Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Annamari!
Ádám nagyon aranyos!!

Csilla, Jolka!
Jó ezek a képek a baba-mama klubbról! Nagyok már a gyerkőceitek!! Mennyi játek van ott....mindenki viszi a sajátját?

Emese!
Nekem is volt fogadott orvosom, de kb 10 percenként benézett az ügyeletes doki, hogy minden rendben van-e, szóltunk- e a fogadott dokinak.. stb. A szülésznőkről is csak jót hallottam még Kép
Szerintem a gyermekágyas osztály kinézete jó, tiszta, és ami nekem tetszett, hogy a kórterembe nem mehetnek be a látogatók. Így nincs az, hogy van aki mellett egy egész pereputty ül nap mint nap (esetleg náthásan...)
Mondjuk a kaja lehetne jobb minőségű....de hát biztos szűkösek az anyagiak...

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


Sziasztok!
Emese!
Hát ez nem semmi ami Pesten történt veled!!Én tuti nem bírtam volna ki!Főleg hogy így látogatni sem tudtak téged a szüleid!
Most jól berezeltem,mert mi meg oda fogunk költözni!Hát remélem nem minden kórházban vannak ilyen elmebetegek!!Az ilyenek mennének állatorvosnak inkább!
Petra!
A tesóm használta a fixist!Nki nagyon bevált!Itt a száz ft-os boltban lehet /ett kapni és jóval olcsóbb mint a többi.Én még nem próbáltam.
Jolka!
Nagyon jók a képek!
Biztos jól érezték magukat a gyerekek!Ilyenkor leülnek játszani együtt,vagy van közben valami "foglalkozás" is?Úgy elmennék én is Baluval,nem jó így neki "egyedül",biztos hogy jobban kinyílna gyerektársaságban!
Nekem is van msn,meg mikrofonos fülhallgató is,de csak ritkán használom mert sokszor szakadozik a vonal.Ha valaki gondolja,engem is felvehet:cs_agiii@hotmail.com
Felkelt Balu,mennem kell!
Ági
csagi
 
 


Nycsilla! Ha a kezdőbetűkről nem fogod tudni, akkor elküldöm Neked e-mailben! A.G.
Tündéri a kislányod!!!!!

Zsuzsimano! Én már nem fogok semmin meglepődni, már a kaján sem. Ott szemrebbenés nélkül kihozták a zöldborsó főzeléket, másnap bablevest, az már mindegy volt, hogy aludni sem tudtál mert hát sok kismama megette mert éhes volt, a babák meg ordítottak egész éjszaka. Nekem azzal volt szerencsém, hogy anyukám már akkor fennt volt és mindig hozta a kaját.

Ppetra! Szerintem jó pellus a fixies, már csak azért is merem Neked ajánlani, mert Janusnak nagyon érzékeny volt a bőre és a Pampers-en kívül ez volt a másik pelenka, amit használni tudtam, ettől nem pirosodott ki a feneke. A libero és a többi már nem jött be.

Mindenkinek!
Végignéztelek benneteket, és tündéri gyerekeitek vannak.

Kép

Kép
jurem
 
 

 
 

Sziasztok!

Zsuzsi!
Mikor Manót vártam, az elején nekem nagyon feszített a mellem. 4 hetes lehettem ,amikor a Balcsin voltunk (akkor még csak én tudtam, hogy terhes lehetek), majd megőrültem a vízbe, ahogy hozzá ért.

Emese!
Szép kis történet. Még olvasni is rossz. Én ott hagytam volna az egész korházat, ugyan kívülről okos az ember. Majd megláttod, hogy a Pestihez ez egy luxusszálló lesz.

Petra!
kórházban is fixist adtak, nem ? Vagy rosszul emlékszem?

Csilla!
Egy kis tejcsi után Manó is elaludt. De már 14-kor fent volt, tehát nem hozta be a délelőtti kimaradást. Kép

Nálunk még most sem alszik Márk hason, v.h így alakult. 2-3-hós korában én is próbáltam hasra rakni, de nálam is nyafogott. De a fejét mindig is szépen tartotta. Egy idő után 3-4 hós kora körül hátról hasra fordult, sose fordítva, pedig úgy könnyebb lett volna. Mostani fejemmel, lehet, hogy erőltetném, hogy többet legyen hason, mivel hátul egy kicsit laposabb a feje, ugyan Zolkonak is, lehet, hogy csak genetika is.

Klub:
Játék adott a klubba. Még elpakolni sem kell, a takarítónéni megcsinálja. Kép
Ja és teljesen ingyenes. Itt nincs foglalkozás, nem is kell. Gyerekek játszanak, anyucik pedig pletyiznek. Köszi Ági a dicséretet, nem raktam fel összes képet, nem tudom, hogy a többi anyuka megengedné -e. Ági gyertek el nyugodtan. Szerdánként van 10-12-ig Tényleg jobb a gyerekeknek egy kis társaság.

Látnotok kellene Flórát, Körbe járja az egész termet, egyáltalán nincs megilletődve. KépNagyon aranyos!
Tehát Zálán vagány csajt választott. Kép

Neten rendeltem az OTTO-tól csúszásgátlót pár napja és már itt is van. Fel is hozták, ezt már szeretem, ki se kell menni a lakásból. Könyveket is így szoktam rendelni. Ezt nekem találták ki.

Most már megyek mert MÁrk eddig engedett.

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a véleményeket a Fixies pelusról, akkor kipróbáljuk, hátha nekünk is beválik.

Jolka!
Nekünk Liberót adtak a kórházban.
Nagyon jók a baba-mama klubban készült képek!
Petra

Kép
ppetra
 
 


Atyúristen!!!!!
Flórának millió udvarlója lehet a babaklubban, legalábbis a képek alapján csak fiúk járnak rajta kívül?
Igen, már eddig is féltem, h. Márk lecsapja a kezünkről. Jolkáék túl nagy előnyben vannak azzal, h. már Márk tud ülni. Erre most meglátom a sok vetélytársat, ráadásul már állni is tudnak. Hümmmmm. Nincs mese, most akkor gyorsan megtanulunk járni.

Petra,
Nekem az első napokban Fixiest adtak, majd az utolsóra Libero-t. Látod, mire te megszültél még a kórház is váltott a drágább pelenkára. Akkor nekem még mindkettőböl kijött az anyag, de miattam, mert nem tudtam pelusozni. Továbbra is a Rossmann drágább pelenkája a Libero-n kívül a másik kedvencem. KÉpzeld, holnap apuci szabin lesz, ugyhogy délelőtt lehet mégis összefutunk.
A BAbazene 3-at szívesen megírom neked. Valahogy csak eljut, ha másnem a belvárosban összefutunk egyszer.

Annamari,
Már annyiszor akartam irni, h. gyönyörű kisfiad van és hatalmas ő is.

LÁnyok,
Akik bababónuszosok, megkaptátok levélben a 21%-os kupont a DM-be? Már épp menni akartam nagybevásárolni a Rossmann-ba, erre itt a kupon, örültem neki, mert Dm párti vagyok. Aki még nem jelenkezett a bababónuszra nagyon tudom ajánlani, elég sok kedvezményt adnak.

Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Sziasztok!

