Új privát üzeneted érkezett!

PetraKép
Még egy kérdés: mi az a Csivitelő?

KépKép
KépKép
kirri

PetraKép
Igen, Gergő is nagyon szeret társaságban lenni, egyre többször érzem úgy, hogy velem már unatkozik itthon. Sokszor nyűgös, de ahogy kimozdulunk, mintha kicserélték volna.
Én is kérdezném, hogy mi a Csivitelő?

AbaKép
Édesek a gyerkőcök nagyon, a kis pöttyös ruha nagyon jól áll a kiscsajodnak. Barnabásnak meg micsoda hatalmas szemei vannak!

AndiKép
Szerintem Bencét akkor össze kellene kötni a Gergővel, én is sokszor úgy érzem, hogy jó pár kisördög bújt el benne. Néha egyszerűen kezelhetetlen, mert ha úgy tetszik neki, akkor nagyon is szelektíven hall. Persze ha én hallok szelektíven, akkor kitör a hiszti. Szerencse, hogy hamar le tudom szerelni.
Engem macerál már mindenki, főleg anyós, hogy mikor ültetem végre bilire, de kategórikusan kijelentettem, hogy csak a nyáron fogok ezzel foglalkozni. Én nem sürgetem, sem őt, sem magamat. Majd jön magától, legalábbis ezt hallottam eddig mindenkitől.

SzilviKép
Ne aggódj, evés és alvás terén mindig lesznek ilyen-olyan hullámvölgyek és hegyek. Én is sokszor kiakadtam (evés terén még mindig) de ha átlagban nézed, akkor rájössz, hogy amiből egy nap kevesebb volt, azt egy másik nap behozza.
De, én voltam, aki azt írta, hogy a jelenlegi helyzet szerint megy vissza dolgozni. Főnökkel beszéltem, ez most kizárva, tehát kistesó projekt gőzerővel, de az sem biztos, hogy a második gyerek után vissza tudnak venni. Nem túl bíztató, mi?
Gergőc már csókolózott is a babaklubban, kedvenc Sárikájával. Le is fotóztuk, úgy csinálták,mint a nagykönyvben: nyak átkarol, aztán szájra csattan... Tátott szájjal néztük, gondolhatod! És még nincsenek 2 évesek...!

OrsiKép
Joci is elemében van a vízben, látom. Mi már hetek óta tervezzük, hogy elmegyünk Pápára fürdeni, mert Gergő a hatalmas víztömegben is igen jól érzi magát, de hát valami mindig közbejön. Remélem, azért hamarosan összehozzuk.
Gergőnél szerencsére kimaradt a tele szájas berregés, egyszer fordult elő, hogy tüsszentett tele szájjal. Hát, szépen nézett ki a környezetünk, nem mondom.

Sziasztok: Móni

Kép
Kép
bogumil

Sziasztok!

Jelentem, olvasó üzemmódban voltam, sikerült bepótolni az elmúlt 4 hónapot. Nem volt rövid foglalatosság, hála Nektek Kép. De most legalább képben vagyok mindenkit illetően!

Először is, mivel sok napja nem írtam, és sok-sok gyönyörűséges fotót tettetek fel, szeretném mindenki manóját megdicsérni!!!!!! Édesek!!!! KépKépKép

Anyapoc!
Érdekes, hogy a sütőtököt a gyerekek 99%-a szereti, az én gyerekeim pedig mindketten az egy %-ba estek Kép. Enikő jóevő, mindent elfogadott/elfogad, ezt viszont nem ette. Ákos dettó...
Éranyajeggyel nincs teendőnk, majd év vége felé Bp-en megnézi a doki, de fagyasztás már nem lesz. Mióta elválasztotta magát, rohamos felszívódásnak indult, gondolom (ill. hallottam), hogy nem kap anyai hormon utánpótlást.
Hazamenetel: Apa vizsgázik márc. 29-én, ezért kb. 25-től ápr. 2-ig leszünk. Úgy terveztük, hogy ápr. 9. után megyünk, mert Ákosnak esedékes a 6 éves oltás, Enikőnek meg a 15 hós, de nem tudtuk összeszervezni. Így itt kapják meg, ha összejön. Ráadásul bekavart az új oltási rend is, mert a 15 hós egyből csináltak kettőt Kép. 18 hósan a második, akkor meg nem tervezünk hazautat, anyumék jönnek.
Apa és a közelgő hajóra szállás: KépKépKép

Orsi!
Járás nálunk is hasonlóan alakul, van még részegeskedés, egy két térdre zuhanás, meg mászásba torkollás, de alakul...
Csivitelő: Olyan baba-mama klub, ahol egy zeneértő ember segítségével közös mondókázás, dalolás, hangszerekkel ismerkedés, esetleg táncizás folyik. (Bocs Petra, hogy válaszoltam a hozzád szóló kérdésre! Nem bírtam ki. KépKép)

Móni!
Ezzel a munkába állás "nem sikerüléssel" (húúúúúú, jó magyarosan mondtam) most én is elkezdtem parázni. Decemberben szeretnék visszamenni, de nem tudom mi lesz. Majdnem egy időben hárman jöttünk el szülni, utánunk vettek fel emberkéket (ráadásul fiúkat Kép), akiket gondolom nem fognak a kedvemért kitenni... Szóval félek, és a 20 ezres GYES nem túl csábító...

Na, megyek, reggel óvi van.
Jó éjt, szép hétfőt:
Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik

MóniKép
Ne aggódj a munka miatt, akár a kistesónak is lehet újabb kistesójaKép
Mi is tervezzük a pápai fürdőlátogatást, azt hallottam nagyon szép.Jó nektek, hogy megúsztátok a főzelékes attrakciótKép

KrisztaKép
Köszi az infót a Csivitelőről.Ez Veszprémben van?Tegnap rákerestem, de semmit nem találtam róla, hol van és mikor, lehet én voltam béna.
Jocit nagyon leköti a zene,egyszer elvittük már a barátnőmmel bábelőadásra, az is tetszett neki.
Munka: én is úgy gondolom, hogy már jó, ha most elkezdek rajta gondolkodni, Joci mellett is úgy elszaladt ez az 1 év.Kép

Orsi

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

Nézegettem a gégi fotókat.Nézd Orsi mit találtam!
Júliusi hőségben készült a kempingben!
Kép

Gratula az önálló járáshoz!Mikor látjuk?
Bár mostmeg Barnus köhög!

KrisztaKép
Neked ki az ismerősöd a kempingben?
Akkor az idén nyáron nemigazán lesztek lenn ,ugye?
Pontosan mikor telik le a "kiküldetés"?Kép

Timi

Kép

Kép
aba

Sziasztok!

Orsi!
A Csivitelőről itt találsz infót:
http://www.vmk.veszprem.hu/index.php?p=45
A klubok címszó alatt megtalálod. Kép

Timi!
A "kiküldetésünk" egy éves, de pontosan nem tudjuk, mikor költözünk haza. A férjem munkahelyétől függ. Munkavállalási engedélye október 1-ig van, tehát valamikor szeptember végén-október elején lesz az időpont.
A barátnőméknek volt éttermük a kempingben (csak volt, mert lebontották ősszel az összes épületet Kép), hozzájuk jártunk le, mert nagyon megszerettük a strandot is. Az idei nyárból ki fog sajna maradni, mert csak márciusra terveztünk hazautazást.

