Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Mandi

én meg neked Most!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

üdv. minyuu
minyuu

Sziasztok Lányok!

Manda,
Mikor lesz vérvétel? Kicsit lemaradtam...

Minyuu,
Remélem, hogy mi leszünk az áprilisi sikeresek!
Nekem kb. ápr. végére fog esni a beültetés.
És neked?

Chesti,
Sok mindenen túlmentél már, azt kívánom most már csak jó dolgok várjanak rád!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt lányok! Kép
Olyan szép ez a mai nap nem? Kép Süt a nap csiripelnek a madarak...Kép és ma nem kell BMC-be mennem Kép
Minnyuu, NViki köszönöm az együttérzést, mindenkitől nagyon jól esett ám Kép
Zsókuci kb a vizsgálat szerintem 15 perc,de lehet hogy annyi sem, ha nem vesszük bele az öltözködést, meg ilyeneket.
Én azt hiszem azt javasolták utána, hogy pihenjen az ember, mégis csak bevatkozás történik.

Minnyuu tapossuk az utat elöttetek elég rendesen Kép Sok sikert mindenkinek, és legyen ma mindenkinek nagyon szép napja. Kép

Manda drága mennek ám a babatapik ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++

chesti

Sziasztok
Hát Viki már itt az idejeKép

kb nálunk is a végére esik

üdv. minyuu
minyuu

Sziasztok!
Továbbra is olvaslak benneteket, de nincs mindig időm írni.
Zsókuci!
Én a múlt hét csütörtökön voltam HSG-n, nem a BMC-ben, hanem az itthoni orvosom csinálta. Kábító injekciót is kaptam, mégis nagyon fájt. Meglep, hogy a lányok ilyen eltérő véleményeket írnak. Nekem az egyiket egyáltalán nem tudták átfújni, teljesen el van záródva, a másikat pedig nagy nyomásra sikerült átjárhatóvá tenni. Úgyhogy lehet, hogy ezért fájt nekem annyira. Egyáltalán nem izgultam előtte, mert azt gondoltam, hogy a kábító miatt majd semmit sem érzek, de tévedtem.Még utána is egész nap rosszul voltam, görcsölt a hasam. Lányok! Szerintetek ez normális dolog volt?
Szerintem ne aggódj, mert ez teljesen egyénenként változó, lehet, hogy te semmit nem fogsz érezni.Mindenesetre túl lehet élni.
Holnap, csütörtökön megyek 20. napi vérvételre, nagy rutin, stb. Kíváncsi vagyok, lesz-e ott közületek még valaki.
Kitartást nektek! Bár tudom magamról, hogy ez sokszor nehezen megy.
Nika
nika31

Nika!
Én irtam, hogy akinek el van zarodva annak fáj.
Holnap én is megyek Kép Szokásos véradásra meg lehet infuzióra, utánba remélem azt mondják majd most már nem kell mennem, vagyis reménykedem, bár most perpill valam furit érzek a hasamban, mintha szétrugdaltak volna vagy nemtom.

chesti

SziasztokKép

VikiKép
27-én hétfőn lesz az eredméyhirdetés, hosszú és fárasztó nap lesz biztosan és tuti ezer ember lesz!

Köszi a babatapit mindenkinek!

ChestiKép
Neked meg mennek a babanövesztők ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++

ZuzmóKép
Sikerülni fog a vizsgád!!! Drukkolok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++

Ma nem voltam net közelben, csak most néztem be.

Mindenkinek puszi és szép estét!

manda

Manda,
Nagy nap lesz akkor február 27-e! Legalábbis remélem, hogy neked az lesz!
Drukkolok nagyon, nagyon, nagyon.......
Jó lenne már olvasni ismét, hogy SIKERÜLT, meg ilyesmi.

Chesti
Vigyázz magadra, no meg persze a babára.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

VikiKép
Köszi! Én meg drukkolok neked áprilisra!!!!!!!!!!!!!!!! Biztos sikerül már neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

Manda!

