Lányok, a depihez még: azért a világ szerencsésebb lelki-alkatú felén, pl az általam hőn imádott olaszoknál, azért jól ki van találva a februári depi elűzésére a farsang! Itt max a gyerekek mennek, ha egyáltalán, pedig ránk is ránkférne a vidámság!
Bocs, Judit, te voltál is mulatni! Meg Kata is. Naggyon helyes, követendő a példa, rugjunk ki a hámból mi is!
Bár a síelés se rossz...
Viki, köszi Neked is meg mindenkinek az ötleteket a játszásihoz!
Egyben én is kitaláltam valamit, naggyon büszke vagyok magamra: Nagy pléd leterít, gyerek a közepére csüccs, elé nagy tál, bele némi felesborsó meg kis tálkák... fél órán át lefoglalta, teljes összpontosítással pancsolta, vizsgálta, túrta Marcika...én meg olvastam addíg
Zita, az éjszakai mérésre én még sose bírtam rászánni magam. De lehet, hogy tényleg éjjel teleeszi magát, aztán nappal fontosabb dolgok utá néz, kalandoz... Marci pont így volt, nappal nem evett feleannyit se, mint más a hozzátápokból, bezzeg éjjel remekül koncentrált a tejre! Jázi is jó élénk baba lehet!
Kata, szegény kis Liza, Ez rettenetes! Marcika is folyton zakózik, néha szinte "pattog" a feje a padlón, mint egy labda, csupa seb és folt... és megszakad az ember szíve, borzalmas. És még azt mondják, hogy ez normális! Jajj.
Csilla, mi volt UH-n? Van-e kukac? Ja és Isten éltessen!
Hogy miről tudod hogy jelez a Baba? Jaj, ez olyan érdekes dolog! Hagyatkozz az érzelmeidre!...na majd mesélek a tapasztalataimról, csak most már regény lenne.
Judit, sztem mamablúz mindíg lehet, anyaság sírig nehéz és aggasztó tud lenni
Én azt hiszem, hogy ha többször is tudsz szoptatni egy nap, akkor a hozzátáplálás nem feltétlenül kell legyen szopizni való féléves kor után. De hogy Botinál? Õ most 4 és fél, igaz? Hát nem tom. Ha elég 1-2 pótlás, akkor én kanalast adnék, gyümölcsöt vagy főzeléket...
A receptedet én is kipróbálom!
Borsi, jó látni a csupa
soraidat! Szóval Ti otthon táncikoltok? Az tökjó!
Maris, akkor el is felejtheted az engeddelahajam-partyt
már a sárga földig lerészegedős részét!
Ildi, a nevetés nagyon kell az embernek! Azt hiszem, ha nem volna családom a sok kalamajkával, hanem mondjuk kedvemre művésznőciskedhék, teljesen besavanyodnék a végére... merthát ugye az ember nem futkos egyedül röhögve az utcán
Alvástanulással kapcs én is szkeptikus vagyok, mert ha bejön a módszer, sztem a mázlinak és nem a módszernek köszönhető
Na de én meg a csúcsbéna vagyok a témában, a szétcsúszós-sodródós, az se éppen vonzó példa...no majd a 2. gyereknél!
Vera, nagyon csini a ruhád! De jó neked! A nő úgy Isteniigazából az esküvőjén van utoljára középpontban, aztán már csak a gyerekek...
de ez jól is van így!
Sasiorsi, klassz, hogy síeltetek, naggyon sárga vagyok! Én életem során még csak 3 napot, de sikeresen... na akkor még kicsit fiatalabb voltam
A sűrítésre én még a glutén mentes korszakban is többmindent használtam, a rizst, és kukoricapelyhet (az se allergén, a szójával ellentétben!)úgy, hogy vagy szárazon kávédaráló, és utána megfőz, vagy a rizst nyákosra-puhára főzés után rögtön botmixerrel... kenőcs lett! Azt hiszem azért nem ajánlják, mert a rizs kicsit olyan, mint a cukor, a vitamindús krumplihoz képest inkább üres szénhidrát...de változatosságnak az is jó!
Betti, Isten ltesse Bálintot! Te, egy pótnagymamát nem tudtok találni és beüzemelni ott nálatok? Akinek meg mondjuk az unokái laknak mesze... Kölcsönösen merő haszon lenne!
Lányok, ha kihagytam volna valakit, duplán puszilom, emellett, kicsitse utálom
csak öregszem, és egyre szenilisebb vagyok
Szép napot!
Zs