Új privát üzeneted érkezett!

jó reggelt!titi hihetetlen vagy!jobban várod már a tesztet mint én magam!tök jol esik!de szerintem jobb hogy várok két napot mert nagyon fáj a mellem és ugy ahogy mensi elött szokott!ugyhogy elég szomoru vagyok hogy meg fog jönni!De ha megjön én abba belebolondulok!a férjem ugy megijesztett mert felkelltem kimentem wcre pisilni de ö nem látta hogy én vagyok!utánna mikor lehuztam a wct azt mondja:ugye nem pisiltál mert vettem tesztet!majdnem elvitt a szivroham ugy rám ijesztet hogy elcsesztem apisitKéppersze nem ment el venni!ö az erös amugy nem én!

na megyek takaritgatok!

titi remélem én is hogy hamar elmegy igy az idö holnap meg jönnek a barátnömék köszönteni aztán meg az aposom:S ugyhogy van programm a hétvégére böven!csak az ne legyen aprogramok közt hogy megjön

Férjem üzeni neked egyél sok gyümölcsöt meg joghurtot azzal tudsz vigyázni a kis pocilakodraKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok,

Mesi,
ezek szerint a ciklusnapom ma 3. Köszönöm nagyon hogy betettél!
Hol lehet kapni "hidegen sajtolt búzacsira olajat"?

Virág,
tök jó fej lehet a férjed! Gondolom azért hülyéskedik, hogy a te feszültségedet kicsit oldja!
...jó takarítást!

Titi,
Nem igy terveztük, csak túl vagyok egy válláson. Ez a második házasságom. Szerencsére sokkal boldogabb vagyok, és a lánykám is... Kép Sokáig úgy voltunk a mostani párommal, hogy nem lesz baba, mert neki is van gyermeke és nekem is. De a vágy egy másik (közös) picurka után gyözött az eszünk felett! Kép

A gyümi szerintem is mindennél fontosabb pocakosan! Meg sok folyadék! Mostanában mindenféle recepteket is irnak terhesek számára... Nem tudom!? Én még mindig úgy gondolom, hogy amit kíván a szervezet, arra van szükséged!!!

Ági
csné
 
 


Titi!

Elfelejtettem megkérdezni:
Berekfürdőre hova mentek??? Hotelban alszotok? A fürdőbe mentek?
Csak azért vagyok ennyire kiváncsi, mert már én is töltöttem el ott egy hétvégét, is nagyon jól éreztem magam. A Szivek Hotelben voltunk, csodás ellátással. Sajnos a fürdőbe nem mentünk be, csak a hotel usziját, melegvizét használtuk ki! Igazi feltöltődős hétvége volt az! Kép
csné
 
 

 
 

Ági, mi is oda megyünkKépKépKép Mesélj róla kicsit bővebben kérlek!!! Kicsit félek tőle, hogy túl meleg lesz a víz a babának, és talán le kellene mondanom... de jóóóóóóó, kicsi a világ!!!

Na, akkor most lehiggadtam. Szóval, mi is oda megyünk, 2 éjszaka félpanzióval 16.000 Ft, van benne egy masszázs is, ezt olyan feltöltődésnek szánjuk a barátnőmmel. De ugye a szaunát már kilőhetem...

Virág, aranyos vagy, tényleg nagyon izgulok érted. De a melled bizony fájhat mástól is, tudod... én most épp azon gondolkodom, hogy be kellene ruháznom majd egy új melltartóra, mert nincs sok, vagy 3 darab összesen, és ezek a szivacsosak most nem túl kényelmesek. Ja, és nyomnak, kicsit meg van duzzadva szegény cicikém.

Túl vagyok a nagy bevásárláson is végre, bár a levesbe elfelejtettem venni petrezselyem zöldjét... bosszankodtam is, meg ott hagytam 6.000 Ft-ot, tiszta anyagi csőd az élet!

Ági, akkor ez most második házasság, közös gyermekvállalása, micsoda boldogság lesz, ha sikerül! Drukkolok Neked is ezerrel!

Virág, a férjed tényleg jó fej lehet! Kép

KépKép
titi_27
 
 


nagyon jo fejKépmajdnem a szivrohamot hoztam rám hogy elcsesztem a pisit!Kép

A cickom ugy fáj ahogy mensi elött szokott nem ugy mint mikor terhes voltam!a hönek hány nappal elötte kell leesnie mensi elött?mert nekem még 37 mindig de viszont elsejére várhato a mensi az meg még 3nap!

titi ezek nem annyira meleg vizek szerintem de viszont ezek olyan nem is tudom szerintem nem valami tiszták!ugyhogy én kihagynám föleg elsö háreom honapba!

