Sziasztok!
Újra itt! Hát, zajlanak nálunk az események!
Barninak kijött a 3. foga, most készülödik a 4., és végre tudatosan és ügyesen forog ide-oda. Lassan fel is ül remélhetöleg, és ma -azon kívül, hogy rajtunk már sikerült- megpróbált felhúzódzkodni a járóka rácsaiba kapaszkodva! Csakhogy a popója még túl nehéznek bizonyult, 5 centinél feljebb nem emelkedett... Közben erölködött, morgott, meg minden. Majd' megzabáltam.
Ja, és megtanult pápát mondani és integetni! Olyan büszkék vagyunk rá, mintha a doktoriját védené!
Vannak sajna rossz hírek is (na, azért sose legyen rosszabb dolgunk). Szóval emlékeztek, amikor azt írtam, hogy Barnika úgy alszik mint a kisangyal? Hát, ez akkor történt utoljára. Nyilván a foga is közrejátszott, de tegnapra odáig fajult a helyzet, hogy cirka egész éjjel cici kellett a szájába. Nem sokat aludtam. Ma másképp lesz
Bubu, egyetértek Virággal fertötlenítés-ügyben. (Nemrég nagyon jó cikksorozat indult a Kismamában a környezettudatos takarításról, mosásról.)
Apropó, Virág, szólsz, ha létrehoztad az építkezös topicot? Kíváncsi vagyok, mit tudsz meg szocpol, ilyesmi ügyben!
Menta, Barni egyik este szintén felfedezte a vízbe kakilás örömét, de apu szemfüles volt! Pedig azt hittem, minket nem fenyeget ez a veszély!
Kicsit késöbb írom, de hihetetlen: most tettem le Öhuncutságát, és egy szó nélkül elaludt! (kedvenc slágereit persze el kellett dalolni) De lekopogom. Hosszú még az éjszaka...
Még csak annyit, hogy tegnap megjött
, be is rezeltem, mi lesz a szopival, de mintha mi se történt volna!
Etetöszékkel kapcsolatban: mi is a sima, fából készültet választottuk, talán érdemes lett volna a nagyobbat. Fa, 1x1 méteres a járókánk is, mi szeretjük, Babó is elég jól elvan benne, jók a rácsok (kapaszkodásra, ellökni magát...), csak az az egy, hogy ha ülésböl eldöl, kicsit koppan rajta a buksija. Ha ülve teszem be, középre muszáj. Anyuék vettek magukhoz 1 hálósat, szerintem nagyon vacak, de rövid idökre, alvásra elmegy. Köztes megoldás lehet a Bébé Confort járókája, ami színes, átlátszó müanyag lapokból van, bövíthetö, bár elég drága, és nem tudom, hogy tud benne megkapaszkodni a baba.
Muszáj mennem, férjem-uram holnap vizsgázik.
Puszi mindenkinek, hasonló jó éjszakát!
Heni