3-szor pisilt a wc-beKépKépOlyan boldog voltamKép
Jolka!
Mikor én először használtam kúpot,Balu is kikakálta,ezért tartottam kb. 5 percig.A panadol nem viszi le Márk lázát?Mi még most is azt használunk és mindíg hat percek alatt!
Nekünk sem volt még kakis balesetünk szerencséreKép
Képzeld apa is hívott d.e. hogy vett Balunak egy rövid,egy hosszú és egy ujjatlan bodyt+ egy pólót a P.o nagykerben(összesen volt 3 ezer ft).Szeretem az ilyen meglepiketKépTe hol vetted?A pulcsikat annyira imádom(ott 1300ft).
Melinda!
Én régen az összes telefont ismertem kivűlről-betéve,de most van már annyi féle nokia hogy csak na.Apának egy Nokia 6030-a van,van benne rádió,de fényképező pl. nincs.19990ft volt.Asszem ez a legolcsóbb.
Petra!
Arrafelé vannak egész komoly "viskók" ahogy elnéztemKépKép
Annamari!
Ádám is jó nagyfiú már!
Ez az idő engem is kikészít!Tisztára depi leszek már!Egy kis napsütés rendesen feltöltene!!!!!
Jó éjt mindenkinek!!!!
Ági
csagi

sziasztok!
Mi is ismét itthon vagyunk!Peti baba nagyon jó fiú mostanában(csak el ne kiabáljam)Este 10-től reggel 7-ig alszik.(ma mondjuk 6-kor kelt, de ezek már jó éjszakák!!:-))
Képzeljétek a hétvégén voltunk babalátogatóban, egy Petitől 2 héttel idősebb kislányhoz(baráti házaspár) a két gyerek egymás mellett feküdt a járókában és le nem vették egymmásról a szemüket.Így aztán összeházasítottuk őket!!!!
Mindenesetre jó kis menyem lenne!

Kép
dora1980

Anita2!
Be vannak árazva.

Ági!
Írd már meg még 1x az msn címed vagy végy fel engem!

Kép
nycsilla

Sziasztok!
Csagi!
Én konkrétan csak a szülésre gondoltam, mert a magánrendelőben konkrétan meghatározzák. Köszi.

Jolka!
Sajnálom, hogy beteg a kicsid. Az én lányom ritkán lázas, de akkor nagyon. sokáig én sem tudtam, hogy hogyan lehet levinni a magas lázat, de aztán doktornő, akihez viszem elmagyarázta, azóta nem parázok. Szívesem megosztom veled, ne adj szükséged lesz rá.
1. Panadol
2. ha nem hat, akkor kúp. A kettő mehet együtt magas láznál, mármint a panadol és a kúp.
3. Ha 3 óra alatt sem megy le a láz, akkor 1/4 szem algopyrin,
4. Utolsónak hűtőfürdő.
Ez már nekünk bevált.
Remélem, azóta már meggyógyultatok.

Tuzal: bár egy kicsit régen volt, de nekem csak 4,5 hónapig volt tejem. Utánna tápszer, amit eldobott, és jött a jól bevált bébiétel. Szerintem a kecskeméti között is vannak jó kaják, nemcsak a Hipp olyan jó. Persze nagyon sok minden Te is eltudsz készíteni neki. PL. jól megturmixolod a főtt burgonyát egy kis tápszerrel, hozzá egy kis sárgarépát, vagy pl. sütőtököt. Vannak már kifejezetten ilyen jellegű könyvek is.

Lányok!
Hol vannak jó kismamacuccok? Egyről már hallottam, ami a Metropol alatt van. De nem elég húzós? Mivel most nyári kismama leszek, és már eléggé kezdek gömbölyödni szükségem lesz egy pár dologra.
Ma megyek dokihoz. Remélem minden rendben lesz.

Dóri1980! Adél mikor fog szülni?

Kép

Kép
jurem

Jurem!Ismered a sógornőmet?Ja, most nézetemmeg az adataidat, és rájöttem ki is vagy!Márc. 18-ra van kiírva, de ki tudja!Én 9nappal húztam túl, tehát semmi nem biztos!Én úgy gondolom neki már nem sok van hátra!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Ma már nem volt lázunk. De azért adtam neki még panadolt.

Köszönöm mindenki segítségét!!!

Mesi!

Nekem is mondta a dokinéni, hogy adhatom egyszere a kétgyógyzsert.

Tegnap elfogogyott a germicid kúp ezért az öcsémet elküldtem vegyen még egyet, de germicid-c-vel jött haza. Nálunk ez vált be, ezt már nem kakálta ki 1/4 óra múlva és még nyugtatót is tartalmaz.

