Új privát üzeneted érkezett!

Húúú, de jó Oné!!! Már azért ez is eredmény, hogy megjött. Én személy szerint most örülök neki, tessék inni ezt a teát, hátha segít, és hőmérőzzél. Mától el lehet kezdeni, vagyis holnaptól.
Vezessétek a Fertility-t, ez nagyon nagy segítség!

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok!

titi köszi szépen hogy bizol bennehogy babás vagyok aza baj hogy én is megint beleéltem magam hála a hülye hömnek ami még mindig 36.9-37.1között van!most csináltam egy csomo táblázatot hogy mi lenne ha rendesen jönne a mensim akkor most 8nap mulva kéne megjönnie!a másik meg hogy ugye irtam már hogy 65napos volt a leghosszabb ciklusom ugyhogy a 65napig 12nap van mensiig 8 nap!eddig ugy terveztem április elsején csinálok tesztet de szerintem nem fogom addig birni igy 13nap mulva tuti cisnálok egyet ha addig nem jön meg!ugy örülnék mert mondom ez a január most nekünk is nagyon éles volt ennyire még nem koncentráltunk a babgyártásra(eddig csak nem védekeztünk) ha most összejött a baba akkor a folsavnak lesz köszönhetö amit anita ajánlott!mert azt is szedtem!ma meg azt hiszem nekiállok az elevitnek mert már két hete megvan de még vártam a mensit!most már nagyon bizakodom!remélem nem fogok csalodni!

én is a számba mérem a höt és nem mozog ugy a hömérö ha nem pont középre hanem oldalrol rakom be!

Tücsi osztom titi véleményét mert szerintem sem kell feladnod!7honapja szültél én még mindig azt mondom a szervezetednek korai a második baba azért nem jött még össze!

Koda!én is abba reménykedem hogy talál megint kiskaput!és te hogy érzed magad?mensi elöjele van?remélem nincs!

tök jo egyre kevesebb a nem babás!remélem lassan mindenki átkerl a babásokhoz!olyan jo lenne én mindenkinek szivböl kivánom a kis pocaklakot

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Hát ez érdekes. Ez az első topik, ahol a lányok a nyelv alatti hőmérőzésre esküsznek.Kép Eddig mindenhol csak a hüvelyire esküdtek. Meg az összes doki, akinek kikértem a véleményét. De mindegy, csak jól csináljuk és baba legyen belőle!Kép

GyöngyiKép
Igen, halottam erről az ülőfürdőről. Lehet, hogy valami ártalmatlan dolgot én is kipróbálok, ha magától nem rendeződnek a dolgok. Remélem neked most már beáll a rendes ciklus. Azért jó, hogy nem kellett bevenni a gyógyszert. Csak jobb így nem?

VirágKép
Örülnék neki, ha ez a terméketlen hónap végetérne és jönne a termékenyKép A görbém meg sem mozdult a hónapban....

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 

 
 

Lányok, csak kitartás, folyton csak ezt tudom mondani. Biztos azt gondoljátok, könnyen jár a szám, hisz én nem kínlódtam meg annyira érte...

Kicsit kivagyok ma, annyira zavar a cigiszag, mondjuk ez nem kivételes, eddig is zavart. Sajnos egy olyan irodában dolgozom, ahol majdnem mindenki dohányzik, és le sem tojják a másik nem dohányzóst. Most kicsit sérelmezem ezt, kíváncsi vagyok, mi lesz, ha megtudják, hogy babás vagyok. Legszívesebben kikiabálnám, hogy ne bagózzatok már az orrom alá! Ja, és persze nincs dohányzó helyiségünk sem, épp ezért, mert java részt dohányzók vannak nálunk.
Mindemellett berágtam a páromra is, aki néha meg sem mozdítja fülét farkát, minden szart nekem kell intézni, ő meg esténként is csak a számítógép előtt ül és játszik.

Lányok, miért ilyen önzőek az emberek? De akkor ezek szerint én is az volnék?! Biztos... szerintem alapból mindenki az. Na, jól kisiránkoztam magam, de szar, hogy nem tudok nagyon én sem kinek panaszkodni, hisz csak Ti tudjátok, hogy babás lehetek.