Ági!akkor mostmár mégjobban szoritok neked hogy meglegyen a teljes örömmámor és boldogság eddig 100%ra szoritottam most már 200% Kép)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág, majd meglátjuk. Azért én még mindig azt mondom, az a teszt pozitív volt, hisz Te is láttad!!! És az magától csak úgy nem lesz véletlenül pozitív. Úgy tudom téves pozitív nem lehetséges!!!

Igen, én is ezek filózom, de ez a szállodának a medencéje, talán tisztább, mint egy fürdő. Nem tudom, kicsit gondban vagyok emiatt... mondjam le? De talán jó lesz egy kis ejtőzésnek is. Még ha nem is fürdök, majd a lábamat áztatom, meg olvasgatok, pihengetek, sétálgatunk...

KépKép
titi_27
 
 


Ági!

Én gyógynövényboltban vettem a búzacsíra olajat.

Titi!
A gyümi szerintem is fontos, meg a sok tejtermék a Ca miatt. Mit főzöl, hogy ilyen sokmindent kellett venned, hogy ennyibe került? Én olcsón megúsztam: pörköltöt csináltam nokedlivel, hús meg volt itthon...

Virág!
Nekem a megjövetel előtt 1 nappal szokott leesni a hőm, de én úgy tudom, hogy ez egyéntől függő. Van olyan lány is, akinek a megjövetel után 2 nappal esik csak le.

Ági!
Én is nagyon drukkolok a közös lurkóhoz! Beírom akkor a 3.cn-ot!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Köszönöm lányok, hogy szorítotok nekem! Kép

Titi, ha szeretnéd rakok be képeket is!
Van egy pici úszomedence, hidegvizes. Abba nyugodtan! A melegviz nem tudom hogy mennyire lesz jó...
Találtam neked leírást róla: alkáli-hidrogén-karbonátos jódos hévíz.
A javallatok itt vannak: mozgásszervi, nőgyógyászati betegségek, gerinc-, csípőmeszesedések...stb,
De terhességről persze egy szó sem esik. Minenesetre le ne mondd! Szerintem még szállodában is van aki meg tudja mondani... Maga a falu nem egy nagy élmény, de az ennivaló és a szálloda már megérik a pénzüket! Kép

Virág,
Tényleg fájhat a terhességtől is a melled! Bizzunk benne, hogy attól fáj! Kép
csné
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép




Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Virág!
Csinálj tesztet, téged már az "alsó" lányokhoz akarlak tenni, pici gólyával együtt!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Kiturtak a gép elől... Szerintem én majd este jelentkezem.

Puszi mindenkinek!

Mesi ez csodálatos, amit csináltál... az előző hóközi hasfájás és ményaknyák jeleiből én is valahogy ide számoltam ki... Kép A méhnyaknyák akkor van amkor pé vagy előtte??? Ha esetleg tudod...?!?

Ági
csné
 
 


Sziasztok!
Jaj, már alig vártam, hogy hazaérjünk Pestről (egy ismerősünknél voltunk), tegnapeste meg nem tudtam belépni.
Virág!
Nagyon szorítok neked. Megérdemelnéd már a pocaklakót. A kisfiad meg nagyon vagányul néz ki a képen.

Ági!
Látom Tücsi már leírta a teát. Akkor mi most együtt izgulhatjuk végig ezt a hónapot.

Titi!
Sok gyümölcs, és semmi stressz. Te írtad, hogy folsavat szedtél, meg C-vitamint?

Tücsi!
Megcsináltam a teát. Hát az íze hagy kívánni valót maga után.Te hogy bírod meginni? Én befogtam az orrom, mert csak úgy sikerült. Viszont ahogy megittam a mellembe éreztem valami bizsergést.

Koda, Anita, Rimár!
Merre vagytok?

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Ági, de jó, ha van hidegvizes is, akkor majd úszom egy kicsit. De akkor nem mondom le. Biztos megéri a pénzét, tényleg már csak ha a lábamat áztatom, akkor is. Nyaralni már úgysem tudunk majd elmenni. Gyűjteni kell a babára Kép Szomorú, hogy így kell nekiindulni...

Mesi, húsleveshez valók, és vettem csirkemellet 1 kg-t, hogy legyen itthon a hétre, gyümölcsöt, zöldséget, sok kis apróságot. Amúgy húst fogok rántani, majd ha végeztem a takarítással. Ja, és vettem sajtot, annyira megkívántam, de mikor megláttam, 500 Ft volt, de azt mondják, nagyon finom, valami holland gouda sajt. Tényleg nagyon fincsi!

Na, megdícsérem a férjem, most végzett a porszívózással, én meg megyek még felmosni, aztán végeztem a takarítással. Túlzásba nem viszem Kép

Virág, nekem a múltkor például a mensi után esett le a hőm. De ez semmit nem jelent.

Szerintem én is ki leszek túrva a gép elől, a férjem folyton játszik rajta, majd azért igyekszem még jönni, szerintem még olyan 5 körül.