MEsi!
Ha magánrendelőbe jársz, akkor szerintem a szülés árát is megmondják, ha még sem, talán az ott lévő kismamák többet tudnak neked segíteni. De Nyíregyen sokkal "drágább" (nem mindenkinél) a szülés. Ha megadod a mail címed megírom, hogy mi itt mennyit adtunk.
Az egyik rokon csaj Sopronba él és ott még a kezelésekért/vizsgálatokért sem kellett fizetnie, és semmilyen hátránya nem lett belőle.
Szülésért is egy jelképes összeget adott, mégis ugyan úgy, szépen elláták őket.
Szerintem itt is csak a "sztár" dokik kérnek.
Azért gondolom mindenki hallott már különböző sztorikat a hálapénzel kapcsolatban. "köszönöm, de már kávéztam"...
Én szívesen adtam,(nem begbeszélt összeget) a dokimnak, mivel mindig nagyon rendes, türelmes volt velem, pedig szegény állandó rohanásban volt. Kép
Kismamaruhát én fent vettem Metropolban, akkor még nem volt lent a másik üzlet. De ahogy láttam, ott sokkal több a választék. Mam mystic www.kismamaruha.hu oldalon meg is nézheted a választékot (árat is tartalmaz). Azt hizsem ez Szandi nővérének a "tervezései", de talán a modell is ő. Kép Szerintem érdemesebb jobb minőségüt beszerezni, ami veled együtt nő. Nekem csak két kismama nadrágom volt, de csak az egyiket hordtam, mindig kombináltam a felsőket, na meg a régi nadrágok még rámjöttek. Biztos nagyszép tunikákat találsz majd nyára.

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Emese!
A Korona alatti dufartban van egy kismamabolt és a Brendonban is vannak rucik kismamáknak. Az árak mindenhol húzósak.

Annamari!
Ádi nagyon édi képen.

Anita2!
Nagyon ügyes Kornél!!

Petra

Kép
ppetra

Köszi lányok!

Jolka! Az e-mail címem: Czijakne.jurkinyaemese@chello.hu

Kép

Kép
jurem

Jolka! Bocs egy betűt kihagytam:
szóval helyesen: Czirjakne.jurkinyaemese@chello.hu

Kép

Kép
jurem

Emese! A stop-shopa a C&A-ban is vannak kismamacucok, szereintem elég normálisak.Nekem onnan volt őszi nadrágom,szerettem nagyon.Nyáriak +tuti még jobbak lesznek

Kép
dora1980

Sziasztok!
Csilla!
Én nem tudom a te címed,úgyhogy itt az enyém:cs_agiii@hotmail.com!
Dóra!
Rakhatnál már egy képet Pei babóról,biztos sokat nőtt ő is már!!
Emese!
Én is láttam a brendonban kismamarucikat,de ott jó drága lehet!Esetleg ha jártok corá-ba,én miskolcon láttam jó ruhákat,nem túl drágán!
Jolka!
Nem tett jót nekem ez az éjféli lefekvés!Olyan kómás vagyok egész nap,és a fejem is fáj[img]http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/anim2/36_2_19.gif[/img]
(na most megpróbáltam berakni egy smile-tKép)
Ha Balázs felkel megyünk Tokajba egy "babatalira",majd rakok fel képet a gyerekekről.
Ági
csagi

Hát ez nem jött összeKép
Kép(na hátha így sikerül)
csagi

Sziasztok

Meli! Még nem rendeltem dm-ből képet, de a www.dm-drogeriemarkt.hu -n találsz róla infót.

Mesi! Én is a C&A-t mondtam volna, ha Dóri nem előz meg. Kép Nekem nyári és őszi nacim is volt onnan, igaz, a pestiből, de szerintem az itteniben is kell lennie.

Mindnkinek köszi a dícséreteket!

Ági! A férjemmel szinte minden nap elámulunk, hogy milyen nagy már Ádám. Olyan gyorsan nő! Vagy csak az idő repül?!?

Sziasztok, Annamari

Ádimama

Köszönöm lányok!

Ma megyek ultrahangra és dokihoz, ugyhogy egy kicsit parázok. Most pár napra eltűnök, mert Pesten leszek.
Köszönöm Nektek az ötleteket!
Téli kismama voltam a kislányommal,persze 5 év alatt a "divat" is változott.

Dóri!

Akkor Adélnak már nem sok van hátra. Kb. 1 hónapja találkoztunk tanácsadáson, akkor már elég nagy pocija volt. Mi lesz nekik?

Emese

Kép

Kép
jurem

Lenne egy kérdésem. Mostanában nagyon durván hullik a hajam. Nem tudja valaki véletlenül, hogy mitől lehet, és mit tehetnék ellene? Az lenne a megoldás ha levágatnám?

Ádimama

Ádimama!