Én is ma kaptam meg a 21%-os kupont. Tényleg, van valaki, aki Pampers-t használ, mert ahhoz meg van egy 500 ft kedvezményt érő bón, szívesen elküldöm, ha kéri valaki.

TÜnde!
A Babazene 1-2-t is MSN-en kaptam, Te nem használod? Akkor át tudnád küldeni, de ha nem megy, az öcsém biztos le tudja tölteni. Azért köszi előre is.
Akkor lehet, hogy mégis összefutunk, mikor mentek?
Bence itt röhögcsél a háttérben, olyan édi.
Na megyünk fürcsizni.

Petra

Kép
ppetra
 
 


Petra,
Csak a skype-ot használom. Majd megirod, ha kell.
Nem tudom mikor megyünk, de akárkivel összefutottam ma mindenki készül brendonozni. Mi lesz ott?
Azzal a P pelenkás kuponnal csak az a baj, h. szerintem a 21 %-kal jobban jár, aki azt használ, összevonni ugyanis nem lehet a kuponokat.

JOlka,
Hogy teszed fel ide a képeket?

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Nycsilla!
Ez a baj, hogy az orvosokkal nincs bajotok! Tőlük nem sajnáljátok a parát!
Nem értem akkor a nővéreket miért szidjátok állandóan?
Akkor miért adtatok, ha nem érdemelték meg? nem értem.
Üdv. Ági
csajszika
 
 


Tuzal!
Nagyon is igazad van, végre valaki aki belátja, hogy mindenhol vannak segítő és nem segítő emberek.

Köszi.
Ági
csajszika
 
 


Sziasztok!

Mi is pont ma kaptuk meg a 21% kupont. Kép

Tünde!
Mellékletek feltöltése gombra kattints, küldés gomb melett. Utána Tallózás, kikeresed a kép helyét és nevét. Majd a feltöltés gombot választod. Ha hibát ír, akkor próbáld újra, vagy csak túl nagy a kép. Már írtad legutóbb is, hogy gond volt vele. Én a photoshop-t használom. Ezzel fehérítem a fogaimat(még fogorvos sem kell Kép ) és a patanásokat is ezzel tüntettem el. Kép

Most csevegtünk Ágival, Õk holnap 11-12 óra felé mennek a Brendonba. Zolkot rávettem, hogy mi is akkor menjünk. Ti el tudnátok akkor jönni. Legalább találkoznánk. Kép

Szegény Csilla, Õ is bitos jönne délelőttt. De lehet, hogy ők járnak jól, nem lehet tudni.

Na megyek, mert már Manó többször felkelt, lehet a foga.

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Szia CSajszika!

Szerintem mindenki a Tünde véleményén vagyunk. Mondj példát amikor a nővéreket szidtuk. Azokon a napokon mikor bent van az ember a kórházba a legkiszólgáltottabb és sokszor kétségbeesett. Mivel a nővérekkel "találkozik" a legtöbbet, tőlük is várná a segítséget. Az igaz, hogy Õk sem gondolat olvasók, nem fognak csak úgy oda menni egy-egy anyukához, biztos van jobb dolga is(ugye Csilla? Kép, mi már beszéltünk eről ma).

De szerintem itt mindenki nagyon kiváncsi a Te véleményedre is. Főleg ha szakmabeli vagy.
Véletlenül nem ikreid vannak?

Most már tényleg megyek.

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Ági2!
Én nem adtam a nővéreknek, nem is a paráról beszéltünk. Egynek szerettem volna megköszönni bonbonnal, mert nagyon segytőkész volt, mindig jött, ha hívtam és mindent megmutatott Flórával. Hát ő meg alig akarta elfogadni.
De sajnos ez a kevesebb, pedig mindenkinek adott volt a lehetőség, hogy más szakmát válasszanak vagy tanuljanak még, ha ezt nem szeretik.
Hát, ennyi.

Csajok!
Jó brendonozást mára!
Sajnos mi nem tudunk délelőtt menni, és lehet délután sem, mert tegnap szólt Apa, hogy vki jön hozzá üzleti ügyben 15-re. Akkor pénteken.
De feltétlenül írjátok meg, hogy milyen.

Nagyobb gyereket nevelők!
Írjátok már meg, hogy hogyan sikerült rávenni a gyereket arra, hogy kiköpje a fogkrémet?

Jolka!
Végül Elmex gyerekfogkrémet vettünk. Csabi kipróbálta és tetszik neki. Aztán Flóra is kipróbálta és le is nyelte.
Ma felrakom én is a képeket, ha Angyalka lefeküdt. A képtárba, ott majd megnézhetitek.
Ja, akartam kérdezni, hogy adsz használt ruhát Márkóra? (Csak mert akiről beszéltem, hogy a szomszéd volt és jó állapotban szokott hozni kinőtt ruhát az övéről, most bejelnetkezett és megint hoz. De a nagyrésze fiús ruha.) Szóljak, ha látok benne érdemlegest?

Cs.

Kép
nycsilla
 
 


Csagi! Remélem majd megszokod, ha Pestre akartok költözni. Én special utálok ott élni, ezért, ha tehetem nagyon sokat vagyok itthol. Nem tudtam megszokni 6 év alatt sem. Teljesen más beállítottságúak az emberek, szerintem oda be kell születni, de aki felkerül, annak nagyon nehéz. Mi a Campona mellett lakunk a XXII.kerületben, de nagyon sokat ingázunk Bp-Nyháza között. Szerintem most még ez fog menni egy darabig, mert a férjem mai napig ott dolgozik. Május végétől azonban lecsücsülök a fenekemre és itt maradok egy kisebb időre. A kislányom sokkal jobban szeret itt lenni. A levegő is tisztább és jobban szereti Õ is a szabadságot, a kertes házat. Nagyon oda kell rájuk figyelni, főleg, ha forgalmas helyre fogtok költözni.Sok szerencsét! Biztosan sikerül majd megszeretned. Ha azonban a munkalehetőség az ami az egyedüli ok, akkor ne gondoljátok, hogy ott is kolbászból fonják a kerítést. Nagyon nehéz ott is munkát találni. Nagyon ki kell fogni.

Jolka! Egy kis pesti fruska éppen most fejtette ki a véleményét a "kisvidéki" kórházakról, egészen pontosan arról, hogy Õ aztán nem szülne vidéken, mert egy nagy pesti klinikát nehogy már összehasonlítsak egy kis vidéki kórházacskával. Hát apám! Nem baj, most aztán kapott tőlem kis vidéki kórházat! Nekem már több ismerősöm is szült itt a Jósába és nagyon jó véleménnyel voltak róla.

Emese

Kép

Kép
jurem
 
 


Csak röviden:
Csilla!
Kristóf még most is lenyeli a fogkrémetKép úgyis csak kis mennyiséget kap...Egyébként mi Vademecumot használunk..

Milyen a Brendon ?? Mi is tervezzük, hogy megyünk, de biztosan nem most...

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


Sziasztok!

