Új privát üzeneted érkezett!

ChestiKép
Nagyon örülök, főleg, hogy nem döftek, de legfőképpen a két babónak!!!!!!!!!!!!!!
Olyan jó lenne, ha nekem is sikerülne, majd meglátjuk.
Én is küldöm a babanövesztőket ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++

manda

ChestiKép
Tényleg nagyon örülök, vigyázz továbbra is magatokra!!!!!!!!!!

manda

Húúúúú ChestiKép miket olvasok én itt végig? Jól megjártad a hadak útját, de legalább van értelme! Nagyon örülök, hogy végülis ilyen jól alakulnak a dolgok! És drukkolok nagyon a másik picurnak is, hogy mutassa meg magátKép

Szia MandaKép
mary78

Szia MaryKép
Még dolgozol?

manda

MandaKép
Hát igen, 5-ig vagyok. Illetve 3/4 5 felé lépek le, ha tiszta a levegőKép
Na hány filmnél tartasz? Végig bírtad szenvedni a Nő kétszer-t?
mary78

MaryKép
Ismered a filmet? Végig néztem, ma láttam jobbat Kutyátlanok kíméljenek! Az jobban tetszett!!! Ne dolgozd túl magad!!!

manda

Na megyek is, megjött értem Sz.
Puszi
Egyébként ma egésznap csak neteztem, semmit sem csináltam. De tényleg semmitKép
mary78

Chesti!Kép

Tök jó!!!!!Kép Kép

Nehogy azt hidd, hogy megfeledkeztem rólad, csak nemnagyon van mit írnom, eseménytelenek a napok.De mindíg olvaslak titeket, ki hogy van, mi történik.Szuper a két babó, gondolom nem is számítottál rá.Ezért én is bevállalnék 1 hiperstimut Isten bizony! Kitartás!

Manda
Ugye jól vagy?!Kép
Bár Chesti jó hírei szerintem rád is pozitívan hatnak.Pihizzél sokat!Küldöm én is a részemet.:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Húú de várom már, hogy 2-a legyen. Szerencse, hogy a február ilyen rövid.
Nálam annyi esemény van, hogy csürtörtökön forgalmi vizsga. Remélem mostmár sikerül. Mindíg valami hülyeséget rontok el és utána jó mérges vagyok magamra.Ugyhogy majd szorítsatok, meg küldhetnétek egy kis "sikerülavizsgád" pozitív energiát. Nagyon rám férne!Jól be vagyok tojva már most. Általában ez a baj, túlizgulom, pedig nem vagyok 1 ideges fajta. Na mindegy, remélem utána már csak a babázódásra kell majd gondolnom.Kép

Kép
Kép
zuzmó

Szia!!!

manda

Chesti!Kép

Tök jó!!!!!KépKép

Nehogy azt hidd, hogy megfeledkeztem rólad, csak nemnagyon van mit írnom, eseménytelenek a napok.De mindíg olvaslak titeket, ki hogy van, mi történik.Szuper a két babó, gondolom nem is számítottál rá.Ezért én is bevállalnék 1 hiperstimut Isten bizony! Kitartás!

Manda
Ugye jól vagy?!Kép
Bár Chesti jó hírei szerintem rád is pozitívan hatnak.Pihizzél sokat!Küldöm én is a részemet.:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Húú de várom már, hogy 2-a legyen. Szerencse, hogy a február ilyen rövid.
Nálam annyi esemény van, hogy csürtörtökön forgalmi vizsga. Remélem mostmár sikerül. Mindíg valami hülyeséget rontok el és utána jó mérges vagyok magamra.Ugyhogy majd szorítsatok, meg küldhetnétek egy kis "sikerülavizsgád" pozitív energiát. Nagyon rám férne!Jól be vagyok tojva már most. Általában ez a baj, túlizgulom, pedig nem vagyok 1 ideges fajta. Na mindegy, remélem utána már csak a babázódásra kell majd gondolnom.Kép

Kép
Kép
zuzmó

Asszem hülye a netem. Először nem fogadta el a képek formátumát, most meg kettő is lett az üzimből.Na mindegy, bocsi csajok!

