Új privát üzeneted érkezett!

Detty!
Szültem természetesen is és szültem csaszival is.
A dopegit-ből pedig 4*1 et szedtem ha minden igaz de sok esetben változott az adagolás.
A /természetes/ szülés alatt is be kellett venni kettőt.
És rákérdeztél a dokitól az epidurálra?
Detty a Dél pestiben szülsz? Ki a dokid?
ketten
 
 


Ketten:Jávorkai Imre a dokim.Megmondom őszintén egyenlőre nem akarok a császárra gondolni,elég lesz akkor ha tényleg nincs más választás.Bízom benne,hogy ez a gyógyszer leviszi és elfelejtjük az egész csaszit!Tudom már többen is eírtátok,hogy attól még ugyanolyan jó anya leszek és ne bánkódjak,ha nem természetesen jön a baba,de mégis én bízom benne,hogy marad a természetes út!!!!!
Detty
dettyke78
 
 


Dettyke!
Nekem nem volt fogadott szülésznőm és mégis ott volt velem elejétől a végéigKép Böbe a neve és egy tündérKép
picipocak19
 
 

 
 

Detty!
Egyébként Jávorka mindig ezt mondja, de ha csak úgy van szabin, hogy nem dolgozik, de nem utazik el, akkor általában be szokott menni a szüléskre. Nekem ugyanígy volt Kép
Ja, és Jávorka mellett ne is gondolj a császárra, ő az abszolút természetesség híve, csak tényleg a legvégső esetben műt.

Pusz: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Fricky:Köszönöm a bíztató szavakat.Megmondom őszintén megijedtem.Hozzá járok 2 éve,100%ban megbízom benne és azt szeretném,hogy Õ legyen ott.Szóval akkor biztos,hogy nem fog cserben hagyni!Elkezdtem szedni a gyógyszert és úgy néz ki,hogy lejjebb vitte a vérnyomásomat,úgyhogy sztem el lehet felejteni a csaszit.Hogy álltok az esküvővel?
Picipocak:igen ő volt a harmadik szülésznő,akit ajánlott a védőnő.Csak jót mondott róla,hogy tapasztalt és nagyon profi!
Detty
dettyke78
 
 


Dettyke!
HELGAT IMADOM!!! En nala szultem, fogadott volt. Vegig mellettem volt, ma is dumcsiztunk, mert nagyon jo viszony alakult ki kozottunk. Olyan, mintha a baratnom lenne. A masodik szulest nelkule nem is vallalom, de komolyan!!! Nagyon tudom ajanlani. A terhesseg alatt minden vervetelt O csinalt, a CTG vegig mellettem volt, a szulesnel meg elso pillanattol az utolsoig mellettunk volt (termeszetesen nem allt allandoan mellettem, hagyott kettesben is a ferjemmel Kép) Szoval csak jokat tudok mondani rola. Lelkiismeretes!!!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Ezvicc:léci küldd el az emilcímed szeretnék kérdezni valamit.
Detty
dettyke78
 
 



Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. A lányom 10 hónapos és még mindig szopizik naponta 3-4 alkalommal.
Nagyon örülök neki, mert rengeteg tejem van és ugye az anyatej az anyatej!!!!
Viszont kb. 5 napja nem igazán akar szopizni. Szerintetek le akarja magát választani? Vagy csak átmneneti állapot lenne? Nagyon szeretném még szoptatni, de már a hűtőben több a lefejt tej mint a gyerekem gyomrában. Volt valaki hasonlkó szituációban?
Már van 6 foga, nem tudom, hogy a következők jönnek és az kínozza?
Segítsetek!!!!
Köszi!
Liliviki
liliviki
 
 


Sziasztok!

