Új privát üzeneted érkezett!

Dóri!
Dehogy sértődtem meg! Kép

Az etetőszékkel meg úgy vagyok, hogy lehet inkább kiadok többet értem, mert tervezzük nemsokára a tesót is, és így ki lesz használva. Én a Lehel úti boltot néztem ki, valszeg holnap be is megyek hozzájuk. Beszéltem velük telefonon, és mondták, hogy van most akciójuk is, mert a 2005ös modellek már kifutók. Szóval meglátjuk!

Még mindig nagyon szépek a gyerekek Kép

Járóka: nekünk a szokott 1X1 méteres fa járókánk van, tökéletesen bevált. Fel tudott benne kapaszkodni is minden gond nélkül (a hálósnál félek, hogy az eléggé nyeklik nyaklik...).

Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Tibicsoki,

Nekünk is a hagyományos fa járókánk van, nekünk is bevált. Biztos kényelmesebb, ha magasabban van a manó, amíg még csak fekszik, nem kell annyit hajolgatni. Viszont drágább is az állítható magasságú járóka.

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Detty!
A babakocsi témához szólva én náluk vettem a babakocsinkat és kérés nélkül adtak számlát és a jótállás ist vállalnak Kép
ÉS tényleg ők árulnak a gyáli piacon
Mindenkinek sok egészséget kívánok
üdv Kati
ketten
 
 

 
 

Sziasztok!

Tibicsoki! Mi Pierre Cardin utazóágyat használjuk "járókának". Ez emelhetős. Szerintem már nem annyira érdemes megvenni az emelhetős járókát, bár ha terveztek tesót akkor érdemes.
Szerintem a hálós járókák baromi drágák és ugyanolyanok mint az utazóágyak. Fa járóka Bulcsúnál bevált, bár ennek nincs alja és igazából "karámnak" használjuk. Szétszedhető és ezzel van lezárva a nappali.
Nekünk van egy régebbi tipusú Peg Perego Pliko babakocsink aminek aránylag kicsik a kerekei és ha lefixálom a kerekeket akkor tök jól lehet tolni a hóban. A nagy kerekű babakocsit nem tudtam használni hóban amikor Johanna kicsi volt.

Én még mindig a használtra szavazok! Persze ami jó állapotban van.
Johannánál vettem újat 40 e Ft-ért és most eladnám de még a feléért sem tudom. Persze nem arra kell gondolni elsősorban hogy majd eladom.
De nekem most mindig ez az első szempont. Hahaha


Nagyon szép Ági baba. Édes a négy kis fogával.

Nahát és a fiúk/Martin és Domi/ Teljesen lenyűgöznek.

Kép
Kép
sidney
 
 


Tibicsoki!

Nekünk kicsi hálós olcsó van, az nem tudom mit jelent, hogy bevált e Ági utálja, ha bárhová be van zárva...
Azért 10 percig elvan benneKép
Attól függ mekkora helytek van, ha kevés nem árt, ha összecsukhatót veszel.
Nálunk az elsődleges szempont a minta volt, mert az etetőszék a pelenkázó és a járóka ugyaolyanKép

Ezenkívűl van egy Brevi utazóágy is, amit nagyon imádok, ha utazunk ez a járóka.


Én nem tudom Ágit lezárni, mert egyszerűen csak melletem van el, és üvölt ha otthagynám valahol, szoktatás kérdése, én erről már lemaradtamKép

Most a hintát használom, ha mosogatni kell, van kampó a konyhában és két tányér között lökdösöm.


Üdv: Dóri
Vendég
 


Sziasztok!

Jaroka: hat nekunk halos nagy van, a batyamektol kaptuk kolcsonbe. Kezdetben jo volt, de most amiota all, nem marad el sem a kisagyban, sem a jarokaban. Ordit, ha berakom.
Kerdes: mire jo a racsos jaroka, az olyan mint a kisagy? Kép

Fricky!
csoros pohar szupi, Atti imadja. A masikhoz vegul Eper segitsegevel sikerult kapnunk szurot, nem tudtam, hogy lehet kulon venni. Koszi megegyszer.

Dori!
Agi baba nagyon aranyos!!!

Judy!
a fiuk is nagyon helyesek!