Kép
Kép
zuzmó

ZuzmóKép
Jó hallani felőled!!! Jól telt a hétvégéd?
Sikerül a vizsgád biztos!!!!!!!!!!!!!!!!! Drukkolok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

manda

Van valakinek ötlete, hogy kerülhetném el ezeket a széthúzott üziket, hogy ne kelljen a görgetősávot huzigálni olvasáskor? Néha normálisan jeleníti meg, néha meg teljesen széthúzza. Lehet, hogy a babatapik miatt?Megpróbálom szóközzel.
Manda, Chesti felezzétek el!Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Asszem így jó lesz.

Kép
Kép
zuzmó

Köszi Manda!
A hétvége jó volt, főleg a szombat este. Nagyon sokat nevettünk, már megint mi voltunk a leghangosabbak a Sziesztában. Voltak körülöttünk kisérletek a túlröhögésre, de esélytelenül.Minket nem lehet überelni,ha egyszer beindulunk. Szóval jó volt.Kép
Ma elkapott a hév, hogy nekiállok tavaszi nagytakarítani, nem tudom meddig tart ki a lelkesedés, jó lenne a hétvégéig.
Megyek is, mert lassan jön haza a papamaci és biztos éhes lesz és még sehogy nem állok.
Na puszka mindenkinek, lehet, hogy este még benézek.

Kép
Kép
zuzmó

Jó munkát Zuzmó!Kép

manda

Örülök, hogy jól sikerült a találka!!!!!!

manda

Zuzmó!
Épp azt akartam irni Marynek, hogy ha ezekkel a kínokkal jár, hogy baba legyen belőle hát legyen Kép Azért mondom, hogy amióta Sz.ügynök közölte látszódik a másik is Kép már nem is érdekel ha döfni akar Kép
Szorítok én is neked, nyugi ne izgulj sikerülni fog az Kép
Manda látod semmi sem lehetetlen, neked is sikerülni fog Kép mikor is lesz eredmény?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++

chesti

Chesti!

Pénteken nem véletlenül a III. kórteremben az ablak mellett feküdtél? Éreztem, hogy ikerek lesznek, még mondtam is apának, csak azt nem tudtam, hogy hogyan tudhatnám meg, hogy tényleg.
Kétlépcsős hyperstimut ikerek szoktak csinálni.

Hát gratulálok!!!!

Sziasztok mindenkinek, én eddig egy másik topicba írtam, most vettem észre, hogy van külön BMC-s topic is, hát majd ide is benézek néha!
Puszi

Kép
lucia1

ChestiKép
27-én hétfőn lesz a HCG nézése. Remélem a hétfő nekem is szerencsét hoz!!!!!!!!!!!!!Kép

LuciaKép
Üdv, nézz be hozzánk is gyakran!

manda

Lucia Kép
De de én voltam az Kép te hol feküdtél? Kép
Bár igazából a péntekből arra emlékszem hogy a barátnőmmel röhögtünk, aztán jött az uram Kép Még mondtam is szerintem kavartak valami "röhögcségest" az infuzióba, mert állandóan nevetgéltem...kivéve mikor a műtőbe hívtak minden figyelmeztetés nélkül.
Nézz be gyakrabban ide hozzánk és ha szeretnéd felkerülhetnél a kis táblázatunkba Kép Megis mutatom milyen frankó kis táblázatunk van már Kép

Ha valakinél valmi változott szóljon javítom Kép

Kép

chesti

Halihóóó!!!

Hű Chesti!
Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó!!!!! KépKépKépKépKépKépKép
Annyira felvillanyoztál! Igen, biztos a sok-sok babatapi Kép miatt vannak ketten, küldök is még: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manda drága,
küldöm ám neked is (lehet, hogy neked is dupla örömet hoz majd!Kép )+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++

Zuzmó kedves,
végre hallunk rólad! Kép
Örülök, hogy jól tellt a hétvégéd!!! És persze küldöm neked is a "sikerülavizsgád" +energiákat: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucia,
üdv nálunk. Veled mizújs? Miért jársz BMC-be? Mesélj magadról! Kép