Attól is lehet, hogy megjön a mensid vagy nincs meg véletlen? Terhes nem lehetsz?
Egyébként barátnőm kislánya is elutasította minden indok nélkül. És most jött rá a barátnőm hogy valószínűleg azért, mert sós lett a teje. Szerintetek ez mitől lehet? Hallotatok már ilyet?
Egy másik barátnőm kislánya meg azért hagyta el mint kiderült mert jött a tesó.
Már ez is tök jó, hogy ilyen sokáig szopott. Ne bánkódj miatta, szerintem az sokkal rosszabb amikor úgy kell leszoktatni. Én pl nem tudom hogy fogom a Bulcsút teljesen elválasztani. Egyenlőre még nem is akarom.

Kép
Kép
sidney
 
 


Lilviki!
Sidney mondandójában lehet az igazság, a tej összetétele változik az idő folyamán, és sokszor van, hogy a babák nem fogadják el, ha vmilyen eltérést érzékelnek. Ez pedig valóban lehet a mensitől, változik (visszaáll) a hormonháztartás. Nekem is Bence egyik napról a másikra nem akarta a cicim, és valóban rá egy hétre meg is jött...

És az hogy 10 hónapig tudtad szoptatni, tök jó Kép

Kép Kép
fricky
 
 


Vantal!

Anno te írtad, hogy voltatok Erikkel a Pető Intézetben, jól emlékszem? Milyen beutaló kell oda, szeretném Lucát megnézetni. Esetleg tudnál adni nevet, telefonszámot? Nagyon örülnék...

köszi, Marq

marq
Kép
Kép
marqueza
 
 


Sziasztok!
Hát nem tudom. A havim megjött 8 hónap után de idáig nem tapasztaltam, hogy kevesebbet enne még akkor sem amikor megvolt.
Én nem érzek mást ízt a tejcsin, mert néha bele szoktam kóstolni.
Terhes tuti nem vagyok(még).
Igen tényleg jó, hogy ilyen sokáig ment a szopi, de azért még jó lenne ha menne legalább 1-1,5 éves koráig.
Remélhetőleg ez csak egy átmeneti állapot.
Köszönöm Lányok!
Üdv.
Liliviki
liliviki
 
 


Egy kis hirdetés:

Gyermekfotózás saját otthonában Budapest egész területén! Naptárak, képeslapok, slideshow-k készítése, papírképek rendelése kedvező áron!
Bővebb információ: www.b-photo.uw.hu

KépKép
joophe
 
 


Én is teszek fel egy beállított képet Ágiról, igaz ez 5 perc alatt készült, mivel épp rohantunk az étterembe vidékre köszönteni és még meg kellett csináltatnom az A/4-es nagyítást.


Marq!

telószám a Pető Intézetben:

Erdeiné Homoródi Zsuzsa
224-1500 1121 Kútvölgyi út 6
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon aranyos Ági. Nagyon összpontosít a, hogy jó legyen a betérdelés. Milyen husimusi karja van.

Kép
Kép
sidney
 
 


sziasztok

muszáj megmutatnomKépKépKépKép

üdv: Györgyi
eper8
 
 


Csajok!
Még mindig nagyon édesek a babócák!

Basszus Eper mekkora már ez a fiú..... Hogy megy az idő Kép

Jelentem megvan az etetőszékünk, és úgy tűnik be is válik. Ma kissé tovább sikerült ülve maradnia Bencének benne KépKép

Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Dóri!

Köszi a Pető Intézet telefonszámát!

Ha valakit esetleg érdekelne: a Pető Intézetben minden kedden és csütörtökön 9-15 óráig van általános tanácsadás mozgásfejlődéssel kapcsolatban. Bejelentkezni nem kell, a vizsgálat kb. 3/4 órát vesz igénybe. Hogy pontosan milyen is a vizsgálat, erről még nem tudok beszámolni, mert csütörtökön megyünk. (Luca a bal lábával spiccel, térdben is behajlítja, laikusként azt gondolom, ezért nem tud állva maradni)
Különböző fórumokon utánaolvastam a hasonló jellegű problémáknak, és igen tanulságos dolgokat tudtam meg: előfordul olyan kisebb oxigénhiány, ami csak pl. késői mozgásfejlődést okoz, tehát a szülőknek igazából fel sem tűnik, pl azt gondolják, hogy csak kényelmes a baba...azonban iskolás korában mozgásában ügyetlenebb lesz, esetleg tanulási problémái lehetnek. Ilyen pl az, hogy nem kúszott a baba, ez okozhat dislexiát. Ezt már célzott tornával azonban meg lehet előzni. Ez csak egy példa. Állítólag az elhúzódó szülés, köldökzsinór nyakra stb tekeredése is okozhat ilyen kismértékű oxigénhiányt. Nem akarok pánikot kelteni, csak gondoltam, megosztom veletek, amikről olvastam, hátha felmerül vkinél hasonló, mint nálunk. Azért nagyon remélem, hogy fölöslegesen aggódom...

