Új privát üzeneted érkezett!

Teletabik:
hívtam az üzletet, sajnos csak figuráik vannak, adott egy számot, Lövőház utcában egy üzlet, azt mondta ha van , akkor nekik biztos van... Fel is hívtam Õket, nagyon készséges volt a hölgy, mondta, hogy sehol nem lehet ilyet beszerezni, egyszerűen nem tudnak behozniKép mert annyira kifutott már (külföldön), pedig sokan keresik... Lehet, hogy a gyerekeinkkel valami "trendibb" dolgot kellene megszerettetnünk, mert így nehéz lesz a kiegészítőkkelKép
Azt javasolta, hogy interneten, antikváriumban keressek...

hát ennyiKép
ma nem sok pozitív dologról tudok beszámolni...
és még a husom is tök kiszáradt a sütőben, mert elfelejtettem, hogy mióta sült meg mennyit is kéne még neki, mert állandóan elment ez a hülye áram és a sütőn be volt állítva az óra, de ugye az is csak villogott állandóan 12:00-án. A telefonom is lemerült pont a Mártival való beszélgetés közben és nem tudtam tölteni...

na, még ennyiKép
anikó

Anikó
pupi5

DE JÓÓÓÓ!!!! Ildi, én tuti megyekKép
nehogy szülj nekem!!!

Szioromra is ráfér egy kis környezetváltozásKép

Márti még Te sem tudtad meggyőzniKép kár...
anikó

Anikó
pupi5

Nem tudtamKép

Neten én is kerestem a könyvet, nincs, antikváriumra gondoltam én is, de oda meg nem hiszem, hogy eljutok valamikorKép

Rita, kösz a linkeket, azokat már ismertemKép

Szóval akkor holnap délelőtt várom a "maradék "csapatot:
Szirom, és Anikó+ gyerkőcökKép

Gabi urának meg javulást, aztán nagy kalappal a holnapi vesekő romboláshozKép
vas

Ildi,
én ma már nem leszek net közelben, mindjárt jön a család és indul az üzemi étkeztetésKép

most beszéltem Szirommal, még a kikötőben vannak, a BüfébenKép, Miksa, olyan cuki volt a háttérben, mindenáron a pénztárgépet szerette volna nyomkodni a pult mögöttKép
Szirom kérte, hogy írjak, mert csak később lesz...
Szívesen jön Õ is!!!!KépKép
Akkor megyünkKép
1/2 11 körül érkezünk.

anikó

Anikó
pupi5

Az előbb írtam, aztán nem mentettem el és bezártam. Jó nagy hülye vagyok.

A rosszkedvem változatlan, ma még jobban vágyom a nyugalomra.Kép
Rossz ezt leírni, három tök cukor gyerekre, de kicsit most tényleg sok ez az egész napos rezsgés.Kép
Ráadásul a fölöttünk lévő lakásban már tíz napja felújítanak (a húgomék Kép) baromi nagy zaj, kopácsolás, megőrülők tőle.
De legalább nincs vesegörcsünk, mint Gabi férjének. Nekem volt három éve, hát inkább öt vajúdás..Kép

Ildi, gondoltam, hogy ismered, te nagy netes vagy!

Megsütöttem hétvégén a túrós őzgerincet, nagyon jó volt, szerették.. Kép (Én is Kép)

Jó talit nektek! Remélem ilyen jól sikerül:

Kép

Ja, még egy: ha terndi mesére akartok áttérni, nagyon ajánlom a Kisvakondot. Irtó aranyos, mindhárom gyerekem szereti. (Sőt egy időben Bernát volt a vakond, én a süni, stb... Kép)
Van figura, könyv, dvd, kirakós, sőt hűtőmágnas is. (Nekünk ezek vannak legalábbis..Kép)
Ha valaki áttérne, szívesen másolok dvd-t!

Na megyek teregetni

Kép

Jó éjszakát!Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy ennyien lemondtátokKép, de nekem van kedvem IldiKép Időnk is van, egészségesek is vagyunk, úgyhogy mi megyünk. Nem menekülszKép Anikóval nagyjából azt beszéltem, hogy a 9.25-ös komp tűnik reálisnak, azzal megyünk ki, és akkor fél-3/4 óra múlva érünk oda az uram szerint. Jó így? Most néztem meg, a múltkori leírásod megvan még, ha nem találok oda, legfeljebb hívlak, oksi?

Gabi! Jobbulást az uradnak, szegénykém...Kép A nőgyógyászom mondta, hogy bár ő tényleg nem szült, de ez állítólag olyasmi, és vesegörcse volt, úgyhogy tudja, mi a fájdalom..KépKép

Tápipi: ez tök hülyeség, hogy már nem divat külföldön, ettől ment fel az agyvizem karácsonykor is. Éppen hogy nálunk nem adják, a BBC meg igen. No, mindegyKép

Tényleg, most másoljak DVD-t? Van nekünk egy Tubbies Dance, egy Tápipik a hóban, meg egy olyan, amikor a porszívó csipkedi a feneküket. Asszem ebből kettő holland nyelvű, egy pedig angol. És ha kértek, van nekünk egy jó zenés mp3 CD-nk, rajta két Gryllus album, egy Halász Jutka, és egy verses-mondókás-énekes, olyan zenebölcsiszerű, ez Miksa kedvence. Állatok a ház körül, talán ez a címe. Szívesen viszek belőle két példányt, ha kértek. De egy magyar nyelvű tápipit kérek szépek valakitől, könyörgöm...Kép

Rita! Ettől még érdekel a Kisvakond, majd egyszer megoldjuk a cserét, jó?Kép És tessék mosolyogniKép Mondom én, aki tegnap itt sírt.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Megvadulok ettől a babanettől. Elszállt az előző.

Na, csak ennyit akartam mutatni, kedvcsinálónak: Kép

Kép

Kép

Kép

Rita

Ugye majd meséltek?????

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Különösen az utolsó nagyon klasszul látszik... Kép Bocs, holnap megpróbálom ügyesebben...
De belejöttem a képfelrakásba, mi? Kép

Pussz nektek:
Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Na itt vagyok végre... Nagyon nem volt egyszerű napunk.

Szegény férjemre éjszaka jött rá a vesegörcs, nagyon hirtelen. Azonnal hívtam a mentőket, gyorsan itt voltak és nagyon rendesek voltak. Attak algopyrin-nospa injekciót, és elég gyorsan jobban lett Apa. Mondták, hogy ezzel reggelig kihúzza, és akkor menjen az urológiára, ahol ugye meg tudják nézni uh-val a vesét. Ha nem vesekő, akkor pedig gyulladás, ezt vérvétellel lehet kideríteni. Mivel jobban lett, nem vitték be a kórházba.

Igen ám, de egy óra múlva megint visszatért a görcs, ha lehet még erősebben Kép Ismét telcsi a mentőknek, de ők vlamiért az ügyeletet riasztották ki hozzánk. Egy csomó időbe telt, mire kijöttek Kép Mivel ők sima autóval járnak, így nem is tudták bevinni Zsoltit az ügyeletes kórházba, kénytelen volt apukám beszállítani (még jó hogy közel laknak hozzánk a szüleim). Szegény nagyon-nagyon rosszul volt, szó szerint fetrengett, a szurit alig bírták beadni neki, mert folyamatosan összerántotta a görcs az izmait.

A kórházban is szúrkálták, de arra már nem is emlékszik... Csak hogy délelőtt már jobban lett. Holnap reggel ultrahanggal szétzúzzák a vesekövet, ami egyébként 8 mm-es, tehát elég nagy Kép Drukkoljatok, hogy minden rendben legyen!!!

