Sziasztok!
Ági!
Olyan szép kisfiad van! Milyen idős is ő most? (Azért kérdem, mert esetleg rá is jók lehetnének ezek a cipők és ruhák, amik nálam vannak. Ezt akartam veled megtárgyalni is az msn-en.)
Most is látom, hogy fent vagy, de nem indít veled bezsélgetést, pedig mindneki mással jól működik. Neked eddig rendesen működött? Próbáld meg legközelebb te, ha fent vagyok!
Tünde!
Igazából csak az érdekelt, hogy mit mondott a védőnő. Szóval a tudományos részére voltam kíváncsi, mert szerencsére Flórának okés a bőre. Remélem, így is marad.
Írtam mailt, olvasd el, ha van időd és gondoldd át!
Rakj fel a profilodba is új képet, ha sikerül, mert mindenkinek látnia kell, hjogy mekkorát nőtt Zalán. Szerintem ők is dobnak egy hátast!
Tényleg lányok, mindekinek olyan szépen fejlődnek a babói!
Melinda!
Fülfájás?
Egyéb tanácsot szeretnék kérni tőled: egy hete borzalmasan fáj a bokám táncom és tegnap óta a térdem is, szinta már abba kellett hagynom 1-1 erőteljesebb mozdulatnál, nem tudom, hogy sportorvoshoz vagy ortopéd orvoshoz menjek e? Márcsak azért sem, mert amúgy óriási lúdtalpam van.
Remélem, nem kell abbahagynom, mert azt nem tudnám megtenni, még akkor sem, ha rámenne a bokám vagy a térdem vagy mindkettő.
Tánc-ügyben tudok érdeklődni, ha gondolod: társas-tánc, a megye legjobb pedagógusánál. Ez itt a reklám helye. Én is hozzá járok, de van gyerek csoportja is.
Úszás: tutira van a 9-es suliban, Dallosék tartják, őket el tudod ott érni (szinte minden délután ott vannak) vagy telefonkönyvben is benne vannak.
Jolka!
Márkó hogy van?
Érdekes, amit írtál a Pandolról, nekünk az első számú, ami bevált.
Kár, hogy nem jöttök holnap, de fontosabb, hogy meggyógyuljon!
Lányok!
Ha tudtok eladó Ford Kát vagy Fiat Pandát, ami néhány éves és még töretlen (majd én segítek ezen
), akkor szóljatok már! Köszi!