Detty!
A Lehel úti babadiszkont pontos címe: Lehel út 1/b ott van a Westend közelében. Egyébként a honlapjukon van egy kis térképecske, ami nagyon zsírul mutatja, hogy hova esnek pontosan helyileg.
Sidney!
Hűűűűűű de jó!! Meg is nézem magamnak! Azt nem tudod véletlenül, hogy melyik fajta - mármint a típus megjelölés? Segítenél nekem? A
www.chicco.com - intenational website-nál, a 12+ ra a rákattintasz, akkor felkínálja a termékeket 1 éves kor fölötti gyerekeknek, és akkor bal oldalt ki lehet választani azt hogy "pappa" utána pedig jobb oldalt lehet a termékeket megnézni, ha rákattintasz a nevekre. Ami etetőszék, az a mamma, happy snack, polly. Megnéznéd nekem plííííííz?
Ruha: én nagyon sokat kaptam anno nagynénémtől az ő gyermekei után - szóval használtan. De persze azért egy csomó újat is kaptunk, vettünk. Tényleg Bencének is rengeteg ruhája van/volt, és nekünk is már 3 nagy kukazsák telt meg a kinőtt rucikkal
Mondjuk az elején amíg büfi, kaka sokszor egy nap, akkor sztem kell legalább négy váltás ruha (értem ezalatt, hogy mindenből
), van hogy napjában elfogy
, de később valóban nem éri meg egy méretből jól bevásárolni, mert nagyon hamar kinövik.
Mai fejemmel egyébként én is sok mindent máshogy csináltam volna
Pl. tuti hogy nem vettem volna meg a Pierre Cardin babakocsit 47ezerért, de nem baj, jön még a tesó
Neki már nem sok mindent kell majd vennem
Üdv: Eszti