Szerintem valami vitaminhiány okozhatja. Nekem szülés után nagyon sok hajam elment, nagyon együttérzek. De amit nagyon tudok neked ajánlani az a MERZ drazsé. Nagyon jó. A DM-ben, vagy gyógynövényboltban kapható kb. 3000-3200 ft körül van. Ami még nagyon jó az a bionet balzsam, azzal hetente 2-3 alkalommal kell bedörzsölni a fejbőrödet. Én kipróbáltam már a Vichy ampullát és sampont is (együtt 12000-13000 ft, attól függ, hogy hol veszed)az előző kettő is ugyanolyan hatású volt. De a MERZ drazsét legalább 3 hónapig szedni kell!

Emese

Kép

Kép
jurem

Az én hajam is nagyon hullik!Mindenhol csak a hajszálaim láthatóak!Ezért ma fodrászhoz is eljutottam, addig az apja vigyázott petikére.Levágattam keveset a hajamból, hátha így könnyebben kezelhető lesz!Állítólag a szoptatás sokmindent elvon a szervezetből, ezért hullik.Én is szedek rá vitamint, de még nincs javulás!(beszedem a maradék elevitat+vasat)
JUREM! Kisfiú lesz adéléknak, már nagy lázban vagyunk miatta!Minden percben a telefonját várom, hogy indulnak szülni.Még nagyon frissbennem az utolsó hetek izgalma.

Kép
dora1980

Annamari!
Én Revalidot szedtem, és nagyon bejött... DM-ben is lehet kapni...

Emese!
Mi is körbenéztünk a Brendonban kismamacucc ügyben. Egy farmer(nem kertész) 12 E volt, egy szövetgatya 15 E. Sztem elég húzós.

Jolka!
Milyen aranyos még így bágyadtan is Márk... Kép

Csilla!
Édes Flóra az új cuccban. Kristóffal mi is pályázhatnánk rá... de nem akarjuk Tünde Zalánját megbántani...

Anita!
Nagyon ügyi Kornél, erős baba!!

Szép napot mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Melinda!

Köszi, hogy megkérdezed ezt a kémia dolgot. Remélem fogja tudni. Még holnapig ráér, sőt még szerda estig is. Csütörtökön írnak azt hiszem, még akkor szerda este meg tudom írni neki mailben. Kép
Köszi még egyszer. Kép

KépKép
KépKép
nagy_anita

Anita
Megvannak a válaszok:
1. klórgáz fejlesztésre, mészkő feloldására, fehérítésre, fertőtlenítésra
2. Ha belefújunk a meszes vízbe mészkő képződik a szén-dioxid hatására. Laborban szén-dioxid kimutatására használják, építkezésen a habarcs megköt. A reakció: Ca(OH)2+CO2->CaCO3+H2O
Remélem segítettem Kép
Ma Alexát elvittem a fül orr gégére, mert tegnap panaszkodott, hogy "fáj füle" Kezdődő középfülgyulladása van, de azt mondták, ha nem lesz lázas akkor nem kell neki antibiotikum, majd meglátjuk. Még sosem fájt a füle. Most kap Zyrtecet, meg fájdalomcsillapítót.
Annyira meg volt szeppenve, hogy engem is fehérben lát, nem tudta, hogy mi legyen, kicsit tartott tőlem Kép. Majd megszokja Kép
Én anno varrattam a kismamaruháimat, és mivel amúgy sem vagyok igazán kis méretű, nagyon jó dolgokat (blúzokat+egy nadrág) vettem a dundi modiba nem is nagyon drágán. 5E volt egy nadrág, és jó volt rám végig, a blúzokat meg 3E körül vettem.
Nem tudja vki, hogy hova vihetném az ikreket mozogni. Szeretném őket elvinni táncolni tanulni, vagy tornázni, vagy vmi ilyesmire beiratni. Esetleg úszni, hallottam, hogy már ilyen kicsikkel is foglalkoznak, csak azt nem tudom, hogy ki. Ha vki tud ilyesmit szóljon. Köszi.
Zsuzsi!
Mi újság a tesóval?
Sziasztok mentem
Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme

Melinda!
Köszike, sokat segítettél!
Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita

Sziasztok,

Képzeljátek tegnap este időben megdöntöttük a Debrecen -Nyh. távolság negatív rekordját. Majd 2 óra alatt tettük meg. Tükörjég volt az út végig, háromszor álltunk meg, mert a tűzoltók árokba csúszott autókat mentettek. Még ha sokan árokba is csúsztak, azért hál'istennek személyi sérülés szerintem nem történhetett, mert 40-nél többel senki sem ment. MIndenesetre szívesen kihagytam volna a tegnap esti hazautat. Mindig attól tartottam, nehogy sokáig tartson az útzár, egyébként nem is tudtuk volna, h. ennyire jeges az út, ha a férjem nem száll ki, h. megnézze az első mentésnél, h. mi legyen várjunk, v. forduljunk vissza. Mindegy túléltük, de azért bébivel a fedélzeten sokkal rosszabb egy ilyen utat átélni.
Köszönöm, h. leirtátok a bébitaxis tapasztalatokat. Ezek szerint még jópár hónap, mire érdekelheti a gyereket. HA van olyan játék, ami bármelyikőtök gyerekénél bejött szivesen venném ha megosztanátok velünk. Most szombaton vettem textilkönyveket (3in1), a lapokba csörgőpapir van belevarva, a sarkai gumiból, a gerincénél meg műa. golyók, háromszögek, négyszögek vannak, na ez egylőre úgy fest nem volt kidobott pénz. Zalus recsegteti, tépi rágja és nézegeti is.