Puszi:
Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik

TimiKép
Pontosan emléxem, ez volt az a kép, aminél mondtam:"csak én ne legyek rajta"!Kép
Milyen kis pöffeteg volt Joci..
KrisztaKép
Köszi, megnézem a csivitelőt.
Közben visszaolvastam, hogy a baba/mama klub nekünk nem jó, mert 10 felé alszik a kölök.Kép

na megyek ebédet rittyenteniKép

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok régi és Új MamikKép

Jól eltüntem, igaz??? Bevallom nem is mindig jutott idöm olvasni Titeket, most meg hogy duplamutter lettem kimondottan idöhiányban szenvedek (na meg kialvatlanságban is, de ez azt hiszem mindenkinek ismerösKép)
Arra gondoltam, újra csatlakozom hozzátok, egyrészt azért, mert látom lassan újra mindenki billentyüt ragad és pörög a topik ezerrel, másrészt azért, mert arra a nagy szent elhatározásra jutottunk,. hogy visszaköltözünk Vp-be. Ezt a hülye Bp-et nem gyerekeseknek találták ki. Igaz, hogy nem tudom, lesz-e majd melóhelyem, de Apája onnan is tud dolgozni és családfenntartaniKép

Rólunk annyit, hogy amint itt olyan kedvesen közreadtátokKép megszületett Csenge baba január 20-án, napra pontosan. nem hittem volna, hogy kibírom addig, és szívem szerint más szültem volna korábban is, mert bár a pocakom nem volt nagy, 8 kilót híztam összesen, szenvedtem mint kutya, mert a kiscsaj sosem hagyott pihizni.
Szerencsére könnyen szültem (ráadásul gátvédelemmel), így az éjszakai felébredéstöl számított 4,5 óra után meg is született 3950 grammal és 57 cm-rel. (így utólag értem már, miért volt olyan kényelmetlen a pocakom az utolsó hetekbenKép)
A gátvédelemnek köszönhetöen az alsó fertájam ép maradt, így már szülés után is simán ültem.

Sajna sokat vagyok egyedül a két lurkóval, mert Apája munkaköre változott január 1-el, és sokat van távol, emiatt sem nagyon van idöm netezni. Lehet bírni, csak fárasztó, és nagyon ritkán jön össze úgy a napirend, hogy mindannyian egyszerre aludjunk délutánKép

Boti imádja Csengét, simizgeti, ölelgeti, és a hisztirohamait is nagypn jól lehet Csengével kezeéni, mert csak Boti kezébe kell öt adni, és máris tovatünik a hisztiKép
Csenge nyugis kiscsaj, bár szerintem most tört rá a 3 hetes szopi-igény növekedés, és folyton cickón lógna. Kerek kiscsaj, mert 2 hét után már 4600 gramm volt ruhástól, de éhgyomorralKépKép
Boti kész nagylegényKép Kicsit lusta beszéd terén, de egyetlen mutatóujjával mindent elmagyarázKép Én jobban szeretném, ha már dumálna értelmesen, de mindenki azt mondja, ráér még. A maga kis babanyelvén persze egész nap löki a sódert. örökké szerel, matat, jön-megy, és gyakorolja az akaratérvényesítét, ami számomra idegtépö, mert folyton a tilos dolgokat próbálgatja újra, meg újra. Igyekszem roppant türelmes lenni, nehogy kialakuljon a tesót-jobban-szeretitek érzés benne, de néha marhára nehezemre esik kedvesen, türelmesen elmagyarázni, hogy mit miért nem szabad.

Íme pár kép Csengéröl, a két kölökröl közöset majd késöbb dobok, mert most nincs idöm kicsinyíteni.

Igyekszem majd lépést tartani írásban-olvasásbanKép

Kép

Kép

Kép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Szia Csirkesz!!!!!! KépKépKépKépKép

De örülök, hogy újra köztünk!! Nagyon hiányoztál! Kép
Csengéhez mégegyszer szívből gratulálok, sok-sok örömet és egészséget kívánok az immáron négytagú kis családotoknak!!!!! Gyönyörűséges a kiscsaj, azt meg kell hagyni!

Szerintem jól döntöttetek, hogy megváltok székes fővárosunktól, tényleg nem szívderítő piciket ott felnevelni. Tapasztalatból mondom, én is éltem ott, de aztán Ákos jövetele után mi is vidék mellett döntöttünk és nem is bántuk meg...
Főként ha még segítsége is akad az embernek (nektek is van Vp-ben, ha jól emlékszem). Itt No-ban ez az ami a legjobban hiányzik...

Lépnem kell, mert hétfőn Ákinak van du. óvi és megyünk vissza. Mégegyszer: nagyon örülök, és gyere gyakran (vagy ezt a mütyűrökkel beszéljem meg? ;-))

Puszi:
Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik

Sziasztok!

Olyan jó volt reggel jönni a topikra!KépEnnyi sok szép babát látni!!!Kép
A délutánról nem is beszélve KépKép!

Csirkesz

Örülök,hogy újra csatlakozol,azt jhittem ,már lemondtál rólunk KépKépKép!
Nagyon ügyesek voltatok a szülésnél,nem semmi méretekkel érkezett CsengeKép...és nagyon szép a képeken,igazán jó súlyban vanKép.
Boti valóban ráér még,de sokkal könnyebb lesz,ha már el tud mindent mondani...Igaz,akkor már olyat is elmond,amit nem kéneKépKépKép.
Már néztetek lakást/házat?Vagy van is hova jönni?
Egyedüllét:ismerem,nem irigyellek,pláne így az elején...nekem 2,5 hónap jutott,aztán hamarosan következik a következő felvonásKép...

Kriszta

Asszem ez a hozztáplálás-dolog genetikailag kódoltKép...Nekem a krumplit nem méltatja egyik sem...Kép
Éranyajegy:Ez szuper,akkor már nem sok teendő van vele.Kép
Hűűű,Apa vizsgázik...És mikor tanul?Kép
Oltás:és ilyenkor fizetnetek kell,vagy ez megoldható a biztosításól?Ténylehg,hogyan vagytok biztosítva?Apa biztosításával?Vagy van E 111?

Móni

Jaj,Gergő nagyon tuti a képen!HOgy már most ilyen sármosan tud nézni!!!KépKépNem tudják elég korán kezdeniKép!
Hiszti:igen,ebben a korban még olyan könnyű őket leszerelni...de majd 1 lv múlvaKépKép!Na,nem akarlak ijesztgetni,lehet,hogy neked meg se kottyanKép!
MunkaKép...hát ez szomorú...azért én nagyon drukkolok,hogy akkor a kistesó mielőbb költözzönKép!

Orsi

Villő köszöni az elismeréstKép...
Nagyon jók a képek Jociról is!!!
És hatalmas gratul a járáshoz!Kép
Kép
Persze,még könnyeb mászni,de majd ha rákapKép!Le sem lehet állítaniKép...
Apa pólójaKép...asszem én sem fogom a fehér fal közelében etetni...Most Apa éppen almát etet vele,de csak kurjongatásokat hallokKép!

