Doren, Hello, Exdeus, Szgoron - kérdeztetek, hát magatokra vessetek, mert válaszolok is
- méghozzá őszintén, ahogy jön, bár biztosan könnyebb lenne vmi nem létező időhiányra fogni. Akit nem érdekel, ugorjon, nem hiszem, h 2 mondatban sikerül leírni.
Azt gondolom, meglehetősen lelkesen vetettem magam bele a topicba, írtam is bőven, ahogy tudtam. Reméltem, hogy jó csapat leszünk! Ebben - bár nem vettem közvetlenül részt benne - sajnos nagy törést jelentett számomra az a minősíthetetlen veszekedés (vagy nem is tudom, minek nevezzem), ami lezajlott. Bennem akkor és ott megtört valami. Nem akartam hirtelen felindulásból elmenni. Visszatartott a sok kedves ember - a pár elfogadhatatlanul viselkedővel szemben. Gondoltam, adok egy esélyt a topicnak és magamnak is... De ahogy teltek a napok, nem oldódott fel a feszültség. Persze írtam én közben, ha valamiben tudtam segítettem. De aztán rájöttem, hogy ez marha rosszul veszi ki magát, mert a másik oldalról úgy néz ki, hogy "na, ez már megint bejött és osztja itt az észt"... pedig igazán nem ez volt a szándékom. De ha az ember magáról nem ír, nem osztja meg, hogy vele mi történik, akkor ne csodálkozzon, ha ez jön le. Pedig közben nekem is voltak/vannak örömeim, sajnos problémáim is bőven. De egyszerűn képtelen voltam megosztani Veletek. Igen, féltettem magam a támadásoktól, inkább visszahúzódtam a csigaházamba, én ilyen vagyok. Féltem, hogy ha közlöm, hogy "csigatészta", akkor X vagy Y át se gondolva, hogy ez milyen hatással van a másik lelkivilágára, majd szépen lebarmol, hogy egyáltalán hogy mondhatom ezt, és egyébként is a csigatészták ilyenek meg olyanok. Félreértés ne essék itt nem arról van szó, hogy elvárom, hogy mindenki bólogasson, hogy "igen, igen, valóban csigatészta", nagyon örülök, hogy nem mindenki egyforma, mert úgy barmi unalmas lenne a világ, de az a hangnem amit itt megengedtek maguknak egyesek "vita" címén, számomra nem elfogadható. Igen, féltem magamat, féltem az érzéseimet - jelen állapotomban (eleve érzékeny ember vagyok + terhességi hormonokkal tunningolva + egyéb) úgy érzem, fel kell áldozzam a többségben lévő kedves emberekkel való pozitív kapcsolatot a kellemetlen élményektől való visszavonulás miatt.
S még mielőtt valaki tiszta jóindulatból közölné, hogy ilyen a net, ezt meg kell szokni, jelzem, hogy tudom, de nem értek teljesen egyet
Netezek, fórumozok, csetelek (utóbbit mostanában kevésbé, de volt, h kemény formában műveltem
) sok éve, megtapasztaltam már sokmindent ezen a téren, a kommunikáció ezen formája tekintetében. Van ilyen, persze, nem kell meglepődni, nem kell kiborulni, de aki nem bírja, az lépjen... ezt teszem
Valójában új fejlemény nincsen, semmi nem fog változni az elmúlt hetekhez képest, valszleg olvasgatni fogom a topicot, ha úgy adódik segíteni is próbálok és szeretnék majd gratulálni a babák születéséhez
S még mielőtt valaki nekem is a fejemhez vágja, hogy húzzak a jó büdös francba az izgire
- igen, írok az izgin a topicba (
www.izgi.hu - fórmok - társalgó - 2006. nyári babák), meg még más topicokba is, nem gondolom, h ezek kizárják egymást. Ha vki konkrétan engem (szinte kizártnak tartom
), vagy vkit az eltűntek közül hiányol, esetleg új emberekkel is szeretne beszélgetni, ott IS szeretettel várjuk.
Végül, ha esetleg nem írnék mostanában, azoknak is, akik azt gondolják, hogy egy hülye picsa vagyok
és azoknak is, akik részben vagy teljesen megértenek, őszinte szívvel kívánok további boldog és nyugodt pocakosodást
Ann