KépKép
titi_27
 
 


titi!ez nem önzés szerintem hanem tök természetes ugyanis mostmár nem csak magadért vagy felelös hanem a piciért is!én személy szerint örülök ha megosztod velünk a gondjaidat és kibeszéled magadbol hátha attol jobb neked egy kicsit!

Oné nagyon szép neve van a kislányodnak!most láttam elöször a táblázatba!milyen eredetü név?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


én most ellépek egy picit!kéne föznöm meg pakolásznom!ugyhogy majd ha végeztem kb 3ora akkor jövök!de közbe ideskubizok!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Oké Virág, jó főzőcskézést! Én meg dolgozom közben, ja, és szellőztetek idebent ezerrel!!! Aztán meg vehetem fel a fűtést, mert megfagyok. Istenem, mennyi bajom van?!

KépKép
titi_27
 
 


Köszi a biztatásokat.
Meg azt is, hogy így örültök a mensimnek. A férjem is reggel rögtön azzal jött, hogy akkor nemsokára megint akciózhatunk.
Az a baj szerintem, hogy én mindig arral gondolok, hogy mikor sikerül már. Már lelki beteg vagyok emiatt.
Olvastam róla, hogy a kinezológus segít az ilyen bajokon.
Hallot már erről valaki valamit?

Koda!
Most olvastam a neten,hogy a hőt lehet mérni szájban, végbélben és hüvelyben is. Csak az a lényeg, hogyha valamelyikben elkezded, akkor mindig ott mérd azután.

Titi!
Nyugottan panaszkodj. Most különben is érzékenyebb időszak következik.
A munkahelyeden meg elvileg kéne lennie egy külön helyiségnek, ahol dohányozni lehet. Törvény irja elő. (Bár pontosan nem tudom mivel foglalkozol, de munkahelyen akkor se lehetne dohányozni. )

Virág!
Gondolom a Rezedát kérdezed.Magyar eredetű név.Egy virág neve(pontosabban egy bokoré).

Kép

Kép
oné
 
 


Leírná nekem valaki,hogy a fertilityt hogy kell használni. Előtte kell regisztráltatni.
Az is jó, ha megadjátok, hogy melyik topikban keressem a leírást, ha tudjátok.
Előre is köszi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Nem tüntem ám el csak nem volt netem. Ma voltam újabb hcg ügyben a laborban, eredmény holnap várható. Igazatok volt a méhenkívüli terhességet zárják ki ezzel.
Én úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom a babaüggyel túlságosan foglalkoztatott mostanában a dolog, megpróbálom másra terelni a gondolataimat és úgy együttlenni a párommal amikor jól esik nem amikor a hőm azt diktálja. Én már két hónapja ezen görcsöltem, mikor kell akciózni, lelkileg eléggé megviselt, úgyhogy befejeztem. Megpróbálok nem a babára koncentrálni, hátha ez bejön. Ha nem megyek az új topikba. Remélem, sikerül másra gondolni...
Más újság nincs.
Mesi légyszi a táblázatba állítsd vissza nekem 35 napra a ciklusomat. Köszike.
Titi! Gratula a babához, remélem minden renben lesz veled, nem lesz probléma. Boldog pocakosodást.
Bocsi nem volt nagyon időm visszaolvasni mi volt még.
Ugyhogy üdv az újaknak és gratula a kismamiknak.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Szia Anita!!!

Jaj, de jó, hogy előkerültél. Már azt hittem, elhagytál minket! Picit még elkeseredettnek tűnsz, remélem, csak én érzem rosszul, de teljesen egyértelmű volna, ha tényleg így lenne. Nagyon szörnyű, ami veled történt, nagyon sokat gondolok rád... félek, nehogy én is így járjak, úgy vagyok vele, amíg a doki meg nem erősíti a babát, nem is tudom elhinni, vagyis nagyon félek tőle, hogy egészséges-e, és tényleg ott van, ahol lennie kell. Na, de majd 8-án kiderül.
Tényleg jól teszed, hogy most kicsit kikapcsolsz, mármint a hőmérőzést illetően... hátha így egyszer csak azon kapod magad, hogy késik a mensid. De jó volna!