Jajj, Chesti, annyira örülök!!!!!!! KépKép

Kép

Kép
zsókuci

Képzeljétek csajok, még mindig nem jött meg a pirim... úgyhogy felhívtam a nőgyógyászomat (aki mellesleg egy annyira rendes fickó, imádom! Kép )
és elhadartam neki dióhéjban, hogy hogy állunk, és hogy nem jött meg, és hogy kellene egy kis gyógyi, és piri után HSG. Meg elmondtam neki azt is, hogy azt mondta múltkor W. hogy olyan volt a méhnyálkahártyám, mintha lett volna peteérésem... de ennek már két hete és még mindig semmi. Kérdezte a doki, hogy teszteltem-e már, - mondtam, hogy nem, hiszen IVF-re vagyunk "előjegyezve" - azt mondta, hogy az még nem zár ki semmit, és nem akar úgy adni gyógyit, hogy esetleg úton van a baba....úgyhogy vettem tesztet, utána megyek a receptért, aztán 10 napig kell szedni, megjön, utána HSG, és megcsinálják itt szinte a szomszédban, a Jahn Ferenc-ben, úgyhogy tök közel lesz legalább ez a vizsgálat...
Csak persze milyen vagyok...kicsit beleéltem magam, mi van ha a teszt... szóval tudjátok...mi van ha... ááá, le sem írom, mert biztos nem, de jajj...szóval kicsit izgulok. Bár kötve hiszem, hogy 8 (!) év alatt nem, és most igen.

Sokat vaciláltam, hogy egyáltalán leírjam, de rájöttem, hogy ti megértitek a reményeimet Kép

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

ZsókuciKép
És mikor tesztelsz? Azzé kiváncsi vagyok, ám az eredményre?!

manda

Manda drága,

holnap reggel! Kép Én is...

Kép

Kép
zsókuci

ZsókuciKép
Azzé drukkolok, ha nem baj?!

manda

Manda,
drága vagy, köszönöm!!!!

Bár eszem azt diktálja, hogy biztos nem; de szívem azt mondja, hogy " láttam én már karón varjút" Kép

(remélem szívem nyer KépKép)

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci Kép
Nézd semmi sem lehetetlen. Nekem a nőgyógyim azt mondta sok olyan eset látott már hogy csak nem jött a baba csak nem , bejelentkeztek egy meddőségibe, és ilyenkor valami átalakul állitólag az emberben, és akkor puff terhes volt Kép
Lehet hogy annyira karod hogy megjöjjön azért késik már, legalábbis nekem volt már ilyen. Saját tapasztalatból mondom azért hogy ne éldd bele magad mert azért szar érzés amikor mégis csak negativ, ha megnem akkor kiugrasz a bőrődből Kép Én azért reménykedem Kép
Küldöm neked a...hmmmmmmmmmmm...remény csíkokat, reggel két csíkot láss Kép
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------
Én mentem aluka Kép puszi nektek lányok

chesti

Köszi Chesti,
tudom és lehet, hogy tényleg ez az oka... majd holnap megírom, hogy semmi Kép - erre számítok igazán.

Jó éjt! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sehol senki... na minegy...

Nyugodalmas, szép, babókás álmokat mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap voltunk W. dokinál 22.cn vér+vizelet+kenetvétel. Mivel 6.45-kor már sorban álltunk (3.hely) elég hamar végeztünk. HSG után lehet menni feliratni a stimu gyógyszereket. Szóval márcisban kezdődik a stimu. Párom eredménye hasonló lett, kevés aktív sperma.

A stimu alatt hányszor kell menni a BMC-be????
mot

Szia Mot!

Az, hogy hányszor kell menni az attól is függ, milyen stimud lesz, de a vége felé mindenképp gyakrabban, hogy nyomon tudják követni a tüszőid növekedését.Én febr. 16-án kezdtem a Decapeptyl szurit,(ez nekem a ciklus 18. napja volt, valszeg azért nem 21. napon, mert 28 naposak a ciklusaim) márc. 2-ától jön hozzá a Puregon és a Merional, és kb.15-18-a közötti punkcióra számítok. Remélem így is lesz.