Drága vagy! Most már dolgozik bennem a para, igyekszem megnyugodni, mert mindíg a hülye stressz miatt cseszem el. Gondoljatok rám 12:30-tól, hiszem, hogy a gondolati energia is segít.
De jöhetnek még a + energiák is.Én is küldök neked babatapit, habár már biztos megtapadtak, úgyhogy megtartókat:+++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Chesti
Neked is puszi meg babanövelő:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többiek!
Bocsi, hogy most csak a két csajszihoz intéztem soraimat, de most ők vannak reflektorfényben, de azért rólatok sem feledkezem megKépMindenkinek jó napot kívánok és itt 1 online ölelés!
Kép

Ui.: Szorítsatok nekem! Jól be vagyok tojvaKép

Kép
Kép
zuzmó

ZuzmóKép
Szorítok és ne izgulj! Sikerülni fog a vizsgád! Drukk megy 1000-rel ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Köszi a bizalmat!!!
Puszi!

manda

Sziasztok!
Drukk mindenkinek!
Olvaslak ám titeket, csak nem minden nap. De figyelek és képben vagyok.Kép
esperanza

Halihó!

Drága Manda! Ezúton kinevezlek az én privát kabalámmá! Levizsgáztam!!!!!!Kép
Bár nem sokon múlott, de nagyon rendes volt a vizsgabiztos.Szerncsére nem életveszélyes helyzetek voltak a hibáim, hanem olyanok amik gyakorlással orvosolhatóak. A papamaci szerint van aki nálam rosszabbul vezet és mégis van jogsija, úgyhogy már megérdemeltem, hogy végre sikerült. Juhééééé! Úgy megkönnyebültem.Kép Talán most véget ért a pechszériám és innentől csak a babóra kell majd koncentrálnom.
Mához 1 hétre megyek vérvétel+barátai vizsgálatra.Akkor már március lesz. Imádom a tavaszt. Jóidő, rügyek, virágok, szerelem.....kisbaba!!!!!!Kép

Kép
Kép
zuzmó

ZuzmóKép
Szuper, hogy sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De csak magadnak köszönheted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igen, hajrá a babaprojektre!
Figyelj, nem érzel valamit velem kapcsolatban, mármint hogy sikerül-e a babóm? Hátha?!
Puszi!KépKép

manda

Drága Manda!

Az az igazság, hogy Tüssikével és Chestivel kapcsolatban is csak aznap reggel "éreztem" biztosan, hogy mi történt és az is lehet, hogy szimpla véletlen volt. Bár állítólag nincsenek véletlenek. Gőzöm sincs, előfordul-e még egyáltalán.De ha most éreznék is valamit sem biztos, hogy leírnám, mert iszonyú bűntudatom lenne, ha mégsincs igazam. Remélem nem haragszol!
Az biztos, hogy nagyon szorítok nektek hétfőre, hiszen nagyon megérdemlitek már a babót v. babókat.(Mint én a jogsitKép)

