Sziasztok!
Jaj,úgy benne a bugi a lábamba....De apa éjszakás,és így is anyu vigyáz a lurkókra,csak 1-2 órára tudok megszökni.Aztán hátha lekeveredünk bulizni
Mostanában szerencsére jönnek 2-3naponta a barátok hozzánk,így ha már mi nem tudunk annyit menni,hát ők jönnek hozzánk.Jelentem,uram is halak!!!!Flocika,te hogy oldod meg a bébiszittyó dolgot?Nekem anyósomékkal máig nem javult a helyzet,de nem is igénylem(Dóri?????),viszont anyu meg a műtétje óta nem az igazi.Kerestetik egy megbízható,árban elfogadható bébicsősz!!!!!!A régi elment szülni,és azóta nem hiszem,hogy aktívkodna az én kettőm mellett is
Most is volt Domi szülőije,és Dorinával katasztrófa lett volna,ki kellett hagynom,és nem akarom a jövőben is.Meg néha 1-1moziba menni,vagy dizsizni újra,olyan jó lenne.Vagy csak ha épp el kell ugranom olyan helyre,ahová a csöppet nem tudom vinni.Azért amit csak lehet megoldom,csak néha tényleg jó lenne.éjjel meg olyan szépen alszanak,ha leteszem őket fél9körül,egyszer sem kelnek fel éjjel.Viszont bevezették,hogy fél6-6között kelnek.Domi kicsit talán tovább is aludna,de Dóri kész van....Pedig egy pár hete még akár 8-ig is aludt.Még sötét van reggel,mikor ébred.Nálatok nem kelnek korábban az aprók?Bár megszoktam már,de azért jó lenne kicsit tovább pihizni
Manó,én már kaptam meghívót,fönt is vagyok,csak kattints rám,mert én sehogy nem talállak!!!!!Lécccccccccccci!!!!És Esztit még mindig zabálom!!!
Nem győzöm hangsúlyozni,mennyire énlányomfajta,gyurmáznivaló,rafinált,a szemében látszik a huncut rosszaság.Olyan csini a haja hátul
Én levágtam Dórinak,de olyan kis apródfrizura lett,mert a füle körül is bilire vágtam.Már megnőtt szerencsére,de hátul nekünk is jó lenne olyan kis egyenesre.Most kezd nekünk is sűrűsödni a haja,már végre nem az a pár szál száraz hajszál van,hanem bele lehet túrni
Jaj,lányok,ez a gátvédelem...Engem mindkét esetben kaszaboltak,és másodszor annyira rosszul,hogy alig bírom már.Mondta az új doki,hogy ha nem szeretnék újabb gyerkőcöt,és tarthatatlan lesz az állapot,akkor műttessem meg újra,de akkor sem garantált a változás,csak egy esély,hogy javul.Mert nagyon nehéz állítólag az előző metszés helyén vágni az újabbat,aztán megfelelően összevarrni.Hát nekem nem sikerült,és most minden hónapban van pár nap,mikor olyan,mintha a helyén kötőtűt döfködnének föl a petefészkemig,de akkorákat pattogok,hogy már egyre nehezebben bírom.És ez a doki szerint magától nem fog megjavulni...Nem hallottatok az endometriózis nevű betegségről?Állítólag a méh szövetéhez hasonló(vagy megegyező)szövetek kerülhetnek a test különböző részeibe,főleg a szülés környékére,hegekbe,petefészekhez,stb.,és minden menzesznél hasonlóan reagálnak ezek a szövetek,mint a méh.Ezért van olyan rengeteg bizonytalan eredetű hasfájá,hüvely-és végbél-,gátfájdalom a nőknél.Olvastam erről itt a babaneten a rendelő rovatban,és arra gondoltam,már elmegyek ahhoz az oroshoz,aki erről ír olyan sokat,mert kifejezetten erről az oldalról közelíti meg már a nőket.Annyi uh-n voltam már,urológusnál,sebésznél,nődokinál,és mind szerint egészséges vagyok.Egyik gyanakszik erre a gátmetszésre,de nem biztos,másik szerint a leereszkedett méhem nyomja a hólyagomat,másik szerint sérvem volt,csak a műtét után sem múlt a fájdalom.De egyértelmű fájások,és mikor nyilal,azt elviselni nem lehet.Ahogy olvastam ennek a pasinak az írásait,annyira egyértelmű,hogy ott kelltt volna nála kezdeni.A másik meg,hogy volt a bal mellemben egy csomó.Még valamikor nyáron megnézték mammográfián,uh-n,de szerintük nincs ok aggodalomra,hormonális változás,elmúlik.Ha nem,jöjjek újra.Hát nem múlt el,és újra fáj nagyon.Az egy plusz dolog,hogy a hatalmas cickók miatt már hason sem tudok feküdni,úgy fáj.És a doki szerint is ez a baj,hogy ne feküdjek hason,mert mivel nagy a cici,annyira elnyomhatom a vérkeringést,hogy a szövet nem kap cuccot,és ezért fáj.És kezitcsókolom,31éves koromtól akkor nem feküdhetek ezentúl hason??????segítséééééég!!!!!!
Dóri!
Blanka olyan hercegnő.....
Olyan kecsesen tud nézni,olyan nőiesen
Megzabálom
Ágas!
Priviben írd meg a véleményed nyugodtan,nem fogom ám okoskodásnak venni
Én is tanultam a fősulin,meg gyakoroltam is az elemzést,de kíváncsi vagyok a véleményedre!!!Óvónénink szerint a gyerekemnek nincs önbizalma,ez látszik a rajzain....
Jaj,és voltunk a Hunyadiban táncolni meg agyagozni,csak úgy csinálják a leendő elsősöknek.A fiam volt az egyedüli srác,a többi mind kiscsaj volt,de tanítónéni szerint észre sem lehetett venni,olyan gyorsan belejött,mintha már hetek óta odajárna.Állítólag nagyon nagy harc lesz,ezt tudakoltam meg az odajáróktól.Mert sok a híresség(akik persze meg tudnák fizetni a magánsulit is,de inkább elveszik előlünk a havi 4ezres lehetőséget),akik földobják a suli hírét a nevükkel,mi meg,kerületiek kicsúszunk,hiába ugyanolyan ügyes a gyerek,őket veszik előre.Hát,lesz harc,hogy bekerüljünk a 25-be,de ha vért izzadok is,egyenlő harcban kerüljön alább a gyerekem,ne pedig kivételezzenek a gazdagékkal!!!!!És kész!!!
Csilla!
Azon gondolkodom,ha nem veszünk pipihusit, a tojgliról is le kell mondani!!!!Mert az egy dolog,hogy jól megfőzöm,előtte meg ugye lemosom,mert azon aztán van mit lemosni....De a hűtőbe tevés előtt nem lehet lemosni,mert akkor megromlik könnyebben,és az sem jó...
Tojás nélkül meg kibírni míg levonul a vírus,nem lesz könnyű....Ma is megvettem a drágább,szebb,tisztább tojást,nem mintha annak ezért tökéletesnek kellene lenni,de mégis,valahogy áltatom magam.De mit tegyünk,ha a madár influenzás,a sertés pestises,a marha meg megkergült???????Együnk nyulat?????