Drága Manda!
Az az igazság, hogy Tüssikével és Chestivel kapcsolatban is csak aznap reggel "éreztem" biztosan, hogy mi történt és az is lehet, hogy szimpla véletlen volt. Bár állítólag nincsenek véletlenek. Gőzöm sincs, előfordul-e még egyáltalán.De ha most éreznék is valamit sem biztos, hogy leírnám, mert iszonyú bűntudatom lenne, ha mégsincs igazam. Remélem nem haragszol!
Az biztos, hogy nagyon szorítok nektek hétfőre, hiszen nagyon megérdemlitek már a babót v. babókat.(Mint én a jogsit
)
Nekem azt tanácsolta a barátnőm, akitől a kabalát kaptam, hogy beszéljek az őrangyalommmal aki vigyáz rám, hogy segítsen.Hangosan ki kell mondani a vágyaimat, amit nagyon szeretnék. Először 1 kicsit én is mosolyogtam a dolgon, aztán felrémlett bennem, hogy gyerekkoromban mennyit beszéltem "valakihez" akiről úgy éreztem velem van. Tegnap előtt, mielőtt Csoki hazajött, befeküdtem 1 kád forró vízbe, hátha jót tesz a derekamnak és ahogy ott pihiztem, olyan nyugalom szállt meg, hogy na. Akkor elkezdtem hangosan beszélni hozzá, tudva, hogy ott van és figyel rám, elmondtam mennyire szeretném végre magam mögött hagyni ezt a jogsi mizériát és csak a babavárásra figyelni, akinek nagyon jó helye lesz majd nálunk, mert nagyon fogjuk szeretni és mindene meglesz, nagyon jó szülei leszünk. Úgy éreztem meghallgatott. Közben megjött Csoki én befejeztem a fürdést és a hálóba mentem felöltözni. Egyszercsak zajt hallottunk a fürdőszoba felől. Csoki a konyhában volt és azt hitte levertem valamit, én meg azt, hogy ő.Bement a fürdőbe és csodálkozva mondta, hogy leesett a polcról a kis dobozka amiben a hajcsipeszeket tartom, amihez nem is nyúltam és a macska sem tud oda felmászni. Akkor elmosolyodtam, mert úgy érztem ez jel volt.
Ma pedig miközben épp az előző üzimet írtam, vízcsobogást hallottam ami a WC-ből jött. Öblített egyet magától! Ilyet még nem tapasztaltam eddig.
Lehet, hogy kicsit hátborzongató amit írtam vagy valaki butaságnak tartja, de asszem én már így maradok, hittel az iránt aki vigyáz rám.
Húú de hosszú lettem.