Autosules: ti milyen autosulest vettetek a hordozo utan? hol es mennyiert?

Fejvedo: ti mit tettetek a kisagyba, hogy a bebi ne usse meg a fejet? Meg allapotosan a legszebb Brendonos baldachin szettet kaptuk karacsonyra, amit mar meg is bantunk. Csak szep, de nem jo semmire. Foleg most, hogy le van engedve teljesen a kisagy. Atti szegeny felkapaszkodik, de amikor elfarad elengedi, es szegeny neki esik a racsnak. Most probalok Soroksarrol szerezni, allotolag van szivacsos, aki korbe megcsinalna a kisagyat, be is vonna anyaggal a szivacsot. Ismeritek az uzletet?

udv
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Szió!

Detty
babakocsi: (hogy újabb infóval bombázzalak) Nekünk egy Cam Apollo Shopper van kezdetektől, vízszintestől ülésig lehet dönteni, nagyobb méretű kerekei vannak (mint, pl a Pierre Cardinnak) az elsők bolygosíthatók és tanusíthatom, hogy igazán strapabírók, csak 8 kg a kocsi, adtak hozzá esővédőt+lábzsákot, ezek benne voltak az árban, 5 pontos biztonsági öve van. Egy éve vettük, akkor 30 eft volt. Egyetlen hátránya, hogy a tolókart nem lehet átállítani, tehát a bébi mindig háttal van neked. Az elején praktikusabb lett volna, ha szemközt tolom, de már mindegy...Kép Ezzel együtt meg vagyok vele elégedve. Még mindíg ezt használjuk, szerintem egyéves koráig ezt fogjuk, akkor meg veszek majd párezerért egy esernyőre csukhatót.

Ezvicc

autósülés: mivel Luca elérte a 9 kg, nekünk is kellett már egy autósülés. Concord Trimax a neve, 50 v. 60 eft volt, már nem emlékszem. A Brendonban vettük. Ha érdekel, írok róla bővebben.
fejvédő: nálunk le kellett szedni biztonsági okokból, Luca meg úgyis koppan állandóan, akkor is, ha fenn lenne. Lehet, hogy csak idegesíteni fogja Attit, nem?

Járóka: dupla széles, hálós van, egy mozdulattal öszecsukható, 17 eft volt. Tök jó(lenne), ha hosszabb ideig el lenne benne Luca.Kép Tudom ajánlani a kevésbé elkényeztetett babáknak.KépKép

Dóri!

Ági egyre szebb!!!!

üdv. Marq

marq
Kép
Kép
marqueza
 
 


Ezvicc,

Danca ágyában nincs védő a rácson. Amíg pici volt, inkább dísz volt, lévén, hogy nem mozgott. Amikor már bejárta az egész kiságyat, állandóan kikötötte, leszerelte, féltem, hogy beletekeredik, és valami baja lesz. Szóval most nincs, de nem is nagyon hiányzik. Néha tényleg beveri a fejét, de nem vészes. Megtanulja.
Járóka: szerintem a rácsos is arra jó, mint a hálós. Tényleg olyan, mint a kiságy, de nagyobb. És lényeg, hgoy a nappaliban van. Danca kisbaba korában mindig a járókában aludt a nappaliban. Így legalább megszokta, hogy nem csak teljes csöndben lehet aludni, és megtanulta a különbséget a nappalok és az éjszakák között. Azóta is jól alszik minden körülmények között. Persze most már a szobájában.

Autósülés: mi isofixes ülést vettünk, mert gyakran kell átpakolni az én kicsi kocsim és a férjem céges kocsija között. Hétvégén, ill. hosszabb utakra persze az ő autóját használjuk. Így persze többe került, de hosszú távon inkább arra szavaztunk, hogy többet fizetünk a nagyobb kényelmünkért. Nekem Renault-m van, mi Renault gyerekülést vettünk. Eredetileg Römer, csak rá van nyomva egy Renault logó is. Férjem átnézte az összes biztonsági tesztet, és ez alapján nyert a Römer. Ebbe nekem nem sok beleszólásom volt:-)Sógornőmék a neten (babaszoba) vettek vadonat új MaxiCosi ülést a bolti ár alatt 20 ezerrel.