Timi

Szuper lett a jelmez!!!Csenge nagyon édes benne!Gondolom,jól is érezte magát!!!Kép

Szilvi

jaj,remélem,már minden rendben!Bár gondolom,az autó most feledtet mindentKép.Ha MÁrk nem bír magával,akkor csak bezsuppantok és furkizátokKép!
Nálunk szerencsére most midnen rendben,nappal a szokásos,éjjel mikorhogy...Volt,hogy csak 5-kor kelt,volt hogy már 1-kor...(de akkor meg volt fordulva...)De alapjában nagyon jó.Volt,hogy annyira dumált este,hogy be kellett csuknunk mindkét szobaajtót,mert nem értettük tőle a filmetKép!
Ilyenkor persze annyira pánikba tud esni az ember,hogy miért csinálja a gyerkőcKép...
Etetőszék:Villő csípi,és ami fő,én isKép.A tálcája állítható,messzebbre is rakható.Most praktikus,mert közelre van állítva,így nem dől el Villő,hanem tud rajta matatni.eddig nem tudok róla negatívat mondaniKép...de hogy mennyit dilemmáztam,milyet vegyünk...Felhozatal van,de ár isKép...

Andi

Nagyon jó a kép a lurkókról!!!Kép
Bence zabálnivaló a mosolyával!!!Vagy inkább vigyorgás?KépLilla meg a kis ruciban...KépKész nőci!Kép
PorszívÓ:írok mélt..engem is meggyőzött,de amit olvastunk róla,az is...KépNa meg az ára...
777 ördögKép...engem mindig csak az nyugtat meg,amikor a fiam azt mondja:anya,annyira szeretlekKép...ilyenkor elfelejtek mindentKép!
Pelus:Bulcsú egyik napról a másikra,majdnem 3 éves volt.Én nem erőltettem,pedig anyósom nekem is mondta,amikor olyan másfél éves volt,hogy bili...pedig még azt sem tudta mondani,hogy pisi vagy kaki...Én nem láttam értelmét.Majd eljön az ideje,én úgy gondolom,nem kell erőltetni...Bulcsúnál ez bejött.Néha levettem róla,aztán persze nem jártunk sikerrel.Pedig akkor már tudtra,hogy mi az és szólt is,de akkor,amikor már jött.Aztán egyszer azért komolyabban elbeszélgettem vele és másnaptól nem kellett a pelus,sem nappalra,sem éjszakára.És még csak 2 baleset volt,az is éjjel,amikor sokat ivott előtte....Szóval szt ne gyötörd magad,még nem érett rá.Az szt nem szobatisztaság igazán,amikor el tudod kapni bilivel és addig ül rajta,amíg nem csurog.Ha már vissza tudja tartani,akkor lesz igazán szobatiszta.Az pedig 3 éves kor körül van,előtte igen ritka...Na,ezt jól kiveséztemKép!És persze nagyon jól látod,erőltetni nem szabad.Ettől lesz majd székrekedése stb.Ebben a korban gyakran nehezn válnak meg a kakától pl,és nem is szívesen kakálnak más előtt(nem tudom,nálatok hogy van).Amíg ezt fel nem dolgozzák,addig elég nehéz lenne erőltetni(sajnos hallottam már olyat,hogy ettől lett székrekedés...).Szóval tégy úgy,ahogy anyai ösztöneid súgjákKépKép!Anyósodra meg hagyd rá...
És hozzáteszem,Bulcsú is hasonlóan fejlett volt,ismert egy csomó betűt,számot,de attól a teste még nem lesz fejlett...Ha a záróizmai még nem működnek megfelelően,akaratlagosan nem tudja úgy befolyásolni,ahogy kéne...Na,lelövöm magam..KépBocs,a hosszúért...

Na,akkor most én is teszek fel egy kedvencet a nagyobbikrólKép:

Kép

Puszi,Anyapoc

anyapoc

CsirkeszKép
Kép

Nagyon örülök, hogy végre rólatok is hallunk, Csenge lányod nagyon szép kisbaba, milyen husikás combikái vannak.Olvasva a szüléstörténeted: azt hiszem, mindenk ilyesmiről álmodozik-na jó, nekem fogalmam sincs sajnos róla, ugye a császár miatt.
Veszprém tényleg ideálisabb lesz a csemetéknek, mint Bp.
Húúú, és alig híztál valamit..8 kg, az semmi!

AnyapocKép
Na, azért Bulcsú is tud csajozósan nézni!
Azt hiszem, itt a topik összes anyukája-akár fiús, akár lányos mamaként-felkötheti rendesen a gatyáját..mi lesz itt kb. 18 év múlva?Kép

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

Csirkesz

ÜDV ÚJRA
Gratulálok mégegyszer Csengéhez, szép nagy baba.KépKépKép

Anyapoc

Köszi a megerősítést, ezek szerint jó volt a megérzésemKép. Bence elbújik, az udvaron a bokorba, bent pedig a függöny mögé. Amit bokornak hívKépKép. / csak akkor ha kakil, máskor függöny/.
Bence az "imádlak" szóval vesz le a lábamról.

Puszi

Andi

KépKépKép
bambika

Na, sziasztok!

Szilvi
Nem kell aggódni, nem tűnök ám el csak úgy. 7végén betegeskedtem egy kicsit, de mára már csak torokfájás maradt, azt meg elviselem.
Lehet, hogy Márkod alvászavara a teliholddal van összefüggésben? Nézz ki, ha még ébren vagy. Csudiszép.

Csirkesz!
Üdv a porondon! Te másodszor is ügyesen szülők mintapéldánya!Kép Ez igen! Egy ilyen szülésben én is kiegyeznék másodszor! Csenge arinak tűnik, biztos rafkós kiscsaj lesz a szemeiből ítélve. Na és ez a lábméret!!! Nem semmi! Szívből gratulálunk még1X apájának is!
Örülök, hogy jöttök Veszprémbe! Tavasszal újra beindíthatjuk a játszótéri körmenetet, no meg nyáron a strandot! Én már alíg várom a tavaszt. Ma is színes virágokat aggattam az ajtónk fölé. Le a szürkeséggel és a latyakkal címszó alatt. Ha rajtad is eluralkodik a depi (amit 2 gyerek mellett nem csodálnék) és esetleg sétálni van kedved Vp-ben, csörgess meg nyugodtan! Megvan még a számom?

Móni, Kirri
Kérdeztétek a Csivitelőt. Ez egy zenés foglalkozás , amit egy ének tanárnő tart a városban legalább 3 helyen: Márc. 15 úti, Cholnoky, Megyei Könyvtár. Fél órás 1 foglalkozás és 5000 Ft 10 alkalmas bérlet. Bármikor be lehet csatlakozni, de előtte telefonon kell érdeklődni, hogy melyik csoportban van hely. Sok Gryllus Vilmos zene van, de mondókák ölben ülős-mutogatós, körbe járós, csörgős stb. Nagyon élvezik a gyerekek. Nóra sokat fejlődött szociálisan és szókincsben is mióta járunk. Ajánlom nektek is, bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy sokan nem kedvelik a nénit, aki tartja. Javaslom azért próbáljátok ki! Ha kell a telefonszám, vagy egyéb infó, megadom.
A klubbunkról annyit, hogy a VMK ban van minden héten kedden 10-11 óráig és részleteket már írtam korábban. Ha van kedvetek, gyertek.

puszi
petra

Petra

Kép

Kép
rupetra

Akit még esetleg érdekel a Csivitelö!

Találtam egy képet a farsangi buliról! Nóra szakács volt, nem tudom rá lehet-e jönni, mert a kalapot éppen akkor nem volt hajlandó felvenni. Az a baba a kezében pedig a szerelme!Kép
pusziKép

Petra

Kép

Kép
rupetra

Sziasztok!