Hát most keveredtünk haza. Van pár akciós dolog babakocsi, etetőszék, hinta, mi etetőszéket vettünk Bencének 5E forintért, egy kiscipőt és villát+kanalat. Egy órát álltam sorba!! Már majd megőrültem. Találkoztunk Jolkáékkal, nagyon örültem. Tök jó élőben látni, akivel már hónapok óta ismerjük egymást neten. Jó kis mondat lett, na mindegy, biztos értitek. Kár, hogy a többiekkel nem találkoztunk, de volt még jópár ismerősöm, akiről most tudtam meg, hogy kismama, meg a baba-mama tornáról csajok.
Aztán voltam turiban, Bencének vettem jópár dolgot, főleg farmerokat, és magamnak egy nacit, amibe bele kell fogyni :-))

Ti voltatok a Brendonban? Mit vettetek?

Petra

Kép
ppetra
 
 


Sziasztok!

Brendon olyan volt mint a többi, mindenből volt egy kicsi.
Az a baj, hogy a pénztárnál van összezsúfolva az érdekesebb dolgok, de most a tömeg miatt nem lehetett megközelíteni.
Amúgy elég nagy, áttekinthető. De inkább a pockosoknak (remélem nem bántó a kifejezés) volt érdekes. Ruhák mint mindig nagyon drágák. Most még áldoztam is volna rá,de nem tetszett semmi sem. Ja mint mindig inkább kislány ruhák voltak, főleg kisebbeknek na és nyári.

Jó volt találkozni Petrával, csak zavaromba nem sokat tudtam mondani. Bocsi érte. Pedig dumcsiztam volna még. A kisfia tényleg nagyon szép baba.
Utána még átmentünk a c&a-ba(itt is több a lányka ruha), ott bevásároltunk Manónak.
Tettem fel friss képeket, a ruccikról is van egy: http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=6707&page=1

Ja még vettünk egy köntöst is neki, majd jó lesz a tengerpartra. Ha minden jó alakul, akkor a haverok és anyuék jönnek velünk H.partokra.
Anyosomékkal pedig a Balcsira.
De még változhat.

Mesi!
A kis pesti fruskának még nincs viszonyítási alapja, azért beszél így. Mindig is utáltam a pestieket (bocsi érte, ha valakit megbántottam vele). Mind el van szálva magától, pedig nem érnek többet. Ráadásul mindig is többet kaptak ugyan azért a munkáért. Nem mondja nekem senki mert drágább az élet, hisz több a lehetőség is. Nem?

Végre a profilban lévő képre is felkerült a ruha. Kép

Csilla!
Szerintem nem lesz Flórának semmi baja sem, ha lenyeli a fogkrémet. A miénkre eá is van írva, hogy le lehet nyelni. De Flóra olyan okos, biztos hammar megtanulja, hogy kell kiköpni.

Most megyek, mert Márk még csak most kelt.

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


LÁnyok,
Nekem járt a szemem, hátha meglátok valakit a fórumról, de szerintem nem volt akkor senki. Kb. 12-től 1-ig bóklásztam. Sorba akkor szinte még senki sem állt, márcsak ebből is gondolom, h. ti később voltatok. Nekem elég nagy csalódás volt, szerintem még kong az ürességtől. Nem a pestihez hasonlítom, hanem mondjuk a debrecenihez, de sokkal gyérebb és nem iram nektek, mert mindig elfejtettem, de Debiben a szórólapon kívűl is még rengeteg dolog akciós volt. Itt meg még a hírdetett body-ból is elfogytak az első órákban azok a méretek, amik nekünk is jók lennének /80,86/. Az volt a furcsa, h. a drága cuccok közöztt találtam brendon polot 399-ért, arra lecsaptam, de nekem egyelőre nem jött be a bolt.

Petra,
A sárga kockás etetőszéket vettétek meg? Én is gondolkodom rajta, h. anyukáméknak szólok, mert náluk is jó lenne egy, ennyiért meg nagyon olcsó.

Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Sziasztok

Most vettem csak észre, hogy a linkere kattintva nem jön be az album, Megyesi Márk alatt megtaláljátok ,ha meg akarjátok nézni.

Tünde!
Mi 11-12között voltunk, de akkor sokan voltak.
Szerintem mindenki most csináltatta a brendonkártyát is. Ugye a Brendon magyar gyártmány? Mi a polokat nem is néztük, még korainak tartotaam megvenni. Ugyan ennyi pénzért én sem hagytam volna ott.

Megyek, mert vár a millió vasalnivaló

szisztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!
Na mi is haza kerültünk végreKépElindultunk fél 12-kor,de még elmentünk lemosni a kocsit,meg pénzt levenni,és mire odaértünk 1 óra volt!Így pont elkerültük egymást Jolka és PetraKép
Sajnos minket tuti észre vettetek volna mert Balázs hozta a formáját és végig hisztizett,földön fetrendett stb...
Szerintem is babát váróknak vannak jobb dolgok.Én a katalógusban hirdetett ruhákat egyáltalán nem láttam!!Ami meg volt nagyon drága volt(egy póló 5500 ft?!)!
Hogy ne jöjjünk üres kézzel el,hát vettünk egy ujjatlan bodyt,92-es volt már csak,de majdnem jó is.
Utána átmentünk mi is C&a-BA,hát azért jobbnak gondoltam.Semmit nem találtam Balura.Csak kisebbeket láttam,meg lányosakat!Ott is csak a hiszti mentKép
Elmentünk az Emberkébe,vettünk egy pulcsit,meg még egy bababoltba ott egy sapit.A maxx-ba is de most semmi nem volt,de legalább Balázs eljátszott,meg beszélt az eladónakKép
Hazafelé elaludt,pedig este akarunk menni bowlingozni szerencsre,hát nem tudom mi lesz belőle.Most átment az apjával Tokajba,remélem kifárad kicsit!
Emese!
Én is remélem hogy meg fogom szokni a pesti életet,de az biztos hogy először nagyon nehéz lesz!
Ki volt az az "okos" aki azt képzeli hogy a pestiek szarják a spanyol viaszt?Már bocs,de ezen úgy fel tudom húzni magam!!!!!
Petra!
Az az etetőszék tényleg jó olcsó volt!!!Meg is mondom a barátnőmnek hogy nézzék meg,mert ők is most akarnak venni!
Melyik turiban voltál?Mi ma voltunk 3-ban,de láttam még legalább hármat(mi nem jártunk szerencsével).Majd hétfőhöz egy hétre megyünk megint a maxx-ba!
Jolka!
A pestiekről ugyan ez a véleményem.Jó biztos vannak kivételek,de a többség ilyen.Én nem leszek ilyen az tuti!!!!!
Ági
csagi
 
 


