Sziasztok!
Elég zsufi hetünk volt, nem tudtam jönni.
Floci
boldog szülinapot!!! Anyukádnak jobbulást!
Shine
Sok boldogságot a hatalmas picihez!
Engem is érdekel a történeted, nem dughatjuk homokba a fejünket, a rossz dolgokra is fel kell készülni. Én még akarok szülni, engem meg ezért érdekel!!!
Írtam Nektek, hogy szerdán vérvétel Balázsnak, csütörtökön pedig kórház, altatás, biopszia. Meg is volt, túl vagyunk rajta
Szerencsére megúsztuk a bentalvást, szerdán betettek neki egy branült, és hazajöhettünk vele. Csütörtök reggel Apa és fia beköltözött a kórházba, én meg vártam, hogy anyukám megérkezzen Szombathelyről. Õ vigyázott Gergőre, én napok óta fejtem, hogy legyen neki kaja elég. Fél három körül értem be a kórházba, de még nagyon sokat kellett várni, közbejött egy komplikált és sürgős műtét, Balázs végül fél hatkor jutott a műtőbe. / azért kellett reggel bemenni,mert az alatatóorvos egész nap a műtőben volt, csak a szünetekben tudott kijönni megbeszélni az alatatáshoz szükséges dolgokat,és nem tudta előre, hogy mikor lesz ez/. Szerencsére ki tudtam harcolni, hogy Balázs még a műtőajtóban megkapja az altatót, és nem emlékszik semmi rettenetesre, amikor fölébredt, megint ott voltunk
/ mindenkinek javaslom, ha ilyesmire kerülne sor: legyetek anyaoroszlánok!!!! Jogunk van hozzá!/ A biopsziából nem derült még ki, hogy lisztérzékeny-e, vagy sem, meg kell várnunk a szövettani vizsg.eredményét. A hétvégén talán már többet tudunk. De nagyon jó túl lenni rajta!Este fél tíz körül értünk haza, szerencsére Gergő is jól bírta nélkülem, persze többet sírt, nehezebben aludt el, mint velem, de szomorú is lennék, ha nem így lett volna
Végülis 8,5 órát távol voltam tőle
Kicsit becsomósodott a mellem, de már jó, Gergő is kezd visszazökkeni a régi kerékvágásba, egy napig nem viselte el, ha szem elől tévesztett
A kórházban sok szomorú dolgot láttunk, nem szeretnék túl sokszor vendégeskedni ott!
Szép napot, jó tavaszvárást mindenkinek
Judit