sziasztok!
remélem most már sikerül elküldeni az üzenetet. Vaccakol a babanet. M?ég jó, hogy vágólapra mentettem.
Manó láza mára sem ment le, sajna. Ezért voltunk dokinál, az én régi gyerekdokim magánrendelőjébe mentünk. A torka egy kicsit piros és a jobb füle is egy kicsikét. Közérzete nagyon jó, játszik, szaladgál az egész házban, csak láza van. Kapott Germicid kúpot, amit már párszor kikakált, ezért kapott egy kis panadolt. Augmentin szirupot, sinecod cseppet, calcimusc-t és Nasivint(pedig nem taknyos és szelel az orra is)kapott.
Most picurka vizes pelussal a derekán alszik, remélem estére már nem lesz láza.
Nekünk a használati útmutatóba volt, hogy adjunk még hozzá 0,5-t.
Tünde!
Mi a kecskeméti bébiételt eszük. Manónak bejött és az árra sem rossz, a legolcsóbb, de íze a legjobb. A sütőtököst és a paradicsomosat szerette a legjobban.
Mielőtt elkezdtük volna a hozzátáplálást, végig kóstoltam az összes létező b.ételt. Ez maradt a rostán. Most már mindent megeszik, főleg a házi kosztot.
A bébitaxit most vettem elő a héten, de fél tőle és már szerintem kicsi is neki. Mi is rengeteg játékot veszünk neki, de nálunk is inkább a flakonok, papírdarabok... jönnek be. A plüs állatokkal nem is foglalkozik. Erről jut eszembe, viszont a élő állatokat kezdi felfedezni, ma is már simogatta(kesztyűs kézzel) a kutyákat. Nagyon tetszett neki.
Anita2
Én régebben a st. Morizt h. zsíroldót használtam (gondolom te is ezt írtad). Nagyon jó, csak erős és a festéket is leveszi. Egyszer a konyhai radiátorról is leakartam mosni a ráföccsent zsírt, de még a festéket is leszedte.
Mostaninak nem tudom a nevét, de piros spray és a szaga sem rossz (talán mr.musel, nem tudom, hogy kell írni).
egyébként jöhetsz hozzánk is takarítani a sütőt, mert mostanában elhanyagoltam. Fent mindig kitakarítom, d e lent ami nincs szem előtt, hanyagolom.
Dodi jobban van már?
Ági!
Nem is írtam, de képzeld jó a telcsim. 2 hónap szünet után újra bekapcsoltam és működik. Úgy látszik kiszáradt belőle Manó nyála. Persze az eloxidálódott részeket megtakarítottam. Most már vigyázok mit adok a kezébe.
Tegnap észrevétlenül leszakította nagynéném pulcsijáról gombot és már a szájába is volt. Mikor vettem volna el a gyereket, akkor vettem észre, hogy már megont rág v.m. Még időben kivettem, mi lett volna ha lerágja? Ráadásul 1 henger alakú gomb volt.
Lányok ti jártattok így, lehet v.m baja ha lenyeli?
A papír darabokat mindig kikakálja. Ezt vajon ki tudta volna?
Ajaj egy kicsit sokat írtam. Bocsi.
Köszönöm mindenki dicséretét a fényképekkel kapcsolatban!!!
Sziasztok Jolka