KépKép
titi_27
 
 


Gyöngyi, megvettem végül az Elevitet, és úgy döntöttem, amíg nem megyek dokihoz, felváltva 2 naponta szedem. Elevit+Magne B6+C vitamin, másik nap Folsav+Magne B6+C vitamin. Talán így jó lesz.
Meg vettem egy kis gyümölcsöt, tejet, igyekszem...

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
Nekem azt mondta egyszer a doki, hogy a Magne+B6-ot csak akkor szedjem ,ha feszül a hasam.
Szerintem kérdezz majd rá, hogy milyen vitamint szedj, mert ha sok gyümölcsöt eszel, meg csupa jókat, akkor lehet, hogy nem kell ennyit szedni.Habár a téli hónapokban nem árthat.
Bocsi szakmai ártalom egy kicsit.

Tücsi!
Múltkor, hogy sikerült a képeket beillesztened, mert nekem azt mondja, hogy meghalladja a 600X600 pixelt.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Gyöngyi, le kell kicsinyíteni... ha van bármilyen képszerkesztő programod, ott kell változtatni a kép méretét.

Köszi a jó tanácsot, mindenképpen meg fogom kérdezni a dokit, de lehet, hogy akkor egyelőre abbahagyom a Magne B6-ot. Amúgy hogy-hogy szakmai ártalom? Kép

KépKép
titi_27
 
 


köszia biztatást!a höm még mindig 37felett van!remélem babavan!most mennem kell mert még maradt egy kis ruha ami hajtogatásra vár meg megakarom csinálni a franciasalit holnapra ugyhogy ma már nem jövök mindenkinek szép estét akciokkal (de nem filmre gondolok) Kép

szép álmokat joéjt puszi mindenkinek reggel majd bekukkantok

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy egy kicsit eltüntem, de nem voltam jó hangulatban és így inkább nem jöttem. Hiányoztatok ám! Örülök a jó híreknek. Olyan sokat írtatok, hogy alig bírtam visszaolvasni. Ha valakinek nem írtam akkor bocsi, nem szándékos.

Virág
Szívből gratulálok neked a babához!Kép
Biztos vagyok benne, hogy hétfőn sem mutat mást a teszt.

Titi
Nehogy lemond ezt a jó kis utat. A babának nem lesz semmi baja ne félj. Úszhatsz fürödhetsz is nyudodtan. A szaunát kell kihagynod egyedül.
Örülj neki, hogy nem vagy rosszul, az még nem jelenti azt, hogy baj lenne.

Oné
Jó, hogy megjött legalább magától rendeződtek a dolgok. Hajrá ebben a hónapban!

Tücsök
Remélem, már nem vagy úgy elkeseredve. Örülök, hogy itt maradtál.
A táblázatban nem jól szerepel a terhességi hét nálam. Ma vagyok a 10+0 és ott 8+0 van. Ha ki lehet javítani akkor megköszönöm, ha nem az sem tragédia.

Csné
Egy kicsit meg vagyok kavarodva, nem tudom üdvözöltelek e. Úgyhogy most megteszem. Köszöntelek közöttünk és gyors sikert kívánok!Kép

Koda
Már csak egy hét van, ha jól látom és kiderül milyen volt ez a hónap. Szorítok!

Rimar
Dokinál voltál már? Lehet, hogy írtad, de olyan sok hozzászólás volt itt néhény nap alatt, hogy teljesen összekavarodtam.

Szép estét mindenkinek!

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Titi,
Használd ki még a pihizést, főleg úgy, ha innentől kezdve a gyüjtögetést kell választanotok! Menj még el és érezd jól magad!
Sajnos nem kevés pénzbe kerül egy szülés, aztán meg minden más a babával...
Ha nekünk is összejön a bébi, mi se nagyon nyaralgatunk majd, maximum megyünk a Tiszatóhoz (ide mindig szoktunk) egy kis időre. Õk pancsiznak majd, én meg pihizek az árnyékban... Kép) ...DE JÓ LENNE MÁR ITT TARTANI!!! Kép Kép
csné
 
 


SziasztokKép

Bogácson voltunk Gabi (férjKép ) nagyszüleinél, most értünk haza.