Üdv

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó! Kép

És mikor mentél(mész) első kontrollra???
mot

Lesz itt élet márciusban Kép mindenki csak stimukra meg leszivásra meg beültetésre jár majd Kép
Én ma is kaptam két liter infuziót, de már holnap nem kell mennem csak csüt Kép
Úgy néz ki megúszom a 2.leszivást hhuuuhhh Kép

Manda drága ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ hogy vagy drága? Kép fekszel még?

chesti

Szia ChestiKép
Itt vagyok, fekszem és már kezdek parázni. Lejátszódik előttem a hétfőn mind kétféleképpenKép
Örülök, hogy eddig megúsztad a döfit!Kép
Neked fáj a pocód a várakozás alatt? Hülye kérdés!

manda

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert dolgozom...

A teszt negatív lett - de nem lombozott le, mert igazából csak egy halvány reménysugár volt, hogy hátha... szóval azért igazából nem súlytott le a hír.

Úgyhogy voltam a leletért, ki is váltottam a gyógyit, Norcolutot kaptam, ebből kell 10 napig 2x1-et szedni, aztán 03.10.-re kaptam időpontot a HSG-re. Úgyhogy még ráérek izgulni miatta...

Estefelé jövök újra!
Puszi addig!!! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Szia ZsókuciKép
Akkor hajrá lombik!!!!!!!!!! A múltkor én is majdnem ezt a gyógyszert szedtem, de aztán megjött, igaz 38.napra!

Szép napot neked!!!!
Pusszancs!

manda

Mot!

Bocsi, hogy csak most írok vissza.
Szóval az első kontrollom 2-án lesz, akkor reggel vérvétel, vizeletvizsgálat amiknek az eredményét meg is kell várnom és akkor meg is fog vizsgálni. Aztán punkcióig szerintem 4-5 alkalommal kell még menjek.

Tényleg csajok, emlékszik valaki arra, hogy ilyenkor othonról kell hozni vagy ott kell produkálni a p.-t? Vagy ez az a vérvétel amit lenn a bejáratnál a kp-i laborban csinálnak? Teljesen elfelejtettem. Bár nem hiszem, hogy lent csinálják, mert kell vinnem a többi szurimat is.Na mindegy majd kiderül, szerintem viszek itthonról.
Úgy fáj a derekam, hogy na.Lehet, hogy megint becsípődött 1 idegszál, mert nem nagyon tudok lehajolni.Pár éve volt már ilyen. Remélem a vezetésben nem zavar. Holnapután ilyenkor már túl leszek rajtaKép

Manda babatapi:++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Chesti babanövesztő:++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
zuzmó

ZuzmóKép
Úgy emlékszem, hogy kell vinni, megkerestem a papíromat a stimus lapon van nagy rutin jelzés, de akkor már 3 szurit kaptam!

manda

Na jól eltűnt mindenki!Kép

manda

Sziasztok! Kép
Manda ne parázz, nyugi. Nekem nem fájt a hasam, hanem konkrétan görcsöltem, és olyan érzésem volt mintha megakarna jönni.....szóval ne gondolj semmire, majd eljön a hétfő,ha izgulsz sem lesz itt hamarabb. Kép
Úgy izgulok értetek Kép
Mennek a babatapik ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zuzmó huhh hát én már nem emlékszem Kép

chesti

ChestiKép
Köszi, kicsit megnyugodtam!!!!! Megpróbálok nem ezen gondolkodni, majd a hétfő meghozza a választ!!!

manda

Sziasztok
Chesti: nagyon nagy gratula, mennek a megtartó és növesztők
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Manda neked mennek a babatapik

a jelenleg akciózoknak sok sikert kívánok Kép

üdv. minyuu
minyuu

Sziasztok Csajszik! Kép

Sehol senki? Kép

Manda,
jaja, hajrá lombik Kép Már nagyon várom.
Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++ Kép

Csajok,
ti már voltatok HSG-n - nem érzéstelenítettek vagy valami? Mert kérdeztem ma dokimat, és azt mondta, hogy nem, ez sajnos fáj. Nem túl bíztató. Amúgy kedves, aranyos doki, de egy picit megrémített, és elbizonytalanított, hogy nem-e inkább mégis csak a BMC-ben kellene megcsináltatnom... Vélemény?

Hű Zuzmó drága,
közeleg....Kép Tök, hogy már itt tartasz, és nemsokára punkció + transzfer!!! Bárcsak én is már itt tartanék. Úgy várom már!!!

