Képzeljétek csajok, még mindig nem jött meg a pirim... úgyhogy felhívtam a nőgyógyászomat (aki mellesleg egy annyira rendes fickó, imádom!
)
és elhadartam neki dióhéjban, hogy hogy állunk, és hogy nem jött meg, és hogy kellene egy kis gyógyi, és piri után HSG. Meg elmondtam neki azt is, hogy azt mondta múltkor W. hogy olyan volt a méhnyálkahártyám, mintha lett volna peteérésem... de ennek már két hete és még mindig semmi. Kérdezte a doki, hogy teszteltem-e már, - mondtam, hogy nem, hiszen IVF-re vagyunk "előjegyezve" - azt mondta, hogy az még nem zár ki semmit, és nem akar úgy adni gyógyit, hogy esetleg úton van a baba....úgyhogy vettem tesztet, utána megyek a receptért, aztán 10 napig kell szedni, megjön, utána HSG, és megcsinálják itt szinte a szomszédban, a Jahn Ferenc-ben, úgyhogy tök közel lesz legalább ez a vizsgálat...
Csak persze milyen vagyok...kicsit beleéltem magam, mi van ha a teszt... szóval tudjátok...mi van ha... ááá, le sem írom, mert biztos nem, de jajj...szóval kicsit izgulok. Bár kötve hiszem, hogy 8 (!) év alatt nem, és most igen.
Sokat vaciláltam, hogy egyáltalán leírjam, de rájöttem, hogy ti megértitek a reményeimet
Puszka!