Nekem azt tanácsolta a barátnőm, akitől a kabalát kaptam, hogy beszéljek az őrangyalommmal aki vigyáz rám, hogy segítsen.Hangosan ki kell mondani a vágyaimat, amit nagyon szeretnék. Először 1 kicsit én is mosolyogtam a dolgon, aztán felrémlett bennem, hogy gyerekkoromban mennyit beszéltem "valakihez" akiről úgy éreztem velem van. Tegnap előtt, mielőtt Csoki hazajött, befeküdtem 1 kád forró vízbe, hátha jót tesz a derekamnak és ahogy ott pihiztem, olyan nyugalom szállt meg, hogy na. Akkor elkezdtem hangosan beszélni hozzá, tudva, hogy ott van és figyel rám, elmondtam mennyire szeretném végre magam mögött hagyni ezt a jogsi mizériát és csak a babavárásra figyelni, akinek nagyon jó helye lesz majd nálunk, mert nagyon fogjuk szeretni és mindene meglesz, nagyon jó szülei leszünk. Úgy éreztem meghallgatott. Közben megjött Csoki én befejeztem a fürdést és a hálóba mentem felöltözni. Egyszercsak zajt hallottunk a fürdőszoba felől. Csoki a konyhában volt és azt hitte levertem valamit, én meg azt, hogy ő.Bement a fürdőbe és csodálkozva mondta, hogy leesett a polcról a kis dobozka amiben a hajcsipeszeket tartom, amihez nem is nyúltam és a macska sem tud oda felmászni. Akkor elmosolyodtam, mert úgy érztem ez jel volt.
Ma pedig miközben épp az előző üzimet írtam, vízcsobogást hallottam ami a WC-ből jött. Öblített egyet magától! Ilyet még nem tapasztaltam eddig.
Lehet, hogy kicsit hátborzongató amit írtam vagy valaki butaságnak tartja, de asszem én már így maradok, hittel az iránt aki vigyáz rám.
Húú de hosszú lettem.

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!
Ma megint megdöftek....rossz volt az ösztrogén szintem, azaz megint több vizet enged az érfalam...hát mostremélem tényleg ez volt az utolsó.
Puszi mindenkinek, most ennyi.....

Manda+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

chesti

Zuzmó,
Azt hiszem, hogy nem butaság amit írtál, mert hit nélkül ez az egész "mizéria" nem működik.
Valamiben mindenkinek hinni kell, de leginkább abban, hogy egyszer valamikor /azt nem tudni mikor/, de sikerülni fog.
Úgyhogy Hajrá Előre!

Gratulálok a jogsidhoz!

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt Mindenkinek!

Zuzmó Kép

Jól értem hogy febr 16. után legközelebb márc 2-án kell menned a BMC-be?
mot

Még néhány szó Kép

Voltunk magándokinál megbeszéni a HSG időpontját, vett kenetet, de adott krémet+kúpot,hogy tuti minden tiszta legyen. Szóval köv. ciklus első felében HSG, 20. nap előtt kell menni W. dokihoz feliratni a stimu gyógyszert.
Azt mondta, hogy még akár inszem is lehet. Ha a HSG mindent rendben talál, szerintetek legyen inszem. VAgy egyből lombik. Nem értem. Még ki fogom faggatni. A HSG-nél kifolyik majd a cucc ami alapján a röntgen megmutatja az átjárhatóságot???
Meséljetek!!!
mot

Szia Mot!
Igen jól értetted, febr. 16-án kezdtem a szurit, valszeg 27-28-án meg fog jönni és 2-án(1 hét múlva)kell mennem W.-hoz.Az inszemmel kapcsolatban általában nem te döntesz,-úgy tudom-ha esélyes először azt csinálják és csak utánna lombik, ha az inszem nem hoz eredményt. De tényleg legjobban teszed, ha kifaggatod a dokit.
A HSG-nél valamennyi cucc ki fog folyni, úgyhogy vigyél magaddal olyan betétet ami fel is szívja. Szerintem menj 16. nap körül W.-hoz, mert ha olyan gyógyit ír fel amit meg kell rendelni, nehogy ne tudd időben elkezdeni a stimut.

Manda!

Ugye nem haragszol rám?

Chesti!
Babanövelők és döféstávoltartók:+++++++++++++++++

Kép
Kép
zuzmó

SziasztokKép

ZuzmóKép
Drága, dehogy haragszom! Igazad van, de azért olyan jó lenne a hétfőn reggel babót éreznél nekem!Kép
Biztos mindenkinek van védőangyala, ki tud róla, ki nem! Abszolút nem butaság, inkább aranyos és örülök, hogy te megtaláltad őt!!!!
Erősítsd tovább a hitedet!!!!
Köszi a drukkokat, jöhet még több nyugodtan hétfőig!Kép

Puszi!!! Vezess és gyakorolj sokat!!! És a következő lombikra fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