TitiKép
Irgum-burgum! Majd megmondom én neked, hogy hogy tudsz vigyázni a babucira! Ne cipekedj a piacról hazafelé és ne seperj havat!Kép Na de tényleg! Vigyázz magadra, mert Õ egy kicsit a mi babánk isKép
És a magne B6-tal kapcsolatba annyit, hogy nekem a megtapadást biztosították be vele. Van is egy nagy színes tudományos plakát, ami erről szól. Mikor várakoztam az orvosnál, kb. 100-szor olvastam el az utóbbi pár évben.Kép Pont erről szól, hogy hogy tudja a megtapadást segíteni, és hogy milyen mértékben járult hozzá az sikeres terhességekhezKép Most légy okos, hogy akkor mit is szedjél be ugye?KépKép

VirágKép
Nagyon várom a 2 csíkos tesztedetKép

MesiKép
Gyönyörűségesek lettek az állapotjelző csíkok! kedves vagy, hogy a miénket is megcsináltadKép

ÁgiKép
Igaz nem tőlem kérdezted, de segítek, ha nem gond a m.ny.nyák kérdéssel kapcsolatbanKép
A méhnyaknyák a menstruációs ciklus alatt folyamatosan változik: a tüszőrepedés előtt három-négy nappal hígabbá és sikamlósabbá válik, hogy a hímivarsejtek könnyebben áthatolhassanak a méhszájon. Ilyenkor a méhnyaknyák fonalszerűen, hosszan kinyújtható. Ez a ciklus fogamzóképes szakasza. Amikor a méhnyaknyák újra sűrű és ragadós lesz, az ébredési hőmérséklet pedig emelkedni kezd, kicsi a teherbeesés valószínűsége.
Remélem erre gondoltálKép

ZsuzsaKép
Köszia szorítást, de sajna ebben a hónapban nem volt pém, így nem sok esélyem van. De a következő hónapban számítok a szorításodraKép

GyöngyiKép
Tényleg ilyen rémes ez a tea? Akkor tegyél bele egy kis mézet. vagy így is kipróbáltad? Még jó, hogy én megbírom inni az ilyen szénaízű teákat isKép

Helyzetjelentés: iszonyatosan elkezdett fálni a cicim, de csak a bimbóm. (De hülyén hangzikKép) Ez nálam a mensi egyértelmű jele. De legalább következhet a termékenyebb hónapKép

Puszi: Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda,
nagyon köszike a segítséget! Pont ilyenre voltam kiváncsi! Mióta a lányom megszületett gyógyszert szedtem, és nem tapasztaltam ilyen erőteljes jelét ennek a peteérés szakaszában! Tehát akkor, AKKOR! Kép Akkor talán pontosan is be tudom határolni az időt. Létezik hogy kb 5 napon keresztül ezt érezhettem? Az vajon normális, hogy a hasam is fájt abban az időszakban?
Ugye jól olvastam, ti 2 hónapja próbálkoztok? Gyógyszert szedtél te is előtte?

Titi,
én ugyan már "rég" voltam terhes, de akkor folsavat szedtem és késöbb Maternát. Akkor azt mondták, hogy attól nagy babák születnek. Mivel a vitamin volt az egyetlen ami hányingert tudott okozni a terhességem során, 2-3 naponta vettem csak be és igy "csak" 3,85 kg lett a lányom.
Az Elevit-től nem lesz nagy a baba?
A c-vitamin biztos nem árthat, viszont akkoriban a B6-ot csak görcsöknél adták.

pusz: Ági
csné
 
 


Bufo!
Örülök, hogy végre jelentkeztél. Remélem rendeződött egy kicsit a helyzetetek, és sikerült minden megbeszélnetek.

Anita!
Már én is nagyon várom a nyarat, és remélem addigra mindenkinek sikerül a baba.

Titi!
Bocsi a téves infót, látom Koda jobban ért hozzá.
Amúgy a szakmai ártalmat az élelmiszerekre értettem, hogy egyél több vitamindúsat(amiből mint írtad, be is vásároltál), és akkor nem kell a sok gyógyszer.
A szakmám amúgy az élelmiszeriparhoz kapcsolódik.(Élelmiszeripari menedzser és él. ip. technológus
vagyok)

Koda!
Hát a tea mézzel is szörnyű. Amúgy se vagyok valami nagy tea ivó, de hát a baba érdekében mindent megteszek.Megpróbálom most ebben a hónapban inni,mert kíváncsi vagyok rá, hogy tényleg rendezi-e a ciklusomat.

Jó éjt, és szép álmokat!
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


ÁgiKép
Örülök hogy tudtam segíteni nekedKép
És fáj a pocid olyankor? Hol pontosan? Mert ha oldalt, a petefészkeid környékén, az normális is lehet. Nagyon sokan megérzik a tüszőrepedést, mert a jó méretesKép tüsző feszítő érzést kelthet és ez okozhat kis, fájó, szúrkáló esetleg tompa fájdalmat. Kinek milyen érzésKép
Neked hogy fáj? Mert ha más jellegű, az nem tudom sajna mitől lehet.
A kérdésedre válaszolva, igen két hónapja próbálkozunk. De előtte 2 évig szedtem a gyógyszert, úgyhogy igazából nem fűzök nagy reményeket a dolgokhoz. Egyenlőre!
Tudom, hogy általában ajánlanak 3 hónap várakozást, de mivel ez a gyógyszer nagyon hamar kürül a szervezetből, gondoltuk nem védekezünk. Ha mégis megfogan, akkor azt az jelentené, hogy visszaállt a rend belül és akkor oké. De a jelek szerint kissé még várni kell a rendreKép Így próbálkozunk tovább. Úgy is nemsokára letelik a 3 hónap. Akkortól már izgulni fogok, ha nem jön össze.

