Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is jó régen voltam, látom, mennyit írtatok, mióta utoljára itt jártam.

Shine,
nagy-nagy gratuláció a kisfiadhoz, pláne a császár utáni természetes szüléshez KépKép!

Indigo,
remélem, minden rendben lesz a vércukroddal! Szorítok!

Flocika,
Isten éltessen sokáigKép! Én a képek alapján azt gondolom, simán letagadhatsz jópár évet! Nagyon köszönöm a hiányolást a pü-ben, olyan aranyos vagyKépKépKép! Jövök én, ha időm engedi, de most szerintem ritkábban tudok, ha így beindul a tavasz, mint ma Kép. Ma is 2 és fél órát játszótereztünk a lányokkal, nagyon élveztük mindannyianKép! Anyukádnak mielőbbi gyógyulást kívánok!

Jucc,
jó, hogy túl vagytok a biopszián! Kíváncsi vagyok az eredményre. Nem értem, miért kell harcolni azért, hogy szegény gyerek már a műtőajtóban megkapja az altatót! Ha nem harcolsz, hol kapja meg? Evidensnek gondolnám, hogy minden gyerek automatikusan úgy kapja, mint BAlázs.

Kriszti,
Dorina nagyon szép kislány, Domi festményére pedig büszke lehetsz Kép!

Csilla,
nagyon édesek a gyerkőcökKép!

Sziasztok: Zitmi
zitmi
 
 


Zitmi!

köszi! Majd átadom nekik, most ugyis megy a hiszti a háttérben, lányom unja h ő a bébiszitter...pedig mennyire szereti a tesót.. kezdődnek a gondok.. MA voltunk mi is sétálni, másfél órát, muszáj kihasználni ezt aszép időt..a fiamat ma mérettem meg, 9 kg és 72 cm. ALig nőtt valamit egy hónap alatt. De ez már csak igy megy, 6 hónapos koruk után. De örülök h még szeret cicizni, meg eszik mást is., csak mostanában keveset.

Jucc!

ez olyan ijesztő és rémes, tudom h szükség volt rá, csak engem annyira megijesztett, belegondoltam, nagyon nehéz lehet nektek most, főleg h most ott van a pici is, és nem tudsz két felé szakadni. Eddig nem mondtak semmit az orvosok? Én is kiváncsi vagyok az eredményre, szoritok nektek.

Kriszti!

nagyon szép Domi festménye, igazán büszke lehetsz rá.

Kiváncsi vagyok a véleményetekre, ti adnátok ebben a madárinfluenzás világban húst a családnak? Én kicsit félek, és aggódva figyelem a hireket..ti h vagytok ezzel?

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Egy kis hirdetés:

Gyermekfotózás saját otthonában Budapest egész területén! Naptárak, képeslapok, slideshow-k készítése, papírképek rendelése kedvező áron!
Bővebb információ: www.b-photo.uw.hu

Kép Kép
joophe
 
 

 
 

Jucc!Zitmi!
De jó hogy hívó szavamra mindig megjelentek és hallhatunk felőletek. Kép Kép
Én is kalandozom,de ez a topik az "otthonom"

Jucc!
Nagyon sok-sok pozítív energiát küldünk neked.Kitartás.Ezek biztos nehéz napok voltak,de most már minden rendben lesz.Izgulva várjuk az erednényeket.

Zitmi!
Örülök neked is.Tavasz nálunk is tombol.Olvad minden és nyakig járunk a sárban.A játszótérnek a környékére sem tudunk menni.Alig várom,hogy haza érjünk.Bár épp csinálják a liftet ezért 3napig lépcsőzés a X-re.

Csilla!
Én kergetem a galambokat az erkélyről,de ezt régen is megtettem mert össze-vissza piszkítják.
Pulykát és csirkét szoktam venni.Azt mondják sütéssel,főzéssel elpusztulnak a vírusok,nem veszélyes.Remélem így van.Nagymamák szerint régen is volt ilyen csak a média most jobban felfújja.Valamivel el kell adni az újságokat.

Képzeljétek,mostanában csak ugróbékának nevezzük legkissebb gyermekem.Apa szépen feltornyozta az ágy két szélén a takarót,le ne essen őkelme.Ott nem is,de elkeveredett az ágy végébe és lehuppant.Volt nagy sírás,de nem történt az ijedségen kívűl semmi baj.Fel van avatva a gyerek Kép

Kép
flocika
 
 


Manóóóóóó hoooool vaaaagy?Megint a neted???????

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Jó reggelt Krisztike!!

Kép
flocika
 
 


floci!

tegnap megnéztem a madárinfluenzárol szolo filmet kár volt, alig aludtam éjjel, kicsit talán tul dramatizáltam, de ma felhivom azért az infovonalat, mert csak lenne pár kérdésem, én sem magamat féltem, hanem a gyerköceimet, és csak utána magamat, hiszen szinte csak én vok nekik..na megyek, mert még a végén nyavalyogni fogok...

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki örül a tavasznak! Végre süt a napocska, s lehet a sárban dagonyázni. KépBevallom, egy délelőtti séta után nem vagyok hajlandó kimosni a lányok ruháját, mert délután úgyis saras lesz, ha nem sarasabb.
Jucc!

Örülök, hogy túl vagytok a biopszián. Nem lehetett könnyű Neked sem s a párodnak sem. No, a gyerkőcről nem is beszélve. Kíváncsi vagyok az eredményre. Mikorra várható? A kórházi állapotokról írnám, hogy egy jó ismerősöm unokája rotavírussal került a László Kórházba. 4 napot töltöttek bent, de még a fertőtlenítőt is ők vitték. A bilit a szülők mosták, ugyanis egyetlen nővérke volt az egész osztályra. Nagyon rendesek voltak az orvsok, s a nővérek, de megmondták, ha a szülők nem lennének bent a gyerekekkel, és nem segítenének, akkor már rég végük lenne. Kérdem én, miért fizetjük a tb-t?

Kellemes szép napot mindenkinek!