Oné, a fertility használatáról...

www.fertilityfriend.com... bár ezt már biztos tudod... szóval, "Join now, it's free" itt tudsz regisztálni, csak egy felhasználónevet és egy e-mail címet kér.
Aztán ha beléptél, ajjajj... már nem emlékszem, nekem már automatikusan megjelenik a grafikonom, és csak a dátumhoz kell beírni a hőt. Na, pedig segíteni akartam. Azt tudom, hogy minden napra be tudod írni (Enter Data) a hődet, azt, hogy mikor mérted, azt, hogy volt-e váladékozásod, a mensikor a vérzés erősségét, és volt-e akció. Ha elmented (Save) az adatok beírása után az adatokat, akkor megtartja... a pé-t automatikusan be fogja rajzolni.
Na, hát sajna csak ennyit tudtam segíteni.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Oné!
A fertit én itt régebben leírtam teljesen részletesen.

A tea:
cickafark
palástfű
málnalevél
csalán
borsosmenta. Mindegyikből 2-2 kiskanál, kivéve a málnalevél, mert abból csak 1 kiskanálnyi. ezt 9 dl vízzel feforrázni, állni hagyni egy fél órát, szűri, és (én legalábbis) 3 részletben meginni. (reggel-délben-este).
Ezen kívül naponta 1 bogyó PreMens tabletta. ez is tiszta gyógynövény.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


szia anita!!!!végre erökerültél!igazad van hogy nem görcsölsz rajta az biztos jot fog tenni!annyira sajnálom hogy ez történ mert nagyon örültem a babádnakKépazért nem szeretném hogy elhagyd a topicot ha át is mész másikba azért gyere hozzánk is mert mindenki érted aggodik meg mindenki nagyon várt már ugyhogy lécci ne hagyj el minket!azt kivánom neked hogy minnél elöbb jöjjenek rendbe a gondjaid meg minden és végre boldog légy!

Oné titi elmondta a regisztráciot!azt én nem tudtam!utánna a mein chartnál kikeresed az aznapi dátumot beirod a höt aztán hogy mikor mérted utánna meg hhogy volt e váladék mensi és végén akciozás volt e!aztánn utánna már minden nap ha bejelentkezel egyböl a táblázat jön ki meg egy naptár és ott a naptáron az adott napra kattintassz és megint bejönnek az adataid!és igy tovább....

Titi amit irtál anitának azt már én is észre vettem akkor mikor irtad hogy megint csináltál tesztet gondoltam hogy ettöl félsz te is és nagyon megértelek ezért is mondják a dokik hogy 3honapig nem szabad elkiabálni mert addig bármi történhet ez a 3honap a legkritikusabb!nem akarlak elszomoritani meg megijeszteni és nem is kivánom ezt senkinek csak tényleg nagyon vigyázni kell az embernek magára és még ugy igazán nem is szabad három honapig beleélni magunkat!de titi ne aggodj semmi baj nem lesz lesz egy gyönyörü szép kisbabád a párod meg örülhet mert a szülinapjára megkapta a babotKép

Na megyek tovább kész a sütim kész a vacsi csak még a szobámba+konyhába kell rendetrakni kb egy ora mulva itt vagyok!addig is pusz mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Igen, Virág, tényleg nem akarom elkiabálni, ezért is nem mondjuk senkinek, majd ha a doki megerősíti, de azért a legjobb barátnőimnek muszáj volt elkotyognom, hisz ők folyamatosan aggódnak értem. Igaz az egyik Németorszából, a másik pedig Hollandiából. De igyekszem nem beleélni magam túlságosan, most olyan fura érzésem van, hogy bármi lehet... azért nehéz így élni sokáig.

Én lehetséges, hogy ma már nem jövök, fél 6-ig dolgozom, 8-ra megyek megint tornázni (persze csak finomanKép), utána pedig a párom úgyis kitúrna a gép elől. Úgyhogy reggel jövök.

Addig is mindenkinek szép estét, vigyázzatok magatokra lányok!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok lányok!

Hát,ez igy nem lesz egyszerű... Nekem pont a munkahelyemen nincs net, ugyhogy este leszek itt, ha a gép elé jutok a család többi tagjától... Kép

Tücsök, a táblázatot nagyon köszönöm, nem kis segítséget jelen ez nekem kiigazodni köztetek!