Zsuszi,
Nyugodtan megmérkőzhetünk Flóráért, bár valószinű esélytelenek vagyunk veletek szemben.

Csilla,
Mivel én már milliószor próbáltam feltenni ide fotót Zalánról, valószinű küldök mail-t. Flórának hátha bejön a Kispisis. Szerintem jó régen te kérdezted, h.érzékeny bőrre milyen mosószert ajánlott gyerekorvos. Ugye? Azt hangsúlyozta ki, h. enzim ne legyen benne, mert az allergiás reakciót vált ki, legalábbis, ha jól emlékszem. Amugy továbbra is a persil sensitive-vel mosok és úgy tűnik múlik az allergia. Naponta 2*5 csepp Fenistil-t kap Zalán. Lehet a cseppek csökkentik a kialakulást.
A használt ruhák engem érdekeltek volna, de szerintem kivitelezhetetlen, h. megnézzem. Elkeltek már?

Jolka,
Örülök, h. Márk láza lement. AMugy az este, mikor jöttünk haza gondoltam rátok, h. lehet ti is itt csúszkáltok velünk valahol, erre olvasom, h. maradtatok. Párod nem panaszkodott? Bár mi voltunk a hülyék, mert megint későn indultunk haza.

Petra,
Köszi a táblázatot a kajálással kapcs-ban. Te ugye foggal körömmel ragaszkodsz a hat hónap utáni kezdéshez? Egyelőre az alma után még csak őszibarackot kapott Zalán. Ma szünnap volt, de holnap a sütőtökkel akarom folytatni. Továbbra is nyeli, amit a szájába adok, remélem marad is jóevő gyereknek. Csak azt szoktuk beszélni a férjemmel, h. hogyan akarjuk majd bemagyarázni a gyereknke, h. milyen finom mondjuk a finomfőzelék v. spenót és sorolhatnám tovább a főzelékeket, ha mi magunk képtelenek vagyunk a szánkba venni, de majd addig kitalálunk valami cselt. Most még szegénykém nem tudja felfogni, h. mi mást eszünk ... de később? Hát sajnos ami minket illet, elég sok egészségtelen, 'hamargyorsan' kaját eszünk, erről lassan le kell szoknunk már a gyerek miatt is.

Anita2,
Továbbra is csak azt tudom irni, h. örület, mekkora a ' kis' gyermeked és nagyon szép.

Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

Jó reggelt!
Balázs ma fél 6-kor kelt,pedig este 9-kor elaludtunkKép
Ádimama!
Nekem is hullik a hajam nagyon,nem rég volt is erről szó!Én is csak azt tudom mondani hogy a szoptatás miatt lehet!
Melinda!
Én lehet meg tudom kérdezni valakitől ezt az úszást a héten!Apa nagybáttyának a két kislánya jár!
Tünde!
Nem semmi milyen volt az utatok!!!Itt is esett a hó de a főúton semmi jég nem volt!Én ilyenkor attól félek hogy valami barom előzni akar szemből és belénk jön!!!
A kajákkal mi is így voltunkKépA Balu kedvence a brokkoli pulykahússal volt.Én már a szagától is rosszul voltam,de ő még ha nem is volt annyira éhes akkor is bezabáltaKépHúúú,meg a halas dolgok,attól meg annyira halszagú volt még a lehellete is(én ki nem állhatom a halat).
Megpróbálok rakni ide képet,ha nem jön össze akkor a profilomba,csak még le kell kicsinyíteni!
Üdv:ÁgiKép
csagi

Na még egyet(bocsi hogy foglalom itt a helyet)
Tegnap DorkávalKépKép
csagi

Sziasztok!

EMese!
Mi volt az UH-n? MInden rendben?

Zsuzsi!
Csináltál tesztet? A kertész gatyó 16 ezer a Brendonban. Egyik barátnőm vett pár hete.