GyöngyiKép
Így van, minden a célért! Idd csak bátran, én hiszem, hogy hatni fog! Én is lassan beszerzem.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


sziasztok!

örülök bufo hogy jelentkeztél!jobban vagy már?oldodnak a gondok?köszönöm a gratuláciod aranyos vagy de szerintem korai volt az öröm mert nagyon fáj a mellem és két oldalt ugy mint mensinél szokott!el vagyok kenödve de azért még egy picit reménykedem!bárcsak nektek lenne igazatok!

Titi!menj csak el egy kicsit kikapcsolodni mielött a babóka megérkezik és érezd magad nagyon jol!

Koda köszi neked is!amugy látom szakértö vagy a nyálka váladékba nem tudnád nekem megmondani mensi elött milyen álagunak kell lenni?

Tücsi én is szeretném már magam alul látni egy szép rozsaszin csikon!

Hát remélem nem lesz szükségem erre a tea kotyvalékra mert szörnyen hangzik és nem szeretnék egy életre megundorodni a tea ivástol!mert én ugy vagyok ha egy fajta nem izlik akkor már a többit se tudom meginni

Ugy örülök hogy megint termeljük a sok hozzászolást de azért nekem hiányzik még egy két emberke(anita,cupi,rimar)

User jol eltünt,elhagyott minket?

Na lépek joéjt mindenkinek puszancs

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Húúú, lányok, tényleg jó sok a hozzászólás, ami nagyon-nagyon jó. Kértem gyorsan pár percet a páromtól a gépnél.

Bufo, örülök, hogy itt vagy!

Koda, jót derültem, olyan aranyos vagy... hogy a Ti babátok is... KépKép Annyira örülök, hogy ilyen jó a kapcsolatunk itt a topikban, és hogy így aggódtok értem/értünk. Igyekszem vigyázni magamra, és nem túlterhelni magam. Ezért is inkább kétszer fordultam a piacon (nagyon kényelmes ez az autós élet), szóval teli szatyor autóba be, üres ki...
Beszéltem ma a barátnőmmel, mondtam is neki, hogy jó, menjünk, szóval két hét múlva Berekfürdős hétvégém lesz.

Ági, én az Elevitre is azt hallottam, hogy nagyok lesznek tőle a babák, de itt a lányok esküsznek rá, és nem általánosítható ez a nagy súly. Szóval, most kétnaponta szedem. Aztán majd a doki megmondja, mi legyen. Muszáj bízni az orvosban, pedig nem régóta járok hozzá.

Virág, már csak 1 nap, igaz 2 alvás, de jöhet a teszt!!! A hőd nagyon szuper, főleg, hogy mindig sokkal-sokkal alacsonyabb szokott lenni.

Na, lányok, én is elteszem magam holnapra. Megnéztem a Megasztárt, én annyira szeretem!

Gyöngyi, sikerült lekicsinyíteni a képet? Próbáltad? Ha gondolod, küldd át mailben, és beillesztem neked, amit szeretnél.

Jó éjt mindenkinek, szép álmokat, vagy épp kellemes szerelmes órákat, ki hogyan tölti a ma estét. Bár nagyon most szinte senkinek sincs itt az idő. Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziaszok!

Virág!
Drukkhegyek! Van már teszted ugye holnap reggelre? Nehogy megint eltett pisiből csináld!!

Bufo!
Bocsika, kijavítottam a táblát. Örülök, hogy felbukkantál ismét, és remélem, hogy rndeződtek otthon a dolgaitok. Már akartam egyébként kérdezni, Albertfalván laktok?

Titi!
Tényleg tessék vigyázni magadra! A fürcsis hétvége miatt meg irígy-irígy. Az Elevitet tényleg szedjed, Zsoltika 3400 g volt, teljesen átlagos méretű. Nem a mérete miatt lett császár. Tényleg, dokihoz bejelentkeztél? Bocsi, ha már írtad. Végülis kihez fogsz járni a Szent Imrében?

Gyöngyi!
Remélem, neked is segít a teám. Én is iszom, együtt szenvedük az ízével. De (szrintem már írtam is), én most iszok fagyöngy teát is, meg eszek líciumot a férjemmel együtt, meg hidegen sajtolt búzacsíraolajat, almaecetet, PreMens tablettát, valamint csak ásványvizet iszok és 5 nappig minden nap testgyertyáztam a petefészkeim fölött. De igazából sok sikert nem fűzök a próbálkozásokhoz, már csak májusban bízom.

