Új privát üzeneted érkezett!

Böbe Kép

Jan 4-én 16 millióból 5% mozog. Szerdán tudjuk meg a múlt heti mintaadás eredményét.
Én már egy vérvételen túl vagyok. A HSG csúszik egy kis baci miatt.
Ti hol tartotok???
Kihez jártok???
mot

Remélem ez a kis dobogószív ott is marad 9 hónapig Kép

Kép

chesti

Chesti,
Most ugrottam be ide egy pillanatra és mit olvasok??????????!!!!!!!!!!!!!

Hurrááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!

Tudtam én, hogy át kell ide jönnöm hozzátok, máris itt a zebra.

Gratulálok!
Vigyázz magadra.

Leírnád, ha van időd, hogy beültetés után hány napot voltál otthon és mennyit pihentél, meg miket ettél, meg ilyesmi?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Mot!

Nekem január 12-én a második beültetésből született egy lányom. Wiegandt dokihoz jártunk, és még szeretnék is járni. Ugyanis tervezzük a második lombik babát is. Csak az év vége felé szeretnék újra belevágni. Ti ezek szerint még a vizsgálatok elején vagytok. Nagyon sok sikert kívánok neked, és mindent írjál le, kíváncsi vagyok az eredményekre.
böbe79

Chesti
Hát ez nagyon jóóóóóóóóóó!Végre egy jó hír,csak nagyon vigyázz magatokra,pihenj amennyit csak tudsz és növeszd a pocakodat.Én ugy tudom a beágyazodásnál is lehetnek kis görcsök,szerintem ne aggaszd magad,csak nyugi.Ezer GRATULA!

Manda

Következő te leszel,és követünk mi is szépen sorba!Szoritok neked is ezerrel,és küldöm az erőt,érzed?
ria75

Nviki! Kép
Neked is köszönöm Kép
Csüt volt beültetés, vasárnapig intenzív fekvés, sajnos hétfőtől meló (itthon sz.gép elött) szóval egész nap csak ültem,Sajnos hétfőn átjöttek tesómék és a 3éves kisfiúk eléggé lefárasztott, egy széket aznap megemeltem amit éreztem nem kellett volna + Levikét egyszer visszahúztam, mert szekrényre akart mászni amit szintén éreztem nem kellett volna.
Turó evés, sok folyadék, amúgy isten igazából nem nagyon figyeltem másra miket eszem, anyukám főztjét ettem Kép most hétvégén már tesco és babalátogatás. Kádba nem ültem bele. Ennyi kb Kép
Most sajna két hét "intenziv meló" próbálom nem felidegesíteni magam, aztán nyugi. Ki kell bírnom és a picinek is ... bár Sz.ügynök azt mondta azonnal táppénz és relax...sajna ez nem igy megy az én "szakmámban". Hónap végén 80 oldalas újságnak nyomdába kell kerülnie és nincs más aki megcsinálná helyettem...
Ez van...de azért vigyázok majd, és próbálok nem mindennap bemenni.
Puszii

chesti

Chesti,

Köszi az infókat, majd én is kipróbálom.

A munkáról meg annyit, hogy most pont le van szarva, azt mindig lesz aki megcsinálja, de babát nem minden héten csinálnak az embernek.
Gondold meg!

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki el is felejtettem mondani Sz.ügynök csodálkozott, és ledöbbent, hogy az ultrogestant csak beültetés utáni napon kezdtem el használni Kép

chesti

Lányok!
Aki tud segitsen. Holnaptól magne B6-ot kell szednem, de annyira kész voltam a hír hallatán Kép hogy elfelejtettm mennyit kell bevennem. Én gondolom ez amolyan általénos féle dolog, mindenkinek annyit mondanak.
A tájékoztatón az van magnézium hiány esetén 3*2, kiegészítő kezelésként 2*2.
Első neki futásra én a 2*2 mondanám Kép
Persze ha senki nem tudja akkor holnap felhívom őket Kép
Ja igen, az lehetséges e...én úgye túl lettem stimulálva, de ez szerdára úgy nézett ki elmúlt, már nem voltak nehéz levegő vételeim, stb...de hétvége óta megint fel vagyok puffadva, úgy nézek ki mint egy 4 hónapos terhes és kemény a hasfalam ..igaz nehéz légzésem nincs. Kérdem én, a túl stimu vissza jöhet vag yha az egyszer elmúlt akkor elmúlt?

chesti

Sziasztok!

