Sziasztok!!
Hogy ne csak mindig panaszkodjak Csenge nem-alvása miatt, akkor most inkább dicsekszem, hogy tegnap milyen kis tündér volt
(a reggelt leszámítva, amikor olyan magas hangon visítozott, hogy a környék denevérjei szerintem mindennek nekimentek, az apja, meg én meg majdnem megsüketültünk
) Szóval éjszaka nagyon kis rendesen aludt (a 3-4 óránkénti evészetét már úgy megszoktam, hogy egyáltalán nem zavar). Aztán dél körül aludt egy 3/4 órát, délután 1-et, séta közben kb felet, aztán este fürcsi után, az éjjeli nagy kaja elõtt még fél órát
Máskor ez a heti adag
Azt viszont nem tudom, hogy mikor fog enni a tejen kívül mást is. Mi próbálkozunk rendületlenül, de nem eszik meg semmit. Sõt. Nem issza meg a vizet, és a teát sem. Pedig reménykedtem, mert annyira nézi mindig, amikor eszünk, szóval érdeklõdni érdeklõdik. Ráadául eddig azért még bele lehetett kanalazni a szájába a próbakaját (meg a vitamint), de rájött, hogy a kezével el tudja lökni a szájától, vagy ha a kezét lefogjuk, akkor egy jól irányzott rúgás is megteszi
Menta
A képekrõl volt mentésetek? Nekem is az a fóbiám, hogy behal a vinyó, és minden oda lesz .. úgyhogy most cd-re írjuk rendületlenül ...
Ezek szerint Helena víziszonya már a múlté?
az nagyon jóóóóóóóóó
Napi menetrendet nem tudok írni, mert még megközelítõen sincs két hasonló napunk ...
hízás/fogyás/ruhák
Hát ... ez nagy szívfájdalmam. Viszonylag sokat felszedtem terhesség alatt (a rendszeres étkezés megtette a hatását
) Régebben a "versenysúlyom" 56-58 kg volt, Manó elõtt felszedtem jópárat, úgyhogy 64-el kezdtem a pocakosodást, az elején a vizsgák alatt lement 2, a végén meg 80 kg-nál kötöttem ki. Szülés után 70 voltam, nagy vígan szoptattam, hogy majd akkor a többi felesleges kb. 10 majd szépen lemegy rólam... ehelyett felszedtem még 4-et
(megint csak a rendszeres kajálás miatt, nameg nincs fõnök, meg kolléga, aki halálra idegesít
) Úgyhogy a régi ruháimat egyelõre csak nézegetem, hordani meg Anya nadrágjait hordom. A felsõkkel nincs problémám, mert mindig a bõ dolgokat szerettem
Cici ügyben én meg csak nyertem
a "tripla-A-sból" B-s lettem, úgyhogy van nagy öröm
Csak a fenekem meg a combom mérete zavar, arról nem is beszélve, hogy a térdem nem sokáig fogja bírni, hogy ha Manót is viszem, +hátizsák, akkor már kb. 85 kg-nál tartok, és ez csak rosszabb lesz, ha nem fogyok
Csenge viszont egy édes kis bohóc
- és egy kis hisztizsák is
. Új neve is van: Majguz
a majom és a manguz keveréke
Állandóan csimpaszkodik (többnyire belém), és minden érdekli, mindent meg kell nézni, mindent meg kell fogni, sõt mindent meg kell rágni ...
Ülni már egész szépen ül, bár ha oldalra kihajol, onnan nem tudja visszahúzni magát. Tegnap meg (véletlenül?) sikerült négykézláb állnia, és édesen hintáztatta a popsiját
Ha be tudja támasztani a lábát, úgy elrúgja magát, hogy sokszor a levegõben kaptuk el ... kis torpedó
ennyi .. így is kisregény lett
az a nyúl meg engem is zavar ... netscape-et nem is tudok használni a babanethez, mert azon defektes a nyúl biciklije...
Rebiék