Ágas
ágas
 
 


szia ágas!

sajnos szivemből szoltál!!!mi tavaly voltunk a lányommal szintén rotavirussal bent 3 napig, iszonyu, főleg lelkileg! a nővérek rendesek voltak velem 1 kivételével, a gyerekdokik is,főleg az éjszakások, mi is éjjel mentünk be.hála Istennek nem maradt rossz emléke a lányomnak, pedig volt infuzio, vérvétel, itatni kellett oránként amit erőszakkal kellett belediktálni,majdnem kiszáradt, és 4o fokos láza volt. én akkor voltam 8,5hos terhes. mesélhetnék..ha érdekel vkit priviben tudok még irni.

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Hi!

Kriszti! Kár volt kérdezned a fogyit Kép Hasonló a helyzet, mint náladKép Apuka szerencsére levonult dolgozni, most már nagyobb lelkierőm lesz, de csak a szülinapon után állok neki megint.Télen nem is jó csinálni a fogyit, mert a rossz időben én is csak dekkoltam a tv előtt és megy a nass. Végre itt a király idő, séták, kiránydulások, a kedvem és a lelkesedésem is jó Kép
Szóval minjá lesz a szülinapom, akkor egy uccsó nagy hami és friss erővel fogyi!! Júni elején megyünk a Balcsira, addigra vékony szeretnék lenni. (na az nem leszek sosem, de legalább a viziló kategóriából kimászom) Kép
Király Domi műve, angyon ügyyes! A lányod meg egyre szebbKép


Csilla! Itt is vagyok, meg ott is, én is ide is meg oda is írok neked Kép

Madárinfluenza Kép...

Jucc! Örülök, hogy túl vagytok az egész hercehurcán. Most már minden okés lesz, és meséld el az eredményt, mert érdekel!

Pá Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Kép

Kép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Dóri!
Nagyon jók ezek a képek.Persze nem nehéz jó képet csinálni ilyen helyes kis modellről.
Briginek megigértem,hogy ha nyerek a lottón kap egy ilyen csini kis hugit Kép
Mikor lesz a szülinapod?Halak vagy?

Ágas!
Nem akarlak elkeseríteni de ez a dagonya dolog nem múlik az idővel.Nálunk is minden nap új cucc kerül a gyerekekre,megy a masa egész nap.Pedig 10 évesen már tudna vigyázni.

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

Dóri baba csodálatos. Az a kis bóbita a kobakján...hát csudapofa!KépAz én lányaim miért nem engednek ilyeneket????? A csatot is alig bírom a hajukba lőniKép(((((
Kriszti! Domi rajza tényleg gyönyörű! Anno egy kis rajzelemzésbe belemásztam, de nem akarok okoskodni. Fantasztikus!
Csilla!
Én eddig nem ismertem ezt a rotavírust, csak mostanában annyi ismerősöm gyermeke kapta el. Szörnyű lehet, Téged pedig utólagosan sem irigyellek, hogy 8 és fél hónapos terhesen végigcsináltad! Le a kalappal előtted! Írhatsz a privimre, ha gondolod. rofinc@citromail.hu

Jó éjt mindenkinek:Ágas
ágas
 
 


Kép

Kép
flocika
 
 


<font color="ff0000">MANÓ!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!</font>
Kép

Kép
flocika
 
 


Manó!

Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk Blankával KépKép

Flocika! Ja, halak vagyok, márc. 5. Belépek a vén csatalovak sorába Kép

Mikor talizunk már?????
Ez mindenkihez szóló kérdés!!! Ha ilyen jó idő van, egy sétát vagy játszóteret is nézhetünk!

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


ágas!

irok majd, de muszáj voltr végig csinálni, soha nem hagytam volna egy percre se magára a lányom, bele se gondolok mi lett volna ha egyedül kell ott maradnia éjjel, biztos h lelkileg rosszul viselte volna. de szerintem bármelyikünk igy vélekedik erről ha ne adj Isten az ő gyereke kerülne korházba, a lényeg h (sajnos) harcolni kell azért h ott maradhass, mert ők nem erőltetik..de maradok annál h priviben irok még erről, csak megyek elaltatom gábort.

manó!!

csatlakozom a többiekhez, Nagyon boldog szülinapot kivánok neked!!!

Dori!

ok!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Na sziasztok csajszik!

Nagyon köszi a köszöntéseketKép
Csak bele nem gondolok, hogy hányadikKépKép
Kicsit eltűntem, mert ez is az is közbejött, meg vissza kellett mindent állítanom a gépen a vírus miatti írtás után!Csak nem volt zökkenőmentes, a babanet pl. nem jött be, telepítenem kellett, mindegy!


Most gyors leszek, mert Eszti már fölkelt és itt ugrizik, ő is gépezni akar, de nem hagyomKép

Kriszti, az nagyon gyönyörű az a rajz amit Domi művelt!Szerintem fölveszik a suliba tutira!
Édes vagy, hogy keresgéltél, és emileidet megkaptam!
Meghívót küldöm majd, és Flocinak is, csak korlátozva van, és nekem jelenleg nem áll rendelkezésemre!De lassan lejár egy, és küldöm is!
Tök jó, ott is régi melóhelyes kolléganőim, meg gimis oszt. társaim megtaláltakKépJópofa dolog ez.
Meg egy volt palim is;)

Csilla, Gáborka nem panaszkodhat akkor a méreteiről, mert Eszti még nincs 11 kgKéplassan utolérítek!
Amúgy meg madárinfluenzára térve, én is félek egy kicsit, de mi azért eszünk még csirkét!Úgyis megfőzöm, sütöm 1/2 órát min. és akkor nem lehet baj. Elvileg! De azért megadra is vigyázzál ám, mert ha veled baj lesz akkor kire maradnak a gyerekek??Mondjuk én is mindíg elsőre Esztire gondolok, de az se lenne jó egy gyereknek, ha a szülőjével történne valami!Főleg, hogy te egyedül vagy.
Örülök, hogy sikerül használni a programotKép

Jucc, sajnálom azt a kálváriát amit végigcsináltatok a kórházban, és igazad van, hogy anyatigris voltál!Én is az lennék, az tuti. A gyerekemért?Hogyne!!!
Várom majd én is az eredményt, drukkolunkKép

Ágas, de jó, hogy hallunk rólatok isKép
Csattok, ühm, hát az nálunk is gázos volt, mert Esztikém kiszedni imádja, és játszani vele meg rágni.De még az enyémet is örökké kiszedi. Ugyhogy én pont múlt 7végén levágtam a haját!De kislányos maradt, kleopátrás.Elöl nem nyúltam hozzá, ott úgyis olyan kis össze-vissza még. Hátul meg fölnyírtam alul, hogy ne legyen olyan egyenes. De tök ari volt hagytaKépSzóval most rendezettebb a kis feje, meg nem lóg a fürdővíbe se a haja.Majd küldök képet.