Mint egy sztrádán,olyan itt a forgalom!Kép

CsirkeszKép
Mi is csatlakozunk az előttünk szólókhoz!Gratulálunk Csenge születéséhez!Nagyom szép baba,de azt megmiondom,hogy a képeken nem újszölöttnek néz ám ki!Kép
Nekem is Csengém van,igaz Õ már nagy,de kívánom,hoghy neked is annyi örömöd legyen vele,mint nekem!!!
Kép

AnyapocKép
Nagyon nagyfiús a kép Bulcsúról! Jóképű hapsi lesz !Kép Nincs semmi féltékenység a kishugira?

KrisztaKép
Csak nem a Lili?

PetraKép
Remélem már jobban vagy és nem hanyagolod a topikot!
Nagyon jónak hangzik a Csivitelő,de Csenge már kinőtte,Barnabás még nem nőtt bele.Kerestem annakidején ,mikor Csenge kicsi volt, de nem találtam semmi jót. Volt ez már korábban is?
Nagyon helyes a farsangi képen Nóra.Az Õ ötlete volt,hogy szakács lesz?

MóniKép
Bármennyire nehezünkre esik beismerni ,eljön az idő mikor már nem elég az Anya a gyerkőcöknek!
Én is éreztem.
Most meg ha jön Csengéhez barátnő,felvonulnak a szobájába és magukra csukják az ajtót. Titkos dolgaik vannak.Kép Hát ez van!Kép

Pusz Timi

Kép

Kép
aba

PetraKép
Köszi szépen a Csivitelősdi-ismertetőtKép
Mi biztos menni fogunk, pont ilyen foglalkozást keresek most Jocinak, ahol más gyerekek is vannak+zenés mondókákat tanulhatunk..sajnos ezen a téren még nem vagyok valami otthonos, egyenlőre anyukám/anyós tudásából merítekKép
Nórát sikerült felfedeznem a fehér hosszú szakácskötényében..nagyon édes a jelmezébenKépÉs ötletes volt a szakács-dolog!

MóniKép
Akkor Ti is kipróbáljátok a Csivitelőt?

pusza
Orsi

KépKép
KépKép
kirri

Andi(vagy ValakiKép)

Írtad,hogy adtál Lillának már gesztenyét.Hogyan csináltad meg a gesztenyét?Meg milyenből csináltad?Anno Bulcsúnak nem adtam,így gőzöm sincs... Kép

Köszike,Anyapoc

anyapoc

Anyapoc

Bio gesztenye masszát vettem. /Van benne cukor is, de natúr nem volt./ Fagyasztott barackkal és egy kis forralt vízzel leturmixoltam. Néha lehet kapni egész hámozott gesztenyét is /nekem még nem sikerült kifogni/, abban legalább nincs cukor. Almával vagy meggyel is finomKép.

Andi

KépKépKép
bambika

Sziasztok!

Látom nagyon beindult otthon a farsangi szezon! Itt csak február végén kezdődnek a bulik.
Petra! Nagyon édes a kis szakács Nóri!!! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen kicsiket is be lehet öltöztetni. Enikőnek is ki kell találnom valamit, mert az óvis farsangon a családtagok is jelmezben kell, hogy "felvonuljanak". Nem tudom, mit fog magán megtűrni... És én mit fogok megtűrni magamon, nem tudom...KépKép

Anyapoc!
Apa által vagyunk biztosítva, nekünk is van kártyánk. Jogosultak vagyunk mindenféle ellátásra. Az alapellátás ingyenes, havi 10 eur ún. praxisdíjat kell fizetni, ha elmész a dokihoz. Ha évente egyszer mész, akkor csak egyszer, ha százszor mész, akkor 12-szer. Nem hülyeség, mert így az ember tényleg csak akkor megy, ha muszáj. A gyógyszerek 18 éves korig ingyenesek (a receptre felírtak).
Vizsga: Pont az a baj, hogy nem tanul Apa... Mindennap piszkálom, de csak nem bírja rávenni magát Kép. Pedig ha nem sikerül, ugrik a kamarai tagsága.

Aba!
Szobába felvonulás: Hát én mit nem adnék, ha Ákos néha felvonulna a barátaival játszani! De ők mindig ott játszanak, ahol a felnőttek vannak...Kép Persze teljes a hangzavar.
Lili: Bingó!!!!! KépKép

Hmmm, ez a gesztenyés finomság jól hangzik... Érdekes, hogy soha nem próbáltam adni a lurkóknak. :-O

Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik

KrisztaKép
Miből vizsgázik a férjed?
Húú, képeket kérünk ám a Ti farsangotokról is!
Ja, és természetesen a felnőttekről (is), ha már egyszer nektek is be kell öltöznötökKép

KépKép
KépKép
kirri

AnyapocKép

Én natur gesztenyemasszát szoktam venni,legutóbb az Intersparban volt.Arra vigyázz,ne legyen benne rumaromaKép

KrisztaKép
Tudsz róluk valamit? Októberben futottunk velük össze,azóta nem. Eszik a Lili,mert Anyuka a nyáron kicsit aggódott,hogy keveset evett.
Mekkora már?
T.

Kép

Kép
aba

Anyapoc

Ha rumos gesztenyemasszát kapsz, add este Villőnek, legalább tuti alszatok éjszakaKépKépKép

Képzled sikrült etetőszéket venni, jól felkötöttem a gatyámat mi???Kép Itt nálunk a bizibe. Brevi 10 rugó volt, de ezt most a Brendonban 17 e-ért lehet venni. Nagyon megörültünk neki. Ma este már abban ült Márki a vacsinál.Kép
A Ti etetőszketek mit "tud"?

Márk és az autózás
annyira nem jön be neki.De elégedett voltam a viselkedésével hétfőn a mi kis kirándulásunkon.KépVégülis elsőre szép teljesítmény tőle!

BulcsúKépjó kis pasi!
Ha lesz lányom, nem felejtem el felvenni veletek a kapcsolatot!Kép

Bilizés: egyet értek Veletek! Már most hallom az ősöket, hogy Márk mikor fog szobatiszta lenni???Kép

Csirkesz
Szia újra ittKép Mekkora baba Csenge, nem semmi gyors szülésed volt! Mikor jöttök?

Petra
Láttam milyen volt a holdKép Már akkor fent volt az égen amikor hoztuk haza az új kocsinkat.(Csak nekünk új, egyébként 2 évesKép)Lehet, hogy igazad volt, mert ma 2x2 órát aludt, plusz egy picit.
A kis szakácsod mit főzött? Édes nagyon!

Móni
szájra pusziKép Nem csodálom, hogy Flóra és Márk már itt tart a maguk 5 hónapjávalKép

LÁnyok!
Ha egy kicsit jobb idő lesz, nekünk is kellene babatalit rendezni, nem? Addigra már a kicsik is nagyobbak lesznek.Kép

pusza
Sz.

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Orsi!
Képeket mindenképp dobok, azt nem ígérem, hogy magamról is...KépKépKép
Apa építész kamarai tagságához kell vizsgát letenni, különben kiteszik a tagok sorából. Ráadásul a tételek 90%-a jogszabály, azok nyelvezetétől meg irtózik a mérnök lelke Kép.