marq

u.i. a fotók szuperek, mind!!!

marq
Kép
Kép
marqueza
 
 


szia Fricky

Ez a fiú...... LÁNY!!!Kép Kép Kép
csak szeretjük a világoskék színt (jól megy a szeméhez)
na meg kicsit sok volt már a rózsaszínbőlKép))

üdv: Györgyi
eper8
 
 


Eper!
Ne hari KépKépKépKépKépKépKépKép
Csak ugyebár én szinte csak kékbe járatom Bencét, és egyértelműnek tűnt, hogy akkor ő is fiú KépKép
Mondjuk abszolút igazatok van, mármint a szín kérdésében. Ezért mondjuk irigylem a lányos anyukákat, mert egy kislányt még mindig lehet kékbe öltöztetni, de egy kisfiút rózsaszínbe KépKépKép

Pusz: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Bea!


Szorítok, hogy csüt-ön minden rendben legyen!


Üdv: Dóri
Vendég
 


Sziasztok,

Gyönyörűek a csajszik:-)

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Te jó ég! Hát én nem ajánlom a Zsuzsa féle korai fejlesztést, és akkor még finom voltam! Mi 2 hónapot szúrtunk el nála. Közük nincs a témához, a Zsuzsának is tanári diplomája van. Ha teheted, akkor inkább menj dévényes gyógytornászhoz, ők valóban végzett tornászok, és egyszerűen összehasonlíthatatlan a két módszer hatása. Az Eriknek a nyakával volt gond. A petőben 2 hónap alatt nem volt változás (így utólag nem is csodálom, hogy nem) a dévény tornánál már a második alkalommal látványos javulás volt, és kb. az ötödik alkalomra tökéletesen helyre is jött. Most a háta gyengeségén, és asszimetrián dolgozik a tornászunk az Eriknél, de már az is sokat javult. Nagyon nagyon bánom, hogy nem eleve náluk keztünk, mert pici korban sokkal hatékonyabb lett volna egy "valódi" módszer, egy gyógytornásztól - nem pedig egy tanártól, aki ráadásul botrányosan viselkedett, amikor közöltük vele, hogy váltunk. Rémálmaimba ne jöjjön elő a Pető, a Zsuzsával az élen!
Egyetlen ok, amivel jobbak, hogy az ingyenes, míg a dévény torna nem.
Jól gondolja meg, aki a petőbe jár. Szerintem vigye el egy dévényeshez, csak egyszer és nézze meg a különbséget. Még a gyerekhez is máshogy nyúl egy szakember, mint egy tanárnéni.
vantal
 
 


Kár, hogy nem néztem fel előbb a fórumra, már mondtam volna Kép
Mi Kőbányára visszük az Eriket, de rövidesen lesz dévény torna Csepelen is. Elérhetőséget írok e-mailben, ha érdekel valakit: vantal@inext.hu
A módszerről itt van infót: http://www.deveny.hu/
vantal
 
 


Sziasztok!

Eper! Nagyon szép a kislányod.

Üdv Sidney

Kép
Kép
sidney
 
 


Édesek a babák!

Dóri! Imádom az olyan képeket, amiken pucér test és rajta egy kis kantáros ruha. Látszanak a húsos karok...ennivalóakKép
Eper! Mi is szeretjük a kéket a sok rózsaszín mellett. Tök jól áll a szeméhez.