Holnap jön anyósom is Kép Ennek nagyon örülök, mert elkél a segítség, talán leginkább a lelki támasz Kép

Hab a tortán, hogy Zsoltika ma reggel 7-kor már fent volt, és este 10-ig nem bírtam egy percre sem elaltatni Kép Hulla fáradt vagyok.

Nagyon sajnálom, hogy nem tudunk menni a talira KépKépKép De egyrészt anyóst várjuk, másrészt nem is vagyok jó társaság most, elég sokat aggódok. Aztán meg kaját is viszünk be a kórházba... Ma is vittem egy csomó mindent, mert ehet Zsolti nyugodtan, a zúzásnál nncs altatás.

Elvileg pénteken hazaengedik, de csak ha minden rendben lesz.

Ja, és nagyon hirtelen jött a dolog. Eddig semmi, de semmi tünete nem volt Zsoltinak!!!

Mártival én is beszéltem, felhívott Kép Nekem azt mondta, hogy bánja már, hogy nem megy a talira...

Ma sehogy nem jutottam ide, folyamatos üzenetközvetítő voltam a férjem családja felé, plusz ugye alvás sem volt, meg főztem finomakat, hogy legyen a kórházban jó kajája Zsoltinak Kép Úgyhogy bocsi, hogy csak most írom le a sztorit.

Anikó,
köszi hogy írtál a többieknek!

Rita,
a Kisvakondot mi is imádjuk Kép Szerintem is nagyon aranyos, ráadásul gyerekkorom kedvenc meséje Kép Ma is néztük valamennyit, legalább addig kicsit feküdtem Kép

Nagoyn bánt a dolog tényleg, de arra gondoltam, hogy ha előbb nem, akkor kisbabalesőbe mindenképp megyünk Ildikóékhoz KépKépKép Persze majd ha erőre kapott a kislányka.

Jó éjt mindenkinek!!!
Gabi

pgaboka

Jó reggelt,

Gabi,
igazán nincs mit, szívesebben írtam volna vmi jobb hírt...
szorítok Zsoltnak, ne aggódj minden rendben lesz!Kép
Addig is, kényeztesd csak a finom hamikkalKépKép
Én is nagyon sajnálom, hogy nem lesztek ott a talin, de majd fotózunkKép és csinálunk Neked (NektekKép) képes beszámolót, jó?

Rita,
jobban vagy már? Kemény menet lehetett tegnapKép
Ezek a vakondos mesék nagyon édesek, én is ismerem, de még a Dorinával nem ismertettem megKépleragadtunk egy kicsit a teletabikknálKép

Szirom,
viszek magyar, táncolós, játszós tápipitKép

Ildi,
remélem ma éjjel semmi "rémálmod" nem voltKép
MegyünkKép

anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Hazaértünk rendben, kitaláltam Gödöllőről, és Miksa aludt egyet a kocsiban. Ildi, nagyon-nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, a fincsi kaját, meg mindent! Kicsit sokat dumáltam, de már olyan régen voltam emberek között, bocsiKép

Anikó, oksi minden a kocsival? Sikerült felfújatni a gumit? Ugye rendben bírta hazáig?

A srácok tündériek voltak, Olivér is, Dorina is és Barnabás is!Kép Miksa is nagyon jól érezte magát, tényleg semmi nyűglődés nem volt, és ez ezerrel erre utal. Olyan érdekes, hogy nem nagyon foglalkoznak egymással az ekkora kölkecek, nem? Az enyim meg különösen visszafogott, ha új helyen van, pedig itthon pörög rendesen. Most mondjuk nem, mert betetette velem a zsákmányt, úgyhogy tápipiket nézKép Én pedig kihasználom a lehetőséget, és megyek a konyhába valami kaját csinálni vacsorára. A képeket ide tegyük?

Többiek! nem született nagyon sok kép, mert eldumáltuk az időt, és majdnem el is felejtettünk fotózniKép De azért van néhány.

Gabi! A férjeddel minden rendben? Sikerült a zúzás? Jobbulást neki!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Mi is épségben megérkeztünkKép és szerencsére a Nikitől is csak 10 percet késtem. Jó, hogy elmentem fújatni, mert kellett bele, nem is keveset...
Ez a kerék valószínűleg kampecKép

Ildi,
mi is nagyon köszönjük a vendéglátást, az isteni lightos-máglyarakástKép is, meg mindentKép nagyon jól éreztük magunkat. A gyerekek olyan édesen elfalatozgattak együttKép Meg is beszéltem Árpival, hogy veszünk hétvégén olyan kis asztalkát, székekkel, amit Nálad láttamKép
Tényleg olyan jól elvoltakKép nem is civakodtakKép tudtunk beszélgetniKép

Szirom,
köszi a zenéket, nagyon tetszik DorinánakKép

Gabi,
remélem féjdalommentesen tudtak távozni a szemcsékKép

anikó

Anikó
pupi5

ja, még egy, a képek...

Szirom,
felőlem mehetKép
én is ezt akartam kérdezni, hogy felrakjam-e ide azt a 3Kép db. képet, amit sikerült csinálni?

anikó

Anikó
pupi5

Hahó Lányok!

Milyen volt a tali??? Anikó, Ildi, írjatok Ti is! És kérnénk szépen sok-sok képet is!!! Vagyis azt a néhányat, amit Szirom említett Kép

Rólunk: a zúzás szerencsére jól sikerült Kép Teljesen fájdalmatlan volt, és gyorsan szétbombázták a követ, aztán még kellett egy kicsit igazgatni, mert maradt egy nagyobb darab, de az is meglett.

Már eredmény is van Kép Láttam ma délután a kórházban, egy icipici kis kövecske ott figyel a fiolában Kép

Holnap elvileg hazaengedik Zsoltit. Persze vizit és zárójelentés után, nem tudom, mennyi idő alatt készülnek el ezzel a kórházban...

Most mindenki azt ajánlja, hogy buszozzon sokat, mégpedig régi típusú (azaz jó rázós) buszon hátul álljon, tutira kijön minden szemecske Kép

Olyan jó volt látni, hogy ma már nem sápadt szegénykém, teljesen jól volt, és már semmi fájdalma sem volt.

Zsoltika ma este már nagyon hiányolta Apucit Kép Eddig még csak-csak kimagyaráztam, hogy Apu dolgozik, nem akartam neki azt mondani, hogy kórházban van Kép Telefonon persze beszélnek többször is egy nap.

Ja, ami még kellemetlen: én nagyon megfáztam Kép TEgnap éjjel már rosszul aludtam, torkom fáj, orrom folyik, dugul, fejem fáj Kép Lázam az nincs, de szerintem ilyen állapotban még akkor sem mertem volna elindulni, ha Zsoltival nincs ez a vesekő-probléma Kép Ma délelőtt még anyukám vitte le Zsoltikát, aztán megjött anyósom Kép Õ játszogatott el Zsoltikával (én folyamatosan feküdtem), aztán megint anyukám vette át a stafétabotot, amíg bementünk a kórházba anyóssal... De még mindig vacakul vagyok Kép Brrrr, hogy utálom ezt!!!

Azért egy vesekőnél mindenképp jobb egy megfázás. De leginkább az lenne a jó, ha mindkét bajnak vége lenne...

Megyek is, aztán írjtaok!!!!

náthás Gabi

pgaboka

Hahó!

Szaraxik a babanet, nem is tudom, ez elmegy-e majd.

Ildi! Igen, a lightos máglyarakás az bejött nagyon nekem isKép És Miksa emlegeti Olivért, úgy, hogy OviérKép

Gabi! Az nagyon jó, hogy a férjed túl van rajta, de te meg gyógyulj meg nagyon gyorsan! Rátok jár rúd eléggéKép Viszont nagyon-nagyon jó, hogy van segítségetek!