Tünde!
Nem semmi lehetett ez a hazaút Debrecenből. Mára ide is ideért a hideg, nálunk tiszta jég az út.
Ez így furán hangzik, hogy foggal körömmel, de igen, eldöntöttem, hogy ha lesz tejem, 6 hónapos koráig nem adok mást Bencének. Szerencsére eddig jól alakulnak a dolgok, ezért nem fogok a saját meggyőződésem ellen tenni a család kedvéért. Ízlett Zalánnak az őszibarack?
Hát igen, muszáj lesz egy kicsit egészségesebben étkeznetek, mert a jó példa fontos. Én már elég sok "egészséges" kaját megeszek, főzelékeket, amiket eddig soha stb. Mondjuk sóskát én sem eszek, nem hiszem, hogy Bence el fogja fogadni, amikor nekem a gyomrom is felfordul a szagától. Biztos látni fogja rajtam, hogy utálom.

Melinda!
Nem tudom, hol van úszás, csak a nyári táborokat ismerem: Vidám delfin, meg sóstón nem jut eszembe a neve. A 9-es suliban szerintem van úszás, csak nem tudom, milyen idős kortól. Védőnő v. gyerekorvos nem tud tippeket mondani?
Kis törékeny nőnek képzeltelek el, így mostmár kiváncsi vagyok rád (is), meg amúgy is. Remélem, tényleg lesz tavasszal találkánk.
Jobban van Alexa füle?
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Ági!
Olyan szép kisfiad van! Milyen idős is ő most? (Azért kérdem, mert esetleg rá is jók lehetnének ezek a cipők és ruhák, amik nálam vannak. Ezt akartam veled megtárgyalni is az msn-en.)
Most is látom, hogy fent vagy, de nem indít veled bezsélgetést, pedig mindneki mással jól működik. Neked eddig rendesen működött? Próbáld meg legközelebb te, ha fent vagyok!

Tünde!
Igazából csak az érdekelt, hogy mit mondott a védőnő. Szóval a tudományos részére voltam kíváncsi, mert szerencsére Flórának okés a bőre. Remélem, így is marad.
Írtam mailt, olvasd el, ha van időd és gondoldd át!
Rakj fel a profilodba is új képet, ha sikerül, mert mindenkinek látnia kell, hjogy mekkorát nőtt Zalán. Szerintem ők is dobnak egy hátast!

Tényleg lányok, mindekinek olyan szépen fejlődnek a babói!

Melinda!
Fülfájás?
Egyéb tanácsot szeretnék kérni tőled: egy hete borzalmasan fáj a bokám táncom és tegnap óta a térdem is, szinta már abba kellett hagynom 1-1 erőteljesebb mozdulatnál, nem tudom, hogy sportorvoshoz vagy ortopéd orvoshoz menjek e? Márcsak azért sem, mert amúgy óriási lúdtalpam van.
Remélem, nem kell abbahagynom, mert azt nem tudnám megtenni, még akkor sem, ha rámenne a bokám vagy a térdem vagy mindkettő.
Tánc-ügyben tudok érdeklődni, ha gondolod: társas-tánc, a megye legjobb pedagógusánál. Ez itt a reklám helye. Én is hozzá járok, de van gyerek csoportja is.
Úszás: tutira van a 9-es suliban, Dallosék tartják, őket el tudod ott érni (szinte minden délután ott vannak) vagy telefonkönyvben is benne vannak.

Jolka!
Márkó hogy van?
Érdekes, amit írtál a Pandolról, nekünk az első számú, ami bevált.
Kár, hogy nem jöttök holnap, de fontosabb, hogy meggyógyuljon!

Lányok!
Ha tudtok eladó Ford Kát vagy Fiat Pandát, ami néhány éves és még töretlen (majd én segítek ezen Kép ), akkor szóljatok már! Köszi!

Kép
nycsilla

Csilla!
Akkor folytatom ittKép
Szóval akartam írni már hogy engem érdekelnének a rucik ha tényleg olyan jók,dehát hol tudom megnézni?
Köszi a dícséretetKépAzt hiszem Balázs van legközelebb korban FlóráhozKépMárc. 10-én lesz 22 hónapos!Te jó ég,nemsokára 2 éves!Kép
Megyek készülök suliba!
Ági
csagi

Sziasztok!

Tegnap délután haza hozott minket apu, az úton nem volt semmi gond. Szerencsére. Csak Manó unta nagyon.

Most már jobban vagyunk, de azért ma megmutattam a saját dokinénijének is. A gyógyszert továbbra is kell szedni, na meg a kúpot is. A doki azzal indokolta, hogy ne esen vissza és ,hogy 100%-an gyógyuljon meg. Nem is tudtam, hogy itt sorszámot kell húzni, ki is hagytam, de szerencsére mehetünk érkezési sorrendbe. Nagyon sok a beteg gyerek. Nátha, kiütés, láz terjed, ja és fülgyulladás.Tényleg...
Melinda, hogy van a kislányod?
REmélem semmi más nem hoztunk haza a rendelőből. Szerencsére hamar végeztünk.