KépKép
tibicsoki75
 
 


sziasztok csajok

Maja köszöni a bokókatKép))

Kép

üdv: Györgyi
eper8
 
 


Sziasztok!

A rózsaszín is nagyon jól áll Majának.
Johannának is van ugyan ilyen harisnyája.
Én próbáltam felrakni képet, de nagy a mérete és nem engedte. Viszont az albumba tettem.
Holnap megyünk baba talira a februári babákkal.
Nagyon kíváncsi vagyok a többiekre.

Kép
Kép
sidney
 
 


Sziasztok Lányok!

Hol vagytok? Nagyon eltűnt mindenki.
Detty hogy vagy? Mi van Veletek?

Kép
Kép
sidney
 
 


Pont most akartam én is kérdezni, hogy ki hová tűnt Kép

Nálunk minden OK, holnap megyünk mérésre, eltelt egy újabb hónap Kép

Többiekkel mi a helyzet?

Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Szió mindenki!Kép Újaknak üdv.
Én egyre kevesebbet tudok jönni, Luca már csak max. másfél órát alszik napközben, így a szabadidőm egyre kevesebbKép netezésre nem mindig jut.
Egyébként nagyon náthás volt szegény (+torokgyuszi, de amiatt nem szenvedett annyit szerintem) két napig összesen kb. 5 órát aludt és folyton sírt, csak én voltam jó neki, apa nem kellett. A születése utáni néhány hét ehhez képest egy karibi nyaralás volt...Egyébként egy tündér, már inkább kisgyerek, mint bébi, huncutkodik, halandzsázik sokat, hétvége óta mondja, hogy apa, anya, hellyel-közzel már kanalazik egyedül, iszik pohárból (lassan ki kell festetni a konyhátKép) Állni még nem tud, de nagyon rajta van az ügyönKép, csak hát neki ez egy icipicivel tovább fog tartani, most nem részletezem miért, hosszú...77 cm és 9300 gr kb. Eszik mindent, egyik nap férjem szájából kinézte a lilahagymát. Azt hittem, fintorogni fog, de nagy boldogan tömte magábaKép
Jó lenne fotót feltenni, de olyan lusta vagyok kicsinyíteni. De ti azért tegyetek fel!
Régi motorosok! Pocak, Eper, Judit, Dóri, Tibicsoki, Ezvicc és többiek! Legalább egy havi jelentést+fotót lökjetek!!!

üdv, Marq

marq
Kép
Kép
marqueza
 
 


Sziasztok,

Danca ma kapta meg a bárányhimlő és az agyhártyagyulladás elleni oltásokat. Szabályosan hősként viselkedett. Szinte csak addig sírt, ameddig a szúrás tartott.
Rohangál, rengeteget dumál, bár jobbára még a saját nyelvén.A 'hinta-palinta' már nagyon jól megy. Ha abból indulunk ki, hogy én két és fél éves koromig egy árva szót sem szóltam, már most is egész jól állunk. (Azóta persze bepótoltam mindent:-))
Puszit dob, tapsol, pacsit ad, megmutatja a fejét, pocakját. Kedvence a hinta. Naponta háromszor fogat mos. Imádja, remélem, ez később is így marad:-)
Kb. 11,5 kg és 81 cm.

Üdv, Judit


Kép
Kép

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Sziasztok!

Danca nagyon cuki! Milyen jó súlyban van.
Bulcsú 10 kg és 76 cm. Nemrég múlt 1 éves. Eddig 3 foga van.
Én minden nap benézek és általában írok is.
Fricky! Te ajánlotad a Prince O.badikat az Árpád hídnál? Köszönöm szépen. Nagyon jól bevásároltam. Szuper árak vannak. Ha valakit érdekel és megbízik az ízlésembe/amit persze abszolút nem ismer/ akkor szívesen hozok Neki. Én a XVII.ker-ben lakom. Nagyon nagy a választék. Ha tudok rakok fel képet és megnézhetitek milyeneket vettem Bulcsúnak.
Detty! HOgy vagy? Szoktál még benézni ide?