Sziasztok!
Valaki kérdezte a babaszállót. Mi 2-szer is voltunk a Kolpingban Alsópáhokon, nekünk nagyon bejött. Főleg azért mert kaptunk babaágyat, ami már nem fért volna be a kocsiba, főleg úgy, hogy 3-at kellett volna tavalyelőtt vinni. Mi a 9 hónapos ikrekkel voltunk 2003 szeptemberében, még akkor Alexa a pocimban volt, majd 1 év múlva az 5 hónapos Alexát is vittük. Nagyon jól éreztük magunkat, van babaúszás, szauna, masszázs, gyerekóvoda (kicsiknek is) képzett óvónőkkel, játszótér, medence, a büfében mindig van gyerekmenü, bébiételekkel. Semmiért nem kell pluszban fizetni, igaz nem olcsó a szállás, de nekünk nagyon jó vaol. Idén Ausztriába megyünk júniusban, aztán majd még valahova, egyelőre nem tudom. Márciusban pedig irány Szeged, nagyon várom már.
Én a Brendonba egyelőre nem megyek, majd ha már csökken a tömeg, akkor kinézek, egyelőre nincs kedvem a tömeghez, meg időm sincs.
Kórház: Emese Sajnálom ami veled történt a Klinikán, remélem nálunk jobb élményeid lesznek. Nálunk sokan kiteszik a lelküket a betegekért, de rengeteg munkájuk van a nővéreknek, és biztos, hogy nekik is van rossz napjuk. Szerintem a legtöbbjük segítőkész, és szereti a munkáját.
Én is szívesen találkoznék már veletek, de sajnos én már nem élem a boldog kismama életet, így nekem nagyon kevés szabadidőm van Kép. Ettől függetlenül szívesen megismernélek benneteket Kép.
Megyek fürdetem a gyerekeket
Sziasztok
Melinda
UI Jolka remélem nem rám gondoltál, mikor azt kérdezted, hogy Csajszikának nem ikrei vannak-e?!

Melinda
Kép
Kép
hajme
 
 


Melinda!

Szia Nem persze, hogy nem rád gondoltam, hanem arra az Ágira aki anno "leleplezett" Téged. Bocsi nem akartam félreértést.

Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!

Úgy látom, senki nem ájult el a Brendontól. Így nem is bánom annyira, hogy nem jutottunk el. Így legalább voltam tornázni (még mindig magányosan Kép, nem kapcsolódik be vki?)

Jolka!
Tök jók a képek és nagyon köszönjük, hogy bevettetek az albumotokba! Kedves tőletek!
Fogkérm kiköpés még sikertelen, de remélem, hamar sikerül majd.

Petra!
Az etetőszék tényleg nagyon olcsó volt! Használjátok egészséggel Bencével! Még a szopi a fő étel, ugye?

Melinda!
Ezt a bababarát szállót akartam javasolni, mikor pár írással feljebb szenvedtem a nevével, mert nem jutott eszembe. Mi még nem voltunk ott, de mindneki csodás élményekkel ér haza.
És mit jelent az, hogy drága?
Ugye ez fullos nem önellátós?
Na, milyen volt a farsang? Élvezték a csajok?

Tünde!
Az az új rucija a kisasszonynak, ami a klubos képeken van. De majd teszek fel közelebbit, mert csináltam, csak ma nem jutottam el odáig.

Ági!
Személy szerint nagyon szomorú vagyok, hogy elmentek. Még ha eddig enm is tudtunk találkozni, de talán a nyáron már összejön egy kis állatparkozás és kár, hogy ti már nem lesztek velünk.
Azért szívből remélem, hogy fogod szeretni a pesti életet és bejönnek a számításaid.

Jó éjt mindannyiótoknak!

Kép
nycsilla
 
 


Csilla!
Nem tudom most mennyibe kerül, de a babanet főoldakán legalul van a hírdetése, ha rákattintasz, akkor bejön a saját honlap, ott minden kérdésre választ kapsz, de szerintem már nyárra nincs helyük Kép Mikor ott voltunk, azt mondták, hogy már gyakorlatilag előző nyáron lefoglalják a főszezont, ezért csak szerencsével lehet helyet kapni. Egyébként mi félpanziót fizettünk, de reggel, és este is svédasztalos volt, óriási választék, és rengeteg. Mi nem is ettünk mást, csak a gyerekeknek rendeltem időnként ebédet, vagy csináltam vmi könnyűt délre. Mi maximálisan kipihentük ott magunkat.
Farsang: hát nem olyan volt, mint szerettem volna, mert Gerda előző nap még nem volt jól (hányás, hasmenés), ha nem lett volna farsang nem is viszem oviba, de mivel annyira várta nem lehetett itthon hagyni, de nagyon bágyadt volt, így inkább csak külső szemlélő volt, egyébként sem jól kezeli az ismeretlen helyzeteket. De mindegy jövőre jobb lesz Kép
Sziasztok szép álmokat
Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme
 
 


Sziasztok!

Pestiek: én sem szeretem őket, volt szerencsém jópárral találkozni munkám során, a szőr feláll a hátamon, ha csak erre gondolok.

Jolka!
Hirtelen én sem tudtam nagyon mit mondani, de így is örülök, hogy találkoztunk.

Tünde!
Nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk, pont elkerültük egymást. Igen, a sárga kockás etetőszéket vettük. Ti már elkezdtétek a hozzátáplálást? Ha igen, hogy megy?

Csilla!
Igen, még kizárólag szopizik Bence, és nem is fog mást kapni 6 hónapos koráig. Már elég nagy a nyomás a család részéről, de ebből nem engedek.

Ági!
A Jósavárosban van egy turi, a tízemeletes házak alatt azon a soron, ahol a posta van, OTP volt, de megszünt, meg a könyvtár is ott van. Amúgy egy hálózsákot, két pizsamát, egy bodyt, 8 nadrágot (ebből 3 farmer) vettem Bencének, és magamnak egy felsőt és egy nacit vettem, ez volt 3600 forint.

Petra

Kép
ppetra
 
 


Helló lányok!

Nagyon egy véleményen vagyunk a pestiekről.

Pontosan hol van helyileg a Brendon? Ebből most nagyon kiestem. Most, ha minden igaz kisfiam lesz, muszáj lesz szétnéznem. A kislányomról meg lemaradtak a gyönyörű ruhái.

Van közöttünk olyan, akinek fia és lánya is van? Elmesélhetné a tapasztalatait a különbségekről. Még most nagyon lányra vagyok beállva. De már egy kisfiúra is nagyon vágytunk. De tök mindegy, hogy mi lesz.
Lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de rébuszokban leírhatnátok, hogy itt a szülésnél mi a tarifa!

Kép

Kép
jurem
 
 


Jurem!
A Brendon majdnem a tesco mellett van!Egy nagy sárga épület!Észre lehet venni!
Milyen tarifára gondolsz?A vizsgálatok vagy a szülés?Szerintem minden orvos maga mondja meg hogy mennyit kér egy vizsgálatért(3-5 ezer ft,lehet több),a szülésért meg szerintem ki mennyit gondol(van aki megmondja).
Petra!
Jó olcsó lehet ez a turi!!!8 nadrág...és csak 3500 ft!!Milyen úton van ez?Talán úgy könnyebb lenne megtalálniKép
Csilla!
Jolkának már írtam,hogy ha jövő héten nem is de 2 hét múlva(márc. 8),tuti hogy el tudunk menni a klubb-baKépRemélem semmi nem jön közbe!!!
Balu szunyál,megyek gyorsan vasalni,apának kell a ruha mert megy vissza dolgozni!
Itt eléggé fúj a szél,hiába süt a nap!Hétvégére meg már megint havat és esőt monddKépJöjjön már a jó idő!!!
Ági
csagi
 
 


Sziasztok!

Voltunk ma kint egy kicsit, van egy zárt udvara a háznak, ami viszonylag szélvédett, de a nap odasüt. Sétálni nem mertem menni, nehogy megfázzon ebben a nagy szélben.