Chesti!
Sajnos a kérdésedre én nem tudok válaszolni, de rettentően örülök az örömödnek!! Kép
Azért óvatosan a melóval, bár kötve hiszem, hogy ezen múlna valami is.

Lányok,
ez nekünk jó példa...KépÉs többet ér minden bíztatásnál! KépKép

Kép

Kép
zsókuci

RiaKép
Érzem az erőt, biztos azért vagyok olyan bolond!KépKépKép

ChestiKép
Én sem tudok segíteni sajna, de hátha Zuzmó vagy Tüssike befut valamilyen tanáccsal.

CsajokKép
Úgy követném Chestit!Kép

manda

Manda!

Nyugi, Te leszel a következő!!!! Kép

Kép

Kép
zsókuci

ZsókuciKép

Bár valami jós szólna belőled!Kép

manda

Manda
Lényeg az,hogy érzed az erőt.Tényleg nyugi követni fogjuk mi is Chestit,elöször is Te aztán Mi.De ez a hír most tényleg olyan jó hatással volt rám,kicsit szebben látom a világot.Már ez is valami.
ria75

Lányok! Kép
Örülök, hogy jó hatással vagyok rátok Kép Aki kapaszkodni akar az kapaszkodni fog.
Manda drága most te jössz utánam Kép
Zsókuci Kép látod látod a rengeteg babatapid... Kép hidd el én is elárasztalak majd vele Kép
Ria! Szebb is a világ, és csak pozítiv hozzáállás Kép

chesti

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Böbe Kép
Hatalmas gratula a porontyhoz!!!! A stimud hogy sikerült? Petikék? Mesélj még!! Olyan jó SIKER-ről olvasni!!!

Chesti Kép
Nagyon kellemes napokat és vigyázz magadra!!!!
mot

Böbe Kép

Megtaláltam régebbi hozzászólásodat és megtaláltam a válaszokat is!!!!!
mot

Chesti!

Sajnos nem tudok biztosat mondani. Magne B6-ot én is szedtem a terhesség alatt, de nem emlékszem a mennyiségre. Azt tudom, hogy haskeményedésre (ami méhösszehúzódás) jó a magnézium. A puffadás pedig a terhesség egyik velejárója, de hogy ilyen mértékben mint nálad, ez esetleg a visszatérő túlstimu lenne, azt nem tudom. Szerintem ha bizonytalan vagy inkább telefonálj, az a biztos, amit a doki mond.
tüssike

Sziasztok Kép
Felhivtam őket,ha görcsölök 3*2 hanem 3*1
Tegnap semmit nem mondott Sz.ügynök, csak boldog volt hogy sikerült Kép
Most eddig mindenhol azt olvastam méhenkivüli vérzéssel is jár, ezt kérdezte Sz.ügznök is...az nincs

chesti

ChestiKép
Milyen számon hívtad őket? Írd meg ha tudod, minél előbb, mert beszélnem kell velük a holnapi transzfer időpontja miatt. Doki azt mondta, ma hívjam fel őket, hogy mikorra menjek.
Köszi előre is!

manda

Manda Kép
Holnapra szorítok én is !!!!! Kép

458-45-79 Nekem ezt délelőtt felvették, de sokáig kell csörgetni!!!
mot

Az a szám és sokat kell csörgetni Kép
Szoritok Kép

chesti

Sziasztok!
Most értem csak haza, délelőtt vezetni voltam aztán mentem a barátnőmhöz babázni(supermanhoz)jött egy másik barátnőm is akik szintén próbálkoznak már 1 ideje a második babával és végre sikerült nekik, most 9 hetes és már 2,5 cm a baba. Hozott nekem 1 kabalát, hogy tegyem a párnám alá és nagyon higgyek benne és akkor tuti használ. Abban bízik, hogy együtt leszünk kismamák. Remélem tényleg így lesz. Ákiról csináltam megint képeket, majd teszek fel belőle, egyre szebb az a gyerek, egyszerűen imádnivaló. Nem akart szopizni, úgyhogy fagyasztott tejcsit kapott üvegből és én etettem meg. Annyira jó érzés volt a karomban tartani és etetni, hogy el sem tudom mondani. Úgyhogy most fel vagyok töltődve és biztos vagyok benne, hogy hamarosan mindannyian megtapasztaljuk ezt.Nem tudom hogyan jövünk sorban, de asszem Manda után Mary, Esperanza és én jövünk márciusi akcióval.KépAddigra már a többiek is előrébb lesznek.
Nviki, nektek most mennyit kell kihagyni? Csak 1 ciklust, ugye? Kép

Chesti
Gondolok rád sokat, de nem írok semmi jótanácsot, úgyis tudod mi a jó.