ChestiKép
Sajnálom a döfést, de bízzunk benne, hogy tényleg ez volt az utolsó!!!!!!!!!!!!!!!!
Babanövesztőket küldöm ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pihizz sokat!!!!!!!!!! Vigyázz magatokra!!!!!!!!!

manda

Sziasztok!
Mot
Én kaális vagyok ugyan, de ide is beszoktam kukkantani. Kép Én is pont most vagyok a hsg elött és nagyon félek. Kép Sokan mondták , hogy fáj. Te kinél voltál magándokinál? Én is voltam. Nekem nem vett kenetet egy sima nőgyógyi vizsgálat volt. Lehet, hogy nálad talátak valamit és azért kell a kúp meg a kenőcs??? Én jövőhét keddre kaptam időpontot, akkor kell a kórházba mennem és ott meg is csinálja a vizsgálatot. Nekem is ettől függ az inszem (én se akartam), DE szerintem (és doki szerint is) sokkal jobb az inszem. Kisebb a kockázat, gondolj bele nincs altatás, nincs leszívás és annyi szuri meg gyógyszer sem kell!!! Én örülök ha sikerülne, persze nálunk is a kiskatonákon múlik inkább a dolog. Szerintem örülj az inszemnek és még sikerülhet is és akkor megússzuk azt a sok tortúrát, gondolj erre!! Kép Kép Kép Kedden mesélek ha akarod, hogy mi volt a hsg-n.

*

Kép
Kép
kiscsillag

Jó reggelt!
Na már túl vagyok a tegnap rossz kedvemen....mikor közölte a doki lassan mehetek a műtő elé hát bevallom elpityeredtem Kép
Na mindegy ma már sokkal sokkal jobban vagyok, az ösztrogén szintem nem volt jó azért döfött.

Zúzmó én is hiszek az őrangyalokban, és tudom az én kis őrangyalom, akihez én is szoktam beszélni nagyon jól vigyázz rám, szoktam is mondani neki. Kép Gratulálok a viszgádhoz gondoltam rád, és tudtam hogy megcsinálod Kép

Manda drága küldöm a tapikat lassan itt a hétfő nagyon szorítok én mondjuk jókat érzek veled kapcsolatban Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++

chesti

ChestiKép
Köszi, aranyos vagy! Jó lenne, ha bejönne a megérzésed, de ha mégsem, akkor sem baj!!!
Biztos nekem is van őrangyalom és vigyázz rám!

manda

Kiscsillag Kép

A HSG-vel kapcsolatban a "kellemetlen" szó a megfelelő remélem. Én így hallottam.

Magándokim a Régiposta utcában rendel. Ahol lakom ott volt egyszer ügyeletes.