Tündi, Zsuzsi! Köszönjük a dícséreteket!

Jolka! Megnézegettem a képeiteket, nagyon jók!

Még később benézek.

Üdv, Annamari

Ádimama
 
 


Sziasztok!

Akkor senki nem volt igazán elájulva a Brendontól... Hátha még kialakul, ha feltöltik rendesen a készleteket!
PEtra, Jolka: tök jó, hogy összetalálkoztatokKép

Mi jól vagyunk! Botondka eddig nagyon jó kisfiú! Általában 3-4 óránként eszik, aztán alszik. Bár 2 napja egyre többet ébren van etetés után napközben. Egyre érdeklődőbben szemléli a világot, olyan jó látniKép A szopi nagyon ügyesen megy nekünk, és már a védőt is kezdjük elhagyni.

Kár, hogy ilyen nagy szél volt ma, mert annyira szépen sütött a nap. Jövőhétre megint nagy hideget mondanak, de remélem, utána már jön a jó idő, hogy mi is mehessünk sétálni.

Szép hétvégét!

Anita1

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


szisztok!

Most hétvégén itt vagyunk Mutiék.

mozgalmas volt a nap, délelőtt probáltam rendbe otthanyni a lakást. Végre sikerült kivasalni is.
Majd apu jött értünk, zolko foci miatt holnap jö utánunk. szegény kedveskedni akart és adott egy kis cukrott (inkább csokogolyó),erre a fogam bánta. Pedi rá sem haraptam, de kitört a tömés.Ezt a fogat már biztos nem lehet megmenteni, mivel már úgy volt felépítve, alig maradt belőle valami. Gondoltam ,hogy szülés után romlani fog, de akkor is rosszul eset. Még szerencse, hgy nem feltünő helyen van.
Jövő héten kénytelen vagyok visszamenni a fogdokihoz, most már nem lehet halogatni. Kép

Estére Manó lázas lett. MÉg sosem volt.
Most sem úgy néz ki mint aki beteg lenne. Szerencsére már alszik. Jó kedve volt, egyáltalán nem bágyadt, nem taknyos, nem sír. Fogát sem fájlalja (most jön a 8.). Csak nagyon meleg volt a homloka. Először arra gondolunk, biztos a sok mozgástól, de azért csak megnéztük. A digitális 37.6 mutatott, a hagyományos 38,1-t, mivel a digitálishoz, hozzál kell adni 0,5-t, ugyan ott van az is.

Végül adtam nekei Panadol szirupot, mivel az a fránya germicid-c kúp el van töredezve.

Ti mivel és hogyan szoktátok mérni a kicsik lázát?

Én a fenekébe raktam.

Már annyi féle és fajta digitális l.mérőt vettünk, de egyikbe sem bízok. VAn füles, hajlítható (ebből már 2), nem hajlítható, hagyományos, de az utóbbiban jobban bízok. Nálatok melyik jött be?

Ugye gyerekeknél 37,5-l van hőemelkedés?

Mesi!
Fiu és lány gyerek közötti különbség? Mivel nekem az első (még egyetlen gyerkőcöm) fiú, biztos rossz anyós leszek. Kép Ha az első lány lett volna, biztos jobb anyós lett/lesz volna belőlem.
Mikor terhes lettem biztos voltam benne, hogy lányom lesz, de nem így történt. Sokkal jobb így. Most már az sem bánnám, ha a második is fiú lenne. Pedig nagyon lány párti voltam. Állítólag a fiúkat könnyebb szülni nem kínozák meg úgy az anyukákat sem a terhesség alatt. De szerintem ez mindenkinél változó.
Kisfiuknak húzgálni kell a fütyit, lányoknál nincs mit. Lányoknál fésülni, míg a kisfiúknál vágni kell a hajukat. Kép ...

Most már megyek megpróbálok aludni, hátha a következő szopinál már nem lesz láza.

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Szia Jolka!

Kornél most nálam is belázasodott a szuri után. Nekünk digitális hőmérő van, aminek hajlítható a vége. Ajándékba kaptuk. Én a fenekébe szoktam mérni a hőmérsékletet, anno Dodinál is ezt alkalmaztam és én úgy tudom, hogy ha fenékbe és szájba méri az ember, akkor le kell vonni fél fokot. Én legalábbis így alkalmazom. A kicsinek én is kúpot adtam, csak egy felet, de nagyon nem értékelte a behelyezést. Pedig krémeztem. Dodi sohasem sírt miatta. De Kornél nagyon. Most Dodim is beteg. Szerintem csak meghűlés, mert egyik este rövidujjúban aludt el, és nem volt szívem felébreszteni. Persze nála meg szokás, hogy lerúgja a takarót. Na meg is fázott. Most tisztára takonypóc és mintha kicsit rekedt is lenne. Tegnap 3x adtam Neki Panadolt, olyan 5 óránként, és még ma is adom neki. Most még nem szívjuk porszívóval az orrát. Nem akarja. Kép De majd úgyis szól. Egyébként nem fél tőle.

Tényleg! Tegnap sütőt takarítottam. Ti mivel szoktátok kivixolni? Én hideg zsíroldót használok, most hirtelen nem jut eszembe a márkája. Befújom, nagyon jól leszedi a fröcsenések nagyját, de után büdi marad a sütő. többször áttörlöm vizes szivacsak, meg szárazzal is kitörlöm. Most úgy bántam, hgoy mikor készen lettem, bekapcsoltam 100 fokra a sütőt, és hagytam vagy fél órát, mert valannak helyek ahonnan nem lehet kitörölni a vegyszert és az ilyenkor kiég, vagy mi. Elég büdi. Bár most nem volt olyan vészes a helyzet, mint legutóbb. Bár, most a zsíroldó után, rendes mosószeres szivaccsal is kitörlötem és úgy vizessel.
Ti hogy és mivel szoktátok? Talán tanulhatok valami okosat. Kép
Ruha folttisztításra mit használtok?

pusszantás
Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Petra,
Igen. Pár napja adtam neki almát. Azt mondtam, akkor legyen az arany középút, mert doki, védőnő, h. a családról ne is beszéjek már a 4 hónapos kezdés hívei voltak, de igy 5 hónaposan kezdtük. Azzal a tüskés reszelővel pépesítettem meg az almát, amivel nekem anno anyukám is csinálta, még jó, h. nem dobta ki. Zalán elég jól húzta le. AZtán tegnap kihagytam, mert kicsit megfogta a hasát, rengeteg a puki is, de valami mással folytatjuk. Igazából engem az győzött meg, amikor arról olvastam, h. szükségük van a vitaminra is, amit az anyatej egy idő után már nem kielégítően ad meg. Tudom én is és hiszem is, h. a világ legjobb tápláléka az anyatej, az LLL tuti megkövezne, mert le mertem irni, amit olvastam, de elkezdtem ... én döntésem és remélem rosszat nem teszek vele a gyerekemnek, aki szemmel láthatóan jóízűen ette első almácskáit. Ez természetesen megnyugtatott, mert ha nem igy lett volna, akkor várunk még legalább egy hónapot. Talán még az is közrejátszott a dologban, h. úgy 1 hete az étvágya még jobban megnőtt Zalánnak és inkább akkor már valami gyümölcs, mint tápi legyen a pótlás. A dolgod neked sem lesz könnyű majd jó 1 hónap múlva, amikor már tölti Bence is a 6 hónapot, mert igy tél végén gyümölcsből nincs választék.
Igazából egy hírtelen döntés volt, annyi előkészület azért volt,h. a szüleim már beszereztek hetekkel ezelőtt egy édesebb almát, h. azért a kedvét ne vegyük el a gyereknek .... mondanom sem kell én idareddel kínáltam volna, de az állítólag nagyon savanyú, hát én szeretem, gondoltam akkor neki is ok lesz. Azért én is annyit megtettem, h. mindig meghallgattam a tanácsokat, mert azért akad köztük hasznos is, de majd úgyis eljön az idő, amikor azt mondom te is, h. akkor na MOST.
LÁnyok, régebben már volt téma, de ti mikor kezdtetek el adni a bébinek anyatejen kivül bármit és mi volt az? Véleményetek a bébiételekről? Így tél végén ugysem lesz sok választásom, hiszen semmi friss gyü,ölcs nincs.

