Sziasztok!
Olyan jó volt reggel jönni a topikra!
Ennyi sok szép babát látni!!!
A délutánról nem is beszélve
!
Csirkesz
Örülök,hogy újra csatlakozol,azt jhittem ,már lemondtál rólunk
!
Nagyon ügyesek voltatok a szülésnél,nem semmi méretekkel érkezett Csenge
...és nagyon szép a képeken,igazán jó súlyban van
.
Boti valóban ráér még,de sokkal könnyebb lesz,ha már el tud mindent mondani...Igaz,akkor már olyat is elmond,amit nem kéne
.
Már néztetek lakást/házat?Vagy van is hova jönni?
Egyedüllét:ismerem,nem irigyellek,pláne így az elején...nekem 2,5 hónap jutott,aztán hamarosan következik a következő felvonás
...
Kriszta
Asszem ez a hozztáplálás-dolog genetikailag kódolt
...Nekem a krumplit nem méltatja egyik sem...
Éranyajegy:Ez szuper,akkor már nem sok teendő van vele.
Hűűű,Apa vizsgázik...És mikor tanul?
Oltás:és ilyenkor fizetnetek kell,vagy ez megoldható a biztosításól?Ténylehg,hogyan vagytok biztosítva?Apa biztosításával?Vagy van E 111?
Móni
Jaj,Gergő nagyon tuti a képen!HOgy már most ilyen sármosan tud nézni!!!
Nem tudják elég korán kezdeni
!
Hiszti:igen,ebben a korban még olyan könnyű őket leszerelni...de majd 1 lv múlva
!Na,nem akarlak ijesztgetni,lehet,hogy neked meg se kottyan
!
Munka
...hát ez szomorú...azért én nagyon drukkolok,hogy akkor a kistesó mielőbb költözzön
!
Orsi
Villő köszöni az elismerést
...
Nagyon jók a képek Jociról is!!!
És hatalmas gratul a járáshoz!
Persze,még könnyeb mászni,de majd ha rákap
!Le sem lehet állítani
...
Apa pólója
...asszem én sem fogom a fehér fal közelében etetni...Most Apa éppen almát etet vele,de csak kurjongatásokat hallok
!
Timi
Szuper lett a jelmez!!!Csenge nagyon édes benne!Gondolom,jól is érezte magát!!!
Szilvi
jaj,remélem,már minden rendben!Bár gondolom,az autó most feledtet mindent
.Ha MÁrk nem bír magával,akkor csak bezsuppantok és furkizátok
!
Nálunk szerencsére most midnen rendben,nappal a szokásos,éjjel mikorhogy...Volt,hogy csak 5-kor kelt,volt hogy már 1-kor...(de akkor meg volt fordulva...)De alapjában nagyon jó.Volt,hogy annyira dumált este,hogy be kellett csuknunk mindkét szobaajtót,mert nem értettük tőle a filmet
!
Ilyenkor persze annyira pánikba tud esni az ember,hogy miért csinálja a gyerkőc
...
Etetőszék:Villő csípi,és ami fő,én is
.A tálcája állítható,messzebbre is rakható.Most praktikus,mert közelre van állítva,így nem dől el Villő,hanem tud rajta matatni.eddig nem tudok róla negatívat mondani
...de hogy mennyit dilemmáztam,milyet vegyünk...Felhozatal van,de ár is
...
Andi
Nagyon jó a kép a lurkókról!!!
Bence zabálnivaló a mosolyával!!!Vagy inkább vigyorgás?
Lilla meg a kis ruciban...
Kész nőci!
PorszívÓ:írok mélt..engem is meggyőzött,de amit olvastunk róla,az is...
Na meg az ára...
777 ördög
...engem mindig csak az nyugtat meg,amikor a fiam azt mondja:anya,annyira szeretlek
...ilyenkor elfelejtek mindent
!
Pelus:Bulcsú egyik napról a másikra,majdnem 3 éves volt.Én nem erőltettem,pedig anyósom nekem is mondta,amikor olyan másfél éves volt,hogy bili...pedig még azt sem tudta mondani,hogy pisi vagy kaki...Én nem láttam értelmét.Majd eljön az ideje,én úgy gondolom,nem kell erőltetni...Bulcsúnál ez bejött.Néha levettem róla,aztán persze nem jártunk sikerrel.Pedig akkor már tudtra,hogy mi az és szólt is,de akkor,amikor már jött.Aztán egyszer azért komolyabban elbeszélgettem vele és másnaptól nem kellett a pelus,sem nappalra,sem éjszakára.És még csak 2 baleset volt,az is éjjel,amikor sokat ivott előtte....Szóval szt ne gyötörd magad,még nem érett rá.Az szt nem szobatisztaság igazán,amikor el tudod kapni bilivel és addig ül rajta,amíg nem csurog.Ha már vissza tudja tartani,akkor lesz igazán szobatiszta.Az pedig 3 éves kor körül van,előtte igen ritka...Na,ezt jól kiveséztem
!És persze nagyon jól látod,erőltetni nem szabad.Ettől lesz majd székrekedése stb.Ebben a korban gyakran nehezn válnak meg a kakától pl,és nem is szívesen kakálnak más előtt(nem tudom,nálatok hogy van).Amíg ezt fel nem dolgozzák,addig elég nehéz lenne erőltetni(sajnos hallottam már olyat,hogy ettől lett székrekedés...).Szóval tégy úgy,ahogy anyai ösztöneid súgják
!Anyósodra meg hagyd rá...
És hozzáteszem,Bulcsú is hasonlóan fejlett volt,ismert egy csomó betűt,számot,de attól a teste még nem lesz fejlett...Ha a záróizmai még nem működnek megfelelően,akaratlagosan nem tudja úgy befolyásolni,ahogy kéne...Na,lelövöm magam..
Bocs,a hosszúért...
Na,akkor most én is teszek fel egy kedvencet a nagyobbikról
:
Puszi,Anyapoc