Anikó! Nincs mit, és melyik tetszik Dorinának? Miksának az Állatok a ház körül, illetve az egyik Gryllusról az Alma, a másikról pedig a Harkály. Képes őket 8-10-szer lejátszatni egymás után. És még a Micimackót is szereti a Halászról, de azt csak azóta fedezte föl, hogy hallotta tőlem, amikor egyik este valami hosszabb dalt kerestem, mert már nem bírtam újat kitalálniKép
A DVD-t nagyon köszi, és mielőbb igyexem visszadni!
A képekkel várjuk meg Ildit is, mert Olivér általában szerepelKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!!!

Sikerült 9-kor kimásznunk az ágyból Olivérrel, iszonyú nagyot aludtunkKép
Mivel ő mikor elmentetek már nem aludt el,este 7-kor kidőlt a parkettán, és elaludt ottKép
Gyorsan átpelenkáztam, szájába dugtam egy üveg kakakót, pizsicsere alvós állapotban, és aludt ma reggel 9-igKép
Viszont én is korán lefeküdtem, így ma pihentek vagyunkKép

Én is örülök, hogy itt voltatok, sajnálom, hogy a többiek kimaradtak belőle.
Máglyarakás egészségetekre!!!
Urammal megettem egy szeletet, neki is ízlett, aztán a többit elküldtem vele ma, nehogy itt maradjon nekem.Anikó,a muffinod állati kelendő volt, Levente megevett 4-et este, és ma reggel már követelt 2-őt.
Így már nincs isKép
Viszont kéne a receptjeKép
Köszi minden ajit, amit hoztatok, de ahogy mondtam is, nem kellett volna, nem azért csináltukKép
Aranyosak vagytokKép
Gyerekek is tényleg cukik voltak, Barnabás meg annyira jól néz ki, olyan cuki kis husiKép

Még jó, hogy felfújták a gumit, AnikóKép, így legalább biztonságosan hazaértél.

Gabi, örülök, hogy uraddal minden rendben, annak ,hogy veled nem, már kevésbé.
Mitől fáztál meg????
Gyógyulgassál, aztán ápold otthon apucit.Kép

Képeket, amit én csináltam, átküldöm e-mailban, mert a vízszintesen fekvőt úgysem tudom felrakni, ha gondoljátok, lekicsinyítitek, és felrakhatjátokKép
Ha nem vagyunk túl csúnyák, amiket ti csináltatok, felrakhatjátok, bár lehet, előtte jó lenne lemeózniKép

Pusz

Ildi
vas

Átküldtem a képeket(nekem se lett sokKép )
Kép
vas

Köszi!

Akkor én is nekiállok kicsinyíteniKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Küldtem kettőtöknek, és akkor a többieket is be kéne lassan avatniKép Küldjem el nektek is, Gabi, Rita? Lehet, hogy az lesz a legjobb. Aztán mennem kell a dógomra most márKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Megkaptam, kösziKép

A lépcsőn ülőset inkább ne rakd fel rólam, oké????KépKép

A többire áldásomat adom(úgysem vagyok rajt)
A gyerkőcök meg úgyis cukikKép

Elmentem magamnak a képeket, nekem így is jók, nem kellenek nagy méretbenKép

Köszike!!!!
vas

ja, lehet jobb ötlet inkább elküldeni, mint felrakni ide közszemléreKép

El is felejtettem, tegnap este meg elkezdett fájni a hasam.
Kicsit besz*rtam, és gyorsan összepakoltam a kórházi cuccaimat(hiszen már csak 5 hét)
Két kis fájásom is volt.
Anniyra elfelejtettem már ezeket, és komolyan megijedtem, hogy milyen kemény lesz majd megint.
Na, mindegy, össze van pakolva legalábbKép
Meg neki álltam gyorsan inni a málnalevél teámat, meg elkezdtem használni a gátmasszázsolajatKépKépKép
Úgyhogy ízelítőt kaptam 2 kis jóslófájásbólKép

vas

Aha, jóslók!Kép

Elküldöd te is a többieknek akkor? Tényleg megyek, még nem csináltam semmit.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Akkor elküldöm én is, amiket csináltam, aztán én is húzok a dogomra.

Ja, jóslókKépKép(hogy b****** meg!!!!)
vas

Gabi, Rita, Motiot, átküldtem azt a pár db-ot, amit én csináltamKép
vas

Nagyon jók a képek, köszönöm szépen! Örülök nekik, így egy kicsit mi is ott voltunk...

Nálunk nem sok hír van, fönt még mindig metélik a lakást flexszel, ma ki is menekültünk a játszótérre.
Kép

Jó hogy ilyen szép idő volt (itt már borul befele) .

A gyerekek kellően jól vannak ahhoz, hogy egész nap dumáljanak, már zsong a fejem. Úgy érzem magam, mint a parlamenti házelnök: "Maja, most a Bernát beszél... Most mondjad... Bernát, várd meg míg a Maja befejezi... NE EGYSZERRE BESZÉLJETEK!!! Mit mondott az Adél..."Kép

A kilóim legnagyobb bánatomra még mindig rajtam a -4 kivételével, bár el-elcsábultam, úgyhogy most visszatérek a szigorra. Olyan jó volt látni első három hétben az eredményt, most meg rossz az eredménytelenséget.
Ma reggel olvasgattam egy kicsit Norbi Mester kölcsönkapott remekművét... HÁÁÁT van önbizalma...
Na mindegy, a kódjai jók, engem csak az érdekel.
Tök jó, hogy itt rizsálok nektek a fogyókúráról, közben asszem (főleg a fényképeket nézegetve) egyedül én vagyok versenyben. Kép

Light máglyarakás receptjét írd le nekem Ildi, lécci? Szerinted az hányas?
És mi a helyzet az iskolával? Majd mesélj egy kicsit erről is, jó?

Szirom, ha Adélnak nem lenne már vőlegénye, Miksát szívesen lestoppolnám...Kép Hú de jó pasi!

Barnabás meg nem semmi! Kis gombóc.. Nagyon jól néz ki! Dorina hogy érezte magát egyszem lányként? (Natasát nem számolva..Kép)

Na de elgalább majd ha tavasszal találkozunk (UGYE???) akkor én is olyan csini lezsek már, mint ti.

Gabi, jól vagytok??? A vesekő alattomos, nekem sem volt előzménye. Utólag vicces, hogy hogy derült ki nekem: Bernáttal orvoshoz járkáltunk már egy ideje, mert mindig találtak valamit a pisijében. A vesegyógyász megkérdezte, hogy volt-e valakinek baja a veséjével a családban? Én meg mondtam, hogy áááá, nekem egyszer volt vesegyulladásom gyerekkoromban, de semmi egyéb. Este már szállított is be a férjem az ügyeletre, mert haldoklottam a vesekőtől... Kép

Nyafogást abbahagytam, újra visszatér belém az élet lassan.

Mindenkinek egészséges hétvégét kívánok!
(Magunknak flexmenteset Kép)

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita, az nem light-os volt, csak a lányok vicceltek veleKép
Kőkemény cukros, lekváros, édes, mint állatKépKépKép

Így is kell??????

Szívesen a képeketKép

Örülök, hogy jobban vagytok, jó pihit nektek is hétvégéreKép
vas

Gabi!

Szegény párod! De amior kijött a zúzlék, az nem fog már gondot okozni?
Egyszer az enyém is élt át hasonlót (szüléskor mindig emlegetem is a fájdalomöszehasonlításhoz), nálunk is ügyelet jött, és én vitem kórházba (a mentőt az ügyelete egy korábbi beteghez már híva, és azt elvitték, így nekünk mondták, ha nem akarunk órákgvárni, akkor oldjuk meg).

Ildi!

CuccKép.
Akkor ez már nem light-os fájás volt? Nekem a jóslók közelébe se értek az igazinak...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Jöttem egy kicsit...