Tünde

EZt a hozzászóllást tegnap reggel óta kb. 8-szor próbálom elküldeni. Valami van a babanet-tel, de talán most elmegy?!

KépKép
tuzal
 
 


Úgy látom elment. El sem hiszem, csak nekem szarakodott tegnap? Olvasni lehetett, de küldeni nem, legalábbis én nem tudtam.

JOlka,
Nekem sima digit. hőmérőm van és én még abból szoktam levonni 0,5-öt, de hogy még hozzáadjak? Ilyet sose hallottam. Mert ugye arról megoszlanak a vélemények, h. kell-e levonni bármit is a fenékben mért hőből, de tudomásom szerint ugyanannyit mér a hagyományos, mint a digi.
Jobban van már Márk, vagyis tudom nem beteg, de a hője rendben?

Anita2,
Rég voltál. Akkor nem olyan vészesek a napok, ha ráérsz sütőt takarítani. Éjszakátok kezd már beállni? Hihetellen, h. már Kornél is 3 hónapos lesz a jövő héten. HOgy telik az idő. Mi meg lassan készülödhetünk a féléves szülinapra, ami elég közel is fog esni a Zalán naphoz, ugyhogy buli lesz.

Ma beszabadultam a Gulliverbe és szivem szerint nagyon sok pénzt otthagytam volna, de visszafogtam magam, amennyire lehetett. Azért igy is nagy szatyorral távoztam, de mindig nagy a dilemmám, h. a gyereknek is az a játék fog-e bejönni, amiről én azt hiszem, h. húúúú de jó , vagy jobban eljátszik egy műanyagflakonnal, csörgő papirdarabbal...? Én meg veszem itt a zizegő, zenélő, szebbnél-szebb, nem éppen olcsó játékokat és le se fogja őket sz@rni? Bébitaxit pl. szerette, akinek már nagyobb gyerek van? Még nem vettem ... egyelőre.
Jó hétvégét mindenkinek.

Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Sziasztok!
Anita!
Botond baby nagyon jó kisfiú lehet akkorKépKésőbb majd biztos bepótolja neked(Balu is ilyen volt)Kép
Szerintem ha jól be van öltöztetve és esetleg ráraksz egy esővédőt ami megóvja a széltől is simán kimehettek!De te tudod!Mostmár hátha jó idő lesz!
Jolka!
Régen hallottam ilyet hogy:3 napos láz!A tesóm kisfiának is volt ilyen,semmi tünet betegségre csak hőemelkedés.Lehet Márknak is ez van.Elmúlt már?
Én sem hallottam még ilyet hogy hozzá kéne adni!Én mindíg levontam 0,5-öt!Minden könyvben ez van!Sima digit. hőmérőnk van!Egyszer próbáltam Balázs hónaalatt mérni,de nem jött be neki!
Anita!
Szegény Dodi!!Balázs is mindíg lerugja a takarót,amikor megfordul akkor meg maga alá gyűri!Ezért én vastagabb szerkót adok rá inkább ált.
Én venis-t használok folttisztításra(szappant),ki szokta hozni!
Tünde!
Én 6 hósan próbáltam adni Balunak almát,de nem fogadta el!Mire eljutottunk oda hogy be vett a szájába ételt,7 hónapos elmúlt!Először almát,sárgarépát!A kismama naptár hátuljában van táblázat,én mindent aszerint kezdtem el!Ha gondolod és neked nincs meg,elküldöm neked szívesen!
Igazad van hogy mindenki maga dönti el mikor kezdi el a hozzátáplálást!!!
Nekem csak az nem tetszik,mikor néha arra vetemedek hogy olvasom az rtl-en az sms-csíkot,és azt írják hogy 2 hónapos babának adjál sárgarépát meg húslevest!!
Sajnos pl. a babaszobán is írnak ilyen "jó" tanácsokat!Õk tudják!!én nem tenném!
A gulliverben mi egyszer jártunk,de mint már írtam egyszer,nem igazán tetszett a kiszolgálás.
Balunak kb. 1 évesen vettünk motort és taxit,de még mindíg imádja!Egy ismerősünk karácsonyra vett a manójának(5 hós volt akkor),de hát mit tud vele még kezdeni?Szerintem elég 9-10 hósan venni.
Ági
csagi
 
 


sziasztok!

remélem most már sikerül elküldeni az üzenetet. Vaccakol a babanet. M?ég jó, hogy vágólapra mentettem.

Manó láza mára sem ment le, sajna. Ezért voltunk dokinál, az én régi gyerekdokim magánrendelőjébe mentünk. A torka egy kicsit piros és a jobb füle is egy kicsikét. Közérzete nagyon jó, játszik, szaladgál az egész házban, csak láza van. Kapott Germicid kúpot, amit már párszor kikakált, ezért kapott egy kis panadolt. Augmentin szirupot, sinecod cseppet, calcimusc-t és Nasivint(pedig nem taknyos és szelel az orra is)kapott.
Most picurka vizes pelussal a derekán alszik, remélem estére már nem lesz láza.

Nekünk a használati útmutatóba volt, hogy adjunk még hozzá 0,5-t.

Tünde!
Mi a kecskeméti bébiételt eszük. Manónak bejött és az árra sem rossz, a legolcsóbb, de íze a legjobb. A sütőtököst és a paradicsomosat szerette a legjobban.
Mielőtt elkezdtük volna a hozzátáplálást, végig kóstoltam az összes létező b.ételt. Ez maradt a rostán. Most már mindent megeszik, főleg a házi kosztot.
A bébitaxit most vettem elő a héten, de fél tőle és már szerintem kicsi is neki. Mi is rengeteg játékot veszünk neki, de nálunk is inkább a flakonok, papírdarabok... jönnek be. A plüs állatokkal nem is foglalkozik. Erről jut eszembe, viszont a élő állatokat kezdi felfedezni, ma is már simogatta(kesztyűs kézzel) a kutyákat. Nagyon tetszett neki.
Anita2
Én régebben a st. Morizt h. zsíroldót használtam (gondolom te is ezt írtad). Nagyon jó, csak erős és a festéket is leveszi. Egyszer a konyhai radiátorról is leakartam mosni a ráföccsent zsírt, de még a festéket is leszedte. Kép
Mostaninak nem tudom a nevét, de piros spray és a szaga sem rossz (talán mr.musel, nem tudom, hogy kell írni).
egyébként jöhetsz hozzánk is takarítani a sütőt, mert mostanában elhanyagoltam. Fent mindig kitakarítom, d e lent ami nincs szem előtt, hanyagolom.
Dodi jobban van már?