Timi!
Mindent tudok róluk, mert gyakran beszélünk Skype-on. Mióta van hozzátáplálás, azóta rendeződött a helyzet. Most 8 és fél hónapos Lili, nem gyarapítja a "ducibébik" számát, ő vékony típusú és kevés kajával is jól érzi magát Kép. Csak ezt a gyerekdokiknak és a védőnőknek nehéz megmagyarázni...

Orsi, lenne egy kérdésem: Te hogy adod Jocinak a D-vitamint? Nem vagyok benne biztos, hogy jól csinálom... És Ti szedtek Fluor tablettát?

K.

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik

Sziasztok!

Aba
Kösz a gesztenyemassza infót. Én már mindenhol kerestem natúrt, de hiába.
Mekkorák is a te gyerkőceid? Most hirtelen nem vagyok képben. bocsi

Kriszta
Jelmezötlet.Kép Én is utálok ilyesmit kitalálni. A legjobb ötletek utólag jönnek, de a ha gondolod legyetek szakácsok mind a négyen. Ha főzöl nekik valami magyarost, tuti nyerők lesztek.Kép

Anyapoc
Párod elutazott már?

Kirri
Akkor itt a telefonszám: 70/3680279. Majd írj, hogy melyik csoportba fogtok járni. Mi a Cholnoky Klubkönyvtárba járunk péntekenként. Lehet, hogy megismerkedünk?

VALENTIN NAP
Na, mi a helyzet? Hová tűntetek ma este? Csak nem ünnepeltek? Mi nem szeretjük ezt a mondva csinált szerelmes-napot. Tudjátok, nálunk minden nap olyan Kép
majdnem.Kép

puszi
petra

Petra

Kép

Kép
rupetra

PetraKép
Köszönjük a tel.számot!
Akkor ha lehet, majd odakérjük magunkatKép
Merre van a Cholnoky klubkvt?Még nem vagyok annyira ismerős Veszprémben, de majd megkérdezem a férjemet is, ő V-ben dolgozik.

KrisztaKép
Ez így nem éééééééér!KépIgenis anyukáról/apukáról is kérünk jelmezes fotót!
Szegény férjed, nem irigylem, a jogsz-ok elég szárazakKép
Igen, még adom Jocinak a D-vitamint, a védőnénink azt mondta, most, hogy elmúlt 1 éves,a téli hónapokban mindenképp kapja a baba, tavasszal nem annyira fontos.
Én úgy adom neki, ahogy a születése után javasolták: 1 teáskanál tápszerbe cseppentem, mert zsírban oldódó vitamin.Ha pedig véletlenül nem adok neki, akkor sincs baj, mert másnap lehet 2 cseppet adni.
Enikődnek most hány fogacskája van?
Fluor tablettát nem szedünk, erről nem is hallottam,írhatnál róla..
Ja, és még 1 kérdés: Ti hogyan mostok fogat a gyereknek?Ha megmosom Joci fogait, utána lehetetlen "öblíteni", boldog vigyorral elnyammogja a fogkrémetKép

pusza
O.

KépKép
KépKép
kirri

Na,most kapok idegbajt!Írtam egy tök hosszút,erre a fele eltűnt!!!!!!KépKépKépKépKépKép

anyapoc

Sziasztok!

KrisztaKép
Hát igen a doki+védőnő általában túlreagálja a súlykérdést.A baráétnőmnek azt mondták,mikor 1 éves volt a fia,hogy alultáplált.KépPedig csak családi örökség.Gondolhatod milyen jól esett neki... Már a nyáron sem voltak a Barnussal egy súlycsoport-pár hét van közöttük,talán kettő(?)-de nem vagyunk egyformák. Ha beszéltek mond nekik,hogy pusziljuk őket.

Mindját előkeresek neked egy jelmezoldalt.Vannak ötletek.......... Mi jókat derültük egyi-másikon.
http://www.maszka.hu/main.php??kateg&kk&root&dirnyit=3876 na meg is van.
Jó szórakozást hozzá!!Kép

PetraKép
Csenge 5 és fél éves , Barnabás 8 és fél hónapos.
Csenge igazi nőci ,Barnabás pedig nagyon fiú.
TAnkönyvi példának is jók lennének.Kép

SzilviKép
Gratulálok az új kocsihoz! Most esett le ,hogy most vettétek. Milyen tipus?

valentin-nap! Én sem szeretem a mondvacsinált ünnepeket! Ezt nem is ünnepeljük. Na de majd a házassági évfordulót!KépKép

Pussz Timi

Kép

Kép
aba

SzilviKép
Tali: mi benne vagyunk, a tavalyiról úgyis lemaradtunkKép

KépKép
KépKép
kirri

Akkor még egyszer...

SziasztokKép!

Bulcsú köszöni a gratulációkatKép....

Andi

Köszi az infót...akkor most már csak azt áruld el,hogy megfőzöd a gesztit?Kép
Bilizés:naugyeKép.Nálunk eldugott sarok volt a wcKép..
ImádlakKép...hát lehet rájuk haragudni?????Kép

Timi

A sima bolti gesztenyemasszával az a gondom,hogy állítólag kevernek bele főtt babot(tesóm mondta,szakács...).Nos,ha így eszed,hogy hmmmm,ez főtt baba,akkor tényleg olyan íze vanKépKép!Vagy ne parázzak?Mert az van itthon....
Féltékenység:szt nincs,vagy úgy mondom,nem vészes.Nem agresszív vele,igaz néha nyúzza rendesen,de szt ez még a normális kategóriaKép...
Nálatok?És nem is gratuláltam Barnus ügyeskedéséhez!Elmúlt nálatok is a jóvilágKépKépKép...Köhögés?Kép

Kriszta

Hát nem semmi,hogy 18 éves korig ingyenes a gyógyszer!!!Nem is hallottam még róla...
Apáját akkor tessék piszkálni ám!KépNálunk angolozás folyik,mert ősztől amerikai standardra vált a hajó,amcsi vendégekkel:9.Ez szuper borravalót jelent,de sajna azt is,hogy Amszterdamig mennek,így csak havonta egyszer taizunkKépKép...
Farsang:na ez az,nálunk is kell jelmezmindenkire....Én is töröm a fejem,de semmi értelmes nem jut eszembe...Van farsangi topik,nézz ott körül Encinek!
BelekottyKép:kell szedni fluor tablettát???Most olvastam(a fogorvosnál),hogy 2 éves kor alatt még a fogkrémet sem ajánlják,utána is a gyerekeknek valót,kifejezetten alacsony fluorid tartalommal...

Szilvi

Na hallod,nem kell ide rumKép!Mos kelt fel,ami nálunk igen nagy rekord!De tuti,hogy holnap visszakapjukKép.Ez volt a Valentin-napi kedvezményKép!
Etetőszék:alap,annyi a plussz,hogy az tálca állítható elég sok fokozatban.Szt jó áron vettétek,ez is 15 ezer leértékelés nélkül.KépÉs MÁrki mit szólt hozzÁ?Kép????
Autó:ne aggódj,mire akkora lesz,mint Bulcsú,még a szomszédba is kocsival akar menniKép.Bulcsú meg is sértődik,ha éppen gyalog megyünk érte az ovibaKép...pedig szoktatom,hogy tavasztól reggel-délután sétaKép.
Bilizés:és még nem szobatiszta Márk????Villő teljesen le van taglózva...egy világ omlott benne összeKépKépKépKép

Petra

Nagyon édes a jelmezben Nóra!!!KépBulcsúra nem lehetett volna ennyi idősen szt semmit áradni,nem is próbálkoztamKép...Mi van a kezükben?Vmi csörgő???
Apa márc. 1-10-ig lesz egy extra úton(ez tegnap derült ki),de aztán márc 20 környékén megy végleg...szóval már nem sok a jóbólKépKép...de utána szabadok leszünkKép!
Valentin-nap:mi sem ünnepeljük,de kaptam egy csokor rózsát,mert reggel összekülönböztünkKépKép...