Koda!
Szerintem, ha megjön neked, tényleg próbáld ki a teát. Már többektől hallottam a pozitív hatását, meg hát magamon is tapasztaltam.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


VirágKép
Hát igen, ami érdekel, abban nagyon ki bírom magam művelniKép Tehát a válasz a kérdésedre:

A tüszőrepedés utáni, terméketlen időszakban ismét opálos-fehér, sűrű, csomós, kevés nyák észlelhető, mely el is tűnhet. Ez tart a menstruációig, majd a vérzés után szintén ilyen néhány napig.
Azt sajna nem tudom, hogy mi van akkor, ha megfogant a baba.

MesiKép
Tuti inni fogom, megfogadom a tanácsodat!

TitiKép
Jaaaa, kocsival, akkor minden meg van bocsájtvaKép És nagyon jó pihenést kívánok nektek! nem kell szerintem se lemondani semmiről, egészséges határokon belülKép


Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


sziasztok!

jajj olyan szomi vagyok tuti megjön leszakadnak a melleim(ez nem babát jelent) ugyhogy nagyon el vagyok kenödve!

mesi még nem vettem tesztet mert férjem korán reggel megy orvoshoz vele akarok hozatni és mikor hazaér én tuti akkor kelek de szerintem már felesleges a teszt!a szerdai tuti téves volt!

Titi ne aggodj nem lesz nagy babád nekem nimrodka 3541gr al született pedig szedtem az elevitet és igaz mindenki azt mondta nagy baba de szerintem mostanába ez a tök normális súly!és nekem se a sulya miatt volt császár!ugyhogy ne aggodj nem lesz nagy babád ha szeded az elevitet csak jot tesz a babának is meg neked is sok vitamin!
Én is akarok menni fürcsizni meg pihizniKépKép
És koda jol mondja szerintem itt mindenki babája mindenkié egy kicsit!

Koda köszi!akkor neked tuti megjön!

Na megyek fözni aztán ha nem jönnek meg még a barátnömék utánna akkor bekukkantok!ha nem akkor csak este!addig is pusz mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


koda azt akartam irni hogy nekem tuti megjönn!bocsi

Ui:amugy most tök ugy érzem hogy nem csak én fogok csalodni hanem nektek is csalodást okozok mert olyan aranyosan szivel lélekkel drukkoltok és már bele is éltétek magatokat!köszi csajok

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


ja a höm meg leesett!minden adott egy kis mensihezKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág! Ez egyszerűen lehetetlen!!! Nem jöhet meg! A hődet egyszerűen nem értem, szerintem az a tévedés. Kép Most már hőn áhítozom a holnapi tesztedre. De hogy lehetett az a teszt akkor pozitív?! Jaj, de izgulok érted!

Mesi! Igen, beláttam az Elevitet, tényleg szedem is. Dokihoz már bejelentkeztem, 8-án megyek hozzá. Dr. Bálint Balázsnak hívják, tudod, Szent Imrés. Már nagyon várom, hogy mehessek hozzá, annyi kérdésem lenne. De nem baj, az már csak 1,5 hét. A férjem is úgy látom, egyre inkább belátja a babát, de igaza van, tényleg akkor fogunk megnyugodni, amikor a doki is megerősíti az eredményt, és azt mondja, minden rendben van. Most kb annyira lassan mennek a napok a doki várás miatt, mintha a 28. napot várnám, hogy mejön-e, vagy nem.

Milyen fura, Mesi, Virág, mindketten császárral szültetek... Virág, a tied nem is tudtam.
Hú, lányok, én annyira rettegek a szüléstől... no de erről majd később, ha már abban a stádiumban leszünk, hogy erről tudunk beszélgetni. Akkor biztos fá fogok szorulni a jó tanácsaitokra, és a megnyugtató szavaitokra. Egyelőre tehát a doki megerősítésére várok nagyon.

Már én is nagyon várom az utazást, szóval 2 hét múlva nem leszek hétvégén. Kép Sőt, jövő hétvégén pedig megyek haza Miskolcra, úgyhogy most csak hétközben leszek egy darabig. A dokit hál' Istennek még előtte meglátogatom, majd meglátjuk, ő vajon mit mond a fürdőzésre. De tényleg nem lehet gond addig, amíg jól érzem magam. Hisz régen és még manapság is elmaradott országokban csak kihordják azokat az egészséges bébiket, nem? És még vitaminokat sem szednek, sőt...