Többiek, mindenkinek minden jótKép

Kép
Kép
zuzmó

SziasztokKép

ChestiKép
Ez a szám nekem is megvolt (meg a másik is a 80-as végű), képzeld, másfél óra után sikerült elérnem őket (fél kettőkor).

Fél 11 vagy 11 körül kell mennünk, hát így is a 8,30-as vagy a 8,46-os vonatot kell elérjük.
Olyan béna a menetrend, hogy nincs később vonat, csak olyan, amivel kb. fél 12-kor lennénk a BMC-ben.
Amilyen szerencsénk lesz, tuti, hogy fél 12-kor még sehol sem leszek. Legutóbb igaz akkor rengeteg punkció és transzfer volt 1/4 2-kor kerültem be a műtőbe.
Végülis mindegy!

ZuzmóKép
Szupi a jó kedved!!! Csak így tovább!!!

manda

Meglepetés!
Zuzmó:Kép
szaffi76

De édesek vagytok!!!
SzaffiKép Köszi a meglepetést! Máskor is lehet!

manda

Hát én is jól meglepődtem!! Épp most akartam egy képet feltenni, de Szaffi megelőzött, a kis alattomos. Kellett nekem elárulni magam abban a topikban ahol ő irogat! Így jártamKépMostmár mindegy, de legközelebb majd gyanakszom ha fényképez.De lagalább így demonstrálva van amiről írtam. Azért felaplikálom azt is amit most csináltam róla. Szerintem nagyon cuki, igaz, hogy kukis kép, de szerintem ez még nem illetlen.
Kép

Kép
Kép
zuzmó

JÓÓÓÓ reggelt!

Ma mindenki lustizik? Vagy épp ellenkezőleg bokros tennivalók miatt nincs itt senki. Igaz nekem is van, úgyhogy megyek is és a dolgom után nézek.

Mandának nagy-nagy drukk!
Meg babatapi!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
zuzmó

Jó reggelt Kép
Én már dolgozom Kép
Manda szoritok érted, és azért, hogy Sz.ügynök finoman bánjon a műszerekkel Kép
Zuzmó fel sem ismeretelek szőkén Kép Igazán rakhatnál fel olyan képet amin a kis szupermennel vagy Kép de igaz ez a kis tündér is aranymaszat Kép Mi is nem sokára igy babázunk majd úgye lányok Kép
Felkéne hívnom BMC-t mert eléggé feszül a hasfalam ami nagyon nem jó....majd délután amikor kevesebben vannak.
Tegnap lányok du 6kor már aludtam Kép mint egy kisóvodás Kép

Manda +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

chesti

Kedves Fórumozók,

még ezen a héten lehet kitölteni a lombikbaba kérdőívet mindenkinek, aki legalább 1 éve próbálkozik / próbálkozott babával, jövő hét elején lezárjuk a kérdőívet és megkezdődik a kiértékelés!

http://www.lombikbaba.com/index.php?option=com_pollxt&Itemid=92

Eddig már közel 300 ember töltötte ki. Az "eredmény" gomb megnyomásával az egyes kérdések statisztikái is láthatóak.

Kérek mindenkit, aki most még rászán pár percet a kitöltésre, hogy a teszt mindkét részére adott válaszait töltse fel!!

Köszönjük szépen.
s_norka

Zuzmmóóóóóóó!
Megint Tüssikéztelek ssoorryyy Kép áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá nem értem én ezt

chesti

Chesti
A képen szupermannal vagyok, és amit én raktam fel az is ő. Áki=szuperman.
Szerintem is telefonálj, az a biztos.
Tök jó, hogy álmatag vagy.

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Manda telefonált, megvolt a transzfer, kettőt kapott vissza. Azt mondta, hogy most egyáltalán nem fájt neki a beültetés. Amint tud, jelentkezik.

Puszi
Mary
mary78

Sziasztok!

Mary ezek jó hírek Mandáról, akkor felébredt mind a kettő apróság.