Floci, anyukádnak jobbulástKép

A halak a legjobbakKépKép
Most megyek, mert csinálok valami kaját azért mára, hétvégén meg a család jönKép

pussz, manó
manóci
 
 


mano!

Természetes h elsők a gyerekek, és az én esetembe nekik tényleg csak én vagyok, viszont sajnos ha a rosszabbik jön be madárinfluenza esetén akkor nincs mese, nagyon sok családot érinteni fog. De inkább ne is beszéljünk erről, tudod ne fessük a...

Lehet h szépen fejlődik Gábor, de én mégi skevésnek tartom h csak 12 dekát hizott 5 hét alatt, és nem is eszik mostanában sokat. De most igyekszem őt többet ciciztetni szerencsére még nem mondott rá nemet! Ma már probálkozott felálni, belém kapaszkodott, és ha fogom, már egy két lépést tesz. kezdhetek aggodni?!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Szia Manó!

Én is csatlakozom a köszöntőkhöz! Sok boldog szülinapot!

Mi sajnos még a kleopátra haj hosszúságát em értük el, de remélem, jó úton haladunk afelé.
Boga a szoknyát is nehezen tűri meg magán. A múltkot betértem az egyik babaturiba, és olyan dögös szoknyát találtam neki. Erre közölte velem, hogy ez neki nem tetszik, inkább választott magának egy másikat. Az is nagyon csini. Hát, ő egy fiús jányka. Bezzeg a pici.. tuti nőci!
Holnap, ha a kicsi is úgy akarja, akkor délelőtt elézünk a táncházba. Kíváncsi lennék rá. Kolomposon voltunk a múltkor, zenebölcsibe minden héten járunk. Ez is érdekelne. Kamci 1 hete kitalálta, hogy ő délelőtt is alszik. Igaz, én gonosz anyuka 1 óra alvás után felkeltem, mert akkor délután nem alszik a nővérkéjével. Ha délután is felváltva vannak fent, akkor se udvar, se kiruccanás délután se. No, ezt már én sem bírnám.
Csilla!

Ha sokat mozog a pici, akkor kevesebbet hízik. Szerintem azt Te is látod, hogy eleget eszik-e vagy sem. Tegnap a kisebb lányom alig evett egész nap. Gondolhatod, hogy majd a frász tört ki, hogy mi baja lehet. A mai nap mindent bepótolt. Győzzek annyit főzni, amennyit ezek megesznek! Lehet, hogy most egy ilyen korszaka van, hogy kevesebb hamira van szüksége. Ne csüggedj, szól az a gyerek, ha éhes.


Na pá mindenkinek: Ágas
ágas
 
 


Manó!Dóri! és mindenki más!
Mi lenne ha megünnepelnénk ezt a sok szülinapot.
Szombat este megint Best of buli van a Champs-ben.Nálunk már körbe ment a "riadólánc" megyünk egy jó páran.Van asztal foglalva.Táncolunk és duncsizunk egy jót.
Akinek van kedve és ideje jöjjön.
www.champs.hu

Kép
flocika
 
 


Sziasztok,

Segitsetek nekem szülésznő ügyben.
Az elsőt Varróné Terikével szültem volna, ha nem lett volna a vége császár. Most nyárra várjuk a másodikat, és vacilálok a szülésznő kérdésen. Nekem nagyon szimpi volt Csenki Marika is... Õ is alternativ szülésznő?

Még van időm... de jó lenne már döntésre jutni.
alma17
 
 


Alma!
Augusztusban a Csenki Marikával és egy Saci nevű szülésznő segítségével szültem. Isteni nő mind a kettő,bátran ajánlom őket.

Kép
flocika
 
 


Flocika,

Csenki Marika is gátvédelmes?

Bár, még a dokimat is meg kell kérdeznem, hogy szerinte melyik...

Köszi a választ
alma17
 
 


Sziasztok,

Sajnos minket sem került el a takonykórKép
Apa hétfőn már érezte, hogy valami lesz, mivel a melóhelyén betegek, és a levegőbe prüszkölnek örökkéKépAkkor már gondoltam, hogy Eszti babám is el fogja kapni.Sajnos ilyenkor ez elkerülhetetlen, pedig nem puszilkodtak.
Aztán ma reggelre ő is egy csomót tüszizett, és taknya nyála egybeKépElő a porszívó, meg a többi kellék.De mivel már naon rég voltunk betegek, elfelejthette milyen az orrszívás, mert most kűzdelmek árán üvöltéssel fűszerezve megy csak a dolog!Sterimár orrsprayről már nem is beszélek!Annyira úúúútáljaKép

Floci, de kár, hogy nem egy héttel később, mert valószínű mi akkor megyünk oda a barátainkkal, ha tetszik nekik a hely!Nekem most semmiképp nem jó, mert a család jön szülinapozni, és az nálunk eltart estig!Aztán meg gondolom elfáradok a napi kiszolgálásokbanKépDe nagyon jó 5let volt;)

Alma,Csenki Marika naggyon jóóóóó!Én is nála szültem, felkért szülésznőm volt.Igaz nekem nem volt semmi alternatív dolog, én nem csípem az olyanokat, de biztos ő amiben lehet alkalmazkodik a kérésekhezKép
Ki a dokid?

Ágas, jó, hogy ti már így megbeszélitek az üzletben, hogy mi tetszik neki!Vagy nem olyan jó?KépKépMennyi idős is a nagyobbad?
Rakok fel egy hajas képet, elöl nem változott semm!Ez tegnapi, jó friss képKépmanó

Kép

Kép
manóci
 
 


mano!

tündéri a lánykád,ahogy elnézem rád hasonlit v tévedek? jobbulást nektek!!! van egy jobb orrcsepp euphorbium comp-heel, nálunk ez vált be, kivéve gábort, neki még anyatejet használok a nozijába.ez az orrcsepp az egész családnak jo.

mennem kell, puszi, joéjt mindenki.