Ági
csné
 
 


csajok!nem birtam ki...és csináltam tesztetKépde nem tudom mi van mert két csik van de a második annyira halvány!és most tök beleéltem magam hogy ez bizony baba és holnap csinálok uj tesztet de ha az negativ én meghalok!berakom ha tudom a tesztet és lécci mondjátok meg szerintetek most mi van

ugy szeretném ha igaz lenne,de ezt a csikot már nem képzelödöm

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


na elöbb nem sikerült pronálom ujbol

Kép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


lekicsinyitettem de igy meg nem látszik!élöbe egy nagyon picivel erösebb!remélem nem tünt el mindenki mikor szükségem van rátok!mit jelent most ez van vagy nincs?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


titi!visszanéztem ahol a te teszted van és ugyanolyan a kettö csak én képemen nem látszik annyira mert kicsi de igy legalább tudhatjátok hogy olyan a második csik mitn a tiéden!aztán elolvastam mit irtam rá neked és most nyugtatom magam!sirni tudnék örömömbe de aggodom hogy ez téves!holnap kiderül

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Amit ti mondtatok nekem, csak azt tudom én is. A HALVÁNY CSÍK is CSÍK!
De azért ismételd meg. Annyira örülnék ha neked is sikerülne. Szorítok nagyon.Kép
Azért én még nem csinálnék holnap. Várj pár napot utána nézd meg újra. Tudom könnyű mondani, de azért próbáld meg kivárni. Úgy biztosabb lesz.Kép
Anita
A végén még tényleg egyedül maradok és mehetek a másik, 2007-es topikba. De azért örülök, hogy nektek legalább sikerült!!!!!!!!!!!

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Holnap többet tudok jönni, mert már megyek dolgozni.
Virág nagyon szorítok, most mennem kell!!!
Jó éjt mindenkinek!!!

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


VirágKép
Nem akarok hiú reményeket ébreszteni, de én bizony látom az a halvány csíkot! Még egy fontos kérdés: hány perc után jött ki??

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


jo éjszakát anita!és köszönöm szépen hoigy szoritasz ha baba van az ugyis a te érdemed is már irtam délelött a csajoknak!a tesztet azért holnap csinálom mert reggel akarom ezt meg este csináltam!ha baba van akkor a holnapi már bizti mutatja rendesen ugyanis akkor 7.hét van!na szép álmokat!jo is ha mész melozni az is kikapcsolodás lesz neked és meglátod neked is sikerül hamarosan igaz még lehet nekem sincs!ugyse tudnám kivárni a pár napot mert még ezt a 13at se tudtam kivárniKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


koda 2perc után és a képen mondom még halványabb ugy tudod megnézni milyen ha megnézed titiét enyém csontra ugyanaz!a férjem azt mondja tuti baba!nem akarom elhinni ezt a csikot ennyi idö után de a höm is még mindig 37,1 és ma nem votlam valami jol azért is csináltam tesztet

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Lányok!!!! SOS!!! Nagyon nagyon nagyon fáj a fogam, ma betömték, most ment ki az érzéstelenítő. Mit lehet bevenni? félek az algopirin nem használ... apranax van itthon.

Virág!!Ez bíztató , én a helyedben várnék 1 napot , a HCG ha jól tudom 2 naponta duplázódik.És reggel érdemesebb megcsinálni.

KépKép
eszterke80
 
 


Hmmmm.....2 perc! Az szuper! Jaj csak nehogy téves riasztás legyen! Hajrá! nagyon várom a reggeli híreidet! IzgiKépKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


eszterke!vedd be az algopyrint és jegeld ez természetes hogy tömés után fáj a fogad!hatni fog a gyogyszer!na megyek fürödni!majd még jövök ha valaki addig elmegy csicsikálni annak szép álmokat

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


EszterkeKép
Én csak az algopyrint tudom ajánlani. Ezt lehet leginkább kismamáknak szedni. Terhességem alatt is csak ezt engedték.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


jóéjt midenkinek!szép nálmokat!puszancs

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág!
Ennél jobb hír nem is fogadhatott itt reggel! Én bizony látom azt a csíkot! Jaj, de jó lenne. Azért majd csak akkor gratulálok, ha megengeded!!