És ha a pocakban vannak akkor mehet a babatapi:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
tüssike

Nem baj Chesti!
Ha jól emlékszem Tüssike ma van utoljára, de remélem tudósíthatok majd róla sok minden jót ha felhív.Kép
Ugye Tüssike?!
Azért tényleg feltehetnél 1 képet magatokról a kisfiaddal, hogy időnként megnézhessük és emlékezhessünk rád mint boldog édesanyára. És tudod, visszavárunk.KépÚgy utálok búcsúzni!!!Kép

Kép
Kép
zuzmó

Ja, majd' el felejtettem.
Manda elárasztunk téged is babapatival, remélem úgy bejön, mint Chestinek.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
zuzmó

Tüssike Kép Jó látni Kép

Mary örülök, hogy hírt adtál Mandáról, mert Õ most remélem jó 4 napig nem jön gép közelbe, hacsak úgynem ahogy én Kép Zo olvasta én meg válaszoltam Kép
Sokat pihenj kis Manda és sok sok babatapit
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sz.ügynök ma "finom kezű" volt akkor Kép

Zsókuci merre vagy? mi van veled?

chesti

Sziasztok Csajok!

Bocsánat, hogy nem jelentkeztem, de iszonyú hetem van. Problémák vannak a munkahelyemen, és nem igazán tudok ura lenni ennek, úgyhogy rettentően feszült, ideges, és rossz kedvű vagyok KépKépKépKép

Manda drága,

örülök, hogy Sz. ügynök jól bánt veled, és természetesen jár a babatapi tőlem is: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKép Ez egy napi adag volt, és minden nap kapsz majd te is! Kép

Mary, köszönjük szépen a híreket! Kép

Tüssike,
mindenképpen tudni szeretnénk rólad a továbbiakban is, úgyhogy tessék telefonálni Zuzmónak, hogy mi van veled! Kép Kár, hogy nem leszel Kép

Álmatag Chesti Kép,
itt vagyok! Kép
Örülök, hogy azért jól vagy. Nem hiszem, hogy baj van, és azért feszül a pocakod, lehet, hogy csak vashiányod van - én úgy tudom, hogy attól lehet, de légyszi javítsatok ki, ha nem jól tudom! Kép
Neked meg mennek a baby-növesztők/pocaknövelők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Képzeljétek, most persze nem jön meg a piri... bezzeg, hányszor nem akartam, hogy megjöjjön, akkor meg jött... Úgyhogy lehet, hogy nem úszom meg, hogy gyógyszeresen kelljen pirit előidézni, pedig jó lett volna, ha megjön e nélkül is...
Nem tudjátok, hogy ha a saját nődokimnál csináltatom a HSG-t, akkor az illetékes kórházban fogják megcsinálni? És azért kell majd külön fizetni?

Pusza mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Csak azért ugrottam be, hogy Manda nevében megköszönjem a drukkolást és beszedjem a babatapasztókat.KépKépKép Manda éppen alszik és ma már nem is engedem gépközelbe. De holnap odatelepítem az ágyához a netet és akkor majd személyesen is meg tudja köszönni.

üdv.: Karcsi
karcsi

Karcsi!

Milyen aranyos gondoskodó Apuka vagy. Vigyázz Manda álmára! Legyél mellette sokat, amikor csak teheted!

Lányok!

Jól esik, hogy gondoltok rám. Ígérem Zuzmót majd felhívom néha. És bár egyelőre csak volt BMC-s leszek, ha internet közelébe kerülök "benézek" hozzátok. Jövőre találkozunk a lombikbébi találkozón! Képet azért nem tettem fel eddig sem, mert a férjem eléggé tart az internet "káros" hatásaitól, nem tudom jogosan vagy sem.... Bocs, pedig szívesen megmutatnám Nektek a kisfiamat....

Majd később még visszanézek!
tüssike

Sziasztok!

Sehol senki....

Búcsúzóul:

Manda! Vigyázz magadra, szorítok: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++

Zuzmó! Holnaptól Neked is újra kezdődik a reményteljes stimu előkészítő. Jó szurizást és majd hívlak!

Chesti! Te pedig növeszd a pocakodat!!!!

Zsókuci! Nemsokára túl leszel a kezdeti macerákon és kezdődhet Neked is a felkészítő szurizás!

A lényeg: Mindenkinek babásodást kívánok!!!!!!!
Köszi mindent!
Puszi: Tüssike
tüssike

Sziasztok,

Manda,
Nagyon ügyesek voltak az embrik, hogy mindketten felébredtek. Ezt tök jó!
Egyél sok túrót, meg húst, igyál sok folyadékot, vigyázz magadra, hogy jól érezzék odabent magukat és kívánom, hogy a bentlakás kilenc hónapig tartson.

