Szió mindenki!
Újaknak üdv.
Én egyre kevesebbet tudok jönni, Luca már csak max. másfél órát alszik napközben, így a szabadidőm egyre kevesebb
netezésre nem mindig jut.
Egyébként nagyon náthás volt szegény (+torokgyuszi, de amiatt nem szenvedett annyit szerintem) két napig összesen kb. 5 órát aludt és folyton sírt, csak én voltam jó neki, apa nem kellett. A születése utáni néhány hét ehhez képest egy karibi nyaralás volt...Egyébként egy tündér, már inkább kisgyerek, mint bébi, huncutkodik, halandzsázik sokat, hétvége óta mondja, hogy apa, anya, hellyel-közzel már kanalazik egyedül, iszik pohárból (lassan ki kell festetni a konyhát
) Állni még nem tud, de nagyon rajta van az ügyön
, csak hát neki ez egy icipicivel tovább fog tartani, most nem részletezem miért, hosszú...77 cm és 9300 gr kb. Eszik mindent, egyik nap férjem szájából kinézte a lilahagymát. Azt hittem, fintorogni fog, de nagy boldogan tömte magába
Jó lenne fotót feltenni, de olyan lusta vagyok kicsinyíteni. De ti azért tegyetek fel!
Régi motorosok! Pocak, Eper, Judit, Dóri, Tibicsoki, Ezvicc és többiek! Legalább egy havi jelentést+fotót lökjetek!!!
üdv, Marq