Sziasztok!
A hétvégén csak olvastam, nem nagyon tudtam írni, mert a lányom mellett az nem életbiztosítás. Időnként jön és lenyom egy-két billentyűt. Jó érzékkel mindig olyat, hogy minden elszálljon, vagy hirtelen egy másik weboldalon találjam magam.
Holnap kéne mennem a dokihoz a vesém miatt. Persze ma már nem is nagyon éreztem. Ez tipikus. De azt mondta, hogy lehet vesetágulatom, meg még mitomén miket mondott, nem is nagyon akarom megtudni. Azért valszeg holnap elmegyek megnézetem.
Sajna már nem emlékesze, hogy ki mit írt, de ami eszembejut arra reagálok.
Szgoron, szép nagy pocid van már. Szerintem nekem kb. ekkora volt szülés előtt.
Ja, képzeljétek. Az én pocaklakóm az előzővel ellentétben egy kis tornász lehet, mert rengeteget mozog és nagyon sűrűn érzem. Remélem ez nem gond. És már apa is érezte tegnap mikor rugott egyet a pocimba. A lányomnál úgy emlékszem talán a 19-20. héten éreztem először, most meg még csak a 18.-at kezdem és már ilyen erősen felismerhető, hogy valaki kopogtat odabentről.
Azért nagyon jó érzés ezekben az UH szegény időkben.
Én is akarok menni 4D UH-ra, de nem tudom mikor lenne érdemes. Szerintetek? Tényleg kár, hogy nem ingyenes.
A hétvégén átvettük videóról dvd-re a lányom UH-s felvételeit, meg az első pár hónapot, mert akkor még csak analóg kameránk volt. Azóta a lányom csak azt akarja nézegetni, és mindig azt mondja, hogy az a kistesó anya pocakjában. Próbáljuk neki magyarázni, hogy az Õ, de nem igazán érti a szitut. Olyan cuki.
Judit! Sajnálom, hogy babavárás közben rossz dolgok történtek veled, de örülök, hogy lassan túl vagy rajta. Ha gondolod beszélj róla, de csak ha neked úgy jobb.
Mézgomb, Szilvi, a Zuglói lakások tényleg elég rossz elosztásuak. Én is ott laktam a legszörnyűbbe, igaz csak fél évet, de borzalom volt. Ez a Tescoval szemben a Pillangó parkban volt. Akkor inkább Kőbánya. A mostani lakásunk szerintem az egyik legjobb elrendezésű panel.
Bocsánat, de már nem emlékszem ki írta, hogy az ablakcsere, meg a fűtéscső szerelés nem sok idő. Igen ezt én is tudom, de mivel itt az egész házat fogják szigetelni, sőt a szellőzőrendszert is csinálják, ezért fel lesz állványozva a ház, amitől kicsit el vagyok keseredve. Az vigasztal, hogy egy barátnőm mesélte, hogy Zuglóban ahol rámész az M3-asra a 15 emeltes ház is fel volt állványozva nyáron, de összel már leszedték. Ebben reménykedem én is.
Húúú, már nagyon sokat írtam. Majd ha még eszembe jut valami írok. Addig is szép napot mindenkinek.
Egyébként tényleg gyönyörű idő van. Du.-ra jöttem a munkahelyemre, de nem nagyon volt hozzá kedvem
Edit