Judit
Én se sikoltozom hangosan, ha elesik. Soha. Hanem odamegyek, én is utánzom az esését, úgy csinálom mintha beverném én is a fejemet, aztán ezen jót nevetünk. (Magamban persze jól megijedek, de úgy, hogy ő ezt ne vegye észre)Semmiképp se szeretném, ha mindenen elpityeredne.
A baj csak akkor van, amikor 5 percente vágódna hanyatt a konyhakövön vagy a parkettán. Ez azért elég gáz.
Pláne, jól beparáztam, most olvastam egy régebbi Kismama újságban, hogy egy 9 hónapos kisfiú (pont Kristófnak hívták azt is), felállt egy székbe kapaszkodva, a szék nem volt elég stabil, a gyerek elesett és koponyatörést szenvedett. Hetekig volt kórházban, de megúszta.
Na most már még jobban félek.
Az a baj, hogy míg más gyerek óvatosan teszi meg az első lépéseket, addig Kristóf rögtön szaladni akar.
Ilyen az apja is. Állandóan szétveri a fejét. 10 évesen úgy elesett biciklivel, hogy kómába esett, koponyaműtétet végeztek rajta.
5 éve a garázsaajtóban verte szét a fejét, össze kellett varni. Semmi egyéb nem történt, csak hógolyóztunk, ugrott egyet és loccs szét a feje. Szóval volt kitől örökölnie.
Bár nálunk már picit javulóban van a dolog, nagyon gyorsan ügyesedik Kristóf, már talán egy kicsit kevesebbet esik.
Vanda
Bukósisakat azért nem akarok neki, mert akkor megszokja, hogy nyugodtabn eshetz fejre, úgyse lesz semmi baja. Ezt meg nem szeretném. Az lenne a normális, ha megtanulna popsira ülve esni.
Más:
Ti ismeritek a WiW-et? Egy egy internetes oldal, ahol ismerősökre lelsz.
Marha jó dolog, csak sok idő kell hozzá.
A baj csak az, hogy csak akkor lehet bejutni az oldalra, ha valaki, aki már regisztrált oda, meghív titeket. És sajna én már ellőttem azt az 1 meghívómat.
Úgy működik a dolog, hogy megnézed az egyik ismerősöd adatlapját, azét, aki meghívott az oldalra, (minden adat rajta van, szülinap, hol dolgozik, mit csinál, hová járt suliba, fényképek róla, a családjáról, esetleg, hogy hol lakik, minden)
Utána belemész az ismerősöd ismerősei közé, aztán azonbelül az ő ismerősei köré, aztán még annak is az ismerősei közé, mindegyiknek van 50-100-150 másik ismerőse és végül megtalálod még a legutolsóü rokonodat, osdztálytársadat is, megtudod mi van vele, hol dolgozik, bejelölöd őt ismerősnek, ő visszajelöl ismerősnek, üzenhetsz is neki.
Kereshetsz név alapján is.
Hihetetlen mennyiségű ember van már a WiW-en, én 2 napja próbáltam ki először és már vagy 30 ismerősöm van, 10 éve nem látott osztálytársakra, tanárokra bukkantam.
Szóval iszonyú jó, nem is gondoltam volna.
Na mindegy, csak gondoltam hátha érdekel valakit
Most már megyek, majd még valamikor jövök
Babus