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Sziasztok,

Dr. Szabó Gy. az orvosom, úgy tudom vele minden szülésznő szeret dolgozni... legalábbis 2 éve még szeretett..Kép)))
Engem Marika látott el a csaszi után, és alaposan megdolgoztattam, nem birtam lábra állni, elájultam... becsipődött egy ideg a derekamba...szóval élménydús volt. Most egy kicsit másképp tervezem..Kép)
alma17
 
 


Alma!
Igen,gátvédelem párti.Én mindhárom gyermekemet úgy szültem hogy nem nyiszáltak.Vigyél majd a gátmasszázshoz mandula olajat.

Manó!
Ne má.... Úgy látom nem akar ez nekünk összejönni.Még ez a nátha is.Gyógyuljatok!!Kép
Eszti frizije nagyon helyes,az én lánykámat is elkaphatnád.Nekem nem engedi Kép

Ágas!
Mennyi idősen vitted őket elöször zenebölcsibe.Én is szeretném,de még csak 6 hós.Szerinted tettszene már neki.Itthon szoktunk babazenét hallgatni,az olyan jó relaxálós Kép

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

Jaj,úgy benne a bugi a lábamba....De apa éjszakás,és így is anyu vigyáz a lurkókra,csak 1-2 órára tudok megszökni.Aztán hátha lekeveredünk bulizniKépMostanában szerencsére jönnek 2-3naponta a barátok hozzánk,így ha már mi nem tudunk annyit menni,hát ők jönnek hozzánk.Jelentem,uram is halak!!!!Flocika,te hogy oldod meg a bébiszittyó dolgot?Nekem anyósomékkal máig nem javult a helyzet,de nem is igénylem(Dóri?????),viszont anyu meg a műtétje óta nem az igazi.Kerestetik egy megbízható,árban elfogadható bébicsősz!!!!!!A régi elment szülni,és azóta nem hiszem,hogy aktívkodna az én kettőm mellett isKépMost is volt Domi szülőije,és Dorinával katasztrófa lett volna,ki kellett hagynom,és nem akarom a jövőben is.Meg néha 1-1moziba menni,vagy dizsizni újra,olyan jó lenne.Vagy csak ha épp el kell ugranom olyan helyre,ahová a csöppet nem tudom vinni.Azért amit csak lehet megoldom,csak néha tényleg jó lenne.éjjel meg olyan szépen alszanak,ha leteszem őket fél9körül,egyszer sem kelnek fel éjjel.Viszont bevezették,hogy fél6-6között kelnek.Domi kicsit talán tovább is aludna,de Dóri kész van....Pedig egy pár hete még akár 8-ig is aludt.Még sötét van reggel,mikor ébred.Nálatok nem kelnek korábban az aprók?Bár megszoktam már,de azért jó lenne kicsit tovább pihizniKép
Manó,én már kaptam meghívót,fönt is vagyok,csak kattints rám,mert én sehogy nem talállak!!!!!Lécccccccccccci!!!!És Esztit még mindig zabálom!!!KépNem győzöm hangsúlyozni,mennyire énlányomfajta,gyurmáznivaló,rafinált,a szemében látszik a huncut rosszaság.Olyan csini a haja hátulKépÉn levágtam Dórinak,de olyan kis apródfrizura lett,mert a füle körül is bilire vágtam.Már megnőtt szerencsére,de hátul nekünk is jó lenne olyan kis egyenesre.Most kezd nekünk is sűrűsödni a haja,már végre nem az a pár szál száraz hajszál van,hanem bele lehet túrniKép
Jaj,lányok,ez a gátvédelem...Engem mindkét esetben kaszaboltak,és másodszor annyira rosszul,hogy alig bírom már.Mondta az új doki,hogy ha nem szeretnék újabb gyerkőcöt,és tarthatatlan lesz az állapot,akkor műttessem meg újra,de akkor sem garantált a változás,csak egy esély,hogy javul.Mert nagyon nehéz állítólag az előző metszés helyén vágni az újabbat,aztán megfelelően összevarrni.Hát nekem nem sikerült,és most minden hónapban van pár nap,mikor olyan,mintha a helyén kötőtűt döfködnének föl a petefészkemig,de akkorákat pattogok,hogy már egyre nehezebben bírom.És ez a doki szerint magától nem fog megjavulni...Nem hallottatok az endometriózis nevű betegségről?Állítólag a méh szövetéhez hasonló(vagy megegyező)szövetek kerülhetnek a test különböző részeibe,főleg a szülés környékére,hegekbe,petefészekhez,stb.,és minden menzesznél hasonlóan reagálnak ezek a szövetek,mint a méh.Ezért van olyan rengeteg bizonytalan eredetű hasfájá,hüvely-és végbél-,gátfájdalom a nőknél.Olvastam erről itt a babaneten a rendelő rovatban,és arra gondoltam,már elmegyek ahhoz az oroshoz,aki erről ír olyan sokat,mert kifejezetten erről az oldalról közelíti meg már a nőket.Annyi uh-n voltam már,urológusnál,sebésznél,nődokinál,és mind szerint egészséges vagyok.Egyik gyanakszik erre a gátmetszésre,de nem biztos,másik szerint a leereszkedett méhem nyomja a hólyagomat,másik szerint sérvem volt,csak a műtét után sem múlt a fájdalom.De egyértelmű fájások,és mikor nyilal,azt elviselni nem lehet.Ahogy olvastam ennek a pasinak az írásait,annyira egyértelmű,hogy ott kelltt volna nála kezdeni.A másik meg,hogy volt a bal mellemben egy csomó.Még valamikor nyáron megnézték mammográfián,uh-n,de szerintük nincs ok aggodalomra,hormonális változás,elmúlik.Ha nem,jöjjek újra.Hát nem múlt el,és újra fáj nagyon.Az egy plusz dolog,hogy a hatalmas cickók miatt már hason sem tudok feküdni,úgy fáj.És a doki szerint is ez a baj,hogy ne feküdjek hason,mert mivel nagy a cici,annyira elnyomhatom a vérkeringést,hogy a szövet nem kap cuccot,és ezért fáj.És kezitcsókolom,31éves koromtól akkor nem feküdhetek ezentúl hason??????segítséééééég!!!!!!