KépKép
titi_27
 
 


TitiKép
Gyere látogass meg, ha már itthon járszKép Vagy menjünk el teázni a teaházba. Ott fini kismamiknak való teák vannak. On is oda jártamKép

VirágKép
nagyon remélem, hogy tényleg baba van a dologban, mert ha nem, akkor bizony ez a hosszú ciklus valami problémára utalhat. Gyanítom, hogy egy pici hormonális gond lehet, amit simán lehetne orvosolni. Már ha tudnál orvoshoz menni. Olyan kár, hogy ilyen helyzetben vagy. Elhiszem, hogy nem tudsz ennyi pénzt kifizetni a dokinak mindenféle vérvételért meg UH-ért. Bízok benne, hogy minden oké!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Kép Tök jó volna találkozni... csak ezek a miskolci útjaim elég stresszel teliek, nem igazán tudok elszabadulni otthonról. Talán, majd ha otthon be tudom jelenteni, hogy baba lesz, anya sem fog pattogni folyton, és el tudok szabadulni egyik szombat este. Akkor ha van kedved, tényleg benne vagyok egy teázásban. Csak arra a főutcáról nyíló teázóra gondolsz? A nevét sajnos elfelejtettem... Bevallom őszintén, többek között ezért is csodálkozom (persze nagyon boldog vagyok) hogy ilyen hamar összejött a baba, hisz nem túl nyugodt az életem. De most már nem hagyom magam felhúzni.
Szóval, Koda, részemről áll a teázás, ha komolyan gondoltad, egy későbbi alkalommal.

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok!azért még én is bizom a holnapi tesztbe!

titi ne félj a szüléstöl mert akkor rosszabb lesz!én végig tök vártam és mivel császár lett nem éltem át semmit belöle!most nagyon szeretnék természetesen szülni!


de irigyelek titeket hogy talizhattok!de sebaj majd ha hazamegyek megszervezünk egy nagy találkozot mert szeretnék veletek élöbe is megismerkedni ha már itt ilyen jo barátokra találtam!


na megyek mert lassan érkeznek a bartnömék!este jövök!szép délutánt mindenkinek

a höm csak reggel volt megint kevés ami nálam most sok ugyanis reggel 10kor 36.8volt de most még mindig 37.1(nagyon reménykedem)már mondtam férjemnek hogy lehet nekem nem nö a cickom mert elözö terheséhnél nöt már és most ezzel jelez!mensi elött napközbe nem szokott fájni de babátol meg nem hiszem hogy annyira fájna hogy amikor hozáérek majdnem elvisz a szivroham!majd holnap kiderül nagyon szeretnék babás lenni!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág, már csak egyet alszol, és jöhet a teszt. Bízom benne, hogy tényleg erős + lesz, és végre megnyugodhatunk.

Jó szórakozást a barátokhoz, és lehet, hogy már csak holnap reggel jövök.

Igen, ha hazajösz, tényleg csinálhatnánk majd egy talit! Én személy szerint benne vagyok. Amúgy mikor látogatsz haza? Melyik városban laknak a szüleid?

KépKép
titi_27
 
 


Virág!
Tényleg, mikor jössz haza?

Taliban én is benne vagyok!

Titi!
Tényleg, Bálint Balázs, Hmmm. Nagyon-nagyon jó fej!! A szüléstől meg ne félj! Én 16 órát vajúdtam rendesen, de a szülés másnapján már azt mondtam, hogy bármikor még 1x jöhet. Fájni fáj persze, de a lényeg a baba a végén.

Gyöngyi!
Akkor szinte kolléga vagy! Én is az élelmiszeriparban dolgozom, sőt, most élelmiszeranalitikából és gyártmányfejlesztésből írom a doktorimat. Itt a KEK-en végeztél?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


TitiKép
Okés, akkor ha lenyugszik az életed, összefutunkKép

VirágKép
Jaj de nagyon izgulok! Megint megnéztem a tesztedet,(amit ide felraktál) és én még mindíg határozottan látom a csíkotKép

De jó lenne egy taliKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


sziasztok!Komáromba laknak a szüleim!de egy taliért veletek bárhova elmegyek mert tényleg ugy érzem hogy nagyon jo barátok lettünk!

Koda látod a csikot?akkor én mit szoljak?mert a képen nem is olyan erös mint életbeKéphát nagyon bizakodom a holnapi +ba amugy a barátnöm azt mondta hogy neki is most ilyen nagyon fájt a melle(ö is babát vár)elsönél neki se fájt de most mondta hogy nagyon!reménykedem!reggel az lesz elsö dolgom hogy beirom nektek,remélem nem kell csalodást okoznom!kimondhatatlanul szeretném ezt a pozitivot!

most megyek filmetnézni!aki nem lesz késöbb annak joéjszakát aludjatok jol puszi

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!
Virág!
Nagyon várom a reggeli eredményt, ami tutti +lesz, különben miért fájna annyira a melled. A csíkot én is láttam, úgyhogy nyugodj meg, és korán gyere reggel.

A találkozóban én is benne vagyok. Jó lenne veletek beszélgetni élőben is.

