Szia Mindenkinek!
Képzeljétek,Babintimnek egy hét alatt,az első fogacska után kibújt a második is.Most aztán végképp nyuszimuszi...
Sajnos ez a hirtelen jött fogzás legyengítette kicsit az immunrendszerét,és megfázott.Tegnap egész éjjel ébren voltunk (ő meg én elvonultan a szobájában,nem akartuk zavarni a többieket).39,2°C volt a láza.Nagyon meg voltam rémülve,mert a Germicid kúp se vitte le.Jöhetett a borogatás,de az nem tetszett neki.Néha úgy csacsogott,mintha félálomban tenné,mitha hallucinálna.Mindjárt Móra Ferenc Körtemuzsikája jutott eszembe...Ijesztő volt,de ma lementünk orvoshoz,és Rubophen szuszpenzióra váltottuk a kúpot,ami bevált.Most épp mosolyogva alszik.Tüneményes!Picit piros a torka,de épp időben kaptuk el,holnapra,de legkésőbb hétfőre kutya baja...
Amúgy egy kicsit bosszús is vagyok,mert már néhány napja átaludta az éjszakákat (oké,bevallom,hogy ezt úgy kell érteni,hogy 22órakor alszik el és másnap 9ig suny egyhuzamban),mire megfázott,és most nem tudom,hogy újra éjszakázós napok következnek-e.Ugyanakkor mégsem olyan nagy baj ez a kis visszaesés,mert ha alszik,ha nem én úgysem tudok aludni.
Nem kellett szoktatnom,egyszer csak nem ébredt fel szopizni,korábban igény szerint cuclizhatott,szürcsőlgethetett éjszakánkánt is.Biztos minden baba máshogy szokik le az éjszakai evésekről...
Van ám más hírem is:egyedül felült az én kis kópém.Oldalra dőlve,hasizomból ülésbe tolta magát.A lélegzetem is elállt.Nem hittem,hogy ennyire ülni akar.Azt hittem,hogy előbb fog állni,járni,s majd álló helyzetből tottyan popóra.Mennyi meglepetés minden nap!
És még egy hír:Zsu,babadömping van.Az én barátnőm is három nappal ezelőtt hozta világra kisfiát,aki a Patrik keresztnevet kapta,és 51 cm,3600g.Gyönyörű és mohó...
Sőt,a hugaim egyik ismerőse is ezen a héten szült.Õ egy kislányt,Rékát.3300g,50cm.Õt még nem láttam,de tüneményes lehet.Csudijó,nem igaz?!
Zsu!Marcikám éppen olyan ütemben fejlődik,mint Krisz,ne aggódj.Nem kövérek.Mindig csodájára járnak,milyen édes,morzsolgatni való...Most kereken kilenc kiló,tegnapelőtt volt 7 hónapos.
Mi öten vagyunk testvérek.Én vagyok a középső(27).Van két bátyám(37;35),és a sokat emlegetett hugaim,akik ikrek.Most voltak január 13-án 22 évesek.Nagy a család...
Erről jut eszembe:Bogi!Boldog szülinapot csöppödnek!És jó hörizést.Az én első háziállatom is aranyhörcsög volt.Három és fél évig volt az én kispajtásom.Nagyon szerettem.Sose harapott meg...
Rusnya!Jobbulást anyusodnak,küldöm a mai adag kitartást...
Szép estét Mindannyiótoknak!
Vidám babázást!
Kriszi (Asszonyfajzat)