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Tüssike, ahogy igérted hallass magadról Kép
Vigyázz magatokra Kép

Manda! Csak pihi és nyugi Kép kapaszkodni fognak a picurok Kép Kaptál róla felvételt? én kicsikartam egyet Sz.ügynöktől Kép Sokat igyál, és nézd a frankóbbnál frankóbb barazil sorozatokat amik napközben mennek Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsókuci ahogy Tüssike is irta ne türelmetlenkedj lassan itt az idő neked is a szurikra Kép

chesti

Jelentem belőttem magam 1 ampulla Decapeptyl-lel!!Nem is emlékeztem, hogy csíp 1 picit.
Végre elkezdődött.
Mostmár ti jöttök Zsókuci, Ria, Juc, Mot!
Remélem azért koccanok valakivel márciusban a BMC-ben. Mary? Esperanza? Nviki?Ti is márciusra gyúrtok ugye? Most olvastam valahol, hogy a dupla állatégövi jelek kedveznek a termékenységnek és a szaporodásnak. A március a halaké!!!
Manda!!!
Csak nyugiba lenni, a csodaférj majd gondoskodik mindenről.Legyen a szádban jobb oldalt 1 túrórudi, bal oldalt 1 virsli, középen meg szívószál amiből babatapasztó vizet veszel magadhoz.
KépKépKép
meg azért küldöm a babtapit is.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
zuzmó

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Hétfőn BMC 22.cn-napi vér-vizelet-vizsgálat!!!!

Manda hurrrráááááá!!! Kép
mot

SziasztokKép
Nagyon köszönöm mindenkinek a sok drukkot és a rengeteg babatapit!!!!!!!!! Annyira aranyosak vagytok!!!!!!!!
Tegnapi napról:
mindkét babó felébredt, bár sejtet vesztettek. az egyik 7 sejtesből 4 sejtes lett, a másik 8 sejtesböl 7 sejtes lett. Azt mondta a szöke biológus, hogy még visszaültethetőek voltak.
Kb. dél felé kerültem be.
Maga a transzfer nem fájt, csak a műszer felhelyezésénél sziszegtem kicsit (tágító?).
Olyan fura tegnap is meg ma is fájt a hasam, de gondolom ennek nincs jelentősége.
Egyedül vagyok, mert Karcsi dolgozik.

MaryKép
Köszi a tudósítást!!!!!!!!!

manda

Manda!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem be kell mennem holnap....félek....... Kép
Felhívtam Sz.ügynököt, hogy feszül a hasam és eléggé felvagyok fújódva, mint egy 4 hónapos terhes. Behívott........
Félek lányok nagyon, mi van ha méhenkívüli? Olvastam hogy az uh felhelyezés is fájdalmas olyankor és hogy belül érezni lehet valami keményke gömb félét vagy mint....és amikor a kúpot rakom fel én érzek valami kemény gömbölyüt...Kép jajj lányok mi lesz a babámmal Kép
..................................................

chesti

ChestiKép

Nyugi-nyugi!!!! Ez lehet attól, hogy a baba is termeli a hormont, és lehet hiperstimu, de max kapsz infúziót, a babának nem lesz semmi baja! Vagy az is lehet, hogy éppen a sok fehérjétől puffadsz! Azt meg el sem tudom képzelni, hogy mit érezhetsz az Utro felhelyezésekor. Én nem hallottam ilyesmiről. De NE AGGÓDJ, NEM LESZ SEMMI BAJ! Méhenkívüli sztem nem lehet, ha egyszer a méhbe helyezték fel az embriókat, és UH-n is látták, hogy jó helyen tapadt meg, nem?
mary78

ChestiKép
Ne izgulj, nem tesz jót! Várd meg a holnapot, mit mond ügynökünk!
Baba növelők mennek!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

ZuzmóKép

Én gyúrok a márciusra, kb. 8.-a körül kell mennem (szülinapom márc. 8.Kép), én is bízom abban, hogy az időpont most kedvező leszKép Neked mikor kell megjelenned? Te is halak vagy?

Manda DrágámKép
Remélem jól telik a napod, én azt a hasfájást jó jelnek veszem ám! (Tudod a focista fiú feleségének is fájt a hasa a tr. utánKép) Nekem sajna ez a hülye gyomorfájás nem múlik, nem tudom mit csináljakKép Félek, hogy elmegyek a dokihoz, kiderül vmi, aztán csúszik megint a transzferKép
De még mindig úgy gondolom, hogy idegi alapon van, próbálom az agyamat helyretenni.
mary78

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?