Dóri!
Blanka olyan hercegnő.....KépOlyan kecsesen tud nézni,olyan nőiesenKépMegzabálomKép

Ágas!
Priviben írd meg a véleményed nyugodtan,nem fogom ám okoskodásnak venniKépÉn is tanultam a fősulin,meg gyakoroltam is az elemzést,de kíváncsi vagyok a véleményedre!!!Óvónénink szerint a gyerekemnek nincs önbizalma,ez látszik a rajzain....
Jaj,és voltunk a Hunyadiban táncolni meg agyagozni,csak úgy csinálják a leendő elsősöknek.A fiam volt az egyedüli srác,a többi mind kiscsaj volt,de tanítónéni szerint észre sem lehetett venni,olyan gyorsan belejött,mintha már hetek óta odajárna.Állítólag nagyon nagy harc lesz,ezt tudakoltam meg az odajáróktól.Mert sok a híresség(akik persze meg tudnák fizetni a magánsulit is,de inkább elveszik előlünk a havi 4ezres lehetőséget),akik földobják a suli hírét a nevükkel,mi meg,kerületiek kicsúszunk,hiába ugyanolyan ügyes a gyerek,őket veszik előre.Hát,lesz harc,hogy bekerüljünk a 25-be,de ha vért izzadok is,egyenlő harcban kerüljön alább a gyerekem,ne pedig kivételezzenek a gazdagékkal!!!!!És kész!!!

Csilla!
Azon gondolkodom,ha nem veszünk pipihusit, a tojgliról is le kell mondani!!!!Mert az egy dolog,hogy jól megfőzöm,előtte meg ugye lemosom,mert azon aztán van mit lemosni....De a hűtőbe tevés előtt nem lehet lemosni,mert akkor megromlik könnyebben,és az sem jó...KépTojás nélkül meg kibírni míg levonul a vírus,nem lesz könnyű....Ma is megvettem a drágább,szebb,tisztább tojást,nem mintha annak ezért tökéletesnek kellene lenni,de mégis,valahogy áltatom magam.De mit tegyünk,ha a madár influenzás,a sertés pestises,a marha meg megkergült???????Együnk nyulat?????

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


sziasztok!

pár képet teszek fel, remélem nem veszitek tolakodásnak, de most csináltam és szeretnék büszkélkedni...ugye nem baj?

Kép
KépKép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Kép

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Csilla!
Hogy mekkorát nőtt a fiad!!!!!És le sem tagadhatja,hogy kisfiú,annyira férfias a fejformája,az arca,mindeneKépHát lesz gondod,ha ezekkel a hatlmas és gyönyörű szemekkel nézi majd a csajokat!!!!Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Kriszti!

ugye mondtam én, h igazi kis nőfaló lesz...Dorina, Eszti, Balanka jobb ha felkészülnek...)))Nem tudom mi van a levegőben, de ma kétszer 2o percet aludt összesen, és többször sirdogál..lehet h valami front?

neked megy a babanet?

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Nekünk akadozik,visszadobja amit írok,aztán újra.
Dorina meg már fönnt volt 6 előtt reggel,aztán délelőtt meg bealudt,átaludta az egész ebédidőt,mikor csak délután alszik egyet.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok,


Köszi a jobbulásokat, de már sokkal jobban vanKépitatom vele a calciumot, meg c vitamint, és ma már csak 1* kellett orrot szívni!Naggyon hatásos a javulás!Ja, és reggelire mézes kenyeret kapott.Lehet, hogy az nem számít, de én belemagyaráztam, hogy az hatni fogKépKép

Floci, egyszer azért majd csak találkozunk egy buli erejéig, aztán rázunk egyet!A végén már nem is a babatalikra hajtunk majd, hanem az esti bulizásokraKépKép

Csilla, az anyatej a legjobb, nekem is van még ugyan, de szerintem abba már nem sok energia anyag van!

Floci/még 1*Kép/, szívesen elkapom a lánykádat, ha kellKépszeretek hajazni, csak azt nem tudodm mért nem lettem fodrász?!KépA nevelőotthonban is nagyon sok gyereknek én vágtam a haját, és nem rontottam el egyet semKépSőt az esett igazán jól amikor a 16-17 éves fiúk is jöttek hozzám, hogy vágjam le nekik is.Azért nekik már nem mindegy, hogy hogyan néznek ki!Kép
De én alkotni szeretek, ha muszájból kéne, nem lenne kedvem hozzá!

Krisztikém,próbáltalak keresni a neved alapján, de én egy K.K.-it találtam aki, vidéki?????!!!!!!Én meg a lánykori nevemen vagyok fönt, így több régi osztálytárs és ismerős talál meg!De még próbálkozom;)
Az a gátas dolog nagyon megijesztett ám!Remélem nekem másodszor nem lesz ilyen rossz maradandó emlékem róla.Az elsőnél annyira tutin csinált mindent a Tidi, hogy én már másnap reggel simán ültem az ágyban, szóval egyáltalán nem volt gondom a gátsebemmel.
Bulizgatni vágysz???Kéne együtt menni, nem?;))
Apák meg vigyáznak a gyerkőcökre.
Dorcsika sem kevésbé zabálnivaló, de tényleg van közös huncut a szemükbenKép
Tojásról jut eszembe, nekem az nagyobb gond lenne, ha nem lehetne enni, mert én minden formában imádom a tojást!És most az a gáz, hogy holnapra, pont tiramisut csináltam.Ahhoz meg nyersen kell a tojásfehérjeKépDe csak nem lesz már bajunk, még!Remélem!
Na, megyek, mert Eszti már mondja,hogy Ana hami, hamiKép
Ja, és kezdődik a Jóban, Rosszban is;)
Jó 7végét, puszi mindenkinek, manó

Ja, Csilla, Gáborka tündéri kis fickóKép
manóci
 
 


Jucc,megvagy,rádkatt!!!!Kép
Manó,én is a jánykori nevemen vagyok fönt!!!!Priviben küldöm!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok lányok!
Örülök,hogy kicsit felélénkült a topik."Rossz"hatással van rátok a konkurencia és az iwiw.Kép

Kriszti!
Nem szabad azt a bugit visszafogni!!! Kép
Nekem anyósom a bébiszittyem,azaz ma a 22 éves uncsitesó lesz,mert anyós Hajduszoboszlóra megy ázni.Anyu a gipszel most nem közlekedik.De ő nem is szokta bevállalni nálunk a gyerekeket,mert nem hajlandó nálunk aludni.Siet haza a férjéhez.
Hozzá vinni kell,de most a balesett miatt ez nem müködik.Andrist nem is tudnám.Reggel mi lenne vele nélkülem. Kép
Jaj!Ez a gát dolog valami szörnyű lehet.Kép Tényleg próbálj meg a végére járni,mert még nagyon fiatalok vagyunk ilyen sz.rokhoz.