Orsi

Mit 18 év múlva???KépMár most lehet aggódni!Az én fiam is csókolózott márKépKépKép...Szóval kösd fel a gatyót,mert Joci is nagy hódító leszKép!
Füreden nincsenek ilyen klubok egyébként???Pedig elég nagy város...

Lányok,babatali jó ötlet,én szívesen bevállalok egyetKépKép!

Na és egy kép,hogyan alszik Villő újabban este:

Kép

Puszi,Anyapoc

anyapoc

AnyapocKép
Kifejezetten olyan, ahol
zenés/mondókás fogl-ok vannak, olyan nincs-sajnaKép
Joci köszöni a bókot!KépSzerintem is lesz gondom vele..lesz?most is léphetek, mert ezerrel rámolja a cipőketKép

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

Húúúúúúúú micsoda pörgés van!
Tegnap este írtam, és megint tele az oldalKépCsak így tovább!

Timi
Köszi!Kép
Egy skoda fabia kombit vettünk, elvileg a szülinapomra, gyakorlatilag családi kocsi!Kép Apa céges kocsival futkározik mindenhova és ez azért kell, hogy Márkkal mi is kitudjunk mozdulni, mert nagyon soakt dolgozik(mármint Apa).

Petra
mi is csak egy puszi erejéig emlékeztünk meg a Valentin napról.

Kriszti
Apát tessék nyüstölni, bár tudom, hogy van ezer más dolguk. Nálunk is ez vanKép
Képet rólad is kérünk, különben össze akad a bajszunkKép.

Anyapoc
tök sárga vagyok Kép Mi történt Villővel! Ne felejtsd el! Csak csendben szabad örülni, különben visszaváltoznak!Kép
Etetőszék: majd dobok fel képet! Szereti Márk. Nekünk is csak annyit tud, hogy a tálca állítható, és levehető. A szék összecsukható tálcával is. Sztem uaz mint a Tiétek, csak más a márkája.
Apa: plusz útKép, nemsokára megy visszaKép, havi egyszeri talizásKép. SzabadságKépKép!
Szegény Villő! Soha nem fordítjátok meg?KépKép
Márkiboy úgy gondolja jár neki még a pelus! Sajnálja ha ez egy kicsit visszavesz a jó híréből, de ez van. Ebből nem enged!Kép
Villőt is viszitek farsangolni? Beöltözik? Van egy nyuszi rugink, igaz, hgoy kék és fehér, de talán Villőre még jó lenne!KépÍgy be is lenne öltözve a csajszi, de nem venné észre.Kép

Lányok!
KépHa gondoljátok tali most is lehet nálunk, csak ne nézzetek körül, és hát nem túl nagy hely áll a rendelkezésünkre! De tudjátok! Sok jó embre kishelyen is elfér! Viszont ha már van csúszó-mászó gyerek köztünk/tük akkor annak viledát kötök a lábára, és egyből ki is lesz takarítvaKépKépKép Jocíííííííí, Barnaaaaaaa remélem jöttök!

pusza
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

AnyapocKép
Hát BAB VAGY RUM?-ez itt a kérdésKép
Mi a natúrt esszük,egyébként én is hallottam ,hogy kevernek bele babot.
Mostmár szakad fel a köhögés,reméléem hamar elmúlik!Kép
Hát mostmár nincs elérhetetlen Barnabásnak.Na és persze a legveszélyesebb helyeken áll fel.
Féltékenység nincs,akkor van balhé,ha a Barnus leszedi a Csenge kincseit.Kép

SzilviKép
Tali nekünk is O.K

Kép

Kép
aba

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
kismama2004

Talán egy időpontot kellene egyeztetni.
Csak ne hétvége!!!!!

Kép
Kép
kismama2004

Pontosítok!
Lehet hétvége is , csak az nem nálunk.Kép

Sz.

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Benci alszik, gyorsan írok pár sort.
Babatali: nem ééééééér, én is akarok KépKépKép...

Petra!
Szakácscsalád: KépKép
A Valentin-napot mi sem szeretjük, de közel van a megismerkedésünk évfordulója, arról mindig megemlékezünk Kép.

Orsi!
Megnyugtattál, én is hasonlóképp adom a D-vitamint. Azt hittem túladagolom, valami miatt rémlett olyasmi, hogy hetente 1x kell.
Enikőnek 10 foga van elöl 8 metsző, hátul 2 örlő. A dokink azt mondta, hogy a mi országrészünkben nagyon alacsony az ivóvíz fluoridtartalma, ezért ajánlott a tabletta. Zymafluor a neve, elvileg napi egyet kellene szedni, de én kb. kétnaponta adom. Már Ákos is szedte, de lehet, hogy ez csak a mi orvosunk mániája?

Timi!
Üzenetet átadom. Kép
A jelmezes weboldalt megnéztem, hát van egy két nagyon vicces. Alapvetően az a fő gondom a jelmezbarkácsolással, hogy nincsenek meg a tárgyi feltételei. Varrógépem, barkácscuccaim otthon... Mindegy, majd valahogy megoldjuk.

Anyapoc!
Amszterdamig hajóznak? Nem kis távolság... És milyen útvonalon?
Séta: Ismerős a dolog, Ákos fenekéhez is nagyon hozzánőtt az autó Kép. Pedig tavasztól szigorúan nálunk is séta lesz a óviba és vissza. A héten kipróbáltuk, normál tempóban 15 perc, ha kellemes az idő kimondottan jólesik az embernek...

Szilvi!
Gratulálok az új "családtaghoz" Kép. Nagy könnyebbség, már maga a tudat is, hogy egyszerűbben mozog az ember. Csak bepakoljátok magatokat, és irány Horány. Már csak a tavaszt kell megrendelni hozzá...
Nagyon élvezi Márk az etetőszéket, ez szemmel látható! Kép

Pussz:
Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik

Sziasztok,

hát, itt aztán beindult a pörgés! Kicsit kihagyok, és már nem is tudom miről van szó!

Úgy néz ki, hogy végre kiláballunk ebből a hajcihőből. Benci kezdte köhögéssel, két hete. Adtam neki köptetőt, de hétvégére már hányt, és hasmenése lett. Aztán én hánytam, majd apa hasmenéssel küzdött, és következett Buci, hányás, és középfül gyulladás. Benci pár nap alatt jobban lett, de a csúnya köhögése miatt nem mehetet oviba. Képzeljétek, sírt, füt-fát igért, csak vigyem oviba Kép Mit szóltok? Alig akart beszokni, most meg könyörgött hogy vigyem. Apa arcüreggyulladást kapott, én meg kinlódtam: láz, gyengeség, torokfájás. Most vasárnap megint ügyeletre kellet mennünk, Áronnak a másik fülére jött ki a gyulladás. Sír, nyügös, ölbe kéretőzik, és rettenetesen köhög. Alig lehet tőle éjjel aludni. Hót kóma vagyok. Apa és Benci ma voltak először dolgozni. Mindketten elfáradtak. Nem volt könnyü az első napunk kettesben, de hamar eltelt.