Jóéjszakát Edina

Kép
Kép
sidney
 
 


Edina,

vannak ujjatlan bodyk is? én mostanában azt használom atléta trikónak....

Köszi:

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Sid!
Nem én voltam, hanem Ezvicc Kép
De azért én is örülök, hogy jól bevásároltál. Pontosan hol van az Árpád hídnál ez a bolt?
Én a paramétereket majd csak később adom meg, délelőtt megyünk mérésre Kép

Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Sziasztok!

Danca nagyon édi.

Velünk minden ok, Ági most 74 cm és 9350 gr és 11 hós.
Mindent kunyizik, azért van amiből nem kap...
Te a túrórudit imádja.
5 foga van +1 most fogja áttörni az ínyét.
Az epres fogkrémet desszertként kezeli.
Csakúgy, mint a Gabi baba törlőkendőt.

Már áll és a bútorok mentén sétálgat, meg velem vezetteti magát.

A pakolási mániája borzasztó. MIndent kipakol, amit én visszateszetk ő újra előszedi és rámnéz mérgesen, hogy anay, annak nem ott a helye.

A járóka továbbra sem kedvenc, azért délelőtt 20-25 percre berakom.

Itthon bukósisakban közlekedik, mert sokat esik és nem érdekli megy tovább.
Már volt egy kalandunk a videóval,beszorult a keze, és a fiókkal is odacsukta már 2*, de mindig megy kipakolni.

u.i.: Ha valakit érdekel a GL Outletben, a Calzedóniában 1750 Ft minden fürdőruci (a kifutó modellek vannak itt, de szerintem lehet jókat találni).

Üdv :Dóri
Vendég
 


Na megjöttünk!
Bence kicsit több mint 14 hós adatai: 10050 gramm, 79 cm, feje: 47 cm, mellkasa: 50 cm.
Új képem nincs Kép

Üdv Mindenkinek: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Sziasztok Csajok!

Hát... egy cipőben járok Marquezaval, Fruzsi is totál kitölti az időmetKép De nem bánom, mert imáááádomKép Már szépen tud állni, néha igényli, hogy lépegethessen, alig várom a tavaszt, hogy kint beöltözés nélkül lehessünkKép közel 11 kiló, 75 cm (tudom töltött galambKép ) de mit csináljak imád enniKép 4 foga van végreKép a felső 2-vel megszenvedtünk sajna rendesenKép Pedig próbáltunk mindent... (homeot, Nurofent, Dentinox-ot)de nekem az a tapasztalatom, hogy mikor az áttörés fázisa van semmi nem használKép De most ezt túléltükKép Szépek a babók, látom mindenki fejlődik, ügyesedikKép Így továbbKép
KépKép
picipocak19
 
 


Sziasztok!

Nagyon aranyos minden baba!!
Mi is jól vagyunk. Gergő 6 és fél hónapos. 8500 gramm és 73 cm.
Forog jobbra - balra, hasról hátra és vissza. Eszik már gyümölcsöket, főzeléket, mellette még szopizik.
Az éjszakát pár napja végigalussza. Foga még nincsen.
Sokat dumál, fújja a nyálát. Hátrafele próbál tolatni.
Röviden ennyi.
Már annyira várom a tavaszt. Ez a hideg már nagyon unalmas.
Kép