Képzeljétek milyen hétvégénk volt: szombaton iskolában voltam, aztán elmentünk a gyerekekkel Ghymes-koncertre. Ma Majával színházban voltunk, megnéztük a balett-tanárát A dzsungel könyvében, este meg elvisz az uram moziba...Kép

Ne legyen félreértés, máskor egy hónap alatt nem megyünk ennyi programra Kép, ez véletlen volt. Már alig állok a lábamon, de most jön a java, a felnőtt-program. Kép

Pénteken az uram MEGVETTE AAAA MÉRLEGET. Üveglapos, jó, és nem is volt sok (magának meg vett egy nyomtatót..Kép.

DE: Az a nyomorult mérleg másfél kilóval mutat többet, mint az anyukámé, amin eddig ugráltam.Kép
Majdnem visszacseréltettem a Zsolttal, ő meg nem értette, mi bajom van "Nem az a lényeg, hogy mennyit mutat, hanem hogy mennyi megy le, nem?" Sovány és férfi...Kép Hogy lehet ilyet kérdezni??? Kép
Mondtam neki, hogy ezeket a kilókat kínkeserves küzdelemmel hagytam el, soha többet nem akarom ezeket a számokat mérleg kijelzőjén látni...
Aztán leteszteltettem az egész családdal, mindenkinek többet mutat, így most buzgón levonok. Kép

Hát így vagyunk, holnap, ha minden jól megy, a két nagy elmegy oviba, a Nagy Magyar Anya meg boldog lesz, hogy néhány órára csak Adéllal marad Kép.
Imádom őket, de nagyon sokat beszélnek.Kép

Holnap jövök, gyertek ti is!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!!!

Apát hazaengedték pénteken Kép Teljesen jól van, de azért néha érez fájdalmat, mintha éles kavics szánkázna benne Kép Hát igen, eltart egy darabig, míg minden kavcsi kijön.

Rita,
nagyon jó mozizást, tetszenek a programjaitok Kép A "szent" méredzkedés nálam is szinte már rituálé: mindig ugyanoda állítom a mérleget, reggel zokni+ bugyi+ melltartó összeállításban mérek. Hú, ha többet mutat, mérges is vagyok!!! Napközben meg ruhában rá sem merek állni, legalább +1 kilóval vagyok nehezebb, de néha többel...

Beszti,
szegény párod Kép Fura, hogy ilyen fiatalon is kijön ez a baj... Az ügyelet-mentő sztorihoz no comment... Kép

Anikó,
nem tudjuk, hogy mitől lehetett a vesekő. Nem étkezünk fűszeresen... Sőt, nekem eleinte szokatlan is volt anyósék főztje, alig fűszereznek, füstölt dolgokat nem esznek, a mi családunk bizony sokkal jobban sóz. Mára már megszoktam, hogy én is kevesebb sót használok a főztjeimben, ami végülis jó Kép
A mozgásszegény életmódot viszont károsnak tartják/tartjuk, szóval a férjem most már mindenképp jár majd kocogni a patakpartra.
A doki sem tudott mit mondani, csak hogy ne agyaljunk ezen, hogy mitől alakult ki, mert nem tudni. Az biztos, hogy most már időnként a szentesi kórházban ultrahanggal megnézetjük Zsolti veséjét, mert ott van protekciónk Kép Hogy időben észrevehessük, ha gond van.

Ildi, Szirom, Anikó:
talis képek szuperek, köszönöm szépen Kép Nagyon jó lehetett nektek! Én még csak most kezdem magam utolérni, de legalább képben vagyok, hogy milyen nap van Kép Anyós még itt van, kaják ezerrel, főleg rántott dolgok, és sült krumpli, na és süti, szóval felér egy szentesi nyaralással ez a pár nap Kép De sebaj, aztán visszafogom magam Kép

Ildinek gyönyörű a pocakja, Olivér írtó nagy csávó, Miksa pedig írtó helyes, Dorina és Barnabás pedig nagyon hasonlítanak egymásra Kép Csajok, jól néztek ki ám! Komolyan!!! Csini frizura meg minden Kép Én kilógtam volna a sorból, jó béna vagyok hajbeszárításban Kép

Erről jut eszembe: szeretnék kérni a szülinapomra (bár még odébb van) egy hajformázó készletet a férjemtől Kép De nem tudom, hogy bevált-e már valakinél. Van valamelyikőtöknek? Tudjátok, olyan mint egy körkefe, de egyben hajszárító is. Azért lenne jó, mert nem bírom kefével + hajszárítóval rendesen beszárítani a hajam. Gondoltam hátha ezzel könnyebb lesz.

Végre írhattam egy hosszabbat is, már nagyon hiányzott a net!

Mennem kell, puszi mindenkinek!
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Pénteken este szerettem volna jönni, de sajnos egy elég csúnya dolog közbeszólt... de erről majd később, csak sorjábanKép

Szóval, pénteken voltunk zenebölcsiben és Dorina továbbra sem volt egyáltalán aktív, még a dalolászó néni sem tudta bevonni (le sem ült), csak a barátnőm kislányát (2 hónapos)simogatta és néha nekem odahozta, az éppen aktuális "hangszert"Kép Kb. egy negyed óra múlva odaállt a bejárati ajtóhoz és hangosan ennyit mondott: Tá, gége, ajtó nyisz (ami annyit jelent, hogy azonnal menjünk innenKép), na gondoltam ezt azért mégsemKép mondtam, még nincs vége, hallgasd, hogy énekel a néni stb. de nem jött, ott maradt az ajtónál, én meg visszaültem Barnabással foglalkozni, mert neki bejönKép Mire legközelebb odanéztem, az én kicsi lányom áll az ajtónál és mind a két mutatóújja fülében, jó látványosan, hogy mindenki észrevegye, hogy Õ ezt bizony hallgatni sem bírja.... Kép Hát lehet, hogy ezt nem Neki találták ki. Közben rájöttem, hogy mi nem tetszett Neki, nem bírja ha egy nő magas hangon dalolászikKép És ez Sziromnak köszönhető, hogy kiderültKép Képzeld, a Tőled kapott zenéket hallgatva (köszi, mégegyszer, odavan érte) jöttem rá erre, mert ha a Gryllus vagy a gyerekek énekelnek az jöhet, táncol rá, csörgeti a csörgőketKép, de Halász Jutkánál azonnal el kezd reklamálni, hogy másikatKép
Úgy néz ki, keresnem kell egy zenebölcsit, ahol pasi tartja a foglalkozástKép

Azután Barnabást vittem szurira, a dokinő megvizsgálta mind a kettőt, mondta, hogy minden oké.... Na, most ezt azért írtam le, mert este leültem ide írni, amikor hallom, hogy Dorina sír... Leszaladtam és látom, hogy négykézláb van a kiságyban és mintha öklendezne... Kikaptam, de valahogy olyan furcsa hangot adott ki és közben már jött is a hányás, leraktam, hogy lássam mi van vele és csak azt láttam,hogy remeg mindene és iszonyúan nehezen bír levegőt venni és közben sípoló hangot hallatott, borzalmas voltKép Szerencsére elég gyorsan lenyugodott, azonnal hívtam a dokit, kiderül, hogy krupposKépKép Nem tudom Ti mennyire ismeritek ezt a betegséget, én semmit nem tudtam rólaKép Bár, ne is ismertem volna soha meg... Röviden, éjszakánként befulladhat, tegnap magas láza is volt és úgy kapta el az egyik roham... ilyenkor ki kell azonal menni vele a hidegre, mert ott nagyon gyorsan helyreáll a légzése.... Végül is elég sokféle szert adtak rá, tehát nagy baj nem történhet és ha az ember a megfelelő óvintézkedéseket betartja, nem olyan súlyos, sőt remélem ma éjjel egy sem leszKépKép
Hát sajnos ez történt velünkKép
Gabi,
nagyon jó olvasni, hogy Nálatok minden okéKép lehet, hogy még van egy kis homok, de attól is biztos hamarosan meg fog szabadulniKépKép
Köszi a dícséretetKép Nekem van olyan hajszárítóm, nagyon sokat haszáltam régen,praktikus kis darab, amikor "kunkorítani" akartam a hajamatKépakkor használtam, mert az enyémen vékony a kefe . Most, hogy egyenes a hajam, nagy kefével szárítom.