Kedden jelentkezz!! És szorítok Neked!!! Kép
mot

Sziasztok!
Eddig nem írtam Hozzátok, csak olvasgattam, de most hozzá is szólok. Nem tudok túl gyakran jönni, de azért igyekszem követni a Veletek történteket.
Szóval én is BMC-be járok, e hónap elején kezdtünk, és elég hamar lezavartuk a kezdeti vizsgálatokat: vér, labor, ffi vizsgálat, nekem kenet és UH, majd HSG. Ez utóbbit a magán nődokim csinálta - múlt hét elején - nem a BMC-s.
Leírom, nekem hogy történt, s mit éreztem, mert látom, arról beszéltek, és én is nagyon féltem előtte, hátha segítek a részletes beszámolómmal. Teljesen átjárható vagyok (szerencsére) de azért fájt egy kicsit. Persze, hogy kibírtam! Egy normál nőgyógyáaszti vizsgálattal kezdődött, kacsa be, kitörölték a hüvelyt (nehogy bármi miatt ne legyen tiszta), nem kaptam semmilyen érzéstelenítést. Majd felhelyezték a méhbe azt a katétert, amin majd a kontrasztanyagot nyomták be. Nekem ez kellemetlen volt, olyan tűszúrás-szerűt éreztem, de mivel rövid ideig tart, nem vészes. Aztán valami jódos oldatot nyomtak bele, az eléggé görcsölgetett. Dokim úgy magyarázta, hogy ahogy a folyadék tágul, feszíti a méhet belülről és ez kellemetlen, de normális, ha azt érzem. Majd a röntgenbe be kellett feküdnöm, segítettek, bejöttek még többen orvosok, és akkor a cső végébe kezdték nyomni a kontrasztanyagot. Görcsölgetett, olyasmi érzés volt, mint egy rosszullét előtti hasgörcs, mensis hasfájással keveredve, de mivel nem tartott sokáig - ezt is ki lehetett bírni. Max. 10-15 percig zajlott az egész. Ez rendes kórházban zajlott, és még aznap ott kellett maradni, pihenni délutánig. Mikor lefeküdtem, görcseim voltak, kicsit más, de nem rosszabb, mint az mensis görcsök... kb. 1 órán át éreztem, majd fokozatosan csökkent a rossz érzés. Egész nap még véreztem, de mielőtt hazamentem, a doki megnézte, azt mondta, az is normális.
Így volt.
Állítólag nem fáj, ha átjárható; ha csak pici letapadás van, akkor fáj, de akkor ki kell bírni, mert pontosan a folyadék nyithatja meg, és akkor tudni, hogy az a cél (ugye mindnet a cél érdekében ;)) ha meg nagyon nem megy a folyadék, akkor nem is erőltetik. Tehát akkor meg azért nem fáj jobban.
edua

Sziasztok,
Zuzmó
biztosan írtad már korábban, hogy milyen stimut kapsz, de leírnád mégegyszer? köszi.
Nekünk a doki április-májusra tette a lombikot, short protokoll.
monyo

Sziasztok!

Előszöris nagyon köszi mindenkinek, aki leírta a tapasztalatát a HSG-vel kapcsolatosan. Ahogy olvastam, valóban elég vegyesek a tapasztalatok.

Zuzmó,
hatalmas gratula a jogsidhoz, ügyi vagy!!!! Kép

Drága Chesti,
tudom - illetve sejtem-, hogy nem túl jó és kellemes dolgokat kell kiállnod, de gondolj arra, hogy megéri... Remélem nem kell több döfést elviselned. Szorítok, hogy mostmár minden eredményed szuper legyen!!
És persze mennek a babáknak a növesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKép

Manda,
kitartás, már csak pár nap, és biztos meg fogsz könnyebbülni, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van! Kép Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!
Persze a babatapik mennek: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKép

Mot,
hányadikán mész HSG-re?

Kiscsillag, Edua,
üdv itt! Remélem csatlakoztok, és megosztjátok velünk tapasztalataitokat, élményeiteket! Kép

Összefoglalva: drukk ezerrel mindenkinek!!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Csajok,

még lenne kérdésem.
Most szedem a Norcolutot, hogy megjöjjön piri, ez a 4. nap, hogy szedem, és ma este többször olyan érzésem volt, mintha valaki alulról egy karddal döfködne Kép

Lehet, hogy elkezdtek dolgozni a hormonok?

Iszonyatosan fájt, nyilalt - igen, ez a legjobb szó rá, függetlenül attól, hogy ültem/álltam/feküdtem...Kép
Kb. 4 alkalommal ismétlődött eddig, és egy-egy nyilalás-sorozat kb. 10-15 erős nyilalásból állt. KépKépKép
Csak azért írom le ennyire részletesen, hogy hátha valaki felismeri e tüneteket, és segít diagnosztizálni, vagy megtippelni az okát. Kép

Előre is köszi,
puszi:
Zsókuci

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Kiscsillag, Edua üdvözlünk nálunk remélem többször is hozzászoltok majd a témákhoz igy segitve egymást. Kép

Zsókuci!
Látod mindenkinek más véleménye, tapasztalata van a HSG-vel kapcsolatban..tudod én akkor mikor mentem reménykedtem hogy csak ez a bajom, és majd átfújnak és utána jöhetnek a babák. Esküszöm inkább akkor az a fájadalom....
Szóval csak ne félj mert 10 perc az egész és túl vagy rajta.
Norcolutot én még soha nem szedtem, igy ezzel kapcsolatban én nem tudok neked segíteni, de biztos nem kellemesek azok a szúró fájdalmak.

