most olvastam vissza
Indigo, köszönöm, hogy betettél a táblába
Joe,
örülök, hogy bevált a kendő.
Mi is használtuk Bencével meg kengurut is, de azt inkább már nagyobb korában.
Krisszi, nekem a 16.héten az AFPvel együtt csináltak meg mindent vérvizsgálatot, nem mondom, hogy elkapkodták.:S
Shine, gratula a kisfiadhoz! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!
Ágiboszi, gratula az esküvőhöz és drukk így a finishben!!!
szülés:
én úgy vagyok vele, az a lényeg, hogy a baba egészséges legyen és az ő érdekeit tartsák szem elött. Jó lenne szülni, de ha megint császár kell végül(18óra vajúdás után), mert nem megy másképp(magas egyenes beilleszkedésben volt Bence), akkor inkább vágjanak, semhogy oxigénhiány lépjen fel.
cumi,kanál,cici:
Bencének nem volt szopóreflexe, talán a császár miatt, talán egyébként sem. A lényeg, hogy én nagyon akartam szoptatni, de a császár miatt csak a 3.napon indult be a tejci. Addig kapott kórházi cumisüvegből cukros vizet, aztán próbáltunk szopizni simán, bimbóvédővel, sehogy sem igazán sikerült. Hazaengedtek minket hipoallergén tápszeres recepttel, hogyha mégsem menne a szopi. De tejem már volt addigra, így fejtem, próbáltuk adni kanállal, több jött ki, mint ami bement. Cumisüveg sem ment igazán, akkor újra szopi simán, bimbóvédővel, majd tápszer üvegből. Na nem ragozom 1hétig szenvedtünk, közben ugye a felborult hormonháztartás miatt én állandóan bőgtem, de végül sikerült összehoznunk és 7hónapos koráig csak szopizott, végül 16hósan hagytuk abba.
Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy jó, ha van elképzelésünk arról, mit szeretnénk csinálni, de jó, ha nem utasítjuk el a többi lehetőséget sem, ki tudja mi vezet a célunkhoz.
jó hosszú lett, bocsi...megyek vacsiztatni, pusza
Timici