VIRÁÁÁG!!! Ez egyszerűen szuper hír!!! Nem fogod elhinni, de el kezdtek potyogni a könnyeim, annyira örülök NEKTEK!!! Ez azért szerintem nem olyan halvány csík, hisz így feltéve sokkal halványabb, mint a valóságban. Virág, én mondom Neked, ez baba!!! Én sem akarom elkiabálni, hisz olyan sokáig nem sikerült, de azért ez a + teszt nem véletlen!!!
Húúú, akkor délután csinálsz másik tesztet? Nagyon-nagyon kívánom, hogy az is + legyen! De ha tegnap este produkáltad azt a +-at, akkor tuti, hogy most a reggeli még erősebb + lesz. Nagyon-nagyon boldog vagyok!!!
Mesi, ez elszomorít, hogy úgy gondolod, megtűrtként vagy itt...
sajnálom, hogy az új topikban osztozni kell veled
mármint... ááá, nem fogom tudni megmagyarázni, csak valahogy olyan fura érzés látni, ahogy más "barátokat" keresel. Kicsit bevallom, féltékeny vagyok. Jézusom, mi van velem? Megőrültem?! Tudjátok mit? Azért nem törlöm ki innen ezeket a sorokat, hogy lássátok milyen gondolataim vannak, de azért még magamon is meglepődök, hogy milyen önző dög vagyok. És tegnap még én nyígtam a mások önzősége miatt.
Eszter??? Mi újság? Ugye elmúlt hamar a fogfájás?
Anita, hogy vagy? Mik a fejlemények? Mikor fog kiderülni, hogy most végül is mi volt az ok... ?
Én is akarok hányingert!!!
Én részemről nem tudom mi van, már nem fáj annyira a mellem, és semmi mást nem érzek. Sem hányinger, sem semmi más, annyira vagyok éhes, mint máskor. Remélem, ez azért van, mert még nagyon az elején vagyunk, és tényleg ott a baba a hasimban. De az tuti, hogy nagyon parázok, nehogy valami más legyen, és csak beképzeljem magamnak a picit. MERT SEMMI BAJOM NINCS! Már hiányzik a hányinger... hallottatok már ilyet???