Csilla!
Beszóltatok Kép a mosdós képem miatt.Azért ezek a képek is közelítik a pornográfiát Kép
Amúgy nagyon helyes.Alig várom,hogy Andris is így csücsüljön.

Manó!
Ha van egy felesleges meghívód én nem sértődöm meg Kép
A talikat csak összehozzuk valamikor.Bár mi megint be lettünk havazva.Ez a tavasz nem akar ideérni?

Holnap nem jövök?kipihenem az esti buli fáradalmait Kép

Jó hétvégét,pusza mindenkinek.

Kép

Kép
flocika
 
 


Kép

Keresztes lovagom a barátjával. Pénteken farsang volt az oviban.Kép

Kép
flocika
 
 


SziasztokKép!

Az iwiw-en én is ott vagyok, tényleg klassz, hogy milyen régi ismerősökre lehet rábukkanni.

Flocika,
nagyon helyesek a fiaid Kép!

Manó,
szuper, hogy ilyen ügyesen tudsz hajat vágni! Ollóval vagy géppel csináltad meg Esztiét?

Jucc,
mi lett a biopszia erdeménye? Mindenképp írd meg, remélem, minden rendben volt.

Ágas,
tőled szerettem volna kérdezni, hogy Bogi lányodat beíratod szeptemberben oviba? Én nagyon hezitálok, most menjen-e Viola, vagy inkább csak 2007 szeptemberében, majdnem 4 és fél évesen. Mindkét verzió mellett szólnának érvek.

Bigi,
hogy vagytok Juniorral? Szoktál még olvasgatni minket?

Zitmi
zitmi
 
 


Szia Zitmi!

Én is hasonló helyzetben voltam, mint Te, rengeteget rágódtam, hogy menjen-e Bogi, vagy maradjon. Nem írom le a részleteket, de marad itthon, és furcsa, de a gyerekdoki segített a fejtörésben, hogy miképp cselekedjek. Az indok: Hány évesen akarom iskolába adni a gyereket? Ha 6 évesen, akkor 3 évet fog ülni az oviban, ha 7 évesen, akkor 4-et fog ott csücsülni. Mivel május eleji a gyermek, én semmiképp nem fogom 6 évesen belökni, a pedagógus múltam beszélt most belőlem. 4 évet viszont nem akarom ott aszalni. Szóval mi majdnem 4 és fél évesen megyünk majd. Egyébként minden óvónő, és vezető óvónő azt mondta, hogy ráérek vele, s a gyereknek lesz jobb, ha otthon marad. Persze rengeteg kérdés felmerül, hogy mennyire igényli a társaságot, stb... Mi járunk zenebölcsibe, s itt válaszolok Manó korábbi kérdésére, hogy szeptember óta járunk, a kicsi akkor volt 10 hónapos és őt is vittem, s azóta is jár velünk. Vannak barátaink akikkel összejárunk, hát ennyi.Ha bármi kérdésed van, amin hezitálasz, szívesen segítek. Nálunk a lányok nagyon össze vannak nőve, bozasztóan igénylik egymás társaságát, nagyon aranyosak együtt. Én ezért sem akarom Bogát oviztatni.
Teljesen más. Még az ősszel beszélgettünk itt többekkel a játszóterekről, és szóba jött a Hajógyári szigeten lévő játszi is. Szombaton ott volt dolgunk, s megnéztem a lányokkal. Nagyon klassz, csak kár, hogy rossz idő volt. Persze a firkások már ott is tevékenykedtek. Ezt a gyerek nem veszi észre, de engem zavar. Jó idő esetén mindenkinek ajánlatos meglátogatni!!!!! Ja, és még valami. Persze azért a kutyákat a kedves gazdik a játszón keresztül sétáltatják, és sz@ratják. Bocsánat, de ez az igazság.

Sziasztok: Ágas
ágas
 
 


Sziasztok!Kép
Szép napot és hetet mindenkinek!
Ágas,te gonosz pedagógus!!!Kép(ha emlékszel még annó a témára).Gondoltam én is,hogy a játszótér sorsa ez lesz...firkák és kutyapiszok...Nálunk a sok ház között voltak játszóterek.Egyet már megszüntettek a szabványok miatt.Nem átalakították,á nem,szüntessük meg,legyen inkább helyette zöld füves,1-2pados park,ami semmi másra nem jó,csak a kutyák gazdijának....Ami előttünk van játszótér,az is ilyen sorsra vár,pedig úgy örültem volna,ha kinézek az erkélyen,és látom a lurkókat.Helyette majd szagolhatom a kutyakakát...Maradt 1 db játszótér,ami kissé fel lett újítva,de sok az üres rész benne(minek???),és csak kicsiknek való játékok vannak,az én majdnem 7 éves kisfiam nem tud ott magával mit kezdeni...És természetesen olyan túlzsúfolt,hogy már kedved nincs bemenni...

Zitmi Te is megvagy ám!!!!!Kép

Flocikám!Szép napot!!!!Kép
Milyen volt a buli??????????KépKép

Manó?Kép
Ünneplés hogy telt?????

Dóri!KépÉn már 72 vagyok,és csak gyarapodik a kaja mennyisége is napról napra,olyan finomakat főzök,és állandóan ennem kell.Érzem,megint visszajön a telítettség érzése,a savam megint rosszalkodik,le kell valahogy állnom.A csini nacimban már buggyanik a hájamKépKép
Kép
Petra?Emese?

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Kriszti,
mindjárt visszaigazollakKép. Próbáltalak az előbb is, de valamiért ledobott a rendszer Kép...