Puszi
Kép

chesti

Lányok,
volt valakinek antagonista protokollja? mi volt a tapasztalat?
monyo

Szia MonyoKép
Nekem nem volt még, nem az a drága prtokoll, ami kb.300-400 ezer Ft?
Egyik ismerősömnek volt K.ügynöknél drága prtokollja, hasonló a shorthoz csak árban húzosabb. Õ volt a második akinek a BMC-ben ilyet csináltak. Most kb17-19.hetes, nem tom pontosan. A fagyibabás beültetések sikerültek nekik. Mondta is a biológus nő, hogy ez a tapasztalatuk eddig ennél a protkollnál.
Csak a nevét nem tom és, hogy ez e az antagonista?!
Remélem tudtam segíteni!Kép

manda

Jó reggelt, mindenki lustálkodik Kép
Manda nagyon szoritok neked holnapra Kép
Küldöm a szokásos babatapikat, de már biztos vagyok benne, hogy megtapadtak Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++

chesti

ChestiKép
Aranyos vagy, de honnan tudod olyan biztosan?! Csaknem kis boszi vagy?Kép De jól esik ám! Bárcsak bejönne!Kép
Köszi a babatapikat, én meg küldöm neked a babanövesztőket és a döfésűzőt ill. folyadéküzőt ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ és -------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------

manda

Manda,
gondolok rád ezerrel holnapra, amint tudsz, jelentkezz!!!! DRUKK!!!
Meg persze mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Chesti,
neked meg mennek a babanövesztők:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

További kellemes pihenést mindenkinek a maradék vasárnapi időre... Millió pusza:
Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Mindenkinek! Kép
mot

Sziasztok
Manda
köszi a választ, én úgy tudom, hogy ez a legolcsóbb stimu, de lehet hogy rosszul tudom.
monyo

Sziasztok jó reggelt!

Mandának ma van a nagy nap!Nagyon szorítunk mindannyian. Próbálok érezni valami jót, de most nem jön semmi jel. Talán azért, mert mostanában kevesebbet "lógtam" itt. Remélem azért Chesti jó megérzései bejönnek. Velem továbbra sem sok minden történik, de majd csütörtöktől felgyorsulnak az események. Azon gondolkodtam, hogy én kérni fogom, hogy este adathassam be a Merionalt, mert sokkal egyszerűbb este az ügyeletre menni, mint reggel sorbaállni a körzetinél. Szerintetek lehet ilyet?Végül is az a lényeg, hogy mindennap meglegyen kb. ugyanabban az időben, nem? Na mindegy.Egyenlőre türelmesen várom pirit, most kell megjönnie, remélem idén utoljára!!!!!Kép
Jaj, Manda! Nagyon, nagyon szorítunk, Én meg a macska(keresztben vannak a lábai)!!!!
KépKépKép
GYere a jó hírekkel délután!!!!Várunk!!!

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó,
Én a Merionalt mindig este kaptam, a Decapeptylt pedig reggel. Nem mondta a doki, hogy melyiket kell reggel meg este, csak úgy gondoltam, hogy mégse egyszerre döfjenek hasba meg fenékbe.
Lehet, hogy a következőnél változtatok ezen a hagyományon, bár elég kicsi az esély, hogy ezen múlna.

Manda,
Drukk,drukk,drukk.............

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Manda,
Már 2 percenként idejárok, hogy mi van.
Jelentkezz mielőbb mert nagyon le leszek b..va a netezésért!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Edua
Köszi szépen a beszámolót! Remélem én is hamar túlleszek már ezen, mert megőrülök!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Zuzmó!
Én is a decapeptyl-t reggelt kaptam a többit este.