jucus1
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el csak nem voltam túl jó passzban.Édesanyámat kikaparták tudom ez már rutin műtét meg minden,de ahogy feküdt komásan annyira kiszolgáltatottnak láttam és nagyon szar volt így látni ez az egyik dolog a másik,hogy ha neki fáj nekem is.IMÁDOM ÕT!!!!!!Ja és találtak egy miómát nála most várjuk a szövettan eredményét.Da elmesélem,mi volt ami még kiakasztott.Anyu múlt hét pénteken elment a kispesti sztk-ba,hogynagyon erősen vérzik már több napja és fájdalmai is vannak.Az ottlévő ORVOSNAK NEM MONDHATÓ ÁLLAT beutalta hétfőre az Istvánba,mondván,hogy hétvégén a fű sem nő!Hétfő reggel bevittük a kórházba és kiderűlt,hogy ez a drágalátos orvos nem is abban a kórházban dolgozik,hanem a Schöpf-Méreiben.Szegény anyu amúgy is tiszta ideges volt a műtét miatt úgyhogy már csak ez hiányzott.Na mindegy bevitték,20 perc alatt kész is volt.Annyira megható volt,mert anyunak az volt kómásan az első dolga,hogy a pocakomra tette a kezét és úgy aludt el!Na szóval ez történt,de lelkileg nagyon megviselt a dolog!13.-án megyek a dokimhoz /Jávorkai/ és viszem magammal anyut,elvisszük az összes leletet majd Õ megmondja hogyan tovább!

Elkezdtem nézelődni babacucc ügyben,3 helyen voltunk idáig.De csak május végétől szeretnénk vásárolni!

Sidney:léci add meg a pontos címet,ha van emilcímet is köszi!

Ma nagyon feszített a hasam,de több órán keresztűl,levegőt is alig kaptam.Mostmár jobb szerencsére!De vissza kell vennem a tempóból!

Sajna a nevét még mindig nem tudjuk.Bár lassan jó lenne már tudni!

Puszi mindenkinek!Detty /23+0/
dettyke78
 
 


Sziasztok!


Fanni 5 hónapos és 8 napos 6690 gr és 65,5 cm.
Túl vagyunk az oltásokon, nem volt semmi gond. Átfordul a hátáról a hasára egyelőre csak jobbra.
Simán leveszi a zoknit a lábáról és vagy a lábujjait eszi vagy a zoknit.
Foga nincs még, 3 hónapos kora óta alszik este 9-reggel 7-ig.
Már előre vigyorog ha mondom neki a
Zsipp-zsupp..-ot.
Minden nap sétálunk, van járókája végre, elkezdtünk baba-mama tornázni itthon és élvezi.
Kép
Kép

KépKép
tibicsoki75
 
 


Üdv Mindenkinek!
Mindenkinek gratula a babucokhoz, egytől-egyik nagyon édik! Ma voltunk a 4 hónapos oltáson, Rékuci 6000 gr. és 63 cm. A védőnénit sikerült becserkészni, futólag közölte, hogy holnaptól fokozatosan kanalanként adhatok neki almát, vagy banánt, vagy fagyasztott barackot (ez utóbbit nem szívesen adnám, mivel 12 éves lánykánknak is adtunk fagyasztva és szurokfekete lett a széklete. Ijesztő volt!). A Milupa tejbedarapéppel nem értett egyet, mivel Milupa-s tápszert kap a bébink. Asszem nem lettem okosabb. Szerintetek vmelyik nap narancs vagy mandarin levet lehet kanalazva adni neki? Mindegy, a holnap NAGY NAP, mert nekiugrunk egy almának, és egy mokkáskanálnyit kifacsarunk belőle! :o) Esetleg van köztetek olyan mamó, akinek csak 2 hónapig volt teje, mint nekem? Szívesen kérnék tőle tanácsot kajáztatás témában.
És megint az angyalkáim:

Kép
gyumodore
 
 


Sziasztok!

Ez igen!!!
cím: Árpád-híd József A. színházzal szemben a busz pu. után a Váci úton a Dózsa Gy.út felé. Házszámot nem tudom azért írtam le így.
Detty gondolom Te is erre a címre gondoltál.
Ha nem akkor milyenre?
Az igazság az, ha van váll.ig és 10e Ft fölött vásárolsz akkor jók az árak.
Azért gondoltam, hogyha megyek szólok és összegyűjtjük hozok válogattok talizunk valahol, ami mindenkinek jó és közel van.

