Sziasztok Csajok!
Bocsánat, hogy nem jelentkeztem, de iszonyú hetem van. Problémák vannak a munkahelyemen, és nem igazán tudok ura lenni ennek, úgyhogy rettentően feszült, ideges, és rossz kedvű vagyok
Manda drága,
örülök, hogy Sz. ügynök jól bánt veled, és természetesen jár a babatapi tőlem is: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ez egy napi adag volt, és minden nap kapsz majd te is!
Mary, köszönjük szépen a híreket!
Tüssike,
mindenképpen tudni szeretnénk rólad a továbbiakban is, úgyhogy tessék telefonálni Zuzmónak, hogy mi van veled!
Kár, hogy nem leszel
Álmatag Chesti
,
itt vagyok!
Örülök, hogy azért jól vagy. Nem hiszem, hogy baj van, és azért feszül a pocakod, lehet, hogy csak vashiányod van - én úgy tudom, hogy attól lehet, de légyszi javítsatok ki, ha nem jól tudom!
Neked meg mennek a baby-növesztők/pocaknövelők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Képzeljétek, most persze nem jön meg a piri... bezzeg, hányszor nem akartam, hogy megjöjjön, akkor meg jött... Úgyhogy lehet, hogy nem úszom meg, hogy gyógyszeresen kelljen pirit előidézni, pedig jó lett volna, ha megjön e nélkül is...
Nem tudjátok, hogy ha a saját nődokimnál csináltatom a HSG-t, akkor az illetékes kórházban fogják megcsinálni? És azért kell majd külön fizetni?
Pusza mindenkinek!