Rita,
tényleg nagyon jó kis programokat csináltatokKépA felnőtt program a legjobbKép
Gyerekek kivel vannak amíg Ti moziztok?
Az üveg mérleg a tutiKép

Ildi,
remélem jól vagy és nem jósolgatnakKép a fájások
A muffin receptet holnap begépelem, mert most egy kicsit hosszúra sikeredtemKép

Gabi,Szirom, Ildi, Rita,küldtem a képeketKép

Jó éjszakát,
anikó

Anikó
pupi5

Jó reggelt,

szerencsére az éjszakánk nem volt olyan ijesztő, mint a tegnapiKép csak kétszer riadt fel, de elég volt egy kicsi közelebb vinnem az ablakhoz és már szundizott is továbbKép

Szirom,
többször eszembe jutottál a hétvégén, hogy meg bírtad-e állni, hogy ne vegyél részt a játékban???Kép

Tegnap elkezdtem a fogyitKép
Előzmény: nagyon megrémültem, amikor hirtelen jött ez a meleg és rájöttem, hogy a jó sok vastag ruha, ami, ápol és eltakar (ugyeKép) hamarosan lekerül rólam és jön a lengébb viselet.... és rajtam még mindig ott az a 9 kg.Kép

Ildi, Szirom,
Ha visszaolvasok a nagy fogyis (-25 kg.-osKép!) időszakotok történéseibe, találok ott tippet arra is, hogy mit ettetek vagy ilyenről nem írtatok???

puszi,
anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!!!

Anikó, hát ez nem semmi!!!
De miért, mitől lett neki?????
Hú, tök rossz lehetett , ahogy szenved.
De ezt elnőhetik, nem?
És honnan jön, örökletes, vagy csak úgy spontán???
Azt hiszem, nővérem lánya is az volt kiskorában, és elnőtte(de nagyon régen volt, annyira nem emlékszem)
Szóval abszolút nem jó hírKép

Gabi, a te uradnak meg további javulást, tényleg menjen el buszoozniKép
Az enyém is megfogadta, hogy a sérvműtéte után(5 éve) edzeni fog, de nem igazán jött össze nekiKépKépKép
Köszi a képekre a dícséreteket, tényleg nem csináltunk túl sokatKép
nekem olyan hajformázóm van, és tök szeretem.Mindjárt keresek róla képet, és felrakom.
Csak azzal tudom megcsinálni a hajam, mással nem.Sima hajszárítózással én torzonborz lennékKép

Rita, jó kis programjaitok voltakKép
Nyugi, ha Levente itthon van valamiért, én is alig várom, már, hogy nyugiba lehessünk Olivérrel kettesben, ő is annyit beszél, sőt folyamatosanKépKép

Beszti, nekem se értek a közelébe az igazinak, de azért kaptam most egy kis ízelítőt, hogy megint mire(még keményebbre)számíthatokKép
Azóta még egy este voltakKép
Most tolom magamba a málnalevét teát, meg masszírozok, péntektől meg még egy homeós bogyót is elkezdek majd magamba tolniKép
Készülök....

Motiot, hazaértetek????Kép

Szirom, mi van veletek, te is eltűntél hétvégéreKép

Anikó, szerintem én írogattam egy-két dolgot, hogy akkor mit ettem(hát nem máglyarakást, meg muffintKép )
Különben meg nem is látszik rajtad a 9 kilóKép
ja, bocsánat mégegyszer, hogy Olivér leboxolta BarnabástKép Szegény, még sírt is, olyan kis ari volt.
Ez a brutál meg fejen boxoltaKép
Meg ugye ropit is akart neki adniKép
Hú, mi lesz itt??????

Pusz
Ildi
vas

Gabi, nekem ilyen van:

Kép

2705BE
Ion technológia
2 hő / sebesség fokozat
3 kiegészítővel
--- Termo kefe
--- Körkefe
--- Kefés hajlapító
Forgatható kábel
Szín: metál ezüst / kék
230V 700W
2 év garancia

De én csak a nagy kefét használom belőleKép
vas

Sziasztok!

Mindjárt jövök, csak még meg kell egy-két dolgot csinálnomKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Jaj, Anikó, szegény kicsi lány!Kép Mit mondott a doktor? Én is úgy tudom, hogy kinövik a gyerekek. Meg az jó, hogy ti végülis jó levegőjű helyen laktok, ugye? És most még az ugrott be, hogy azt olvastam, hogy ha nagyon hideg van kint, és az a gyorsabb, vagy ameddig öltözteted, akkor átmenetileg a hűtőszekrény ajtajába is viheted a gyereket.

Fogyi: írtunk kajákról sokat szerintem. De ha kérdezel, próbálok válaszolni. Recepteket szeretnél? Vagy csak példákat? Én különben nem látok rajtad +9 kg-t.

Gabi! Nagyon klassz, hogy már jól van a férjed!
A sorból pedig nem lógtál volna ki a talin, hidd elKép

Ildi! Olyan sok jót hallottam a homeós bogyókról szülésnél, bárcsak én is előbb tudtam volna róluk. Mondjuk az én dokim szerintem nem rajong értük, de gondolom, akadályt se gördített volna elé, hiszen ártani nem lehet velük.

Rita! Tényleg nem semmi programokKép MérlegKép Ne aggódj, átéltem én is ugyaneztKép Az új 2 kilóval mutatott többet a régi ikeás vacaknál. Egy darabig én is mindig levontam, de már nem. A különbséget meg tényleg látni így isKép Csak hát elszomorító, és nem túl lelkesítő, valóban. Olyan, mint ha visszarángatnák az embert.

Motiot! Hazaértetek már? Tök jó, hogy beszéltünk azért, bár sajnálom, hogy a talin nem voltatok! Én nem biztos, hogy küldtem neked képeket. Szólj ha nem, jó?