Judit

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Martin és Domi is tündériek!Kép

marq
Kép
Kép
marqueza
 
 


Sziasztok!
Nekünk Römer King van, még Martinnak vettük, jó lesz Dominak, Martinnak meg Edi háttámlás űlésemelője lesz, mert Edinek már sima űlésemelője van.
Na, ezt jól megfogalmaztam....

Tudom, hogy a Römernek is van már szuperebb űlése a Kingtől, de mi erre már nem költünk, úgyis elég sok mindent kell venni a gyerkőcöknek.

Én babakocsiból a nagykerekűt szeretem, talán mert ilyen volt legelőször. 1x vettünk bolygósat is, de csak szenvedtem vele.
Mi kertesházban lakunk, göröngyösek az utak, nagyon jó ide a nagykerekű, rugózós.
Buszra meg úgysem szállok fel babakocsival.

Sikerült a 3 gyerkőcről végre együtt is képet csinálnom:
Kép

Judit
judy68
 
 


Sziasztok!

Ugyan még odébb van az idő, hogy a baba kimásszon a pocakomból - de szeretnék infókat gyűjteni. Csákány doktor nagyon szimpatikus nekem a fórumról. Aki nála szült, léci írjon nekem egy mailt, hogy alaposan kifaggathassam Kép Tényleg nagy segítség lenne.

Az e-mailem: fdixchange@freemail.hu

Hálás köszönet, és jó babázást mindenkinek Kép))

Üdv:
Kata
kata79
 
 


Sziasztok!

Autósülés: Johannának Cosco Alpha van 0-36 kg-ig. Újonnan vettünk 55e ft-ért.
Bulcsúnak Maxi Cosi Priori van használtan vettük ár alatt egy barátnőmtől.
Mindkettőt szeretjük, de a Priori azért jobb mert menetközben is tudom állítani a dőlését, a Coscot ki kell kötni ha változtani akarom.

Bulcsú sem szereti a bezártságot. Nincsenek elkényeztetve a babók csak most ezt a korszakúkat élik. Nem túl jó. Szerencsére van amikor jól eljátszik egyedül vagy JOhannával, de van amikor ordít hogy ki akar jönni. Majd kinövik, de én addigra lehethogy idegszanatóriumba kerülök. Ma pl.nem álltam messze tőle. Na mindegy.
Remélem ti jobban bírjátok.

Szia Kata! Hányadik hétnél jársz?

Kép
Kép
sidney
 
 


Judy,

Nagyon édesek a gyerkőcök így együtt!

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Hali!
Autósülés: én nem sokat sz...kodtam vele, mert a kocsiban van integrált gyerekülés, csak addig kell, míg meg nem ül nyugalomban rendesen - vagyis meg nem értetem vele, hogy a kocsiban utazunk, nem pedig móka. Addig meg vettem egy gyakorlatilag no name ülést vagy 10 ezerért Kép Simán be kell kötni a biztonsági övvel, és rendesen menetiránnyal egyezően ül, öt pontos biztonsági övvel.

Járóka: szal mint említettem nekünk a sima 1x1 es fa járóka van, amit kb. 2 hónapig tudtunk használni Kép Mert Bence elindult, és nem volt maradása benne.

Képzeljétek voltam a Lehel úti diszkontboltban, és megtaláltam a tökéletes etetőszéket Kép Most "olcsóért" meg lehet venni, mert kifutó a modell a színe miatt Kép
Apa még egy kicsikét óckodik, de úgyis én nyerek KépKépKépKép Remélem a hétvégén meg is vesszük.

Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Sziasztok!

Elmentem anyukámmal a babaholmiolcson.hu "üzletébe" és nagyon pozitív a benyomásom.38500.-ért találtam egy kocsit üléssel együtt,adnak hozzá esővédőt és lábzsákot is.Nagyon jónak tűnik, könnyű,mert 12 kg. könnyen lehet tologatni,kicsire össze lehet csukni befér a kocsiba nekem nagyon bejött.Mondtam apának,de azt mondta,hogy várjunk még a vásárlással.Voltunk még egy helyen a Pöttyös utcánál,hát én nem láttam semmit!És tényleg adnak számlát,szóvala bármi van van jótállás.Tökre örülök.Tologattam a kocsit és beleképzeltem egy gyönyörű babócát!Megnéztünk más cuccokat is tényleg jó árban vannak.

