Sziasztok
Meg vagyok én is
Aranyos vagy Judit, hogy hiányoltál
Nálunk sajna tiszta káosz van, Kristóf éjszakánként 3-4-szer ébred, ilyenkor alig lehet visszaaltatni, hajnalban pedig van, hogy 2-3 órán át ébren van, ma pl. hajnali 2-től fél 5-ig dajdajozott, dobolt az ágyon, nevetett, ezekután reggel 6-kor már ébren volt, egész nap aludt 40 percet, pedig még délután a babaklubban is lefárasztották, utána másfél órán át babakoicsiztattam, hátha elalszik, de semmi.
És ez megy már hetek óta és egyre csak durvábban.
El sem hiszem, hogy 9 hónapos koráig 13-14 órákat aludt éjszakánként, egyhuzamban.Altatás nélkül.
Én is naponta 2-3 órákat alszom, már tök ingerült vagyok, elegem van mindenből.
Persze, mindent lehet a fogzásra fogni, de ez már szerintem tömény hiszti. Mindent bevetettünk, hagytuk sírni (behányt az ágyba), nem vettük ki az ágyból, hanem csak ott simiztük, szétkajálta már az agyát is (500gr tápit evett meg 2 részletben), teáztattuk, apja ment be hozzá, ma hoztam a gyógyszertárból neki Viburcol kúpot (kifejezetten nyugtatalan csecsemőknek)
Húúú, nagyon kivagyok.Ezért nincs kedvem írni se. Semmi energiám nincs. Hulla vagyok.
1 éves a gyerekem és rosszabb alvó, mint egy újszülött.
Na és ez az egész napos pörgés?! 10 gyerekkel felér.
Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy akarok-e én még több gyereket.
Judit
Fogyókúra ügyben csak annyit tudok mondani, hogy egyél többször, keveset, este 6 után már semmit, szinte semmi szénhidrát, innivalónak csak ásványvíz és egész napos futkosás Atti után. Na meg egy "kis" idegeskedés. És tuti a siker.
Seszi
Neked is köszönjük a szülinapi jókícánságokat
Aranyos vagy
Most mennem kell, jöttek pancsiból a fiúk.
Babus