Ági!
Láttom sikerült képet felrakni a tokaji kiruccanásról. Nagyon vagány Balu a szerkójában. Tényleg nagyobb Dorka, jó nagy lány lesz belőle. Kép Magadról nem teszel fel képet, eddig mindig kimaradt. Kép

CSilla!
Csak kapsz kocsit? De jó már neked! Én is céloztam apunál, hogy akkor megkapom-e a focust, de az most anyu kapja meg. 50 évesen most csinálja a jogsit, és többet fog vezetni mint én. Most már tényleg vissza kell ülni a volán mögé...

Most megyek, sziasztok
Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Ági nekem eddig fel semtűnt, hogy a te fiad ezek szerint csak egy héttel fiatalabb Alexánál Kép. Alexa május 3-án lesz 2 éves Kép. Egyébként nem nagyon viseli meg a betegség, jó kedve van játszik, eszik, alszik, igaz azért adok neki fájdalomcsillapítót. Éjszakát is végigaludta 21-6ig, sajnos mindig felkel, amikor az ikreket keltem Kép.
Dallosékhoz jártam én is anno úszni Kép. Elfogok menni a 9-es suliba.
Petra!
Sajnos nem vagyok "kis törékeny" 6 éves korom óta.De nem vagyok elkeseredve emiatt Kép.
Csilla!
Mind a kettő jó, szerintem mindketten értenek hozzá Kép
Tényleg érdekel a tánc, szeretném a gyerekeimnél életformává tenni a mozgást, és ezért minél korábban el akarom kezdeni.
Egyébként, hogy írtatok az egészséges táplálkozásról egyet értek veletek abban, hogy most kell elkezdeni, később már késő, csak olyan szomorú, hogy az oviban már nem tudod ezt megvalósítani. Az én lányaim eddig 10 hónapos koruktól joghurtot, és rostot( cherioos smacks...) esznek tízóraira, ebéd, aztán délután megint vmilyen tejtermék, vagy gyümölcs, eddig nem igazán nassoltak, most hogy ovisok a tízórai, és az uzsonna is kenyérféle, sokszor kapnak cukros teát, és mindig visz be vki valamilyen nassolnivalót. Gyümölcs, joghurt alig van, műzliről nem is beszélve. Most visszük a tízórait, de a többit nem tudom kikerülni. Elég szomorú, hogy mindenki csak beszél az egészséges táplálkozásról, csak sajnos nem megvalósítható. Mindegy, amit lehet megteszek.
Melinda
Tünde nekem annak idején azt tanácsolta a gyerekovosű, hogy eűgy héten, csak egyfélét adjak újat, mert ha vmireallergiás nem fogod tudni, hogy melyikre. Egyébként a fenistil antiallergikum

Melinda
Kép
Kép
hajme

Melinda!
Én meg abban voltam hogy neked az ikerlányok mellett egy kisfiad vanKépKépNem is gondoltam hogy Balázzsal egyidős,azt hittem fiatalabbKép
Este még írok de most ennyire futotta!
Ági
csagi

sziasztok!

Ma senki sem ért rá jönni?
Nálam Manó csak most aludt el.

A reggel elég nyafogósan kezdődött, délután már olyan volt mint múlthéten. Vidám és eleven...

Tegnap estére kiomlott a pofija és a felsőteste. Ma hívtam a dokinénit, ő azt mondta, hogy ne adjuk a gyógyszert tovább. de azért a kúp maradjon és a kálcium. Lehet, hogy augmentint nem komálja a szervezete.

Voltunk sétálni, szépen süt a nap, csak kicsit hideg van. Most már tényleg jöhetne a tavasz.

Csilla!
Milyen volt ma klub?

Remélem mindenki gyerkőce egészséges és az anyukákkal is minden okés.

vigyázzatok magatokra!

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Csak egy gyors kérdésem lenne!!!!!!
Nem tudja valaki véletlenül hogy hol lehet igényelni tb kártyát??Mennyi idő amíg elkészül és mennyibe kerül?A hülye fejemmel elhagytam,felforgattuk már az egész házat de nincsKépKép
Mennem kéne a körmömet kivágatni,és oda kelleneKépKépKépMostmár nagyon fájKépNem halogatom tovább!!!
Ági
csagi

Szia!
A helyszínen megcsinálják. A régi kemév székházban van, vagy mi az a konzervgyárral szemben. Azt hiszem 1500 forint
Petra

Kép
ppetra

Csilla!
Irénke néni üzeni, hogy hívd már fel légy szíves, hogy meg tudjátok beszélni, mikor mentek Flórával körbenézni...nagyon várnak benneteketKép
Irénke néninek is van egy egy éves unokája és érdeklődnének a babaklubról... van zenebölcsi is?