Anita!
Én már ott vagyok a 2007-es topikban, itt csak megtűrtként időzök.

Eszterke: Algopirin.

Anita!
Mi a vérvétel eredménye? Ma mész érte, ugye?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Kép

Nem bírom ki: Virág: Kép Kép

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!
Mennyi új információ.
Virág!
Nagyon szorítok nektek! Várjuk a fejleményeket.

Anita!
Örülök, hogy újra itt vagy.

Tücsi!
Mi az, hogy megtürtként vagy itt? szerintem mindenki örül neked.

Eszterke!
Fogaddal mi a helyzet?

Ja, és ma reggel megmártem a hőm: 36,6. Azaz igazság, hogy a kicsi miatt éjszaka 1X mindig felkell kellni, úgyhogy lehet nálam nemjön be ez a hőmérőzés.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


sziasztok!köszi tücsi de mára nagyon elbizonytalanodtam mi van ha ez a teszt nem volt jo én meg már 99.99%osan beléltem magam!tök parázok!pedig ez lenne a legszuperebb és a legnagyobb meglepi nekem ha lenne babóka!hát majd délután veszek egy tesztet mert sajna most nem tudok!de reggeli pisivel csinálom!ugyhog este már tudom mondani a fejleményeket!az én höm reggel 36.4Kép de hát ez nem számit nálam!és igaza van gyöngyinek ne irj olyat hogy megtürt vagy itt mert mindenki nagyon kedvel téged itt és várunk mindig hogy gyere és ugyanugy szortiunk neked is!

most rohanok oviba utánna jövök hozzátok!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


GyöngyiKép
Én is 36,6-on állok, már 22 napja...... Én is 2 óránként kelek Marci miatt, mert köztünk alszik és kitakarózik, inni kér, stb.......no comment....lehet, hogy nekem sem a legjobb így mérni. Bár nekem a valósat mutatja, úgy gondolom.
Annyira nem vagyok elkeseredve, mert a múltkori fog. gátló elhagyása után is volt olyan ciklus, hogy nem jött meg, kimaradt egy hónap. Utána már meg sem jött, mert a következő hónapban Marci meg is fogant. Remélem ez a kis rendszertelenség a gyógyszer elhagyása miatt van nálunk!

VirágKép
kicsit kevéskének találom a reggeli hődet, még ha nagyon alcsony hőméréskletű is vagy. Bár attól is függ, hol mérted. Mert a szádban, akkor talán nem annyira. Mindenesetre kívánom, hogy babucit mutasson a teszt!!!! Várjuk a híreket!

MesikémKép
Ugyen nem írtad komolyan? Látod, vagyunk páran esélyesek 2007-re. Sőt, tuti oda megyünk páran. Mégsem gondolom, hogy csak megtűrnek bennünketKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Na megérkeztem!visszakellett mennem oviba!mert nm tudtam hogy itt egész héten minden nap be kell öltöztetni gyereket igaz ma kezdték el a többiek is!ugyhogy ujbol mentem jelmezzel!nagyon aranyos volt Nimrodka mert ö már három napja fel akarta venni és nagyon örült hogy ma végre beöltözhetett!mellékelek nektek képet!igaz ez itthon készült!itt még aszülök és beöltöztekKépigaz a mi csopinkba nem!

Koda hát alacsony igen de nekem a reggeli általába 35-35.5között szokott lenni!meg ha zsongok akkor nekem leesik a höm másoknak meg attol megy fel!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


A gyönyörüségemKép

Kép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!
Üdv Ági közöttünk!
A hőmérőzést én is azért kezdtem el, hogy tudjam, hogy mikor van itt az ideje az akciónak.Mondjuk sokat nem kellett gyakorolnom, mert nekünk elsőre sikerültKép

Virág!
Nagyon örülök a csíkodnak!Húú ez nagggyonnn jó.Az első teszt nekem is ugyanilyen volt és rá két napra már erős.Nyugi, szerintem baba van.Ne parázz és ne legyél bizonytalan, ennyi idő után már igazán jár neked!Higgyél kicsit benne.És nem is baj, hogy holnap csinálod a tesztet, mert a hcg tényleg 2 naponta duplázódik, így legalább biztosabbat tud mutatni.Nagyon drukkolok neked!

