Sziasztok!
Van egy cseppnyi időm...
Anyu még mindig kórházban, holnap lesz szív UH, akkor derül ki, lesz-e érfestés, vagy épp az egyéb teendők.
Úgyhogy kéretik sok drukkot megint Neki, hátha nem kell műteni, vagy nem is tudom...
Viszont mindenki Anyum csodájára jár, hogy még él.
Kétoldali infarktusa volt, szóval ha nem így, nyugalmi állapotban éri ( éjjel, ágyban fekve ), hanem lábon, akkor már valószínűleg...
Amúgy jól vagyunk, én totál szétesve ( reggel kezdek Anyunál, kutyaetetés és társai, na meg eddig minden reggel hótúrás ), aztán haza, itthon is a mindennapi, aztán irány a kórház, utána haza...enyhén sok(k)...
Ember hála az égnek, segítőkész, nem pattog, úgyhogy legalább ennyi a jó a rosszban.
Hencsi,
Nem, szerintem nem volt jóképű a doki, sőt!!! Kicsit alkesz feje volt, nagydarab, az igaz, a karját viszont nem néztem...Miért is?
Amúgy ez az ügyeletes doki Kerepesen is van, megkereste Anyut, mindenkinek mondta, hogy extra figyelmet neki stb. Gondolom, eszi a lelkiismeret, hogy nem ismerte fel a rosszullét tényét ( holott mi mondtuk neki ). Na mindegy.
Tejérzékenységre tényleg vannak már jó "pótló" cuccok, bár én hallottam már olyan esetről is, hogy kinőhető
.
Ja, látom, ezt már Oxi megírta!
Fibi,
Így már sejtem, merre laktok
.
Meskete,
Remélem, már meggyógyult mindenki!
És az 1 éves fiatalembernek sok-sok boldog szülinapot, így utólag is
!
Oxi,
Te már javulóban?
Húúú, végülis Mindenki betegeskedik, úgy látom
.
Jobbulást Nektek, talán így a legjobb megírni
.
Áááááá Csajok, nézzétek el nekem, kicsit szétestem, nem írok többet, mert visszaolvasni sem tudok rendesen. Így meg csak hülyeségeket írnék.
Remélem, minnél hamarabb, jobb hírekkel érkezem!
Pussz Nektek: Mondi