Sziasztok!
Pénteken este szerettem volna jönni, de sajnos egy elég csúnya dolog közbeszólt... de erről majd később, csak sorjában
Szóval, pénteken voltunk zenebölcsiben és Dorina továbbra sem volt egyáltalán aktív, még a dalolászó néni sem tudta bevonni (le sem ült), csak a barátnőm kislányát (2 hónapos)simogatta és néha nekem odahozta, az éppen aktuális "hangszert"
Kb. egy negyed óra múlva odaállt a bejárati ajtóhoz és hangosan ennyit mondott: Tá, gége, ajtó nyisz (ami annyit jelent, hogy azonnal menjünk innen
), na gondoltam ezt azért mégsem
mondtam, még nincs vége, hallgasd, hogy énekel a néni stb. de nem jött, ott maradt az ajtónál, én meg visszaültem Barnabással foglalkozni, mert neki bejön
Mire legközelebb odanéztem, az én kicsi lányom áll az ajtónál és mind a két mutatóújja fülében, jó látványosan, hogy mindenki észrevegye, hogy Õ ezt bizony hallgatni sem bírja....
Hát lehet, hogy ezt nem Neki találták ki. Közben rájöttem, hogy mi nem tetszett Neki, nem bírja ha egy nő magas hangon dalolászik
És ez Sziromnak köszönhető, hogy kiderült
Képzeld, a Tőled kapott zenéket hallgatva (köszi, mégegyszer, odavan érte) jöttem rá erre, mert ha a Gryllus vagy a gyerekek énekelnek az jöhet, táncol rá, csörgeti a csörgőket
, de Halász Jutkánál azonnal el kezd reklamálni, hogy másikat
Úgy néz ki, keresnem kell egy zenebölcsit, ahol pasi tartja a foglalkozást
Azután Barnabást vittem szurira, a dokinő megvizsgálta mind a kettőt, mondta, hogy minden oké.... Na, most ezt azért írtam le, mert este leültem ide írni, amikor hallom, hogy Dorina sír... Leszaladtam és látom, hogy négykézláb van a kiságyban és mintha öklendezne... Kikaptam, de valahogy olyan furcsa hangot adott ki és közben már jött is a hányás, leraktam, hogy lássam mi van vele és csak azt láttam,hogy remeg mindene és iszonyúan nehezen bír levegőt venni és közben sípoló hangot hallatott, borzalmas volt
Szerencsére elég gyorsan lenyugodott, azonnal hívtam a dokit, kiderül, hogy kruppos
Nem tudom Ti mennyire ismeritek ezt a betegséget, én semmit nem tudtam róla
Bár, ne is ismertem volna soha meg... Röviden, éjszakánként befulladhat, tegnap magas láza is volt és úgy kapta el az egyik roham... ilyenkor ki kell azonal menni vele a hidegre, mert ott nagyon gyorsan helyreáll a légzése.... Végül is elég sokféle szert adtak rá, tehát nagy baj nem történhet és ha az ember a megfelelő óvintézkedéseket betartja, nem olyan súlyos, sőt remélem ma éjjel egy sem lesz
Hát sajnos ez történt velünk
Gabi,
nagyon jó olvasni, hogy Nálatok minden oké
lehet, hogy még van egy kis homok, de attól is biztos hamarosan meg fog szabadulni
Köszi a dícséretet
Nekem van olyan hajszárítóm, nagyon sokat haszáltam régen,praktikus kis darab, amikor "kunkorítani" akartam a hajamat
akkor használtam, mert az enyémen vékony a kefe . Most, hogy egyenes a hajam, nagy kefével szárítom.
Rita,
tényleg nagyon jó kis programokat csináltatok
A felnőtt program a legjobb
Gyerekek kivel vannak amíg Ti moziztok?
Az üveg mérleg a tuti
Ildi,
remélem jól vagy és nem jósolgatnak
a fájások
A muffin receptet holnap begépelem, mert most egy kicsit hosszúra sikeredtem
Gabi,Szirom, Ildi, Rita,küldtem a képeket
Jó éjszakát,
anikó