Chesti,
szuper lenne, ha sikerülne megúsznod a 2. leszívást!!! Szorítok, és persze mennek a babanövekők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++ Kép

Mot,
te mikor mész HSG-re? Mensi után, nem? Akkor lehet, hogy kb. egy időben vágunk bele! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Minnyuu köszi Kép

Zsókuci! Hidd el a HSG nem olyan rémes, és én csak jókat tudok mondani róla, ott a BMC-ben nagyon ügyesek voltak, én megkérdeztem a végén, hogy ennyi volt? Vártam én is a fájdalmat, de semmi. Ha minden rendben alul akkor nem fog fájni, azok mondják hogy fáj akiknek el van tömödve. Hidd el szerintem a leszívás ezerszer rosszabb....
Szerintem megúszom a 2. leszívást Kép

puszi

chesti

MinyuuKép
Köszi a drukkot! Veled mi van? Fagyibabákat visszakaptad már?

ZsókuciKép
Nekem sajnos rossz tapasztalataim vannak a HSG-t illetően, pedig mindent rendben találtak. Végülis nem a folyadékbevitel fájt, hanem amikor betették a műszert. De hidd el mindenki másképpen érzi! Ja, és a BMC-ben adnak fájdalomcsillapítót bár nekem ezek szerint nem használt.

manda

jaj Mand, már novemberben, de meg sem tapadtak.
Na de majd áprilisban olyan terhes leszek hogy csuda!!!!!!!!!!!!! Kép

üdv. minyuu
minyuu

amúgy szívesen Csajok, szívből---szívesen Kép

csak legyen minden rendben, tapossátok csak az utat elöttünk Kép

üdv. minyuu
minyuu

Zsókuci
Hidd el nem olyan vészes a HSG,túl lehet élni.Nekem a BMC-be csinálták és nagyon rendesek voltak,egy kis görcs meg feszítés amit fogsz érezni,de tényleg nem fáj inkább kellemetlen.Én legalábbis így éltem meg de mindenkinél más.El lazulsz gondolsz valami szépre és már túl is leszel rajta.Előtte kaptam fenekembe szúrit amitől iszonyú álmos lettem,én majd elaludtam közbe.
Chesti
Ez a sok szurás meg döfés meg hozza a gyümölcsét sőt reméljük hogy duplán.Olyan jó volt olvasni.Mostmár triplán vigyázz magatokra!
Manda
Hétfön mész eredményre?Nagyon szorítok nektek!Hétfön lehet ott leszek én is,majd attól függ mikor jön meg a piri.Akkor mutatják meg hogy kell szurni magamat,már várom végre eljött ez is.Else hiszem.Ne idegeskedj minden renden lesz.Az erőm még mindig veled van!
ria75

RiaKép
Köszi!!!!!!!!!!!!!! Hátha találkozunk, jó lenne?!

MinyuuKép
Akkor áprilisra drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

Chesti, Manda, Ria,

köszönöm, hogy megosztottátok velem az élményeiteket, és úgy döntöttem, hogy csak kicsit fogok izgulni, és tökre elfogok lazulni - mondjuk ez a nőgyógyászati vizsgálatoknál is jól szokott sikerülni Kép Jövök ide a Jahn Ferencbe, biztos nem lesz gáz. Kép (Remélem!!!)
Tényleg, utána fájni fog valamim, tudok menni utána dolgozni? (ülő munka, nem vészes)?
Vagy inkább aznap pihenjek?
És maga a vizsgálat mennyi ideig tart???

Chesti,
nagyon örülök, hogy ha megúszod a leszívást. Drukkolok, hogy mostmár minden a lehető legnagyobb rendben legyen a hátra lévő 8,5 hónapban!!! Kép

Manda,
én is már nagyon várom az eredményedet!!! Szorítok ezerrel továbbra is! KépKépKépKép

Ria,
végre itt tartasz!! Tök jó!!! Akkor már nincs sok idő transzferig!!! KépKépKép Kitartás!

Jó éjt mindenkinek - bár szerintem én még egy darabig itt leszek Kép

Puszka mindenkinek!! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?