Ági!
Nem is írtam, de képzeld jó a telcsim. 2 hónap szünet után újra bekapcsoltam és működik. Úgy látszik kiszáradt belőle Manó nyála. Persze az eloxidálódott részeket megtakarítottam. Most már vigyázok mit adok a kezébe.
Tegnap észrevétlenül leszakította nagynéném pulcsijáról gombot és már a szájába is volt. Mikor vettem volna el a gyereket, akkor vettem észre, hogy már megont rág v.m. Még időben kivettem, mi lett volna ha lerágja? Ráadásul 1 henger alakú gomb volt.
Lányok ti jártattok így, lehet v.m baja ha lenyeli?
A papír darabokat mindig kikakálja. Ezt vajon ki tudta volna?

Ajaj egy kicsit sokat írtam. Bocsi.

Köszönöm mindenki dicséretét a fényképekkel kapcsolatban!!!

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Ági!

Apu is azzal jött haza, hogy állítólag most terjed a háromnapos láz. Akkor már mi majdnem túl vagyunk két napon.Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!

Megint végignézegettem a képeket, olyan gyorsan nőnek a gyerkőcök Kép. Mindenkinek nagyon szép gyerekei vannak Kép. Tényleg furcsa, hogy a legtöbben fiús anyukák Kép.
Nem tudtok olyan oldalt, ahol lehet rendelni fotókidolgozást a neten? Jó minőségben, és nem túl drágán, kényelmesebb lenne Kép? Ha minden igaz március 8-án én is el tudok menni a babklubba, mert előző nap ügyelek, és ha nem lesz vészes az ügyelet, akkor elmegyek Kép.
Én is Vanishsel veszem ki a foltot a ruhából.
Babytaxi: az enyémek 1 évesen kaptak, és nagyon szerették, Alexa még most is azon taxizik, nem akar a motorra ülni, majd ha kevesebb ruha lesz rajta talán. Szerintem nagyon jó dolog, nagyon élvezték, élvezik (most a motort a nagyok), szinte állandóan benne vana kocsiban.
Hőmérő: a végbélben mért hőből azért kell levonni 0,5 C-ot, mert az a maghőmérséklet, ami kb fél fokkal magasabb, mint a hónaljban mért. Egyébként én sosem mértem végbélben, inkább ölbe vettem őket, és arra a pár percre magamhoz szorítottam, és hónaljban mértem, addig beszéltem-beszélek nekik, és így nem türelmetlenek. Igaz 1 éves kor alatt nem is kellett használnom a hőmérőt Kép. A kicsi 14 hónapos volt, amikor kiderült nincs is itthon hőmérő Kép. Tudjátok az orvosoknál sosincs lázcsillapító Kép).
Még egy dologban segíthetnétek nekem, szeretnék venni egy nem túl drága Nokia telefont, de nem tudom milyet vegyek, kiváncsi vagok a véleményetekre.
Tünde! Szerintem abban igazad van, hogy jobb a gyümölcs, mint a tápszer, ha már pótlás kell. Szerintem a bébiételek egész jók, főleg a gyümölcsösek, csak arra figyelj, hogy ne legyen benne lehetőleg hozzáadott cukor.
Nekem az is furcsa volt, hogy most mindenhonnan azt lehet hallani, hogy ne adjunk 1 éves kor alatt tejterméket, és nagyon sok 6 hónapos kortól adható bébiételben van tej!!!
Egyébként az enyémek nagyon szerették a körtéset, őszibarackosat, és az áfonyásat.
Lassan megyek lefektetem a csajokat, most az apjuk mesél nekik Kép
Sziasztok
Szép álmokat Kép
Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme
 
 


Melinda!

Ezt nézd meg.
http://www.fotomarket.hu/digifoto.php?PHPSESSID=bdcf3fe321663027182070948039192b

Igaz, én még innen nem rendeltem. A Rossmannál szoktam. Neten feltöltöm, és csak bemegyek érte az üzletbe. Kép Így csak egyszer kell járni, sőt mailt is küldenek, amikor elkészültek a képek. Másnap lehet érte menni. Kép

Üdv, Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 



Melinda!

http://www.photohall.hu/digiprint/
u.u történik a megrendelés mint a Rossmannál v. a dm-nél

jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Jó reggelt!

Na ezt a tegnap esti örömöt meg kell osztanom Veletek! Kép Nézzétek milyen ügyi. Majd eldobtam az agyamat, mikor megláttam. De már annyira akar mászni is, csak még túl nehéz hozzá, pedig rakja a kezét-lábát szépen. Kép

Szép napot!


Kép

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Egyébként nagyon jók az éjszakák, 6-8 órákat alszik egyben. Előtte elég sokat fent van, de az nem baj. Úgyhogy nem lehet okom panaszra. Jó gyerek. Tegnap inkább alvós napja volt, úgy látom ma nem alvós lesz...na megyek is, mert kiabál.

puszi lányok! Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Micsoda termés volt tegnap! Ahhoz képest, hogy én egyáltalán még csak be sem tudtam lépni a babanetbe. Nem engedett.

Tegnap vacsorázni voltunk a Rolling R.-ban egy 8 fős baráti társasággal, tök jó volt. Mondjuk 11-kor hazahozattam magam a férjemmel, mert már nem bírtam nyitva tartani a szemem, előző este uis Flóra 10 percenként felsírt, borzasztóan fogzik. Nagyon sajnálom. Kenegetem a Dentinoxszal. Már nem bánnám, ha kijönnének végre, nyár óta nincs új foga. Ezekkel meg úgy megküszködik.

Márc. 8-án akkor találkozó a klubban?! Hűű, de jó! Más nem tud esetleg csatlakozni még hozzánk? Bár már ez is szép eredmény, hogy négyen ott leszünk a fórumról.

Jolka!
Hogy van Márkó?
Én nem tudom, hogy van e ilyen szimplán, hogy 3 napos láz, mert én csak a 15 hós oltás melléktüneteként hallottam róla. (Nálunk nem volt, de sok mindenkinél igen.)
Meghozta a szomszéd a ruhákat, nincs kedved / kedvetek (Márkkal) átjönni megnézni? Én tudnék belőle válogatni, ha fiú gyerekem lenne. Mondjuk párat, ami uniszex, így is kivettem Angyalkának. És potom pénzekért. Ja, cipők és szandik is vannak. Ha úgy döntesz, hogy nem adsz rá használtat, akkor beviszem majd a klubba, mert megígértem a csajnak, hogy segítek eladni. Neki nincs fiús anyuka ismerőse.