Jaj, úgy émelygek egyfolytában.Ha eszek azért, ha nem eszek, akkor meg azért.Mikor múlik ez el?

rimar
rimar
 
 


na megmértema höm 37.1 pedig ilyenkor 36,4-36.8szokott lenni!

szia rimar!én tegnap pont ezért vettem a tesztet mert nagyon nem jol voltam mert ha ette az volt a baj ha nem akkor az!a kezem meg nekiállt remgni mint aki alkolista!a férjem 100%ra mondja a babát!remélem igaza lesz!meg nektek is!ha baba van az a lafol miatt van és hála nektek amiért sok jo tanácsot adtatok meg szoritottatok!

Ja és tökre éhes vagyok minden reggel pedig sose tudtam enni reggel(eddig azt hittem ez azért van mert korán kelek mostKép)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


VIRÁÁÁG!!! Ez egyszerűen szuper hír!!! Nem fogod elhinni, de el kezdtek potyogni a könnyeim, annyira örülök NEKTEK!!! Ez azért szerintem nem olyan halvány csík, hisz így feltéve sokkal halványabb, mint a valóságban. Virág, én mondom Neked, ez baba!!! Én sem akarom elkiabálni, hisz olyan sokáig nem sikerült, de azért ez a + teszt nem véletlen!!!

Húúú, akkor délután csinálsz másik tesztet? Nagyon-nagyon kívánom, hogy az is + legyen! De ha tegnap este produkáltad azt a +-at, akkor tuti, hogy most a reggeli még erősebb + lesz. Nagyon-nagyon boldog vagyok!!!

Mesi, ez elszomorít, hogy úgy gondolod, megtűrtként vagy itt... Kép sajnálom, hogy az új topikban osztozni kell veled Kép mármint... ááá, nem fogom tudni megmagyarázni, csak valahogy olyan fura érzés látni, ahogy más "barátokat" keresel. Kicsit bevallom, féltékeny vagyok. Jézusom, mi van velem? Megőrültem?! Tudjátok mit? Azért nem törlöm ki innen ezeket a sorokat, hogy lássátok milyen gondolataim vannak, de azért még magamon is meglepődök, hogy milyen önző dög vagyok. És tegnap még én nyígtam a mások önzősége miatt.

Eszter??? Mi újság? Ugye elmúlt hamar a fogfájás?

Anita, hogy vagy? Mik a fejlemények? Mikor fog kiderülni, hogy most végül is mi volt az ok... ? Kép

Én is akarok hányingert!!!

Én részemről nem tudom mi van, már nem fáj annyira a mellem, és semmi mást nem érzek. Sem hányinger, sem semmi más, annyira vagyok éhes, mint máskor. Remélem, ez azért van, mert még nagyon az elején vagyunk, és tényleg ott a baba a hasimban. De az tuti, hogy nagyon parázok, nehogy valami más legyen, és csak beképzeljem magamnak a picit. MERT SEMMI BAJOM NINCS! Már hiányzik a hányinger... hallottatok már ilyet???

KépKép
titi_27
 
 


Örülök, hogy a Lafollal segíthettem, az én kisfiam is azzal jött össze.
Még mindig szorítok!!!!!

Mesi! Ne mondj ilyeneket. Én még szeretném , ha itt lennél és ha tanács kell akkor adnál. Kép Nem érted szükségünk van rád!!!!KépKépKép
Az eredmény most fogom megkérdezni.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Anita, nagyon várom az eredményt, tessék azonnal megosztani velünk!!!

