Sziasztok!
Na,írtam egy jó hosszút,erre bumm...
Jelentem,túléltem a fogorvost és egész jó élmény volt...
Megyek is újra...
Timi
Hát tényleg nem hálás dolog a fogorvos,de sajna muszáj...Most azon gondolkodom,Bulcsút hogyan vigyem el,hogy megnézze,ismerkedjen vele...
Farsang???:9Képek jöhetnek ám!Remélem,tudott Csenge menni!!!
Öngyógyítás:szt működik..ilyenkor nem hagyja el magát az ember(gyereke annyira és máris jobban lesz
...pláne,ha van értelme is
!
Apa novemberben jön haza(plusz 1 hét nyaralás),meg mi megyünk minden héten,meg 1-1 hétre hajókázni...hűűűű,érthető voltam?
Petra
Antibiotikum..
Jobbulást Nórának!!!
Hát nem egyszerű eldönteni,hogy mikor cselekszik helyesen az ember,az biztos.Villő is kapott már antibiotikumot hörghurutra.Nem mertem megkockéztatni egy esetleges tüdőgyulladást...
Viszont most hallottam egy természetes AB-ról,ez az ezüst-kolloid...A neten van róla sokminden,engem eléggé meggyőzött.Már a rómaiak is használták,mert a legtöbb mikróba nem tud szaporodni ezüst miatt,ezért tárolták pl a bort is ezüstkelyhekben...És több,mint 600 féle kórokozó ellen hatásos...és olcsóbb is...(ezt csak azért írom,mert van olyan ismerősöm,aki közel 30ezer Ft-ot költött a család gyógyszerezésére 1 hónapban...hörghurut,tüdőgyulladás stb...
)
Szóval milőbbi gyógyulást!!!!
Babklub:köszi az infót!Szuper lehet,nagyon ügyesek vagytok,de az időpont egyenlőre nekünk sem jó.Délelőtti alvás pont ekkor van a kisasszonynál...De ha már nem lesz,akkor benevezünk!!!
Andi
No,még annyit a porszívóhoz,hogy tk mindegyik tudja ezt produkálni,emlyik turbó-szívófejes...Én is elájultam a bemutatótól,de hát meggyőzött ez az oldal....(drága
)..
Hiszti:igazi oroszlán a csaj ...)Azért már jobb,asszem hogy jobban tele a pocak,jobban is érzi magát
!
Cici:én így már jobban érzem magam,mert a váge felé már nagy volt a macera(talán írtam,hogy sétálva-énekelve evett...máramennyit,szt nem sokat,csak éppenhogy elcsapta az éhséget...)...Napjában 2-3 szoer fejek,akkor jó sokat,azt megeszegeti,így legalább AT-t is eszik
.
Cékla:hűűű,jó műsor lehet így hapcizni
...De legalább Lilla szereti!!!Vashiánya bizti nem lesz
.
Villő is berregett már kajával a szájában....
Nagyfiaddal mi őjság,Olyan régen írtál már róla
...
Szilvi
Na jó, a látszat néha csal...
Bulcsú nem nyilatkozott
..
Milyen volt Herenden,Pihentél????
Na,most talán nem vesztem el a levelet...
Pusz,Anyapoc