Lányok:rucikat hol érdemes venni?Ami olcsó és viszonylag jó minőségű.Szerintetek érdemes a ruhákból újat venni vagy jó a használt is?Persze nem arra gondolok,ami sza..á van mosva,de szerintem ki lehet fogni normálisakat is.Persze mindenképp szeretnék újakat is venni.Ajánlotta a barátnőm a tescoban kapható ITEMS termékeket.Azt mondja,hogy olcsó és viszonylag jó minőség.Mi a véleményetek???

Fricky:Milyen diszkont van a Lehel úton?Kocsik is vannak ott?És másféle felszerelések?

Detty /Pont ma vagyok 20 hetes!Hurrá!!!!/
dettyke78
 
 


Detty!

Ezen a "könnyű, mert 12kg" akkorat nevettem, mar ne haragudj. Szerintem a 12kg baromi sok, ha van benne egy baba is. Mondom, nekem tiszta lila, mostmar zold a combom, mert 2szer kb 25lepcsofokon kellett egyedul lecipelni. Szoval a 12kg szerintem nem konnyu.

En egy csomo rucit vettem a babaszoban hasznaltan. Mit tud egy ekkora csoppseg elhasznalni rajta, hisz egesz nap csak fekszik. Vettem a Brendonban 3500ft rugit, amit mai napig banok, ket mosas utan ugy nezett ki, mintha en lennek a 10. aki hasznalni fogja, vagyis a gyerek. Szoval nyugodtan vegyel szerintem hasznaltat is. Persze ujakat is vettem. Mindenkinek mas jon be, ez szerintem izles kerdese. Bodybol pl csak ujat vettem, no meg a harisnya, zokni. Nezz korul a bebibolt.hu-n En nagyon szeretem. Eperrel penteken ott vasarolgattunk. Van ruha is, de babakocsi, hordozo, jaroka, szoval minden.

Kengurus bodyk nekunk nem jottek be, es a tescosak sem. Nagyon nyulnak. A pattentosat szeretem, mert a boritekos ket mosas utan nagyon csunya tud lenni.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Köszi a tippeket mindenkinek a járókáról.Az tuti, h fát veszünk, mert utazóágyban van napközben a nappaliban és ezáltal ő is tudja a különbséget a nappalok meg az éjszakák közöttKép, Viszont biztosan idegesítheti , h a hálón alig lát ki. Szóval holnap járóka beszerzés lesz.

Babaruhák:
tesco, auchan, turkálók........tökmindegy honnan veszed, csak pamut legyen, az a legjobb a baba bőrének és iszonyat hamar ki fogja nőni, úgyhogy ne vegyél túl sok mindent.Nálunk már most van legalább 6 hatalmas zacskó teli ruhával, van benne olyan, ami még rajta sem volt egyszer sem.
majd úgyis meglátod, h a babádnak milyen szabású bodyk állnak jól.
Az auchanos bodyk elég szűkek viszont.
A turkálókban sokkal jobb cuccokat lehet találni és fillérekért.
A Lehel úti diszkontban minden van, ami babákkal kapcsolatos.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Ja, es meg egy tanacs. Annak idejen itt a lanyok mondtak, hogy ne tarazzak be pelusbol, mert minden popsi mas, es nem tudni hany kiloval szuletik, meg hasonlok, es igazuk is lett. Ezuton is koszonom csajok, sokat sporoltunk annak idejen. Raer akkor nagy mennyiseget venni, ha megvan a baba. Mi nagyon gyorsan fejlodtunk, es nagyon surun valtottunk meretet, igy egy csomo a nyakunkon maradt volna. Nekunk csak a libero valt be, a tobbibol kifolyt a cucc, meg a pampersbol is. Van aki pedig arra eskuszik, es utalja a Liberot. Majd kitapasztalod.

Remelem tudtam segiteni.
udv
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Ezvicc:ennyit a tapasztalatlanságomról!Én pedig már örültem,hogy ez milyen könnyű!Akkor nevessünk együtt rajtam!!!!!

