Sziasztok!
Hű, mennyi olvasni valót írtatok, élmény volt olvasni
Chesti,
mintha az én érzéseimet fogalmaztad volna meg az örökbefogadással kapcsolatosan. Én is pont így érzek: szeretnék terhes lenni, szeretném érezni a pocómban a rugdosást, szülni, és nagyon fontos nekem, hogy a férjemmel közös legyen a baby. Pár éve fogalmazódott meg bennem, hogy "túl szép minden Zozóval, ahhoz, hogy igaz legyen, biztos nem lehet természetes úton gyermekünk" - és sajnos beigazolódott
Mi is 11 éve lassan, hogy együtt vagyunk, és évek óta az az álmom, hogy közös gyermekünk legyen, szóval ha nem is ágyban, párnák között, de sikerülnie KELL!
Az örökbefogadást én is csak legeslegvégső megoldásként tartom számon - és minden tisztelem azé, aki ezt vállalja.
Annyira megható volt amit írtál - hogy mindenen pityogsz, és elérzékenyülsz!
Manda drága,
remélem, hogy jövőhéten már pocódban lesznek a picik
Te is kapsz majd sok-sok babatapit tőlem (is)
Zuzmó,
olyan jó, hogy megint ilyen kis derülátó vagy, jó, hogy vidám vagy, és hogy pozitívan állsz a dolgokhoz. Nagyon helyes!!!
Felírtam a számod, holnap írok sms-t, hogy mi a helyzet, ott vagyok-e még, stb. Remélem tudunk találkozni
Hogy kell olyan szivecskét, meg virágot, meg egyéb aranyosságokat idevarázsolni?
Ria,
huhh...kicsit megnyugodtam, hogy nem annyira vészes a HSG, bár tudom, hogy mindenki másképp éli meg, tehát abban csak bízhatok, hogy nekem sem fog fájni.
Holnap pisivizsgálat, meg vérvétel, meg minden egyéb, és még arról fogalmam sincs, hogy a HSG-t is holnap csinálják-e meg - de holnap tuti kiderül majd
Úgyhogy addig még izgulok egy kicsit, bár őszintén szólva jobb lenne már túl lenni rajta.
Pusza mindenkinek, holnap jelentkezem!
Zsókuci