Ágas,
nagyon köszönöm a válaszodat! Hát igen, ezeken én is gondolkodtam, és folyamatosan az motoszkál a fejemben, hogy maradjon itthon 2007 szeptemberéig. Sok anyuka így is elhűlve néz rám a játszótéren: ők már a 18-20 hónapos "nagyot" bepasszolták a bölcsibe, mert "nem bírnak 2 gyerekkel, nekik az úgy nem kényelmes, és különben is menni akart már a gyerek a bölcsibe (biztos állt a 20 hónapos az ajtóban, és azt kiabálta: "bölcsibe akarok menni" KépKép...)". Én meg ezen vagyok elhűlve, de hát nem vagyunk egyformák. Persze nem érdekel cseppet sem, ki mit gondol, ezt nekünk szülőknek kell eldöntenünk. Engem is vezérel a pedagógus múltam, és velem épp ez mondatja, hogy azt szeretném, ha mennének a lányok 6 évesen iskolába. Májusi a nagylányom, márciusi a kicsi, tehát 6 és fél körül lenne mindkettő az iskolakezdéskor. Én azt gondolom, inkább az érettségi után vagy az egyetemen legyen egy év kihagyás, ha úgy alakul. Mindenben tudnánk őket segíteni a tanulás során, tehát annak nem látnám értelmét, hogy 7 és fél évesen kezdjék a sulit. De ez csak az én véleményem. Persze az is lehet, hogy a viselkedése, érettsége nem alakul majd úgy a hatodik szülinap után, hogy nyugodt szívvel mondhassam azt, gyerünk az iskolapadba. Azért a suli nagyon sokat kíván a gyerektől, de szerintem megfelelő érettség, szülői segítség esetén nem korai az 1. osztály 6 és fél évesen.
Játszóterezni, más gyerekekkel összejárni mi is szoktunk, élvezi is Viola, épp ezért gondolkodtam erősen azon, vajon nem fosztom-e meg a számára örömteli gyermekközösségi léttőlKép. Viszont ha kérdezem őt, mit szeretne az óvodában játszani a többi gyerekkel, csak azt feleli, hogy ő ott "csúnyázna" és hazaszaladna hozzám. Ezt a szót nem szokta egyébként használni, csak az ovi kapcsán. De sejtem, mi lehet a háttérnben.
Nálunk is nagyon ragaszkodik egymáshoz a 2 kislány, meg persze én is hozzájuk. És be kell vallanom,nem tudnám elképzelni, hogy az én kislányomat idegenek kezébe adjam, akár csak fél napra. Legalábbis még nem. Lehet, hogy ez beteges gondolat?
Na, majd még gondolkodom...

Kriszti,
te mint óvónő mit gondolsz erről? Neked milyen tapasztalataid voltak az óvodakezdő gyerekek - és anyukákKép - lelkiállapotát illetően?
Szomorú ez, amit a játszóterekről írtál...

Képzeljétek, egy hét múlva 6-án implantátumot kapok az állkapcsomba. Tavaly májusban sajnos ki kellett húzi a jobb alsó 6-os fogamat, és most pótoltatom. Örülök neki, hogy végre nem lesz ott hézag, de azért tartok is a dologtól rendesen. Azért ez mégiscsak egy műtét, még ha rövid is...
zitmi
 
 


Zitmi!
A fogad miatt nagyon együtt tudok érezni veled,nekem 7 hónapig csinálták,de azóta mintha kicseréltek volna,és már nem is tűnik innen olyan macerásnak-bezzeg akkor...
Én azt vettem észre,hogy a gyerekek és anyukáik teljesen egyediek.Az új módi szerint beszoktatjuk a gyereket,nem csak "úgy belökjük".Hát ez szerintem annyira gyerekfüggő.Mert rengeteg gyerek van,köztük az én kicsi fiam is,akik akár bölcsiről akár oviról van szó,szinte csak egy lapát,hogy ott vagyunk velük.Mert a gyerek ordít akkor is,ha 2óra múlva megyünk el,ordít akkor is,ha 2 hétig tart a beszoktatás,és utána hagyjuk ott.Van,amelyik gyerek,pl.a lányom,rohan befelé a közösségbe,és abszolút legyint arra,ott vagyok-e.Van olyan kicsi amelyiket fel tudja oldani egy megfelelő óvónő,egy kis barát,vagy épp egy csalogató süti,egy játék.Ezt nekünk kell érezni,és az óvónőnek partnernek lenni ebben.Én láttam,hogy Domival hiába vagyok ott órákat,mikor elmegyek és otthagynám,ugyanúgy hisztizett.Szerencsére az első nap után a gondozónő,majd az óvónő is észrevette,és megbeszéltük.A mostani óvónénink olyan,hogy mindenben ő az okosabb,nem tudod meggyőzni,velem meg még rivalizál is,holott ő a fiam óvónénije,én meg az anyukája,és ha én nem cserélgetem föl a szerepeket,ne tegye már ő se....Az én fiam is nyári,én is vártam 1 évet,és 7 évesen fog suliba menni.Neki az esze nagyon megvolt pedig a sulihoz,de csak szenvedett volna a figyelme miatt,mert elkószál a kis szeme,minden más leköti,képtelen megülni.Most látni,mennyit számított ez az egy év,sokkal magabiztosabb,határozottabb lett,pedig azelőtt sem volt gond ezzel.Sok gyerkőcnek jót tesz a közösség,ez is igaz,ezért sokan beadják bölcsibe 2évesen a kicsiket,minden ismerősömnek ott hamarabb ment a bili,az evés,a beszéd.De ahogy mindenre,úgy erre is van ellenpélda,van aki zárkózottabb lesz,csöndesebb,nem fejlődik úgy.szerintem az anya a legjobb arra,hogy lássa,észrevegye,mit tud a kicsikéje,mire képes,mi használ neki,és épp jókor tesszük-e.Olyan nehéz,de ebben meg az óvónő segíthet sokat.A miénk,már írtam,az asztalra csap,ha nem alszanak a gyerekek,mert az kötelező...A másik óvónéni meg megteremti türelemmel azt a hangulatot,amiben a gyerkőc magától is elalszik.És természetesnek kezeli,ha egy iskolába menő 6-7 éves gyermek már nem alussza végig azt az időt,míg a másik szerint az a ygerek rossz...Na,kicsit összevissza sikerült,bocsi,de mindent szétszed itt mellettem DorinaKép
Megvan a a visszaigazolás,köszi!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Kriszti!
Látom nagyon jó hangulatban vagy.Ennyit írni és mennyi képecske.... Kép
A buli naaaaaaaaaagyon,de naaaaaaaaagyon jó volt.


folyt.köv.holnap apa kitúrt.

