Sziasztok!
Én sem voltam két-három napig, valahogy akadozott a net, most sem az igazi, tök sokat várok, míg bejön az oldal.
Nagyon sokat írtatok, nem biztos, hogy tudok személyre szólóan válaszolni.
Nyanya, Doren, én is sajnálom a rossz eredményeket, és hogy diétáznotok kell. Sajna én négy éve vagyok lisztérzékeny, tudom, hogy milyen amikor nem ehetek azt amit akarok.
Ma tudtam meg a terheléses cukor eredményem, nálam minden ok., remélem nem gond, hogy leírtam, csak örültem neki.
Nyanya, ha ok. a torna, engedi a dokid, és tudsz jönni a RÓkusba, majd megbeszéljük, hogy hol találkozzunk, szerda, péntek délelőtt van, bonyolult odajutni, majd megbeszélünk egy találkát valahol. Jó lenne, ha taliznánk.
Üdv az uj kismamáknak, tök jó, hogy sokan vagyunk, aztán majd ha jön a nyár, jönnek az izgalmas napok, amikor szurkolunk egymásért.
Nekem is sokat kell pisilni, lehet, hogy tudatlan vagyok, de miért gond, ha lent van nagyon a baba, nekem már be is fordult, bár még biztos forgolódik majd!
Én hétfön megyek fogorvoshoz, azt mondják, a helyi érzéstelenítő mehet, remélem? Szerintetek, bár fáj a fogam , valamit csinálnom kell.
Tök szar idő van, most jönnek a vírusok, vigyázzatok magatokra!!!!!
Én is szedek elevitet, minden másnap, folsavat is, és magnéB6-ot, kettőt, a dokim szerint megelőzésképpen, haskeményedés miatt, ja és C vitamint, és kálciumot, nem sok ugye, de én sok mindent nem ehetek, potolni kell.
Nekem is dagad az ujjam, nem jönnek rám a gyűrűk, de én nem szeretem a banánt, van más ellenszer is?
Csanita! Nekem is fáj a derekam, teljesen lent, de csak ha háton fekszem, a tornász csaj azt mondta, hogy a kereszcsont tágul, hát nem tudom, szerintem is gáz, mi lesz még később. Ma a tornán gyakoroltuk, hogy milyen pozban, mit kell csinálni, amikor a kitolási szakasz van, annyira fájt, hogy képtelen voltam csinálni.
Kari, a légzésfigyelő szerintem kell, olvastam egy statisztikát, hogy évente harminc-negyven baba hal meg csecsemő halállal, nagyon sok, de ha egy baba, akkor is sok, sőt vannak tanfolyamok is, ahol elmondják, hogy mit kell csinálni, ha riaszt, hogy ne essünk pánikba.
( Aztán majd el lehet adni, de megnyugvás, nem?)
Na jó, nem írok már annyit, nagyon szép napot mindenkinek, vigyázzatok magatokra, majd jövök!
Andi