Üdv az újaknak, szépek a babaképek. Majd igyekszem visszaolvasni a múlt hét termését, mert nagyon szaporák voltatok.

Jó megint veletek lenni! Puszi, Lora
lora76

Sziasztok!

Hú, ezt nevezem, annyit írtatok, hogy vissza sem tudom hirtelen olvsni.

Babatalira mi is jelentkeznénkKép!

SzilviKép
Hogy mennyit változott Márki baba! Most látom, hogy micsoda szőke haja van. Gyönyörű, már ha egy pasira lehet ilyet mondani.

CsirkeszKép
Nagyon szép kiscsajod van, gratulálok. Szép paraméterekkel rendelkezik, és amilyen könnyen a világra jött!

KrisztaKép
Nekünk azt mondta az orvosunk, hogy 3 éves korig kell adni a D vitamint télen. Napi 1x.

Jelmez: ma vettünk Gergőcnek cowboy-kalapot, pisztolyt és ennek tartót is a derekára. Van kockás inge, mellénye, meg farmert adok rá. Gondoltam, rajzolok neki szakállt isKép.
Majd mindenképpen rakok fel képet a buliról. Jövő kedden lesz.

Puszi Mindenkinek,
Móni

Kép
Kép
bogumil

SzilviKép
Tegnap a 1o óra 40perces levelünkkel elírtunk egymás mellett.
Mégegyszer gratula az autóhoz!
Hihetetlen,hogy már Márk is mekkora!

A fluor tablettáról eltérő vélemények vannak.Nekem azt mondta a fogdoki,hogy nem biztos hogy tudja az a tabletta,hogy neki hol van feladata.Van tanulmány ami a megsokasodott pajzsmirigybetegséget a gyerekkorban adott fluortablettára vezeti vissza.
Na nem akartam nagyon okos lenni,bocsi!

ORSI!KépKépKép

Ha rendbejön Barnus jó a jövőhét ,majd még addig pontosítjuk az időt.Mostmár csak keveset köhög,remélem vége lesz hamarosan.!Kép
Ha felkel ma időben elviszem leméretni .És akkor kiderül az igazság!!!!!!!!!!!!KépKép
Jocit már nem kell vinni méregetni ,ugye?

LoraKép
Barnabás is köhögött éjjel,akkor adott a doki Sinecod cseppet.Este azt kap 20 cseppet és hihetelen ,de béke van!!!!!Melegen ajánlom,ha nem akarto kinyúlni az alvásmegvonástól!Kép
Nappal persze ugyanúgy kell adni a köptetőt.

Időpontot kellene keresni a talira!BArnus és szerintem Joci is vállalja a rá kiosztott padlóvixolást!KépKép

Timi

Kép

Kép
aba

Sziasztok Mamik!

TimiKép
Akkor gyertek ám a jövő héten, már szóltam Józsinak is, mehet vásárolniKép

LoraKép
Jó, hogy Te is jelentkeztél, már jó rég nem jártál erre!Nálunk kopkop Joci nem volt még beteg, viszont apája egyik náthás megfázásból lábal át a másikba..minden nap facsarok narancsot+grapefruit-ot, mi 2-en isszuk Jocival, ő meg csak finnyáskodik, hogy "savanyú!!!"És ez sajnos mérhető az egy napra jutó papírzsepik számábólKép
Jó fej a kisfiad, klassz, hogy így szereti az ovit!
Jobbulást nektek!

KrisztaKép
És a fogmosás?Most akkor kell vagy nem?
Mi is voltunk fogdokinál, aki kifejezetten ajánlotta, sőt, van nem egy kisgyermekeseknek szóló prosija, ami szerint kell mosni a kicsik fogait, sőt, már újszülött kortól elvileg meg kell nedves ruhával törölgetni a fogínyüket.

Mivel holnap találkozom Móranyával, megkérdezem tőlük,ugyanis a férje fogorvosKépKép

Szilvi!Kép
akkor utólag is:
Kép
És nagy gratula az új kocsihoz, szuper választás volt, nekem nagyon tetszik a Fabia!(és soha rosszabb szülinapi ajándékotKép)
Etetőszéketek is tetszik, na jó, kicsit hazabeszélek, anyukám pont ilyent vett Jocinak Sárvárra, csak sárga színben-mert az ugye olyan jó fiúsKépNekem az tetszik benne, hogy tök jó nagy a tálcája, praktikus.

pusza
O.

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

Ez a fránya idő össze-vissza keveri Villőt.Nem tudja,mikor mennyit aludjon...kicsit kiszámíthatatlan.Tegnap egész nap aludt volna,ma fél óra után felkelt... Kép

Timi

Hát lehet,hogy a rumot választom,abból a megfontolásból,amit Szilvi írtKépKép!
Csengének igaza van,a kincs az kincsKép...Mi lesz nálunk később..huh...Kép
Örülök,hogy jobban vagytokKép.

Lora

Örülök,hogy jelentkeztél,nagyon eltűntetek,de a tények ismeretében érthetőKép...
Nem lehetett semmi az elmúlt két hétKép...Jól végigment a családonKép.
Könyörgés:hát ilyet is ritkán hallaniKép!Megnyugtató lehet...Én megfigyeltem,Bulcsú akkor nem akar oviba menni,amikor nagyon kéneKép!
Na,szóval jó lábadozást!Kép

Kriszta

Hűűű,hogyan is mennek?Vhogy úgy,hogy átmennek a RajnáraKép!Gondolom a CSatornán és a Moosel-on keresztül...Most lehet,hogy jó nagy hülyeséget írtam,de vhogy így rémlik.Ez ráadásul 2 hetes út.Naná, az amcsik egész Európát láni akarják,nem egy kis töredéketKép...
Nálunk is szigorúan séta lesz,mert már megzöldülök a sok bentléttől,meg persze takarékosabb is.Igaz,így most hamarabb odaérünk minden erőfeszítés nélkül,ha séta lesz,kapkodnom kell magamKép...De muszáj időben menni,mert vmi program mindeig van nekikKép.

Móni

Cowboy jelmezKép...csak nem a Plusz-ban vettétek?Bizti jól fog kinézni Gergő!És ha így mosolyog,akkor egy Cowgirl-t is összeszedhetKép!

Szilvi

Köszi a jelmezfelajánlást,de Villő marad itthonKép...Nem merem bevállani,hogy ott sikongasson és fáradt legyen,mert akkor menthetetlenül indulni kellKép!Inkább mamázik addig...
Naggyon jó a kép a székről..és a bennelevőről isKép.

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Nem tudom, otthon milyen idő van, de itt két napja zuhog az eső...Kép Novembertől idáig jó egyenletes tél volt (állandó -5-o fokkal), most az enyhülés és hozzá az eső nagyon rosszul esik Kép.

Lora!
Nektek teljes gyógyulást!!!!!

Timi!
A fluor tablettáról én is hallottam mindenfélét, éppen ezért nem is tartom be az adagolást pontosan, csak amikor eszembe jut. Túladagolás biztos nem lesz Kép.

Orsi!
Mi is mosunk fogat, Ákos fogkréméből nyomok Encinek egy icipicit, szinte láthatatlan. Nincs öblítés, semmi, csak a sikálás Kép. Ja, és tegnap este vettük észre, hogy érkezett egy újabb örlőfogacska (11.). Ahhoz képest, hogy milyen nehezen indult be a fogzás, most rendesen bepótolja...

