SZIASZTOK!!!
De jó újra köztetek!
Nem rég értem vissza Pestre, azért nem jelentkeztem eddig.
Hát, nekem is eseménydús napjaim voltak, de a végeredmény a lényeg! Szóval hétfőn voltam szakdokinál a cukorral kapcsolatban, aki közölte, hogy 8-as 120 perces cukor miatt még nem kezd el betanítani a diétára, előbb ismételjük meg a cukros lötyit. Mert szerinte lehet, hogy fals az eredmény, 4,2 az éhgyomrim, ő nem gondolná, hogy bármi bajom is van. Így is történt, tegnap ismét szirupoztam, délutánra megtudtam az eredményt, és képzeljétek az éhgyomri 4 lett, a 120 perces pedig 5,7 !!! A szakdoki azt mondta, hogy őt felejtsem el, és éljem tovább a gondtalan kismamák életét, valszeg vmi bezavart a múltkori mérésbe. Na mit szóltok? Én annyira boldog voltam, egész nap csak aranygaluskát zabáltam, nagyon imádom, a jóhírre való tekintettel anyukám el is készítette nekem. De azért megfogadtam, hogy odafigyelek a kajálásokra, mert nem akarok nagyon hízni. Az egy hetes diétának lett pozitívuma is, fogytam egy kilót.
Jövő héten megyünk 4D-re, tesóm bejelentett vmi kecskeméti fejeshez, állítólag ő ott a profi, úgyhogy nem Szegedre megyünk. Ja, és tesóm fizeti a "mozit", tök jófej tőle.
Tehát velem végre jó dolgok történtek, de amiket olvasgattam vannak nem túl jó hírek is.
Először is mindenkinek köszi a gratokat Gombi-csajszihoz!
Nagyon virgoncan van, szinte állandóan mozog, van, hogy éjszaka is felkelt, és már néha dudorokat is produkál a lábával a bal oldalamon.
Üdv minden újnak, tényleg Ex, hányan vagyunk már?
Szilvi, olvastam a kórházas élményedet, hát tényleg gáz lehetett, főleg, hogy nem tudták, mi van veled. Én a bizonytalanságot utálom a legjobban. Sajnálom ezt a toxémia dolgot! Vigyázz nagyon magadra!
Kanyin, jobbulást Neked és a kislányodnak!
Csandy, aranyos vagy, hogy hiányoltál!
Most már újra Pesten vagyok, fogok írni. Már várom a jövő heti tornát, hiányzik! A vérnyomásod azért még annyira nem magas, méregesd, de ne nagyon parázz miatta, mert attól is felmehet, és nem a valós mértéket mutatja. A vizesedre meg Te is próbáld meg sómentessé tenni a kajáidat, nekem ez egész jól bejött.
Még visszaolvasgatok, mert nem értem a végére.
Puszi Mindenkinek!