Sziasztok!
Lányok igazán mondom hogy zavarba hoztok
Nagyon szívesen segítek a saját kis szintemen és baromi jó érzés, ha a dolgok másoknál is beválnak.
Lilló
Nagyon örülök, hogy bejött a krumpli és szerintem ha te úgy érzed, hogy szükséged van rá akkor simán csináld meg akár heti kétszer. A husikat meg sok sok zöldfűszerrel készítsd el és baromi fini tud lenni, sőt abszolut nem is veszed észre hogy nem sóztad, szal nem csak üres krumplit kell nyamnyogni ám
Jah jó tanács még a sajtokkal is vigyázni kell, mert sok sót tartalmaznak, brühühühüh.
Zsu
Tetszett az imába foglalom
a lényeg hogy így nektek is meg a babónak is sokkal jobb.
Rita
Mi érdekel konkrétan a regressziónál? Hipnózisban végzett vagy esetleg a kineziólógia által használt analizis éredekel?
Dóri
A klinikán is lehet pl kölcsönözni mérleget (bár ezt most halkan mondtam, mert nem vagyok benne biztos, de amikor Danit szültem akkor lehetett, és havi szinten a lehető legolcsóbb pont náluk volt). Légzésfigyelőt meg érdemes a babaszobán keresni, mert sokan hirdetik és jóval olcsóbban hozzá lehet így jutni.
Az a kiságy kifogás eszembejutatta a mi anno szerelésünket. Aki elég vizuális tipus az úgy el tudja képzelni, hogy van három felnött ember és próbál legozni egy kisággyal ami összesen 9 darabból áll, ne tudjátok meg hogy két óra alatt sikerült összeraknunk, de a végén már folyt a könnyünk
Indigó
Ez nem ér ám!!! feldobod a táblát amit persze nagyon szépen köszönünk, de hogy egy sort se írsz magatokról, ejnye bejnye, tessék pótolni ám
Brik
Ne hari, de a számítógép szelleme folyton megtréfál engem, nagyon csúnya kérés lenne, ha mégegyszer elküldenél minden adatot a kérésedhez kapcsolódóan, mert minden vacak eltünt a gépemről egyik pillanatról a másikra és így hiába irkáltam ám neked piszkozatban le a dolgokat elküldeni már nem tudtam és visszanézni sincs igy lehetőségem
Nagyon jó hir hogy már javulgatsz, tessék szépen beszedni az antibigyókat és gyorsan meggyógyulni ám
Amugy most mesélték a szülésfelkészítőn, hogy már itt is csinálnak integrált szűrést, amibe már te is beleesel (hasonlót, csak ingyen! mint az istenhegyi utit) Vérvétellel kombinált 12 uhá és 18. heti uhá AFP után amiből rizikófaktort is számolnak.
Tényleg lányok, most akkor fizetős vagy még nem fizetős az egyágyas szoba???? tudja valaki pontosan??
Kinga
NAgyon édi Boti
olyan édik mikor felfedeznek magukon kisebb nagyobb apróságokat és tök vidámak tőle
IStenke éltesse őt fél évesen
Nah akkor néhány szó rólunk is
Voltam ma ctgén, nagyon rendesen viselkedett manócska szépen produkálta magát, de igazi nyomakodóművész, egyik héten jobb oldalt, másik héten bal oldalt van a szívhangja, szal nagyon rafkós.
UTána voltam hegg ellenőrzésen és flowmetrián, hegg 4 mm, flowmetria tökéletes. ÉS megtörtént képzeljétek a csoda: beláthattunk a lába közé és úgy néz ki kisfiút várunk újra
Mostmár csak apán van a sor hogy végre találjon neki nevet is
Mindenkinek további szép napot!!!
puszi
Ági
36