Sziasztok!
Csak dióhéjban, nem sok életkedvem van..
Edit!
Sztem nem valószínű, hogy addig lesz probléma Anna popsijával, míg el nem hagyja a pelust, hisz nem az elejétől fogva van ez neki. Vagy nem? Úgy értem, akkor már pici korától előjött volna neki az egész. Remélem rendbejön. Az olajtól jobb már?
Igen, mi voltunk az sztk utcájában, csak nem tudtam csápolni, mert tele volt a kezem szánkóval meg gyerekkel
Mi jót csináltatok Keksszel?
A 24órás bömbiügyeletet ne bánd, inkább örülj, hogy ki tudod adni magadból a bánatot. Hidd el, sokkal rosszabb, mikor képtelen vagy sírni, pedig lenne rá okod, talán túl sok is. Így legalább könnyebb a lelked, és kezdődik minden elölről, viszont legalább elmebaj nélkül megúsztad a dolgot.
Jah, jól tudod, hétvégén nem jutok géphez, de hogy őszinte legyek nem is nagyon élvezem már az egészet. Ilyenkor is csak mailok, meg babanet, aztán kikapcs, mert közben a fiam egyfolytában akar valamit, mást se hallok csak :annnyaa annnyaa, hamm hamm, gyejee, azt azt kéj... stb.. dehát ez nálad sztereóban megy gondolom
Tegnap voltál? Pedig itthon voltunk. Hány körül voltál itt?
Nincs mit, ismersz..;)
Ildi!
Igen, tudom az új oltásrendet. Csak mikor legutóbb beteg volt a fiam, mondták, hogy a szept.30. után született gyerekek másfél évesen is kapnak szurit, enyém gyerek meg szept.5-ei, mégis be volt írva. Úgyhogy ez még a jövő titka. Remélem nem kapja meg pluszba még azt is, bár amilyen mákosok vagyunk, nem ússzuk meg
.
Örülök, hogy jobban vagytok.
Adri!
Itt nem volt még nyílt nap, legalábbis nem tudok róla. Amilyen sokat járunk
Aranyos lehetett Nándi
Lehet, hogy tanár lesz?
Kata!
Oksa, elküldöm újra, ha megvan még
Te hogy vagy mostanság?
Rbetti!
Akkor jó
.
Nekem kettő van, egy 3éves lány, és egy majd másfél éves fiú
.
Ana!
Akkor jó, látom nem csak én vagyok ilyen feledékeny
.
Hát mondjuk Oli még kicsi, nála megbocsájtható az éjszakai ébredés. Kár, hogy az együttalvás sem válik be, nálunk ez nagy előny volt. Igaz, hogy addig Atival külön aludtunk (mármint én a kicsivel, ő a csajszival), dehát legalább mindenki aludt, amennyit lehetett. Kev még mindig felkel éjszaka, de ilyenkor nincs vele baj, kinyitja az ajtót, átcaflat a szobánkba, bemászik az ágyra, és rámfekszik
, majd alszik tovább. De van, hogy nem ébred, igaz, ez ritka. Mendivel szerencsére ilyen gond nincs, ő két éves korától baromi jól alszik, az ágyúdörgés sem kelti fel. Remélem nálatok is beáll majd a dolog előbb-utóbb (inkább előbb
)
Milán hogy van? Melyik doki volt az ügyeletes?
Katácska!
Remélem Etele megússza a "kínzásokat"
, és az eredmények is jók lesznek.
Betti