Új privát üzeneted érkezett!

Julcsi

Nem írtál tegnap!!!!Pedig vártam!!!Elfeledkeztél rólam????

Ejnye-bejnye!!!Csak viccelk!!!

Már megint esik a hóóó!!!Jó időt akarok!!!
csanita

Eliza!Ne is foglalkozz vele.Le van tojva.

Kép
breni

Breni nem is foglalkozom! Kép

Mensi ügyben annyi, hogy tudjátok kedd-szerda-csütörtök pecsételgettem, ma még nem volt semmi, de a pocim fáj, úgyhogy szerintem megfog jönni rendesen, de nem is bánnám, csak 11.én jöjjön meg, hogy 15-re elmúljon, mert akkor "együtt kéne" lennünk Tomival, mert 16.án megyek a kinezhez.
Most már felvagyok rá készülve, hogy megjön, de túlfogom élni! Vannak más dolgok amik boldoggá tesznek!

Kép
elizabeth25

Ez a a beszéd Eliza!!!!!!!!!Kép

Anita, most rögtön írok!!! Kép Bocsi
Julcsi2

Anita, írtam! Kép

líg bírtunk reggel elindulni a kocsival. Az utcánkban nem járt a hótoló.Kép
Julcsi2

Köszi,már el is olvastam,majd válaszolok.

A Dévais topikba egyik csajszinak most volt az első inszemje,és úgynéz ki terhes!!!Feltette a teszteket!!!
csanita

Csanita!Melyik a Dévais topic?

Kép
breni

Sziasztok!
Tényleg nem valami pörgős mostanában a topic.
Julcsi nálunk is nagyon nagy a hó. Elindulni el tudunk, csak visszafelé vannak gondok, mert dombon lakunk és nehéz felmenni kocsival.
Eliza, most akkor neked mégse jött meg? Múltkor már azt írtad, hogy van vér rendesen a tamponon. (Bocs a naturalista kifejezésért) Lehet, hogy egyszerűen most csak három napig tartott, nem? Hanyadik napon szokott pé-d lenni? Nem hőmérőzől?

Kép

Kép
kamilla306

Teljesen kihal a topic.Kép

Kép
breni

BRENI!!

KÓRHÁZAK,SZÜLÉSZETEK ALATT TALÁLOD,MINT DÉVAI INTÉZET!!!
csanita

Hihetetlen hogy már megint terhes lett vki a másik topicba.Kezdek nagyon irigy lenni.Kép

Kép
breni

Ne tessék irigykedni!!!!!Neked is fog jönni az a babó,csak még kicsit várat magára!!!!

Minket is megváratott,nem is kicsit!!!De türelem és hipp-hopp lesz egy pocaklakód!!!
csanita

Anita, ez jó hír!!!!Kép Kép
Tényleg nem pörög a topic, lassan be is zárhatjuk.Kép
Kamilla, Veled mi újság?
Julcsi2

Jééééééééééé, nekem utoljára a Kamilla hozzászólása látszott még 2 perce is!Kép

Reni melyik topicban? Kép
Julcsi2

Csanita!De jó is lenne,remélem sikerült ez a hónap,20.-a körül kiderül,de olyan messze van még.

Kép
breni

Julcsi!Én végül megtaláltam a babaproject előtt-Duddu.De Csanita is őt mondta csak egy másik topicba(oda is leírta).

Kép
breni

Ja igen, ő inszemes. Reméljük Reni Neked erre nem lesz szükséged! Régóta vártak már babára, úgyhogy tényleg ne irígyeld tőle!
Kép
Julcsi2

Na jó!Megbeszéltük,nem irigykedek amúgy sem szép dolog.Igaz?
Én erre még csak gondolni sem szoktam,sikerülnie kell.Kép

Kép
breni

Biztos, hogy fog! Ti még nem próbálkoztok olyan régóta! Persze tudom, hogy már nagyon soknak tűnik. Én is így voltam. mostmár a spontánban nem nagyon reménykedem. Ígyhát csak az inszemet várom nagyon türelmetlenül. Kép
Julcsi2