Anyapoc!
Jókis út lesz, ide-oda tekeregni a folyókon... csak nehogy Amerikáig vitessék magukat az amcsik KépKépKép.
Sétát illetően én is az időtartamtól félek kissé, mire elindulunk, odaérünk stb. És mivel Ákos délig van, mire Encivel hazaérünk, indulhatunk is vissza KépKép.

Most búcsúzom, még benézek ma...
Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik

Sziasztok!

Lora!
Üdv újara itt! Remélem már nem sokáig fog tartani a végleges betegség kiheverés!KépNem semmi 2 hetetek lehetett!

Bogumil
Az eredeti haja az vbaran, és most jönnek az új hajszálak, azok szőkék! Ha ez így megy akkor szőke hajú, sötétkék szemű pasim leszKép

Orsi
Apára tessék rápirítan! Nem jó, hogy folyton náthás!
Hi-hi, nem utólag köszöntesz hanem előre!KépDe köszönöm. Majd március elején töltöm a 3. x-et plusz egyetKépKépKép
Etetőszék: igazad van! Még az is jó, hgoy viszonylag kicsire össze lehet csukni! Már látom, hogy ezt is cipelhetjük magunkkkalKép. Tegnap anyós kérdezte is, hogy hol hagytuk??Kép

Anyapoc
akinek ennyit alszik éjszaka a kislánya, annak sztem nem is kell rumKép! Gratula Villőcsajszi javulásához! Vagy inkább harapjam le a nyelvem?Kép

Lányok!

nekem egy kérésem van, hogy ne legyen hétvégén a tali, mert akkor nem lehet nálunk. Ha hétvége a jobb mindenkinek akkor irány AnyapocKépKépKép.Anyapoc???? Elmenni eltudunk Márkival, csak Apánka szüksége van a nyugalomra hétvégeken.

pusza
Szilvi

Kriszti
ha jöttök haza akkoris rendezünk egy talit majd ok?Kép

Kép
Kép
kismama2004

OK Szilvi, nagyon rendi vagy!!!!!!! KépKépKép

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik

Lillának Boldog Névnapot Kívánunk!

Kép

anyapoc

Sziasztok!

Anyapoc

Köszönjük a köszöntéstKép
Annyit írtatok 2 nap alatt hirtelen nem is tudom , talán jegyzetelnem kellett volnaKépKép
Gesztenye: a szemeset főzöm, a masszával nem csinálok semmit.
Víllő édesen alszik keresztben az ágyonKép
Apa és a hosszú hajóútKépKép

Szilvi

Jól áll Márkinak az etetőszékKép. JÓ kis szülinapi ajándékot kaptál! Én is márciusban ünneplem a szülinapomatKép. Majd szólok apának vegyen példát a párodrólKépKép. SÕt a házassági évfordulónk is aznap vanKép.
Baba taliba én is benne lennék.

Lora

Remélem már vége lesz nálatok a betegségeknek. Nehéz hetek állnak mögöttetekKépKép

Móni

Gergőről várjuk a képeket.

Rólunk
Lilla elkezdett tolatniKép Bence bemászott a kiságyba , ugrált egy kicsit és leszakadtKép. Vissza sem tudjuk tenni az eredeti lyukba a tiplit. Már lassan úgyis lejjebb kellett volna tenni a matracot. Kép

Andi

KépKépKép
bambika

Bambikáék Lillája!

Kép

Márkkal és Apával nagyon sok boldog névnapot kívánunk!Kép

Hát persze, hogy jöhettek a talir.Kép

Bence akkor megint kitett magáért!Kép
Nem semmi Lilla! Már tolat???Kép

Mivel senki nem ír időpontot szavazásra bocsátom!

Kinek jó hétköznap?
Délelőtt vagy inkább délután legyen?
Jővőhéten lehet? A hét melyik napján?

Amelyik időpont a legtöbbünknek megfelel, ahhoz igazodunk. Így jó?

Nekem jó a jövőhét, bármelyik napja. Talán a kora délután lenne a legjobb, de ehhez nem ragaszkodom. Ha nálunk lesz akkor csak a hétköznap jó.Kép

Kriszti
Kép ez csak természetes!

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Lillának mi is boldog névnapot kívánunk!!! És gratula a tolatáshoz!

Tali nekünk is hétközben lenne jó, mert egyedül a hétvége marad szűk kis családunknak. Délelőtt 10 körül jó nekünk, vagy délután 3 után, mert az ebéd utáni alvást be kell tartani, különben katasztrófa van. Jövő héten kedd délután a fix programunk, akkor van a farsang, egyébként ráérünk.

AnyapocKép
Hú, nem semmi, hogy ilyen hosszú utakat is beraktak apának! Kemény egy munka ez egy családos embernek.Kép
Jelmezt a játék-nagykerben vettük.

SzilviKép
Gratula az autóhoz, én is pont egy ilyet néztem ki magamnak még tavaly, csak hát közbejött apa munkanélkülisége. Most meg van cégautó, úgyhogy kocsit vennünk hál Istennek nem mostanában kell.
Gergőnek ugyanilyen etetőszéke van, mint Márknak, csak sárgában. Szeretjük nagyon.

LoraKép
Jobbulást, most már tessék kilábalni és elhessegetni a további bacikat!Kép

KrisztaKép
Mától itt is nagyon rossz az idő, köd és eső. Ezt ígérik még napokig. Pedig úgy hiányzik egy kis napsütés!

Móni

Kép
Kép
bogumil

Sziasztok!

Mi is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK LILLA BABÁNAK!!!!!!!!!

És gratulálok a tolatáshoz! Kép Ilyen szempontból nálunk is nagy nap a mai, mert Enikő egyik napról a másikra szabályosan jár-kel a lakásban, még kanyarodni is tud Kép. Tegnap még esett-kelt, inkább négykézlábazott, ma meg jött-ment, mint a nagyok...csak tátottuk a szánkat!

Móni!
Időjárásunk délutánra gyökeresen megváltozott, ragyógó napsütés és kellemes hőmérséklet. Már hónapok óta nem éreztem ilyet, hogy nem fázom... De meglesz ennek a böjtje, mert elkezdenek szaporodni a bacik...KépKépKép

Pussz:
Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik

Sziasztok!

Nem is tudom h kezdjem...
Most koltoztunk Pestrol Varpalotara, tok elveszettnek erzem magam egyelore, ezert is gondoltam h irok ide.

Kislanyunkat varjuk a Parommal, marcius 01-re vagyok kiirva, szoval a legutolso vizsgalatok szerint "mar ne utazzak" Kép
Igy vszinuleg a veszpremi korhazban fog kibujni kis Bungyurink, itt Palotan nem nagyon szeretnem.
Nem mintha problemam lenne a kisvarosi korhazakkal, hiszen en is videki vagyok, csak egyszeruen sok rosszat hallottam errol.
Orulnek ha a veszpremivel kapcsolatban kicsit biztatnatok ;)
Esetleg ha vki tudna ajanlani igy az utolso napokra-hetekre egy kedves terhesgondozot, azt is megkoszonnem.
Ugy tudom, h itt nem lehet orvost fogadni, mindenki az ugyeletesnel szul. Ha errol irnatok tapasztalatokat annak is orulnek.

Elore is koszi.

Zsanett

zsanett

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?