Detty! Anyukádnak jobbulást. Jó bunyesz dokit fogott ki. Drukkolok, hogy minden rendben legyen. Te ne idegeskedj. A vérnyomásodnak most pont ez kell.

Nagyon aranyosak a gyerekek. Szuper milyen jól fejlett mindenki!!!

Jó éjszakát Sid

Kép
Kép
sidney
 
 


Gyumodore!

Nekem csak 6 hétig volt!
Mi úgy kezdtük Ági a hozzátápit,hogy vettem üveges gyümiket, meg banánt almát és barackot és azokat pépesítettem.
Mindig csak egyet, először 3-5 kanállal kapot, aztán fél üveggel és utána már egy egész üveggel is.
Szóval én nem tudtam tartani a fokozatosságot, mert Ági imádta őket és nagyon mohó volt.
Sütőtököt nagyon csípte még.
Babakajákat nyugdtan adhatsz neki, amire az van írva, hogy 4 hós kortól, csak mindig egyszerre csak 1-et.
Ez a 6 hónapig semmit csak az anyatejesekre vonatkozik.
AZ allergia pedig nem feltétlenül attól alakul ki, hogy kap banánt, hanem a sok vegyszertől amivel érintkezik a pici. Nem beszélve erről a fini levegőről ami Budapesten van.

Én tejpépet úgy 6 hós korától adok neki.
Ági Humana-t eszik, nekünk ez vált be.

Bébikajából pedig a Hipp illetve a Nestle.

Kérdezz bátran , ha van még kérdésed.

Üdv :Dóri
Vendég
 


Gyumo!
Csatlakozom Dórihoz! Én kicsikét több mint 3 hós koráig tudtam szopiztatni, de folyamatosan mellette ment a tápi is. Szóval én 4 hósan elkezdtem a hozzátáplálást.
Nagyon jól bevált nálunk is a Hipp bébikaja! És nekünk meg úgy volt a barack, hogy anyukáméknak van sok-sok őszib. fájuk a telken, és ő saját kezűleg rakott el anno befőttet (simán cukros vízben a felezett barackok) és én azt adtam neki. Imádta, és állítólag a barack ami hajt, és az alma-banán fog.

Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Sziasztok!

Sajnos, nem tudok visszaolvasni, de lenne köztetek olyan, aki a Jávorkai dokinál járt terhesgondozásra és nála is szült? Lenne néhány kérdésem vele kapcsolatban és priviben szeretném megkérdezni, ha lehetséges.
misunka@freemail.hu

Előre is köszönöm,

Erika
erika2004
 
 


Erika!

Én Jávorkainál szültem, és terhesgondozásra is hozzá jártam.
Írok mail címet. Kérdezz nyugodtan!
judit.gyurcsanyi@invitel.hu

Jucus

jucus1
 
 


Erika!
Én is!
frick.e@t-online.hu Kép

Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Sziasztok!
Mi is jelentkezünk az újabb adatokkal.
Immáron Bettina betöltötte a 18. hónapot. Súlyunk 8860g, magasságunk 80cm. Változatlanul tartjuk a sereghajtó súlycsoportunkat, pedig egyébként levetkőztetve kis vasgyúró kinézetünk van. Ebben a hónapban sokat szenvedtünk. Két hátig voltunk betegek, valamint a fő ok az volt, hogy 3 hét alatt 5 fogunk nőtt ki, ebből 3 rágófog. Így most van 11 fogunk. Az alvásunk továbbra sem rendeződött, még mindig felkelünk éjszaka és még mellettem is nyugtalanul alszik. Már jó volna pedig ha egyszer átaludná az éjszakát a saját ágyában is. Ez 18 hónapja így van, pedig nem lett a mi ágyunkba szoktatva. De egyszerűen hajnalban olyan keserves sírásba kezd, hogy csak így nyugszik meg. Egyébként este a sját szobájába megyünk az ágyacskába lefeküdni, és simán minden nélkül el is alszik. De remélem lesz már változás nemsokára.
Zsuzsa
Kép

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?