És akkor a hétvége: eltűntem, mert elmentünk haza, de nem akartam beírni, mert nem annyira jó feltenni a netre, ha 3 napig üres lesz a házKép Szekszárdon első nap altatásnál Miksa kiküldött, hogy a nagymamát akarja, és azután se foglalkozott velünk túl sokat. Ott volt a keresztanyám, a tesóm, a tesóm nagycsoportos kislánya, meg néha apám is, úgyhogy ezerrel nyomult közöttük. És hát mi tagadás, imádja Anna babaházát, kiskonyháját meg a babakocsit is. TologatjaKép Én persze nem bírtam ki, és végül játszottam, de csak nagyon óvatosan. Az utolsó meccsen azért odakentem a térdem, mert meglöktek a levegőben, de csak egy rendes zúzódást szedtem össze valószínűleg, szalagbajom vagy törésem szinte biztosan nincs. Az az igazság, hogy nem volt rajtam a térdvédőm, mert kb. 4 éve használtam utoljára, és nem hittem volna, de elnyúlt a gumija. Magyarán tönkrement. Pedig úgy örültem, hogy megtaláltamKép Szóval most fáj a térdem, nagyon ronda is, de szerintem nincs nagyobb baj. Bár egy helyen megváltozott a formája, de az uram szerint csak dagadt. Viszont annyira izomlázam van, hogy alig bírok mozogni. Ez borzasztóKép Szombat este bálban is voltunk, ott voltak a csapattársak is, és bizony volt, akit jó 15 éve nem láttam. Mondjuk azt az ember nehezen viselte kicsit, mert báli zene volt (mint egy lagziban kbKép), így átmentünk egy karaoke-bárba, ahol odáig fajultak a dolgok, hogy énekeltünk is. Egy picit még az uram is, amin eléggé meglepődtemKép Pedig még csak nem is ittunk túl sokatKép Szóval ezek voltak. A vasárnap már az izomláz jegyében telt, és olyan fáradt voltam, hogy elaludtam estefelé itt a kanapén. Ez nagyon-nagyon kellemes dolog, már alig emlékeztem ráKép A férjem pedig mindig ezt csinálja, gondolhattam volna, hogy jóKép Múlt héten is próbálkoztam egyszer, de akkor Miksa mindig a fejem mellé tette szeretetből a zúgó porszívóját. Mindegy, most én nyúltam el, és egész jól eljátszottak addig. Hát ennyi, most már leszek, csak lapzártám is van, bár a kisebb.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csak egy mondat:
Anikó, nagyon sajnállak, rettenetes lehetett! A játszótéri bandából nagyon sok kruppos gyerek van, úgyhogy hallomásból tudom, hogy ez nagyon-nagyon szörnyű. De tényleg így van, ahogy te is mondtad, később már ha rosszul is van, legalább tudod mi ez, és azonnal tudsz segíteni. És kinövik!!! Ne aggódj nagyon, jó? Majd kifaggatom a tapasztaltakat ha gondolod, megírom, miket mondtak.

Jövök majd én is délután, de most nagy munka vár rám: KI kell találni, mi a túrót főzzek, és meg is kéne csinálni. Kép Na megyek.

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Tényleg, Szirom, tök hülye vagyok, el is felejtettem , hogy mentekKép
na, de látom,csak nem bírtad ki, hogy ne menj pályáraKép
Ejnye-bejnyeKép
Aztán nehogy lesérülj komolyabban.
Ugye,hogy nincs Anikón +9 kiló????
Én sem láttam Kép
Én Olivér születése után szedtem homeós cuccokat, és nagyon hamar felépültem, viszont most előtte is elkezdem, 36. héttől kell kezdeni, péntek-szomb-vasárnap.
Az én dokim+ szülésznőm nagy szakértője ezeknek a dolgoknakKép
Délelőtt beszéltem a szülésznővel is, vasárnap megyek az első nst-re.
Tök izgi!!!

Hú, az előbb hogy jártam!!!
Azt hittem, szétdurranok az utca közepén.
Már itthon kezdődött, hogy ráléptem egy jégre, megcsúsztam, térdre estem, bele a kavicsokba, most kis lyukacskák vannak rajtaKép
Aztán Olivér ordított a domb tetején, mert fázott(hát nekem se volt melegem).
Aztán az egyik járdán, amerről ti is jöttetek egyzsercsak beterített egy autó hólével.
Kicsit anyáztam, aztán letörölgettem magunkról, de ekkor jött még egy autó, aztán még egy, és még egy.
Összesen kb 15 másodperc alatt 4 autó locsolt le minket az út szélén.Menekülési esélyem sem volt.Ott ordibáltam, mint egy kocsisKép
Folyt végig az arcomom a sós lé, itró jó íze volt, a hajam tiszta víz lett,a ruhám...stb.
És aztán nem fogtam vissza magam, úgy kiabáltam, még szerencse hogy ilyenkor nem kívülről hallom magamKép
Jól nézhettem ki, terhesen, gyerekkel, és káromkodok, mint állat.
De könyörgöm, az elsőt mégcsak elviseltem, de a többi láthatta a szitut, de azok is beterítettek.
Még el is bőgtem magam a végén.
Erre kijön egy ember, és megkérdezte, hogy megtámadott egy kutya???
jaKép

Szóval ez történt, egy nyomorult tejfölt akartam csak venni a maradék rakott krumplihozKép

Szirom:kareokeeKépKép
Jó lehetettKép

Na, most olvasok egy kicsit, Olivér persze elaludt a babakocsiban hazafele, sikeresen bevonszoltam, és még le is tudtam vetkőzteteni, hogy nem ébredt fel, most horpaszt itt lenntKép

Ildi
vas

Sziasztok!

Alszik a kölökKép

Ildi! Én is utálom, hogy figyelmetlenek az autósokKép És főleg, hogy kisgyereket meg pocakos nőt terítenek be, hát nem tudom, mit szólnának, ha az ő feleségük és gyerekük lett volna ott. Õk sosem kerülnek valszeg ilyen helyzetbe, mert ezek azok, akik sose járnak gyalog. De a kutyás ember azért pozitív, legalább érdeklődöttKép

Nekem sajnos takarítanom kéne egy kicsit, fogok is, mert ez most már nekem is sok. Csak ne lenne olyan éktelen izomlázamKép Alig bírok lehajolniKép

Rita! Én nagyon szimplán oldottam meg az ebédet: virslis rántotta. De ezt legalább megeszi a gyerek is. Estére majd főzök valami rendeset is.

Tényleg már akartam kérdezni, ti terveztek előre kaját? Gondolom, Ildinek könnyebb, mert ő legalább az ebédet hozatja. De nálunk ilyen nincs. Szóval ebédet, vacsit ki kell találni (ha csak nem hoz az uram valami készet a Kotkodából), és egy halomszor van, hogy itt ülök, és fogalmam sincs, mi legyen a kaja. Magam miatt mondjuk nekem mindegy, de a gyereknek és a férjemnek rendesen kell ennie. Már arra is gondoltam, hogy megcsinálom előre a menüt, és úgy igazítjuk a bevásárlást, de idáig még sosem jutottam elKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Anikó,
nagyon sajnálom, hogy Dorinával ilyen gond van Kép Én sem sokat tudok a kruppról, persze olvastam már róla. Tényleg, mitől lehet? Van erre valami hajlam? Remélem, soha többet nem jön elő a roham! Nagoyn rossz lehetett Kép

Ildikó,
köszi a képet! Ez nagyon profinak tűnik Kép A keféje elég nagy a beszárításhoz? Az én fodrászom nagy körkefével szárítja a hajamat, de nem egyenesre, ahogy Anikó írta, hanem befelé/kifelé bodrosra Kép Hát, azt hiszem, beruházunk egyre Kép

Hülye autósok!!! Én komolyan nem tudom, hogy hányan vannak, akik egyáltalán leteszik a vizsgát autóvezetésből... Engem ott erre nagyon figyelmeztettek. A férjem is mindig figyel a tócsákra. Főleg babakocsis, várandós nőt beteríteni... Ekkora pofátlanság, bunkóság!

Szirom,
jó lehetett a 7vége, de azért pihenj is, hogy elmúljon a duzzanat a térdedről Kép
Én úgy félig-meddig tervezem előre a kaját. Ha 7végén bevásárolunk, mindig veszek husit a mélyhűtőbe, hogy majd valamelyik nap készítek ezt meg azt... Én minden nap főzök, igaz leves nincs minden nap Kép Általában előző nap este döntöm el, hogy mit készítek másnap, és van hogy már elő is készítem a kaját (pl. rakott krumplihoz megfőzöm a krumplit). Nekem jó ötleteket adott az izgin a Konyha topic, azon belül van ilyen, hogy Mit főzzünk ma? Igaz, ilyen a Babaneten is van... Jó kis recepteket is találtam, nézegesd meg TE is!

