Sziasztok!
Már azért egész jól vagyunk, és már a gyomrom sem fáj, sőt hányinger sincs. Ahogy látom, már mindenkinek elmúltak ezek a "sötét" idők. Azért így sokkal kellemesebb a babavárás.
Szem: A lányomnak kék szeme van, mint a papájának, nekem zöld. A családban nem nagyon vagy barna szemű, tehát a pocaklakónak is valszeg ezek közül kellett választania. Azért reménykedem, hogy neki is kék lesz. Bár egy nagy barna szem is gyönyörű, szerintem.
Ruhák: Nekünk anno 56-62-es ruhácskáink voltak, de mikor a lányom megszületett a maga 47 cm-ével, kényetelen voltam elzavarni apát valami neki való cuccért. Majd teszek fel képeket, hogy nézett ki szerencsétlen egy 56-os bodyba.
Nekünk azért kellet két-három hónap, hogy belenőjőn.
Ex. Azért az jó, hogy nem kell az inzulin. Számomra ez annyira rémísztő.
A kedvencekhez nekem már a mi topikunk van elmentve, 2006 nyári kisbabák, asszem ez a neve.
Mézgombi, ez a szöszke kiscsákó. Hát nagyon ott van. Tényleg nagyon ritka az ilyen.Ja, és a gatyó is szupi. Mennyiért varrnak meg mostanság egy ilyet?
Adi77, gratula a kis emberkéhez. Mi "hozzáértők" már tökéletesen látjuk, amit látnunk kell.Nagyon cuki.
Clair. Régen nekem is a Graco kocsik tetszettek legjobban, sőt még most is ezeket tartom a legformásabbnak, csak sajna egyik sem tolható két irányból.
Kisvirág. Már nem vagyok benne biztos, de úgy emlékszem nem válszoltál rá, hogy mikor kell menned Genetikai UH-ra, és hogy a Mávba mész-e? Ha válaszoltál, akkor bocsi, mert vagy átugrottam rajta valahogy, vagy már elfelejtettem mit írtál. Ebben az esetben is várom a válaszod, csak bocs, hogy dolgoztatlak.
Ja, a képek. Azt elfelejtettem írni, hogy az én munkahelyemen olyan aranyos emberek dolgoznak, hogy mikor megtudták, hogy ilyen pici babám született, elkezdtek pénzt gyüjteni, hogy kisebb ruhákat vehessünk neki.
Engem nagyon meghatott, hogy ilyen emberek is vannak, többek között a főnököm is ezek közé tartozik, akiről rosszat nem tudok mondani.
A képen érdemes nézni, hogy a zoknija gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy bakancs.
További szép napot mindenkinek!