Titi!
A szülésről nekem csak jó élményeim vannak, pedig én is nagyon izgultam, de mivel késett a Rezi 5 napot már alig vártam ,hogy a kezemben tarthassam.
Amúgy természetes módon szültem, igaz vajúdnom végig fekve kellet mert a CTG végig rajtam volt, és infúziót is kaptam. De az egész délben kezdődött és 18:45-re már a párom fogta a kezében miközben engem vartak.
Na ez már szinte regény, de olyan jó rá visszaemlékezni.Életem legcsodálatossabb napja volt, és neked is az lesz.

Tücsi!
Szegeden végeztem az él.ip. főiskolán (állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirányon), majd utánna Pestre jártam a Kertészeti- és Élelmiszeripari Egyetemre (nem tudom most hogy hívják). A KEK mi pontosan? Hol dolgozol? Nálunk az egész család az él. ip. dolgozik.

Koda!
Mikor kéne megjönnie? Van már valami elöjel?

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


szia gyöngyi!hát a mellem éppenséggel a mensi elöjele is lehet de nagyon reménykedem hogy nem az a höm még mindig 37 felett reggel meg 36.8 ami nálam magasnak számit!ugyhogy nagyon reménykedem!holnap kb.10körül jövök!

joéjt mindenkinek puszi

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok lányok!

Jaj, nem jutottam ám géphez... Most jöttem hátha Virág már fenn vagy!!! Kép ...de látom csak 10-kor számíthatunk eredményre Kép
Nekem nemsokára indulnom kell, de azért nagyon drukkolok, és délután az lesz az első dolgom, hogy jövök olvasni!!!

Koda,
Köszi a segítséget. Igen, a petefészkeim fájtak akkor kifejezetten! Tehát ez normális... Megnyugodtam!

Titi,
a szüléstől ne félj, majd én is mesélek! Én természetes úton szűltem délelőtt fél 10-től este 10-ig, de még a szülőágyon azt mondtam, hogy bármikor szülök másikat!! Kép

Szép Napot mindenkinek és jó munkát!
Pusz,ÁGi
csné
 
 


Virág!
Druk+++++++++++++++++++!!!!!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Gyöngyi!
A KEK a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem. Most egyébként Budapesti Corvinus Egyetemnek hívják. Ott vagyok most doktorandusz, egyébként meg gyeden vagyok. A munkahelyemre nem tudom, hogy vissza fognak-e venni.

Ti hol dolgoztok?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Tücsi!

Mi itt Hernádon dolgozunk, ahol van egy baromfifeldolgozó üzem. Lehet, hogy már hallottál róla (Her-Csi-Hús Kft. a neve).
A gyed előtt hol dolgoztál?
Mikor diplomáztál? Nappalis voltál? Gondoltam amúgy, hogy a KEK az lehet.
A nagymamádék Dabas melyik részén laknak? Sűrűn jártok hozzá látogatóba?
Na rohanok, mert a Rezi felkellt.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Gyöngyi!
Én a Dreherben dolgom (vagy dolgoztam?). Egyébként én nem a KEK-en végeztem, hanem az ELTE-n vegyészként, csak náluk csinálom a PhD-met élelmiszer analitikából.

Mamáék Sáriban laknak. Régebben gyakrabban jártunk hozzájuk, de most hogy megvan ZSoltika és nincs autónk, nem olyan könnyű mozognunk az országban.

Jaj, nem is mondtam még, de nagyon szép a kislányod neve. Tetszik.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Tücsi!

Vegyész vagy, az jó meló. Az unokatesóm is most tanul vegyésznek, de ő szegedre jár.

Jó lett volna pedig egy találkozó Dabason.De sebaj, majd szervezünk egy közöset a többiekkel.
Épp most nézem a táblán, hogy majdnem mindenkinek kisfia van csak az Áginak, és nekem van kislányom.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Jó reggelt!
Na itt vagyok újra.Az az igazság, hogy hétvégén is gépközelben vagyok, de a férjemmel mindig csinálunk valami programot, utazgatunk, kirándulunk vagy mást csinálunk, és ilyenkor inkább nem a gép előtt ülünk.
Virág, már nagyon várom hogy jelentkezz!
Éjjel a kisfiammal álmodtamKépTök jó volt.Vajon tényleg fiú lesz?
rimar
 
 


Rimár!
Lehet,hogy akkor tényleg kisfiú.Én amikor terhes voltam ,akkor állandóan a rózsaszín felé hajlottam. Mindig rózsaszínű rúhát akartam magamnak. Igaz jó sokára majdnem csak 7 hónapos terhesen derült ki, hogy tényleg kislányt hordok a szívem alatt, de én már az elején éreztem.

Virág!
mikor jelentkezel már. Drukkolok!!!!!!

Kép

Kép
oné
 
 


Az én kis büszkeségem:

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Jó reggelt lányok!
Én is nagyon-nagyon várom már Virág a jelentkezésed. Akkor 10 körül visszanézek... addig igyekszem összekaparni magam így hétfő reggel. Kép Jó sokáig voltam fenn, tv-t néztem. Most persze majd' összeesek!

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?