Időközben folytatjuk a felújítást. Apukám és a férjem festenek, ma vásároltunk lámpákat és egy-két apróságot is, holnap pedig parkettacsiszolás, aztán lakkozás. De nagyon szép lett a lakás, csak hát sok volt vele a meló. Komolyan kár, hogy nem mi lakunk majd benne Kép De hát pici lenne.

Zsoltika jó későn aludt el, de hagyom egy kicsit, mert nagoyn nyűgös volt már. Addig is olvasgatok még Kép

Puszi,
Gabi

pgaboka

Hát jó estét!

Jöttem volna én délután, ha nem aludtam volna 2 (!!!) órát a gyerekekkel.Kép De aludtam.Kép Maja most is játszott közben, én meg a kisebbekkel durmoltam, jaj, nagyon jólesett! De ma este is dolgozgatok még, legalább éjfélig, muszáj volt rápihenni. Kép

Kaja: hogy ne izgulajtok nagyon Kép, elmondom mi lett az ebéd végül: spenót virslivel (Norbi 1-es!) Adél is nyomta magába szépen.

A folytatás viszont nagyon bénán sikerült: gyalog indultunk el Adéllal az oviba, nem nagyon szereti már a kocsit. De kézenfogva sem szeret menni, nem is tudom, miért voltam ilyen bevállalós...Kép
Odafele még csak-csak bírta, de hazafelé sehogy sem volt jó. Ráadásul én hülye még a boltba is bementem velük, úgyhogy hazafelé vonszoltam Adélt meg a két dögletesen nehéz szatyrot. Adél meg visított, mintha nyúznám..Kép
Otthonra úgy felhúztam magam, hogy rácsaptam a fenekére. Kép Olyan sz*r volt, iszonyúan szégyelltem magam. De kialudtuk...
Mindig ilyeneket gyónok nektek, képzelem, miket gondoltok már rólam...Kép

Kaja: nem, nem nagyon tervezgetek, csak úgy nagy vonalakban. Hetente egyszer megyünk piacra, akkor a zöldség-részét kitalálom. Az a bajom, hogy itt a legközelebbi bolt iszonyú vacak, állandóan romlott cuccokat tesznek ki, lassúak mit a csiga, közben meg kedélyeskednek, amit ebben a kombinációban igen nehezen viselek.
("Mit adhatok? JAAAAAJ DE ÉDES VAGY!!! HÁT MI VAN TE KIS CSIPIKEEEE? JÖTTÉL A BOLTBA ANYÁVAL? DE KIS CUKI PIROS A KIS POFIKÁD!" És ezalatt még nem történt semmi...)
De már én is számtalanszor elhatároztam, hogy heti menüt készítek, csak listával megyek boltba, hogy ne vegyek meg mindent... De ez mindig csak terv marad. Bár most megint elhatároztuk, hogy márciustól írjuk a kiadásainkat, lehet, hogy lesz terv is. Majd beszámolok.Kép
Kaja-ötleteket én is megnézem. Most egy kicsit küzdök még a kétféle főzéssel, magamnak minél Norbisabbat, gyerekeknek olyat amit szeretnek... De igyekszem. Tegnap például a férjem csinált egy fantasztikus vaníliás-almás rizsfelfújtat, én meg ettem a kis light-verziómat.Kép De az is jó voltKép.

Na ennyi gondolom elég volt belőlem mára...

Rita

Ja, elhatároztam, hogy elmegyek fodrászhoz. Nem akarok égni a béna frizkómmal itt köztetek...Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Jajj, de el vagytok foglalva a hajatokkalKép

Nekem most csak annyi a bajom, hogy a tegnapelőtt még laza gyűrűim rászorultak az ujjamra, de úgy, hogy majdnem fáj. Reggel alig bírtam őket felhúzni, most meg le sem tudnám venni, most próbáltam. Mi a fenétől indult meg a vízvisszatartás? mert gondolom erről van szó.
Azon kívül tegnap, amikor Miksát öltöztettem sétához, megint megpattant a derekam, úgyhogy most Flector tapasszal nyomulok, mert nem bírok rendesen mozogni. Mostanában ez egyre sűrűbben van. Nincs erre jó dokitok?

Rita! Igen, mi is beszéltünk róla, hogy rendes háztartást fogunk vezetniKép Mi ráadásul azért is linkek vagyunk, mert sokszor elfelejtjük a számlákat befizetni, és akkor ránkpirítanakKép És ez persze nyomasztó. Amilyen precíz vagyok másban, ezt valahogy én se csinálom rendesen, és az uram is hasonló, ebben jól egymásra találtunk. De most még papíron az övé a feladat, most akarja rámtukmálni. Kajügyben megint vacakul állok, mert ma zenebölcsi, és későn végzünk, és ilyenkor szoktam elsütni a virsli-ötletet. De már tegnap megvolt... Ma fel kellett volna kelnem kaját csinálni, de tegnap éjjel 1-ig melóztam, szóval nem keltem.

Gabi! Köszi, megnézem ezeket a topikokat! Még itt a babaneten a téli babások receptjeit érdemes megnézni, bár én is csak átfutottam őket. Ott egy csaj heti menüt is írt. Innen is az ötlet, de kétlem, hogy be bírnám tartani.
Valamennyi hús különben nálunk is van mindig a hűtőben, és próbálom is kisebb-nagyobb csomagokban eltenni, de ez még kevés a zökkenőmentességhez, úgy látom. (És apám mindig 4 kilós fagyasztott hústömbökkel jön, meg óriáskacsákkal. Amit én veszek, szétmérem, de minek vegyek, ha tele a hűtő. Aztán persze ezekkel az óriásokkal mi a fenét kezdjek, ilyenkor van a zavar.) Ráadásul Miksa mostanában rácuppant a levesekre, a levest szinte biztosan megeszi. Amilyen válogatós, örülhetek legalább ennek. Csak hát húslevesen kívül, meg ezer éve egyszer egy borsólevesen kívül eddig nem nagyon főztem levest. Végülis én nagyon szeretek főzni, de be kell lőni a levesek elkészítési idejét, mert semmi tapasztalatom sincs ebben.

Nna, nem fecsegek továbbKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Megint itt vagyok. Délelőtt az archivot olvastam már megint, szerencsére már 2005 okt-nél tartok, hamarosan nem fogom itt tölteni a délelőttjeimet. Nem csinálok semmit, délután meg mint egy idegbeteg próbálom behozni a lemaradást. De sokat okulok legalább.Kép

Szirom, orvos-ügyben nem tudok segíteni sajnos. Ilyenkor meddig fáj? Nagyon rossz?
Jó volt a zenebölcsi?
Ha leveseket szertnél főzni, ajánlom a krémleveseket, nagyon finomak, irtó egyszerűek, és pirított kenyérkockával vagy levesgyönggyel a gyerekek kedvence (nálunk). És nem is hízlalnak Kép.
Adél tök cuki volt egész délelőtt, játszott mint egy kisangyal, meg karattyol, egyre többet beszél, megzabálom! Most kicipelte a kiszobából Maja ágyneműjét, megágyazott magának a kanapén, ott pihen. Kép Persze szenved a nagy paplannal, küzd rendesen..Kép

Most ki fogtok nevetni: az előbb porzsák-mustrát tartottam... Kép Mindig átnézem, mielőtt kidobom, mert van egy csomó olyan apró játék, amit észrevétlenül felszív a "póóószííjóóó" (Adél), aztán meg keresik. Meg mániákus is vagyok az az igazság, állandóan barbicipőket, playmobil-alkatrészeket, kirakósdarabokat számolok. Kép.

Kicsit biztassatok, mert el vagyok kenődve nagyon. Utolsó héten nem mozdult a mérleg (sőt, ez az új többet is mutat, ugye...) meg nem is látszik sehol az a négy kiló. Persze örülök azért, tudom hogy egy hónap alatt ez ideális, de legalább érezném meg látnám....