Kedves érdeklődők!
Jelentem két csíkos lett a tesztem!! Kép (Jolka! Be ne árulj az uncsimnak, a rokonságból még senki nem tudja!)még nem nagyon merem elhinni,félek az első időszaktól, nehogy valami gond legyen,várom az első vizsgálatot, bár szinte semmi bajom nincs... kop-kop-kop!
, csak már 6-7 óra táján hulla vagyok és folyton pisilni járok Kép... kop-kop-kop!
Szép estét mindenkinek!
zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Zsuzsi!!!!!
Gratulálunk!!!!!!!!!Képhurrá-hurráKép
Petra!
Nagyon szépen köszönöm!!!!
Ha a héten nem is ,de jövő héten elmegyünk,hétfőn úgyis megyünk a maxx-ba!Többnek gondoltam!
Jolka!
Én nem tudtam belépni tegnap este egyáltalán,meg ma délelőtt sem,azért nem írtam.Na nem mintha olyan sok mondanivalóm lett volnaKépVoltunk a boltban gyalog.Odafelé még csak-csak ment,de haza már jobbára ölbe jött.Huhh..
Lassan fürdés lesz,remélem lesz annyi meleg víz addig,mert mikor engedtem délben a vizet apának elfelejtettem elzárni és majdnem szökőárt csináltam
Kép
Ági
csagi

Jolka!
Tegnap csak hárman voltunk, ill. ugye 3x2 fő. Gondoltam is, tele volt a rendelő beteg gyerekekkel, mikor voltam tápit felírtani bébinek. Akik voltak viszont teljes meglepetés, hiszen már rég nem járnak, mert az egyik bölcsis lett, csak most így jött ki a lépés, hogy eljöttek, a másiknak meg eddig tanult az anyukája (jogi egyetem vizsgaidőszak) és mindig más vigyázott a kisfiára. Szóval örültünk nekik. De legközelebb gyertek ti is, ha megggyógyult Manó.
Jól van? Kiütések?
Kocsi: Hát nézegetünk, de egyelőre csak tájékozódás szintjén. Anyu azt mondja, hogy többet nem kínálja fel, vagy elfogadom, vagy elfelejtem. Hááát, ti, mit tennétek?! Én egy fél éve ezen gondolkodok, hogy el lehet e egy szülőtől fogadni egy ekkora ajándékot. Én lelkiismereti kérdést csinálok belőle.

Zsuzsi!
Tényleg meg volt beszélve, hogy a héten csörgök Írénke néninek, úgyhogy ma meg is teszem. Milyen jó, hogy így állnak a dolgokhoz! Nem tudom elégszer megköszönni, hogy szóltál az érdekünkben. Már én is kíváncsi vagyok, hogy fogja magát érzeni Flóra. Szerintem hétfőn megyünk.
Ja, és szívből gratulálok!!!!! Veletek örülünk!! Vigyázz magatokra!

Meli!
A táncot pénteken megkérdezem neked.

Tündi!
Ha ma elalszik Angylka délben, akkor írok neked mailt a mával kapcsolatban.

Anita2!
Már rég akarom kérdezni, hogy megtalálták anyósodék az üzletet? És vettek vmit?

Cs.

Kép
nycsilla

Sziasztok!

MÁrk meggyógyult, csak a patik miatt kell szedni a kalciumot és a fenistil cseppeket. Álítólag az augmentin volt a ludas.

Én szenvedtem egész éjjel, annyira fájt a jobb arcomnál minden. Meginnt nem a fogam a bűnös, holott most esett ki a tömés.

Doki szerint húzatott kapott. Egész éjjel nem tudtam aludni. Panadolt szedtem, de már nem mertem többet Manó miatt. Ráadásul csak 1/4 órára állította ki a fájdalmat. Így öblögettem a clorhexameddel és forrósót tettem a fülemre.

Tehát amikor reggel Manót visszavittem a dokihoz én is bementem a felnőtt dokihoz, adott egy krémet a nyakamra és algopyrint. Persze a krémet szoptatás mellett nem lehet használni. Azt mondta felejtsem el a szoptatást, már elég nagy a gyerkőc, ugyis már csak csámcsog rajta. Tiszta hülye gondoltam.

Átmentem a gyerekdokihoz, ő is megvizsgált, adott egy mási krémet és diclofenac-t. És láss csodát már lassan 1 órája nem fáj.
És még Manó is a világ legjobb gyereke, alszik, hogy anya hamarabb meggyógyuljon. Kép

ZSUZSI MI IS GRATULÁLUNK NEKTEK!
Mesinek meg nem mondok semmit sem.

Ági!
Tegnap én se nagyon ültem a gép előtt, főleg este, mert a halálomon voltam. Pedig előző este neked köszönhetően meg is feledkeztem a fájdalomról. Kép

CSilla!

kocsi, szerintem fogad el. Nem adnának ilyen nagy ajándékot hanem tudnák megtenni. Használd ki. Én már eljátszottam ezt az esélyemet. Kép De ha meg lesz a diplomám, érhet még meglepetés.
Mond meg anyukádnak az adót is fizesse, jó csak vicceltem. Ezt apuval el lehet játszani. Nekünk szerencsénk van mert az életbiztosítást is az anyósom számlájáról vonják. Kép
Szerinem emiatt ne csinálj gondot magadnak. Te ismered a szüleid helyzetét. Ugyan én sem engedném, hogy adóságba verjék magukat miattam. Élég volt a lagzi.