Julcsi!Nagyon remélem.Én még egy kicsit bizakodom,hogy nem lehet baj,de a párom azt mondta "szívesen"elmegy dokihoz ha úgy gondolom.De én még várnék egy kicsit.Reménykedem ebben a hónapban 16.án együtt voltunk és aznap 2 erős LH csíkom volt és 17-18án éreztem pét.Remélem.
Nálatok meg legalább tudjátok mi a baj így lehet tovább lépni.Nagyon drukkolok hogy sikerüljön már az első inszem.Kép

Kép
breni

Sziasztok!

Tenyleg nincs ma valami nagy forgalom ittKép!!

Lara,Odett!
Mi ujsag veletek???????????

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!!

Bocsika ezer éve nem voltam,de mivel nekem kell most mindent itthon csinálni(anyu ,hétföig korházba van). Nem kellett mensi hozo gyógyi ma reggelre megjött és eléggé erösKép,régen volt már ilyen!Viszont tegnap este kaptam egy jó hirt a lakáskulcsot"elvileg" a jövö hétvégén megkapjukKép!!kb:3 hét mulva már be is tudunk költözniKép!!Jaj csajok végre legalább ez sikerült és remélem pár hónap mulva jön a baba is!!
Hójelentés:Nálunk nincs hó és remélem nem is leszKép!!
Megnéztem a csajszi tesztjeit (eléggé halvány,de az is csikKép)))Gratulla neki,ö miota próbálkoztak??

Mindenkinek jó7 végét!!!
Vendég

Szia Editke!
Mar tul van akkor a muteten anyukad igaz?Jol van?
Ne csodalkozz hogy erossen verzel,mert sajnos kikell tisztulnod rendesen ahhoz hogy sikeruljon megegyszer!Azert most probalkoztok tovabb,vagy pihentetitek egy ideig?
De jo nektek!Sajat kis kucko!Sok boldogsagot kivanok hozza(benne)!
Nalunk mar nagyon nagy a hoKépKép!Most is esik!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!!

Háát nem fogunk védekezniKép,remélem hamar sikerül!
Igen tul van a mütéten szegény tegnap tiszta sápadt volt olyan rosz volt nézni ahogy szenved ahogy fáj a hasaKép!!Ja ugy kerestem a gyógynövényes könyv tartalomjegyzékénél hogy "vetélés" ahoz h megmaradjon nagyon jó a cicka,és a palástfü tea (mindegyikböl egyformán kell beletenni!Na majd kiderül használ-e!!Ki kéne dobnom a + tesztet de nincs szivem,de ha kezembe kerül akorKép mindig szomoru vagyok!!
Vendég

Annyira sajnalom ami veletek tortent!De lehet ez kesziti elo a szervezetedet a kovetkezo terhessegre!Most mar biztos sikerulni fog!!!!!!!
Egy jelnek is veheted,hogy kicsit probalj meg visszavenni a tempobol!Nagyon nagyon szoritok nektek!!!!!Anyukadnak jobbulast kivanokKép!

Nekem most mennem kell,mert megyunk az unokaocsem szalagavatojaraKép!Mindenkinek tovabbi szep napot kivanok!

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ancsa!!

Köszi hogy beszélgettél velemKép!!
Vendég

Sziasztok!

Ancsa!