Kép

Az az igazság, hogy reggel eszem 3-ast, lehet, hogy ezért nem megy?
Ildi, te sosem csábultál el, öt hónapig CSAK 1-es 2-es kajákon éltél????

Na mindegy, csütörtökön fodrászhoz megyek, hacsak nem baltázza el nagyon, attól majd szebbnek érzem magam. Kép

Jó étvágyat az ebédhez (párolt zöldég előrepácolt, aszalt barackkal töltött csirkévelKép)

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Basszus, mostanában mindig beküzdjük magunkat a hírekbe... volt csónakbaleset, kompbaleset, most meg ezek a hattyúk...Kép

Zenebölcsi különben jó volt, Miksa simán beledumált és el is mondott majdnem teljesen egy rajzolós mondókát. SzerepeltKép Kipottyant egy könnyem is, nagyon hülye vagyok?Kép

Sajnos megint sült krumpli, rántott csirkemell, szóval egyszerű, nemtörődöm ebéd lesz, de zenebölcsis napon nem is nagyon van más választás. Hát mindegy, vigasztal, hogy szeretiKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, ne aggódj a hattyú miatt! Bár én sem lennék boldog, ha a közelemben találnának egy vírusos madarat, de ez rátok nézve nem jelent veszélyt! Adja Isten, hogy ne alakuljon ki az emberre veszélyes változata, attól én is betojnék...

Nem, egyáltalán nem vagy hülye hogy megkönnyezted a produkciót. Vagy ha igen, akkor én is, mert én is ilyen meghatódós vagyok.Kép

A rántott csirkemell egyszerű, nemtörődöm ebéd??? Ajaj, hol vagyok én hozzád képest!!

Még nem is mondtam, gratulálok a hétvégi sportteljesítményedhez! Örülök, hogy beálltál, nagyon jó lehetett! Meg a találkozó is. Kép

Tegnap én is tornáztam este (Béres A: Nyerj időtKép) Persze hazajött közben az uram, jót mulatott, mert úgy néztünk ki, mint Müller Kati a lányaival a tévé-tornában (csak másfélszeres nagyításban). Kép A gyerekek is nyomták, mindegyik a kezébe vett valami játékot súlyzónak... Kép.
Cukik voltak. Én meg megszegtem a fogadalmamat, miszerint a férjem előtt nem tornázom, most végignézte, hogy lengetem a lábam Kép.
Remélem nem ábrándult ki nagyon, nem volt időm megkérdezni azóta Kép.

Jól eldumálgatunk itt ketten, Szirom, hol lehetnek a többiek???
Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Nem tudom, hol vannak a többiek, tényleg, picit én is csodálkozom.

Rita, a rántott csirkemell mirelit vót, meg a krumpli isKép Leírod, hogy hogy csinálod a krémleveseket? Egyre inkább muszáj valamit kitalálnom, bár ma szerintem az uram hoz majd kaját Dunakesziről. A zónán belül lehet vinni-hozni ételt, csak ki nem. Úgyhogy holnap a párom kollégái valószínűleg mégsem kapnak apám disznósajtjából, amit megígért nekik reggelire. A zónából elvileg nem lehet kivinni feldogozott húsárut, most olvastam. Arról fogalmam sincs, hogy hogyan ellenőrzik, ha ellenőrzik egyáltalán. Igazából nem aggódom annyira, de azért egy kicsit mégis, mint amennyire más is aggódna. És a kikötőben mindenki megfordul. A hírekből különben számomra nem derült ki, hogy a mi oldalunkon, vagy Dunakeszin a horányi révben volt a döglött hattyú, merthogy egyébként ott látni sokat, ott van egy büfé, és etetik őket ezerrel a sétálók. Itt ilyet még nem láttam. Mi csak a madarakat etetjük az udvarban, de egy cinke remélem ritkán találkozik a hattyúkkal meg a vadkacsákkal. Igazából inkább amiatt aggódom, hogy most jönnek majd haza a vándormadarak, szerintem inkább ők hozhatnak majd valamit.

A torna az nagyon-nagyon jó, nekem is kéne megint. Mondjuk én most alig bírok ülni, mert bár segített a tapasz, reggel beszereltem a gyerekülést a kocsiba, és azóta megint borzasztó. Le is fogok dőlni, ma nem megyünk sétálni se, mert elég volt nekem a zenebölcsi. Tegnap is megcsúsztam a jégen, akkor is belepattant a derekamba valami. Pedig tuti kis tízcentis hóembert csináltam Miksának, dióhéj volt a kalapja, és magok a szeme meg a gombjaiKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ugye nem hagytok itt minket, többiek???

Nincs baj??

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ildinek küldtem sms-t, minden ok vele, csak uh-n voltak, meg mindenfelé, és elfáradt. Holnap jön.

Lehet, Anikónak is kellene, mert ő is jönni szokott azért többet. Remélem, minden rendben velük. Gabi szerintem este azért benéz, ő általában később jön. Motiotékat nem tudom, hogy mikor érnek haza. A többiek azért időnként ritkábban jönnek, ugye?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi Szirom!! Kép

Remélem jönnek holnap! De jó volt veled dumálgatni, mondom, kicsit magamba roskadtam ma úgyis. Aztán meg elvéreztem, mindenféle finomsággal tömtem magam. De holnap a tavasz első napja, újra rendes leszek, ígérem! Töröljetek a névsorból, ha nem!! Kép

Kép

Ma akkorát fogok aludni, hogy csak na, nagyon álmos vagyok! Jó éjt!!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Jövök, jövök... Kép És mesélek. Képzeljétek, a felújításon a férjem hüvelykujjának a körme alá ment 3 jó vastag szálka... Kép 2-t helyben kihúzott, a harmadik nagyon mélyre csúszott. Akkor még itt volt anyós, együtt kiszedték, nem volt könnyű. Kapott rá tetran kenőcsöt és kész.

Aztán anyós hazautazott, és rögtön érdeklődött a kórházban, kiderült hogy nem ártana tetanusz-injekció... És úgy tűnt, a seb sem akar gyógyulni, pontosabban a férjem érezte, hogy még mintha lenne benne szálka. Látni nem lehetett az alvadt vértől, na nem részletezem.

Délután Zsolti kocsiba pattant, és irány Szentes, ott várta az ismerős sebész doki. Feltárták neki, persze hogy volt alatta még szálka, a köröm egy részét levették, tetanuszt is kapott. Holnap reggel jön haza...

Most mondjátok meg! Micsoda pechszéria!!!

Rita,
ne kenődj el! Holnaptól tessék megint folytatni a diétát, és fog mozdulni a mérleg, ez tuti!!! Tavasz??? Szentesen szakad a hó! Méghogy tavasz, hideg van mint a fene...
A tornázás jó lehetett Kép Főleg a gyerekekkel Kép

Szirom,
néztem a híradót (próbáltam nézni), hogy mit mondanak, hát én csak azt látom, hogy már mindenütt ott van ez a vírus, még Svédországban is! Szörnyű Kép Zóna... Mint valami börtön, úgy hangzik. Hát nem tudom, mi lesz Kép

No megyek, írok még leveleket, aztán alszom én is. Nagyon utálok egyedül (Apa nélkül) lenni itthon Kép

Jó éjt,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Gabi! Most már semmi sem történhet veletek, évekre előre megvan a penzumKépKép Jobbulást a férjednek, szegény...Kép

Rita! Felhívtam Anikót, elkapták családilag azt a hányós-fostis vírust. Úgy tervezi, hogy holnapra jobban lesz, és jönKép.

Én holnap tényleg beindítom a 90 napost újra, egy növényes fórumon jó sokan indulnak holnap, és nem maradhatok ki. Újabb inspirációKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?