Sziasztok Jolka

Szerintem ma én MÁrkó tb kártyáját hagytam el.
Kép nem találom, remélem az orvosnál meg lesz.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Zsuzsi!

GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!! Jupiiiiiiiiii Kép

Csilla!
Végül anyóséknak közbejött valami és nem mentek csavarogni, csak a legfontosabbakat intézték el. Így sajna nem voltak.

Hogy vagytok Lányok?
Ezer bocsi, hogy mostanság eltűnök, de annyia dolog. Most hogy kicsit jó az idő, amennyit csak tudok takarítok, mert nagyon el lett hanyagolva mostanság a kéró. Kép

Lenne megint egy takarításos kérdésem! Bocsi, hogy mindig ezzel zargatlak Benneteket, de kit is kérdezhetnék, ha nem titeket?!
Szóval, akinek van otthon tartályos wc-je. Raktok valamit a wc tartályba hogy ne vízkövesedjen, vagy néhakitakarítjátok? Hogy kell ezt.........még mostanság jutott eszembe, hogy lehet ezt sem ártana néha kipucolni...ki se merem nyitni, hogy mi lehet benne..........vízkő ezerrel?!?! Bár egyelőre kinyitni sem tudom.......elő kellene kotorni a papírját. Hallotam valakitől, hogy tett vmi a wc tartályba és illatos volt a víz mikor jött ki.....gondolom vmi illatosított vízkőoldó lehetett.......na mit tzóudtok mondani.
Köszi a korábbi segítségeket is......sütőnél.

Na de azt nem is írom, hgoy Kornél tegnap töltötte a 3 hónapot. Nagyon rohan az idő.........mindjárt rakok is ide egy fotót, ha megnegeditek. Kép

Puszi, Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
nagy_anita

Még valami. Hol lehetne eladni babaruhákat? Ugyanis már nem akarom rakosgatni, úgy gondoltam eladogatom, na nem drágán, de valami mégis csurranjon-cseppenjen.....későbbi befektetéshez. Kép De pl a babaszobán is akkora a kínálat. Nem tudjátok esetleg, nem lehet turkálókba beadni, vagy ilyesmi?
Köszi, Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita

Sziasztok!

Zsuzsi! Gratulálok!!! Ez nagyon jó hír!

Anita2! Kornél is már nagyfiú. Ádám ma 4 hónapos. Pont tegnap nézegettem a fényképeket. Olyan sokat változott születése óta! Hihetetlen.

WC tartályra nem tudok mit mondani, mi nem rakunk bele semmit.

Csilla! Neked kell tudnod, mennyire engedhet meg magának anyukád egy ekkora ajit. Ha nem okoz neki gondot, akkor én a helyedben simán elfogadnám.

Ági! Annyira édes Balu azon a képen, ahol a tv előtt ül! Kép

Na megyek, nyügizik a pici fiam, Apa meg csendespihenőt tart. Kép

Üdv, Annamari
Kép

Ádimama

Sziasztok!
Köszönöm a gratulációkat!!

Annamari!
Nagyon ügyesen tartja magát Ádám!! Aranyos fiú!

Anita!
Édes Kornél baba!! És az a ruci!! A kinőtt bébicuccaitokból szívesen válogatnék, csak egy picit később, mert még nem mernék azzal előállni, hogy a leendő gyerkőcnek veszegetek... Vannak lefotózva ruhák?

Csilla!
Nagyon szívesen segítettem, nem sokból tartott KépMáskor is, másnak is...

Szép estét mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Zsuzsi!
Én is gratulálok Nektek!!!

Anita2, Annamari!
Nagyon szépek a fiúk!
A wc-tartály tisztítással kapcsolatban nem tudok segíteni. A ruha eladással kapcsolatban szerintem kérdezz meg turkálósokat, hogy beveszik-e.

Csilla!
Biztos nem ajánlotta volna fel anyukád a kocsit, ha nem engedhetnék meg maguknak, nyilván nem Te kérted. Én elfogadnám.

Ági!
Ma hallottam a slágerrádióban, hogy áprilistól új tb kártya lesz, lehet, hogy nem érdemes már a régit igényelni, hacsak nem muszáj. Mondjuk a neten nem találtam róla semmit.

Vannak baba-mama tornás képeim, majd felteszek egyet, csak most nem jó a mi gépünk.
Petra

Kép
ppetra

Köszönöm a dicséreteket! Kép

Zsuzsi, vannak fotók. Kép
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=100832

Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: