Megjöttem a férjem sulijából, nem sikerült intézkednem, mert annyian voltak, hogy alig fértem be. Ráadásul lesz...ta mindenki, hogy én a nagy pockómmal próbálom bepréselni magam, ugyanúgy nekem jöttek. De nem rontotta el ez sem a napomat, teljesen felvillanyozódtam, hogy ilyen gyönyörű idő van!
Csak ilyenkor nem Pesten kéne lenni, hanem lent a telkünkön, a friss levegőn...
Ja, egyébként megállapítottam, hogy boszi vagyok.
Tökre bejönnek a megérzéseim. Pl. a cukor eredményt is megéreztem, ma meg a mozgólépcsőn! Jövök lefelé az Astórián, újságot olvasok, nem kapaszkodom. Erre egyszer csak bevillan, hogy nem ártana inkább fognom a korlátot, mert ha véletlen megáll a lépcső, akkor el ne essek. Ahogy ezt kigondoltam és megkapaszkodtam, hirtelen nagy rántás, valaki megállította a lépcsőt. Így is majd eltaknyoltam, de azért megúsztam. Utána meg készen voltam, hogy vajon ez most honnan jött...
Annamari, örülj az eredményednek, az fontosabb, mint a kilók!
Szülés után úgyis "ledobod".
Norwell, nagyon aranyos Mazsola, tök jól látszódnak a csigolyái.
Nálunk már aznap délutánra van eredmény, én is azért tudtam meg "csak" hétfőn, mert pénteken volt a vizsgálat. A 3 kg után még képes a védőnő feketelevest emlegetni?! Asszem minden kismama örülne ennyinek, nem tom mit riogat...
Pilchard, akkor kb. egyforma cipőben járunk, már ami a súlyt illeti.
Szerintem is tök idétlen, hogy paráztatják az embert, talán úgy tudjuk hasznosítani, hogy kiszűrjük belőle azt, ami valóban szükséges. Nekem is márc-tól heti 2 gyüminapot mondtak, de minden rosszban van vmi jó, ezt a cukor miatt most biztosan nem kell csinálnom.
Szerintem az a legrosszabb, nekem is már délre kész volt a gyomrom. Hát, kíváncsi vagyok én is, hogy majd milyen diétát kapok, és hogy milyen lesz csinálni, de kb. úgy lehet bírni, hogy az ember szeme előtt mindig csak a "végcél" lebeg.
Meg az, hogy nálunk nem tart örökké, nem úgy mint aki pl. állandóan cukros, vagy súlyproblémákkal küzd.
Húha, regény lett...