KépKép
titi_27
 
 


hát titi engem is a sirás kerülgetett tegnap!mert megcsináltam a tesztet és kiabáltam férjemnek vigye el ne lássam eredményt de mire odaért kijött az ey csik elszomorodtam aztán modtam várjunk öt percet két perc mulva mondtam neki nézze meg nagyon örültem ennek a halvány csknak is!de most meg olyan érzésem van mintha meg akarna jönni a mensi!de erre nem gondolok!csak arra hogy a délutáni teszt pozitiv lesz!nem okozhatok nektek csalodást ha már ennyire izgultok velemKép)

anita remélem minden rendbe lesz nagyon szeretném ha neked is helyreállna minden és lenne babo(igaz még nekem se bizti de én hüle már ugy beszélek)

titi nem vagy önzö de tényleg olyan mintha én is kicsit féltékeny lennék pedig nem csak nem szeretném hogy mindeki lelépjen és ilyen jo fej csajszikkal ne tudjak dumcsizni!sokszor ugy érzem hogy tulzásba viszem az irást és hogy az agyatokra megyek de látom mostmár nem vagyok egyedül

megyek ennii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág, én is szeretnék ám többet írni, csak tudod, munka mellett nagyon nem tehetem meg. De már azon gondolkodom, ha otthon leszek a babával, úgyis van otthon netünk, biztos folyton dumcsizni fogunk. Részemről egész nap itt lennék veletek.

Jó étvágyat Virág! Én is elszaladtam gyorsan venni valamit, mert ma még nem ettem, éhes vagyok, de azért nem annyira. Azért is félek, mert semmi jele nincs annak, hogy babás volnék. Azért igyekszem magamra vigyázni, hogyha mégis felelős vagyok másért, akkor jól érezze ám magát odabent. Már nagyon várom a 8-át, hogy a doki megerősítse!

KépKép
titi_27
 
 


titi azért mert nincs semmi jele a babának ne aggodj mondom nálam se volt semmi jele!biztos kisfiad lesz!és még nem vay anyi idös hogy jöjjön a rosszulét!idövel minden elöjön ne aggodj ha nem akkor annál jobb mert akkor mégszebb lesz a terhességed!na rohanok oviba utánna munkamegbeszélésre és talán este jövök de ha elöbb hazaérünk akkor ugyis itt lesze!

titi amugy csak 3hét lesz a babáink között és akkor tuti egész nap trécslehetünk na meg rimarral ha minden igaz együtt szülünk!a többiek (anita,koda,oné,tücsi,ági)meg követnek minket egy honapra rá elötte egy honappal meg bufo cupi user(mondjuk ö jol eltünt)remélem nem hagytam ki senkit ha igen akkor bocs

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Köszi Virág, most kicsit megnyugtattál, mert már azt hittem, az jó jel, ha nincs más tünetem. De így kicsit jobban érzem magam, akkor reménykedem, hogy minden rendben van.

Bizony, tényleg jó lenne, ha hosszútávú kapcsolat lenne ebből... okés, várlak, én is leszek ma kb 1/2 6-ig. Remélem, megveszed a tesztet is, és mikor délután már jösz, lesz másik eredményed is! Bár tuti az is + lesz!!!

KépKép
titi_27
 
 


de jó ilyet olvasni, hogy együtt szülünk!
Titi!
Ne aggódj, hogy nincs jele, majd lesz.Néha én is azon gondolkodom, hogy tényleg babám lesz?Fel se fogtam még.Csak mostanában van émelygésem, eddig semmi.Csak akkor érzem, ha fáradt vagyok.
Vigyázz magatokraKép
na megyek festeni
rimar
rimar
 
 


Sziasztok!
Az eredmény negatív. Bizonyos szemszögből jó, mert akkor nincs méhenkivüli terhességem. Másrészt kicsit szomorú vagyok.Kép

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!
Az eredmény negatív. Bizonyos szemszögből jó, mert akkor nincs méhenkivüli terhességem. Másrészt kicsit szomorú vagyok.Kép

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Bocsi, kétszer küldtem el véletlenül.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Anita, akkor én ezt nem értem. Mitől lett pozitív a teszt? Terhes voltál, nem? Vagy mit mondtak a dokik végül? Elvetéltél? Jó lenne azért biztosat tudni!

Rimar, annyira köszönöm a megnyugtató sorokat, tényleg kezdek megnyugodni. Azért Anita "példájából"... nagyon félek... ez bárkivel megeshet. Istenem, csak semmi baj ne legyen!

Rimar, jó festegetést! Tényleg gyönyörűek a képeid, én is megnéztem a múltkor, hát, van egy igazi művész is a csapatunkbanKép

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?