Sziasztok!
Nem vesztem ám el,csak nagy család,nagy elfoglaltság.:-)
Köszönöm szépen a köszöntést,jólesett.
Ági,gyönyörű a kicsi,és nagyon sokat változott.Nálunk Zsófi mellettem alszik,amikor először felébred,akkor odaveszem magunk mellé,így tovább alszunk mindketten.Nem félek,hogy nagyon odaszokna,Gergővel is így voltunk,most mégis a saját ágyában alszik.Olyan rövid ez az idő,kár lenne kihagyni ezeket az édes összebújásokat.
Zafir,biztosan szép nagy már a pocakod,gyorsan telik az idő,nemsokára belépsz a babázok táborába
Gondolom már nagyon várod.
Gabi,ez tényleg izgis időszak,már nem tusz üldögélni csak,minden pillanatbanrajta kell legyen a szemed.
Én világéletemben egy rosszcsont kisfiút akarta,hát megkaptam.Néha a hajam is égnek áll,de imádom minden porcikáját,mozdulatát.Amikor egy csínytevés után hozzámbújik,és azt mondja,mami csoko(mami csókol)(ez a legújabb szava
),és az édes kis puha szájával puszit ad,minden el van felejtve.
Orsi,gyönyörűek a gyerekek
Zsófit nem mértem most,kedden megyünk tanácsadásra,majd ott kiderűl.Holnap lesz 10 hónapos,felmászik az alacsonyabb ágyra,ha segítünk,hogy jó felével közeledjen a széléhez,akkor le is mászik.Kapaszkodva közlekedik a bútorok mellett,két napja néhány pillanatra meg is áll,fogódzkodás nélkűl.Iszonyúan huncut kis csaj.
Kukitéma.Nekem egy urológus ismerősöm mondta,hogy nem szabad huzogatni,mert ha bereped,hegesedve gyógyul.Nem is nyúltunk hozzá,rendesen pisil.Valószínűleg elmegyünk a sebészetre,megnézetni,mert elég szűk a bőr,hátha ad rá kenőcsöt,és nem kell vele semmi drasztikusabbat csinálni.
Anikó,Lili hol vannak?Remélem csak sok a dolguk,és nincs semmi baj.