Húúú, lányok, tényleg jó sok a hozzászólás, ami nagyon-nagyon jó. Kértem gyorsan pár percet a páromtól a gépnél.
Bufo, örülök, hogy itt vagy!
Koda, jót derültem, olyan aranyos vagy... hogy a Ti babátok is...
Annyira örülök, hogy ilyen jó a kapcsolatunk itt a topikban, és hogy így aggódtok értem/értünk. Igyekszem vigyázni magamra, és nem túlterhelni magam. Ezért is inkább kétszer fordultam a piacon (nagyon kényelmes ez az autós élet), szóval teli szatyor autóba be, üres ki...
Beszéltem ma a barátnőmmel, mondtam is neki, hogy jó, menjünk, szóval két hét múlva Berekfürdős hétvégém lesz.
Ági, én az Elevitre is azt hallottam, hogy nagyok lesznek tőle a babák, de itt a lányok esküsznek rá, és nem általánosítható ez a nagy súly. Szóval, most kétnaponta szedem. Aztán majd a doki megmondja, mi legyen. Muszáj bízni az orvosban, pedig nem régóta járok hozzá.
Virág, már csak 1 nap, igaz 2 alvás, de jöhet a teszt!!! A hőd nagyon szuper, főleg, hogy mindig sokkal-sokkal alacsonyabb szokott lenni.
Na, lányok, én is elteszem magam holnapra. Megnéztem a Megasztárt, én annyira szeretem!
Gyöngyi, sikerült lekicsinyíteni a képet? Próbáltad? Ha gondolod, küldd át mailben, és beillesztem neked, amit szeretnél.
Jó éjt mindenkinek, szép álmokat, vagy épp kellemes szerelmes órákat, ki hogyan tölti a ma estét. Bár nagyon most szinte senkinek sincs itt az idő.