Manda én is 5 percenként lógok fel ide megnézem mikor irod mr a jó hírt :D
Ezerrel szorítok értetek!
Puszi

chesti

Monyó!
Én long protokollon vagyok, ugyanúgy mint tavaly.

Nviki
Köszi az infót, szerintem én is erre az esti döfésre fogog ráállni, a másik kettőt beadom magamnak, de a Merionalt ugye izomba kell és a papamaci akkor is rosszul van, ha én szúrom magam, úgyhogy ő nem vállalta. Nem akarok minden reggel beteg öregasszonyok között mászkálni és különben is úgy néznek az emberre, mint a véres rongyra, ha soron kívül bemegy szurira. Mindegy is.Kép
Egyébként piri megérkezett,úgyhogy ma vagyok az 1. cn.-on.

Manda!
Úgy várom már, hogy jelentkezz! Lehet, hogy még ott vagytok? Mondjuk a múltkor mi is elég sokat vártunk, meg nektek még haza is kell érni Fehérvárra. Addig is türelmetlenül várunk!
Kép

Kép
Kép
zuzmó

Köszi Chesti!
Mostmár tuti, hogy este "kérem" a Merionalt.

Nviki,ha ugyanúgy jók lettek a petikéid, akkor szerintem mindegy, hogy este kaptad a M.-t.
Most el kell mennem egy kicsit eldőlni, mert úgy fájok, hogy na, de majd jövök még. Manda miatt mindenképp.
Pussz

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok CsajszikKép
Hát nincs jó hírem, ez nekünk se jött össze! Valszeg nekem csak a stimu utáni sikerül, mert akkor volt a múltkor is egy kis HCG növekedés, igaz, csak biokémiai terhességem, de volt valami.
Hát ez van, még nem bőgtem, csak egy kicsit a BMC-ben, amikor a doki asszisztense: a Hilda megkérdezte, mi lett az eredmény.
Ja, amúgy 2,00 a HCG-ém.
Megbeszéltük hazafelé a vonaton, hogy most pár hónapot kihagyunk, úgyis nekem jön a 2005.év zárása, könyvvizsgálat, és valahová elmegyünk pihenni máj. körül. Vagy valamikor. Én szívem szerint Görögországba mennék, csak hát az is húzós anyagilag és ugye kell a pénz a köv.-ő stimura. Ha nem akkor itthon valahová egy 3-4-5 napra. És utána újra kezdjük.
Puszi mindenkinek! Köszönöm, hogy izgultatok értem, nagyon aranyosak vagytok!!!!

manda

Sziasztok!

Manda!

Sokat gondoltam Rád! Örülök, hogy újra próbálkoztok majd és a jövőbe nézel. Biztosan jót fog tenni egy kis pihenés, kikapcsolódás. Fel a fejjel!
tüssike

Szia TüssikeKép
Csak nem, lett megint internetetek?
Örülök, hogy írtál? Hogy vagytok? Mikor mentek megint?

Köszi, megpróbálom.

manda

Még nem kötötték ki. Addig pedig kalózkodok. Mindennap olvastalak benneteket, és szorítottam Neked is, Chestinek is és Zuzmónak is a jogsi miatt. Csak nem volt kedvem írni, hiszen velem nem történik semmi idekapcsolódó téma.
Sajnos a kisfiam múlt héten megbetegedet, valami csúnya vírus ledöntötte a lábáról, de már jobban van. Egyelőre nem megyünk, most munkát keresek, mert lejár a gyesem a nyáron, a cég ahol dolgoztam Fehérváron, elköltözött és nem szívesen mennék vissza... Hát ennyit rólam.
tüssike

Zuzmó!

Szorítottam ám csütörtökön! Most így utólag gratulálok a vizsgádhoz.
tüssike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?