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!
Zitmi!

Én is úgy érzem, hogy nehezen tudnám elviselni, ha Boga valaki máshoz bújna, ha valami baja lenne. Feltéve, ha lehet bújni a másik 25 gyerek mellett. Barátnőm, aki a 3. gyerekét az ősszel adta az oviba, ő meséli, hogy a kicsiket vigasztalás címén a cumival csitítják és spuri tovább a többihez. Persze, minden gyerek más, és nem mindenkinek van erre szüksége, de taszító ez a hozzáállás. Kevés az óvónő, sok a gyerek. Hát ez van. Ezt ne vedd okoskodásnak, én is a vezető óvónőtől tudom, hogy állítólag a szakemberek a 4 éves kort ajánlják az ovikezdésre. Mivel addigra tud igazán leszakadni az anyától, stb... No, ezen lehet vitatkozni, de nem szertnék ezzel vitát nyitni.
Én a sulikezdést azért tenném későbbre, mert rengeteg olyan esetet láttam, amikor 6 évet betöltötte, s az egész alsó tagozatot végigszenvedte a gyerek, mert nem volt elég érett. Kriszti fiának az este nagyon jó példa arra, hogy nemcsak az értelmi képességeket kell szem előtt tartani, hanem minden mást. Persze van ellenpélda is, aki szintén májusban töltötte a 6. életévét, s ott volt a helye a suliban, mert minden téren érett volt. Azt mondom, addig gyerek a gyerek, míg ovis, mert ott játék van. Bekerül a suliba, hát a feszített tempó mellett nem sok idő jut a játszásra. De ezekről, ha érdekel privátban írok pár mondatot, mert elég összetett egy dolog. Szerintem ezen még ráérünk agyalni.Kép Én is szoktam ilyeneken járatni az eszem, sőt, nagyobb baromságokon. Pl. Melyik tanítóhoz adjam majd a lányokat. Mert, hogy a kollegáimat ismerem. Ekkor mondom azt, hogy majd nálam lesznek magántanulók. (A lehető legrosszabb megolás)Ilyenkor a férjem mindig kibillent az álomvilágomból.Kép

Na, mára eleget csacsogtam, sziasztok: Ágas
ágas
 
 


Sziasztok!

Ágas!A rajzelemzést elküldenéd nekem priviben?Nagyon kíváncsi lennék rá!A kedves óvónénink szerint csupán véletlen,hogy a gyerek ilyet rajzolt,mert azelőtt nem tudott.Azóta is ilyeneket rajzol a gyerek,és ilyen színvonalon...
Én is azért szeretném a Hunyadiba beíratni a gyerkőcömet,mert ott a normál tanítás keveredik egy kis lazítással,ami közben a gyermek tehetségét hozza ki belőle mégjobban,mert szabadon,kézzel lábbal pl.2órán keresztül temperáznak,kicsit odafigyelve arra,hogy a gyereknek a matek meg az olvasás közben jót tehet egy kis lazítás.Kicsit szabadabb,ugyanakkor semmit nem mellőznek,nem hagynak ki,sőt,még megcélozzák a kicsik tehetségét is.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Halihó!

Mit szóltok, hogy visszatért ez a nyeszlett tél???? ÚÚÚÚTÁÁÁÁLOM KépKép Olyan szép volt minden a múlt héten ...
Na mindegy. Hogysmint vagytok? Nálounk most épp egy kicsit nyügis a helyzet, mert ahogy látom, épp kettő fogacskája bújik egyszerre és eléggé nyügis. Eszik, alszik meg minden, csak nem olyan nyugodtan. Az éjszaka néha elég nyügis, de adom neki a chaomillát és ettől jobb, de ha véletlenül felébred valamire, akkor néha 1-2 óráig nem alszik vissza. Szóval most én is elgé nyúzott vagyok.

Én is vagyok az iwiwen! Senkit nem találtam Manócin kívül, aki már rég rámbukkantKép

Kriszti! Nálam is hasonló kajaügyileg a helyzet, de jövő héttől szigorúan ekezdem (de hogy hogyan fogom csinálni, az még kérdéses Kép Nálunk is jó kajcsik vannak, szülinapok, esti nassok stb. Borzalom a köbön. Már bele sem merek nézni a tükörbe. Kép

Csilla! Ilyen perverz képeket raktál fel ? KépNagyon édes a manód..

Floci! Kis keresztes lovag is édes, nyertetek?

Megyek, szunyálok egyet, Blanka is eladudt, hátha én is tudok pihizni egy kicsit.

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok,

Tök, jó hogy eltűnt amit hétfőn írtam!!!KépSzóval, először is tolmácsolnék egy kérést!Cilla nem tud egy darabig jönni, mert mindene elszállt teljesen tönkrement a gépében valami!Ha megjavult akkor jön.Addig ne nagyon írjatok neki, mert nem tud válaszolni úgysem!

Kriszti, tényleg édes ez a sok kép.KépIWIW-et nézem majd.
Hétvégi szülinapozás jól sikerült, csak kicsit fársztó violt!Sokan voltunk)Először a család, majd mikor ők hazamentek jött egy pár barátunk.Õk váratlanul, de végülis jóléreztük magunkat!Csak az volt a baj, hogy 5 órát sikerült aludnomKép

Zitmi, nagyon aranyos vagyKépOllóval és fésüvel vágtam a haját, mert nem kellett akkora részen fölnyírni!De majd nyáron jól megnyírbáljuk a kiscsajtKépKényelmesebb lesz úgy neki is és nekem isKép

Floci, örülök, hogy jó volt a buli.Mi most szombaton megyünk;)

manó
manóci
 
 


Sziasztok!

Ismét lenne egy kérdésem. Van a gyermekágyas osztályon mikró, amit lehet használni étel melegítésére?

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Szia!

Van mikró is és hűtő is.


Ágas
ágas
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?