Tibicsoki:ezek szerint nem kell százezreket babarucira költeni,mert úgy sem tudom kihasználni!!!Melyik babaáruház van a Lehel úton?Mi a neve és a pontos címe?

Detty
dettyke78
 
 


Detty,

Szerintem egy-két új darabon kívül csak használt ruhákat érdemes venni. Annyi babaruha turkáló van a városban ill. a neten, hogy én már teljesen rákattantam. Szép lassan kitapasztaltam, hogy nekem melyik jön be igazán. Dancának annyi ruhája van, hogy alig fér a szekrénybe. A 95%-át használtan vettem. Az angol márkák (Next, Early Days, Adams, George, stb) a legjobbak. Március 25-én lesz a BNV-n a bababörze. Ott is érdemes körülnézni. Csak lelkileg kell felkészülni a tömegre, ill. a rengeteg ruhára.

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Dettyke!
Jaj, nehogy megsertodj. Nem rajtad nevettem, hanem azon, hogy ez a kocsi konnyu, rosszul fogalmaztam. De tenyleg, semmi sertes nem volt benne. Nem vagyok rosszindulatu. Probalok segiteni, latod.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sziasztok!

Fricky! Árkád Baby Bellben akcióban van Chicco etetőszék /16e ft/ Marha jól néz ki. Ülés alatt tároló kosár/nem tudom miért kell még 2 gyerek után sem/. 5 pontos bizt.öv. Aranyos minta, dönthető támla, tálcán italtartó. szupőr

Detty! Használt,használt, és használt és minden ami le van értékelve. Pl.jókat és szépeket ki lehet fogni a CésA-ba/árkád/ forgóállvány.
az előbb emlitett Kenguru Gold üzletekben. Corába, Tescoba, Auchanba. Pl.Sárkány Centerbe tök jó gyerekruha boltok vannak /nem kínaiak/ 500 Ft-ért láttam hujjú bodyt. Hidd el érdemes kimenni a börzére is /BNV/ Én tavaly ott adtam el az összes babaruhánkat. Egy nagyi vette meg a lánya pont aznap szült akkor volt bent a szülőszobán a két nagyi meg a börzén vásárolt az unokának. Tök jó nem? 10 e Ftért elvitték az összes ruhánkat nem keveset.
Szerintem nagyon jól jártak.

A turit én is imádom. Tök jó dolgokat lehet kifogni.
Jó éjszakát Sidney

Kép
Kép
sidney
 
 


Köszi a tippeket!Minekután nem állnak milliók a bankszámlánkon startra készen,ezért muszáj így gondolkodnom,hogy hogyan tudok sprórolni.

Ezvicc:félreértettél,dehogy sértődtem meg ez öirónia volt és tényleg ki szoktam magam röhögni,ha hülyeséget csinálok!!!!

HOLNAP MEGYÜNK A 4D-RE VÉGRE ALIG VÁROM!!!!!

Detty
dettyke78
 
 


Detty!
A Lehel úti babadiszkont pontos címe: Lehel út 1/b ott van a Westend közelében. Egyébként a honlapjukon van egy kis térképecske, ami nagyon zsírul mutatja, hogy hova esnek pontosan helyileg.

Sidney!
Hűűűűűű de jó!! Meg is nézem magamnak! Azt nem tudod véletlenül, hogy melyik fajta - mármint a típus megjelölés? Segítenél nekem? A www.chicco.com - intenational website-nál, a 12+ ra a rákattintasz, akkor felkínálja a termékeket 1 éves kor fölötti gyerekeknek, és akkor bal oldalt ki lehet választani azt hogy "pappa" utána pedig jobb oldalt lehet a termékeket megnézni, ha rákattintasz a nevekre. Ami etetőszék, az a mamma, happy snack, polly. Megnéznéd nekem plííííííz? Kép