Nincs semmi különös velem ezért csak olvasó üzemmódban voltam

Kép
lara26

Sziasztok CsajszikKép
Köszi szépen a gratulációkat! Nagyon aranyosak vagytokKép
Végre leírtam a történetünket. Bocsi, ha hosszú leszek.
Az egész egy sima amnioszkópia-val indult pénteken reggel. Vizsgálat alatt volt egy kisebb fájásom, ezért a babó szívverése kissé lelassult, én meg eléggé véreztem. A dokim felküldött a szülőszobára.(még jó, hogy nálam volt a táskám!)
Átvettem a hálóinget, rám kötötték a bigyókat és vártunk a fájásokat, amik most már nem jöttek. Ezek után lekerültem az osztályra és haza már nem engedték Kép
Este felé én már totál ki voltam készülve " Miért kell itt maradnom? Semmi bajom sincs!!!" Szó szerint elbőgtem magamat a dokimnak. Szegénykém megsajnálta és megígérte, hogy reggeli vizsgálatok után haza mehetek ebédelni ( természetesen én még azt is kikönyörögtem, hogy éjszakázni maradhassak otthon, mert aznap éjjel nem aludtam semmit. 4 ágyas korteremben voltam, ahol trióban horkoltak a kismamák, melegem volt, nyűgős voltam, vártam a fájásokat, de nem jöttek)
Szombaton reggel haza mentem. Aludtam , ettem, pihentem. Estefelé kimentünk sétálni a férjemmel és anyukámmal. Már a McDonalds-ban vacsi közben éreztem, hogy valami nem stimmel. Mondtam "Jobb volna, ha haza mennénk". Otthon még kártyáztunk egy jót és 23.00- tol hírtelen 10 perces fájásaim jelentkeztek. Éjfélkor már 6 percesek jöttek, így hívtunk a mentőt.
Végig görcsöltem a kocsiban. 00.30kor újra ott voltam a szülőszobán. Újra átvettem a hálóinget, újra a bigyók...Most már szép volt a görbe. Bő 2 ujjnyira voltam nyitva. Jött a beöntés, fürdés, stb.
Aztán kiderült, hogy a szülésznőnket ismerem a konditeremből Kép. Rengeteget számított nekem, hogy ott volt velünk. Végtelen rendes volt és sokat segített.
A dokimat nehezen tudtak elérni ( Naná! Vasárnap hajnalban?) Eljött kb.4 órakor. Megvizsgált és azonnal elfolyt a magzatvíz. Bekötötték az infúziót és 1 óra múlva ott krákogott a mellemen a kis életünk! Olyan gyönyörű volt és nyugodtan nézelődött.
Aztán elvitték fürdetni ( Apuci kiment vele "Ne hogy kicseréljék!"Kép)
3,94kg és 51 cm! (Itthon lemértünk - 59cm! )

Megmondom őszintén: valódi élmény volt számunkra az egész terhesség és a szülés is! Sokkal rosszabbat vártam az egésztől. Valószínű én amolyan SZERENCSÉS típus vagyok Kép.
Most ott szuszog a kiságyban és mosolyog néha az álmában.

Megpróbálom feltenni képet a manóról.
Puszi Olik és Zozkó 1+5

Kép
Kép
Kép
olik22

Kép
Zozkó 3 naposan Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!
Szia AncsaKép
Én ma a második napon vagyokKép,nem tudom miért nem sikerült.Vasárnap ism. megyek dokihoz,valszeg megint a clostit írja fel.Ez a 28 napos ciklus, most áldás volt egyre romló idegzetemnek, a múltkori 37 után.
Ancsa, Lara akkor most nektek megy a drukk!!!
Olik,Zozko nagyon Drága, szép nagy baba!
odett

Eli, neked is megy a DRUKK!!! Nem volt időm rendesen visszaolvasni,de ahogy látom érted is izgulhatunkKép.
A 28 napos cikl.-t valszeg a tüszőrepesztőnek köszönhetem, akkor szerintetek a tüszőéréssel van nálam a gond???Annyira nem értem az egészet,de most megfogadtam szigorúan hőmérőzök,hátha abból kiderül vmi.
odett

Szia Odett!

Ne keseredj el!
Lehet, hogy nekem sem segített a closty!
Ma már csak 37,0 a hőm.
Ráadásul már megint kib*szik velem ez a mensi ha megjön. Szerdán megyünk Eyiptomba 2 hétre.
Érzem hogy nem lesz fényes ez a 2 hét. ugyan ez volt tavaj nyárom amikor majdnem 2 vhetet csúszott a ciklusom.

