Sziasztok!
Sokaig nem jutottam nethez, csak azert nem irtam.
Vegigfutottam az utobbi 1 heten, hadd valaszoljak eloszor altalanosan.
Homeopatia: Nalunk is volt, ami mar 5 naposan hatott, igy szerintem sem placebo. A "mindegy, csak hasson" nalam is mukodott, de mondom, pl. mellekhatasok miatt sem jo hosszu tavon. De mindenki maga dont.
Keses: Valaki irta, h mint tanitono en sem fgom szeretni. Volt mar ilyen, tenyleg rossz volt, de sztem kell tudni kezelni valahogy.
Uj epitesu lakas: Nem messze tolunk eppen epul egy. Lattam az alapozast: ferde!!!!! Most mar persze nem latszik, meg lehet azt mondani, h nem ertek hozza, de ennyit azert lattam: ferde volt az alap szint betonozasa - kb. 0,5-1 m a haz teljes szelessegeben. Ez 10-15 evig lehet, h nem is okoz majd problemat. Szoval nem mennek ujba, ha meg tudnank fizetni, akkor sem.
Persze aki olyanban lakik, az kivetel, a Ti hazatokat biztos nem ez a kivitelezo epittette. Honlapjuk is van ms-ingatlan.hu
Bolcsi reggeli: ugy tudom mindenhol tilos gyereket beadni 8-8.30 kozott a reggeliztetes miatt.
Dike: Patrongy�r. Sztendr�re nem vettek fel egy evvel korabban.
Mese: Mi is a Tih u kornyeken lakunk!
Kalra: mostanra biztos megtudtad: a ti csoportotokban ezen a heten volt a farsang!
Waldorf: Atirattuk a Nagyfiut. Irni, olvasni, szamolni tud, csak nem felejti el.
A 3 hetes periodusok kozott (epochak) szandekosan van nagy szunet - amig a tobbi targgyal foglalkoznak - h a felejtessel jobban elmelyuljon a tudas. Sztem ez lehet jo. En pl. Bioszt tanultam altalanosban, bovebben gimiben, es most meg bovebben tanulhatom, es jo, h mindig van ismeros resz, egy "csontvaz" amire epithetek.
Tetszik, h sokat enekelnek. Ezt mar irtam, eleve zeneibe akartam jaratni.
Jo, h figyelnek minden nap a mozgasfejlesztesre (babzsakos feladatok), mert Jnak ez nagyon rosszul megy. Igen, a szeme miatt is.
Az meg sajnos, h itt ujra el kell fogadtatnia magat szemuvegestul. Furi, h tkp lehetne anelkul is, hiszen a masik szeme jo, de a tapasztalat az, h akkor meg a kancsalsag miatt csufoljak.
Remeljuk, hamar beszokik.
Meg azt is, h a kezdeti lelkesedesem 8 evig fog tartani
Johetek meeg panaszkodni, ha jovo heten kiderul, h ez sem jo valamiert?
(Teny, h a Mora kozelebb van, de ha a rendszerrel van bajom, az sem segitene. Egyebkent megkerdeztem: van 1. a, b, n, l. Az utobbi (logopediai) osztaly kivetelevel teljes a letszam mindharomban. Szoval nemcsak sztem jo suli.)
Mindenkinek puszi
Ilon