Ruha: én nagyon sokat kaptam anno nagynénémtől az ő gyermekei után - szóval használtan. De persze azért egy csomó újat is kaptunk, vettünk. Tényleg Bencének is rengeteg ruhája van/volt, és nekünk is már 3 nagy kukazsák telt meg a kinőtt rucikkal Kép Mondjuk az elején amíg büfi, kaka sokszor egy nap, akkor sztem kell legalább négy váltás ruha (értem ezalatt, hogy mindenből Kép), van hogy napjában elfogy KépKép, de később valóban nem éri meg egy méretből jól bevásárolni, mert nagyon hamar kinövik.
Mai fejemmel egyébként én is sok mindent máshogy csináltam volna Kép Pl. tuti hogy nem vettem volna meg a Pierre Cardin babakocsit 47ezerért, de nem baj, jön még a tesó KépKépKép Neki már nem sok mindent kell majd vennem KépKép

Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Sziasztok!

Jó rég voltam erre, Gergő nem hagy netezni. :-)

Detty! olvastam már, hogy sok jó tanácsot kaptál babacuccokról Én is
csak azt tudom mondani, hogy használtan nagyon jó dolgokat lehet venni. Én pl. a babaszobán vásárolok ruhákat. Mert üzletben baromi drága.
Mi is vettünk etetőszéket. Ezt újonnan vettük, rendeltem az internetről. Chicco Happy snack. 18ezer volt, ingyenes házhozszállítással. És szerencsére jó vásár volt.
És tényleg, napjában 3x tuti át kell öltöztetnem, mert vagy lebukja, vagy etetésnél kiveri a kezemből a kanalat, stb...
Mi egyedül a babakocsit bántuk meg, hogy ilyet vettünk. Pierre Cardin ez is, de annyira keskeny, hogy már nem fér bele. :-( Pedig 33 rugó volt. Mind1.

Egyébként növögetünk ezerrel. Vasárnap lesz fél!!!!!!! éves. Istenem, most született. 8260 gramm és 72 cm. De már a 74-es ruhák alig mennek rá. Vagyis attól függ, milyen márka.
Pörög-forog, próbál kúszni. Egész nap dumál.

Na, sajna most csak ennyi, de ha elaludt még írok.

Jucus

jucus1
 
 


Sziasztok!

Eszti! Happy Snack etetőszék 3 féle színben.

Detty! A Mattiban most 29,990.-Ft-ért van Top Rider 2 funkciós babakocsi. Cam Apollo Shopper pedig 26.990.-ért. Ezt valaki nagyon dícsérte.
Szerintem is még bőven ráértek vásárolni. Egyébként a KIKA-ban is szoktak lenni jó kis akciók.

Jucus! Tényleg jó nagy BAba Gergő

Kép
Kép
sidney
 
 


Fricky!

ezt nezd meg, meglattam es rad gondoltam, hatha:
http://www.kep.tar.hu/siposem/50179074#2
van etetoszek 17eft

udv
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Jucus!

Miért nem adod el?
Én is eladtam, szeritnem hasonló PC kocsinkat, travel system volt, nem boldogultam vele és csak pár ezret buktam rajta. 38e-ért vettük és 30e-ért eladtam.

Igaz, én azóta 4 kocsit fogyasztottamKép
De most megtaláltam az igazit, végre...
Üdv: Dóri
Vendég
 


Teszek fel par kepet:
KépKép
KépKép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Ezvicc, Sidney!
Köszike, megnéztem, apa is el volt velem, de neki nem tetszett, ellenben látott egy Chicco Polly Snack etetőszéket, amire rábólintott, és hétfőn megy a "nagy" kocsival, és megveszi Kép

Ezvicc! Nagyon édi Atti!!! Az a polip iszonyatosan aranyos!! Ja, és örülök a pohárnak Kép

Na most megyek, mert kissé nyűzüge a csávó!

Pussz: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Sziasztok!

Néhányan olyan régen nem írtak, például Kizsó és Picipocak is. Hahó! Régiek, mi van veletek? Vagy lassan kiöregszünk?

Emma egyre több szót mond, hát annyira édes, ahogy tanul beszélni, hogy csuda! És képzeljétek, kisbabásat játszik. Lefekszik a régi pólyázós matracára, és csak fekszik, meg gőgicsél, hogy ő most baba. És ha leesik valami kis babája, akkor jajgat helyettük.
nyeste
 
 


Sziasztok Lányok!