Kép
lara26

Viszont jobban örülnék ha még ma megjönne ha meg akar jönni. Nehogy ott kezdődjön az egész.

Kép
lara26

Olik!Kép

Gratulálok!!!!
Nagyon szép Zozko!

Kép
lara26

Sziasztok Csajok!

Na, néhány napig én se írtam, azért nem tüntem elKép - csak az az igazság, hogy annyira várom, ill. annyira sokat várok ettől a kis Valentin-napi peteéréstől, hogy igazából ,amíg e hónapban nincs akció, addig nem is nagyon tudok új információval szolgálni , aggódom is előre rendesen.

Olik gyönyörű álom szép kis manód van, és olyan jó érzéssel tölt el amikor ilyan könnyű, sima és problémamentes terhességről ill. szülésről olvasok...Kép
Vendég

Sziasztok!

Odett!
Annnyira sajnalom!KépKép
A parodat nem neztek meg meg?

Lara!
UGY IRIGYELLEK!!!Egyiptomon belul hova mentek????
Melyik utazasi irodat valasztottatok?
Nem tesztelsz majd????

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ancsa!

Hurghadába megyünk a Neckermannal.
Nem tudom hogy lenne értelme tesztelni.
ez a decemberi:
Kép

Kép
lara26

Ez pedig a mostani:

Kép

Szerinte nagyon hasonlít egymásra a két hónap.

Kép
lara26

Azert ha keddig nem jon meg,akkor sem tesztelsz?En a gorbehez nem ertekKép!Igaz hogy hasonlit,de meg valtozhat!!!!Foleg hogy mult honapban a leesesnapjan jott meg!Most meg nem biztos hogy megfog jonni!!!!!!!
Mi is egy eve voltunk Hurghadan!Mi a Karthagoval voltunk es nagyon megszivattak!KépMelyik szallodaba mentek?

Kép
Kép
ancsa81

Ha keddig nem jön meg akkor tesztelek.

Kép
lara26

Sea View hotel.

Kép
lara26

Kép

Kép
lara26

Sziasztok!

Nálam semmi hír. Tegnap meg volt a párom CT-je, kedden vagy szerdán lesz eredmény. Aztán még megyünk a dokijához.

Nekem valószínüleg a napokban megjön, már két napja fáj a hasikám, hol jobban, hol kevésbé. Kb a 17. napon leszek mikor megyünk a dokihoz. Már nagyon izgulok.

Ja közben besárgult a "kidudlink" is. Már egyre jobban nézünk ki.

Na legyetek jók

Puszi

Kép

Kép
vkhajni

Azert en meg szoritok neked nagyon!!!!!!!+++++++++

Nem emlekszem erre a Hotelra!Bent van a varosban igaz?Voltatok mar,vagy most mentek eloszor?

Mi ebben voltunk:
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Most megyünk először.
Nagyon izgis. Ma pakolunk össze.

Kép
lara26

Most nagyon nosztalgiazom!!KépKépEn is annyira mennek megintKép!Elmondtak nektek hogy mire figyeljetek nagyon oda?

Kép
Kép
ancsa81

Szia Hajni!
Remelem hogy minden rendben lesz a paroddal!!!!!!!
Majd tudatsd velunk is!!!

Kép
Kép
ancsa81

Mi a Sultan Beach-ben voltunk Kép.

Na jó, tényleg megyünk.

Kép

Kép
vkhajni

Igen kaptunk pár infót:
Csapvízet ne igyunk.
Taxisoknál a fizetés.

Kép
lara26

Meg egy tanacs akkor!Csak olyan kajat egyetek,ami fozve van!!!!!Mi szerencsetlen gyereket ugy hoztuk haza,hogy szalmonella fertozese volt!Pedig paradicsom volt az egyetlen olyan,ami nem fott etel volt!
Nem csak a taxisoknal lehet alkudni hanem az uzletekben is!!!Ha ramenos vagy eleg sokat elengednek!!

Most kicsit mennem kell!Tovabbi jo pakolast nektekKép!!

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?