Meli!
Én már akkor teljesen ba vagyok kavarodva ezzel a hőmérőzéssel. Mikor bent voltam Flórával a kórházban, akkor azt mondták, hogy soha semmiből nem kell levonni, mert mind uazt az eredményt mutatja.
Nekünk is digitális van, meg hagyománnyos is. De a digitálissal szoktam mérni, mert az gyors és mint minden gyerek F. is utálja.

Tündi!
Alma, sárgarépa, krumpli. Azt hiszem, én így kezdtem, de nekem is a Kismama naptár segített, mint Áginak.
5 és fél hónaposan kapott először almát. Sokáig csak ezt akarta, majd bőven 6 hónap után fogadott el mást is. De utána mindenevő lett. Kép
A Kecskemétit és Hipp termékeket használtuk, de a többit is megette, ha a nagyiéknál olyan volt.
Bébitaxit és a motort is imádja, de most egyelőre azt élvezi, hogy ügyesen közlekedik a saját lábán is. Azért nyáron remélem újra járművözünk majd, oylan édi, mikor hajtja magát és vigyorog.
Milyen játékokat vettél?

Cs.

Kép
nycsilla
 
 


Anita2!
Nagyon aranyos és ügyes! És milyen jól áll neki a kék!

Kép
nycsilla
 
 


Új kép Flóráról a profilban. Nem túl jó. Csak a Tündi kedvéért raktam fel, ez az új rucija. Kép

Kép
nycsilla
 
 


Csilla!

Nagyon édi Flóra, és a rucija is. Kép
Hát már nekünk csak ilyen sok kék cuccunk van. Kép Elég sok a sötétkék is, szokta is mondani anyós, hogy pici baba, ne öltöztessem már olyan mogorva sötétbe....de ha ez van?! Kép Anno a munkahelyemen varrtak ilyen bébicuccokat Angliába (Ladybird és Bhs), és mikor volt kiárusítás (valamilyen apró hiba miatt nem felelt meg a minőségellenőrzésen), akkor vettem. De némelyiken azóta se találok hibát. Kép Pl ami most Kornélon van, az is onnan van.....sőt, egy éves korig a ruhája 80%-a onnan van. Kép Milyen jó is volt az akkor?!?!?!?! Fillérekért. De sajna a cég már megszűnt. Kép

További szép napot!
Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Sziasztok!

Ági!
Az Ungvár sétányon van ez a turi, a Korányira párhuzamos házak alatt. A körforgalomból kell bemenni a Jósába és ott a házsor túloldalán. Ott van egy orvosi rendelő, papír-írószer stb. Nem tudom, mennyire vagy járatos ezen a környéken, a Csoki sulihoz van közel.

Jolka!
Remélem, már jobban van Márk. Mi is sima digitális hőmérővel mérjük hónaljnál. Van cumis is, de azt nem szereti olyan sokáig a szájában tartani, mindig kiköpi félidőnél.
Én is minden áron lányt szerettem volna még pár éve, de aztán megbarátkoztam a gondolattal és mostmár örülök, hogy fiam lett.

Anita2!
Én is hideg zsíroldót használok, St. Moritz talán a neve, amit Jolka is írt. Csak azt nem szeretem benne, hogy kimarja a bőrömet.

Tünde!
Azóta kapott Zalán még almát, vagy valamit? Azt olvastam, hogy amit főve kell adni pl. krumpli, sárgarépa, érdemes sütőben megsütni, mert így nem főnek ki a vitaminok.
Tegnap kérdezte a nagymamám, hogy eszik már Bence csokit, vagy narancsot. Mikor megtudta, hogy semmit tejcsin kívül, teljesen le volt döbbenve, hogy szegény Bence.... :-))
Nekem is szarakodott tegnap a babanet, volt, hogy olvasni sem tudtam.
Miket vásároltál Zalánnak? A bébitaxit v. kismotort szeretik az ismerős gyerekek.
Petra

Kép
ppetra
 
 


Lányok!

Nem vagytok jártasak a kémiában? Keresztlányom szegezett hozzám pár kérdést....de nem mindre találom a választ, hülyeséget meg nem akarok írni neki....a mészkővel kapcsolatosak a kérdések.
Köszi, anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Sziasztok!
Másfél! óra küszködés után végre elaludt a lelkemKép
Csilla!
Este én sem tudtam belépni a babanet-re,azt hittem csak nekem szarakodik!
Flóra nagyon csini az új szerkóbanKépIgazi kislányKép
De jó neked hogy néha kimozdultok otthonról!Mi az éven még nem voltunk sehol!Bowling sem jött össze mert apa hulla fáradt volt!Minden hétvégén dolgozott eddig,így még Tokajba sem tudtunk átmenniKép
Anita!
Nagyon ügyes Kornél!!Teljesen máshogy "mutat" hason,olyan nagynak tűnik márKépKép
Petra!
Köszi az eligazítást!Közben már rájöttünk apával hogy hol van!!A tesconál nem kell letérni hanem menni tovább egyenesen.Ha legközelebb arra járunk,benézünk!Ti arrafelé laktok?
Nekem nagyapám volt elhalva mikor még Balázs nem evett mást pár hónaposan.Van egy kislány aki Balázzsal egy napon született,neki már 5 hósan kindercsokit adtak összetörve!
Jolka!
Akkor ezentúl csak óvatosan azzal a telefonnalKépAz enyém sajna már nem fog megjavulni,várom hogy mikor kapok újatKépEgyenlőre még nem ajánlotta fel apuciKépBezzeg az övét rögtön lecseréltük!
Balázs még nem nyelt le semmit,legalább is nem vettem még észre.Papírt azt szokott enni mai napig,meg egyszer egy 10 ft-ost szedtem ki majdnem a torkából!!
Hogy van Márk?

Ebéd előtt ki akartam vinni Balázst szánszózni,erre elkezdett esni a havaseső.Előtte fél órával még a hó esett.Totál elegem van ebből az időből mostmár!
Na lépek tanulni!
Ági
csagi
 
 


Sziasztok!

Csak egy percre jöttem!

Manó még mindig "beteg"
Délelőtt még lázas volt, talán most már nem. A kúpot mindig kikakálja, egyszerűen nem marad benne. A panadol pedig semmire sem jó. Vettünk egy kis hűtőfürdőt, és betekergetteük egy vizes pelusba. Most megint alszik, remélem utána benne marad a kúp. Most már nagyon utálja ha kúpot adok neki, v csak megmérem a lázát. Nagyon sajnálom, de muszáj...
A legutolsó kúp után nem adtam rá a pelust, vártam nem jön-e ki. 10 perc múlva engem kakált le. Kép ilyen sem volt még.
Itt maradtunk anyuék, zolko hazament(holnap munka), anyu azért többet tud segíteni. Holnap ha minden rendben lesz megyünk haza. Klub már biztos kimarad a héten.

CSilla!
Kiváncsi vagyok a rucikra, de úgy beszéltük meg Zolkoval, hogy míg megtehetjük újat veszünk neki. Itthon vettem neki most pár P.o-s pulcsit és badyt(1200-1400ft között vannak).

Ági!
Manó láza miatt most nem jutottunk el a kengurugoldba, pedig ott még olcsóbb a bady. Na majd legközelebb.

Anita2!
nagyon jó a fotó, erős baba Kornél!

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?