Most jöttünk haza és KISLÁNYUNK LESZ!!!!!!!!!!Bizony kislány lakik a pocakomban!Apa meg sem lepődött,mert Õ már eleje óta azt mondja,hogy kislány!Nagyon örül,nagyon büszke és állítom már most szerelmes a lányába!Nagyon hasonlít az apukájára,tőlem csak az arca formáját örökölte.Tudom még sokat fog változni,de sztem az alapvonásai már ezek maradnak!Nagyon édes volt.Először eltakarta a kezeivel az arcát.Próbálta a dokinő mozgatni,de nem történt semmi.5 perc után mondtam neki,hogy legyen olyan szíves és tegye le a kezét,mert apa és anya látni szeretné Õt és le is tette.Nagyon édes,teljesen el vagyok alélva tőle.Nyelte a vizet,mutogatott az ujjával,piszkálta az orrát,mosolygott.NAGYON BOLDOG VAGYOK!!!!!!!!!!!
Úgyhogy vehetjük /persze még nem most/ a rózsaszín rucikat!!!!!!!
Most jön majd a harc a nevekkel!!!!!

Na puszi,megyek fürdeni,nagyon fáradt vagyok!

Detty és Kislánya
dettyke78
 
 


Dettyke!
Gratulalok a kislanyotokhoz. Mi lesz a neve?

udv
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sziasztok!

Kizsót és Picipocakot én is keresem, mert kérdezni szeretnék tőlük. Ha erre jártok véletlenül, léci dobjatok egy e-mailt az fdixchange@freemail.hu - ra.

Előre is köszi.

Mindenkinek jó babázást!

Kata
kata79
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok ám a háttérben, csak nem mindig tudok hozzászólni a témákhoz! Kép
Mivel én vidéki vagyok nem ismerek jó pesti üzleteket, ...stb. Kép

Kata79! Bármikor kérdezhetsz, mert általában itt vagyok, de ha jobb szeretnél emilben, akkor szólj!

kizsó
 
 


Itt vagyokKép Sziasztok!
Ezvicc!
Mi most vettünk autós biztiülést: Römer King Ts Plus. A www.roemer.hu -n 10 ezerrel olcsóbb, mint a Brendonban, amúgy elég húzós szerintem, de nálunk a férjem döntött ezügybenKép
Fejvédőnk vastag szivacsos és a Megatoysban vettük, nagyon szeretem.

Kata!
oroszancsi@invitel.hu -ra tudsz küldeni mailtKép

Dettyke!
Én is gratulálok a kislányhozKép Anno mi is ennyire izgultunk, hogy kislány legyen, és most imádom lányosan öltöztetniKép
picipocak19
 
 


Kép
picipocak19
 
 


Sziasztok!
Kedves Picipocak és Kizsó!

Úgy örülök, hogy felbukkantatok : )))
E-mailben szeretnék kérdezni, Picipocaknak már írom is, Kizsó, léci adj te is egy e-mailt, vagy írj közvetlenül az fdixchange@freemail.hu - s címemre.

Köszi,köszi!

Kata
kata79
 
 


Kata79!

fabom@fibermail.hu a címem. Mit szeretnél kérdezni? Olyan kiváncsi lettem! Kép

Egyik kedvenc képem!
Kép

kizsó
 
 


Kizsó!
Ez nagyon tündéri képKép

Kata,
válaszoltam, de visszadobja a rendszer...
picipocak19
 
 


Kizsó!
Nagy édi a kép!! Micsoda séró KépKép

Kép Kép
fricky
 
 


Kedves Picipocak!

Köszi, 2-szer is rendben átjött a leveled - nem tom miért jelez visszapattanást, de a lényeg, hogy itt van Kép)

Üdv:
K
kata79
 
 


Kizsó!

édes a kiscsajKép

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Kizsó,Picipocak gratula a babókhoz gyönyörűek!

