Márti!
Csak egy a lényeg! Maradj nyugodt! Ne lássák rajtad a gyerekek, hogy ideges vagy az állapotuk miatt. Még megijednek.
Biztos nem komoly a baj, és gondolj arra, hogy így edződik az immunrendszerük!
Muszáj elmesélnem egy sztorit, mert én is felrobbanok, ha erre gondolok.
Van egy ismerősünk, Budaörsön laknak.
Mi 25-én megyünk a Jövő házába (tudjátok, ahol apa írta a csillagászati programokat a távcsövekhez), meg a Csodák palotájába. Lilit is visszük magunkkal. Ez a barátunk is nagyon lelkes volt, hogy ők is jönnek a 2 és fél éves kislányukkal.
Erre felhívnak pár napja, hogy akkor megyünk-e, és mikor. Elmondtuk a részleteket, erre az anyuka kinyögi, hogy ők nem jönnek, mert nem viszik közösségbe a gyereket, mert nehogy összeszedjen valamit.
Eddig rendben is lenne a dolog. Bár ebből még nem látszik, de ők a széltől is óvják a kislányt.
Na szóval kérdik, hogy felmegyünk-e előtte hozzájuk. Mondtuk, hogy nem, mert nem lesz elég időnk. Erre a csaj: Jó, de utána ne is gyertek fel, mert akkor a tömegből jöttök, és biztos idehoztok valami bacilust.
1.)Múltkor a gyerek apja nem aludt otthon két napig, mert náthás volt, nehogy a kislány elkapja!
2.) A kislány hajnali 3-4 körül alszik el, délelőtt 10-ig alszik, és a délutáni alvását 5 órakor kezdi.
3.) Még mindig szopik, tehát az immunrendszerének erősnek kéne lenni, de mivel állandóan óvják, pont ezért tényleg gyakrabban beteg, mint az én gyerekeim, akiket én viszek mindenhova.
4.) Felhívott, mikor kisebb volt a lánya, hogy szerintem adjon-e neki teát éjszaka. Mondtam, hogy szerintem ne, mert nem fognak egy jó darabig átaludni egy éjjelt sem. Hát azért is adott neki, és már két és fél éve nem alszanak éjjelente.
Bea!
Igen, mázlim van.
Amúgy nekem Lili 3 hónapig szopott, addig éjjel is, amint áttértünk a tápszerre (elapadt a tejem, pedig úgy akartam szoptatni), azonnal átaludta az éjszakát.
Katica két hónapos korától tápszeres, de ő csak most kezdte.
Én a Volánnál dolgozom távmunkában. Pályázatfigyelés, írás, jogszabálykövetés, hírlevél összeállítása a vezetőknek, stb.
Mellette foglalkozok pelenkákkal is, pelenkacsomagküldő szolgálattal. Aztán még emellett ingyen csillagászati cikkeket írok a Vasárnapi Kisalföldbe, meg egy csillagász szakkört csinálunk két hetente a Bartókban. Mást azt hiszem nem
Nektek milyen üzletetek van?
Puszi: Bogi