Ma voltam dokinál és sajna magas a vérnyomásom,kaptam Dopegytet /nem tom pontosan,hogy ki de említette ezt a gyógyszert,mert Õ is szedte/ reggel,este mérnem kell a vérnyomásomat.Egyenlőre 4x1/2,de ha nem viszi le akkor többet kell.Nem érdekel csak a szülésig menjen le!!!!!!Meg lettünk dícsérve.hogy szépen fejlődünk,és igaz most vagyok a 21.hétben idáig 4 kg.ot híztam,azt mondta a doki,hogy ez jó a 176 cm.hez képest.
Detty
dettyke78
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a dicséró jó szókat! Kép Gondoltam, talán ez a kép egy kicsit jó kedvre derít titeket is! Szerencsére nem egy sírós "fajta". Csak ha nagyon megbántódik, akkor szokott pityeregni.

Kata! Én is küldök majd emilt, csak össze szedem a gondolataimat, aztán repítem! Kép

Fricky! Igen, a séró általában mindig így áll. Hiába fésüljük le. Majd ha már kicsit jobb idő lesz, akkor vágok belőle.Kép

kizsó
 
 


Sziasztok!

Detty: Én sem híztam sokat a terhesség alatt, viszont az utolsó pár hétben bepótoltam. Persze akkor nyár volt, és leginkább a vízesedés miatt nyomott többet a nmérleg.

Nagyon aranyosak a babák. Én is rakok fel egy képet az én fél évesemről.
Ma megyünk BCG oltásra, sajna az előzö nem érett meg. Remélem ettől nem lesz nyügi. Az 5 hós oltás után 1 hónapi óránként kelt éjjel, és szerencsére egy hete már csak 1x.
Kép

jucus1
 
 


Jucus! A félévesednek milyen jól áll a zöld szín!

Detty, gratula a kislányhoz!!!!!!!!
Én szedtem Dopegytet, de akkor már nagyon magas volt a vérnyomásom.Vigyázzál és pihenj, ha lehet.
Hízni az utolsó pár hétben lehet sokat.
A 22. hétig egy grammot nem híztam pedig nagy kajás vagyok.Bezzeg a végére! De abban sok víz is volt...

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok Lányok!

Detty! Gratulálok a csajszikához! Persze a fiúk se rosszak.

Kizsó, Jucus és Picipocak! Gyönyörűek a babók!
Ati is gyönyörű.
Jucus! Isten éltesse a Féléves Gergőt!

Megpróbálok felrakni képet a gyerkőcökről. Remélem sikerül.
Lányok! itt a nagy babakocsi tanácsadásban vagyunk nem tud valaki Peg Perego Pliko P3-at használtan jó árban? Teljesen rá vagyok kattanva. Köszi
Tudom hogy ez nem az az oldal, de hátha.

Kép
Kép
sidney
 
 


Sziasztok!
DEtty én voltam aki irtam neked a Dopegitet én is azt szedtem a terhesség alatt és azzal is szültem és nem ment fel a vérnyomásom.
A dokidtól kérdezz rá a szülés közben az epidurál is nagyon jó hatással van a vérnyomásodra.
Ha még akarsz kérdezni mindig benézek ide a topikba.
Addig is üdv Kati
ketten
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat!Sajna a nevet még nem döntöttük el sőt egyre nehezebbé válik a döntés!Valami olyan nevet szeretnénk,amiből nem annyira sok van és különleges is.Várok javaslatokat!

Ketten:köszönöm a tanácsokat!Végülis csaszival vagy természetesen szűltél?Mennyit kellett szedened a gyógyszerből?Nekem most 4x1/2-et kell szednem,de azt mondta a doki,hogy ha nem megy le emeljük az adagot.

Lányok lenne itt egy dolog,amiben kéne a véleményetek!Szóval lehet,hogy a dokim pont szabin lesz,amikor szülök /NAGYON SAJNÁLOM DE EZ VAN/.Na most azt mondta,ha esetleg így lesz akkor majd akkor ajánla valamelyik dokit.Én arra gondoltam hogy akkor nem fogadom fel azt a másik doki,hanem szülök az ügyeletesnél és inkább egy szülésznőt fogadok fel/tegnap ajánlották az Andreát és a Helgát meg még egy idősebb hölgyet,nem jut eszembe a neve/.Mi a véleményetek erről?Persze ennek vannak anyagi okai is,mert nem tudom ezt is azt is felfogadni.Viszont akkor a szülésznő ott lenne velem az elejétől a végéig.

Detty
dettyke78
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?