Hali!
Edit!
Hát, ahogy leírtad ez pelenkakiütésre vagy mire hasonlít. Próbáld ki , hátha a vízben van vmi. És (amennyire megoldható) egy darabig hanyagold az étrendjéből a halat, déligyümölcsöt (gyümölcslében is), paradicsomot, tojást, tejet, és a konzerves dolgokkal is csínján (zacsisleves, konzerv paradicsom stb, amikben tartósító, szinező anyagok dúskálnak. Vagy akár egyesével hagyd el, és akkor látod (4-5nap után, ha jól tudom), hogy mitől jobb, mitől rosszabb.
Aztán peluscserénél ne törlőkendőzd, hanem tiszta vízzel mosd le, és hagyd alaposan megszáradni, utána add csak vissza a pelust. (Hogy minél többet legyen levegőn, és fény érje, azt már nem mondom, biztos 1000*mondták ;) ) Kend neki körömvirág kenőccsel (ha nem nedvedzik neki) napi 3*, vagy csinálj körömvirág borogatást -szintén napi 3* -(ezt lehet akkor is, ha nedvedzik) (2dl vízhez 20csepp körömvirág oldat, ezzel benedvesítesz egy pamutkendőt, majd ráborítod a popójára, hagyod néhány percig (amíg hagyja..), aztán alaposan száradjon meg neki. Ez fertőtleníti a bőrét, és gyulladáscsökkentő is.
A hasa nem ment neki? Úgy értem lehet, hogy azzal indult, és most mindig felülfertőződik neki. Ha a körömvirágra sem javul, akkor lehet hogy gombás fertőzés is van a dologban, próbáld Canestennel kenni, de azt is csak napi 3*(akár a körömvirágozás után, mikor már fertőtlenítve van a bőre, és teljesen megszáradt), és vékonyan(!) kend be, miután letisztítottad a területet.(Ha néhány nap után sem javul, akkor a Canestent hagyd el.) És hát ugye lányos anyuka, mondanom sem kell, hogy csak kívülről;)
Állítólag az is jó, ha nem száraz a levegő otthon. Mondtad, hogy néha jobban előjön neki, néha már mintha múlna. Majd figyeld meg, hogy hidegre jobb neki, vagy melegre.
Homeo:
Rhus toxicodendron D12 (C5) : A gyulladt bőr duzzadt, kis hólyagocskák képződnek rajta, amelyek erősen viszketnek és akár nedvet is ereszthetnek. Gyermeke izgatott és nyugtalan, állandóan ide-oda mozog, egyik testhelyzetben sem bírja sokáig. Nedves, hideg időben romlanak a panaszok.
Adagolása: napi 3* 5golyó, három napon át, eztán elvileg erős javulás következik, de véglegesen csak a tünetek abbamaradása után lehet abbahagyni a golyókat.
Pisit is lehet vizsgáltatni persze (egyébként fogzáskor erősebb a pisi, ettől is lehet ilyen a popója, bár ez nem tart ilyen sokáig, de lehet, hogy attól jött elő, és most mindig visszafertőződik)
Kevint is vinnem kéne pisivisgálatra már három hete, de egyszerűen fogalmam sincs, kora reggel hogy vegyem rá, hogy egy üvegbe pisiljen?? Ötlet?
Ana!
Sajnálom, hogy nem jó a kapcsolatotok. Na, ez a szapulás mindent elárult. Nem tudom miért nem tudják elfogadni imádott kisfiuk választottját. Féltékenyek. Ha van türelmed, talán még segíthetsz ráébreszteni az élet rendjére;).
És hát igen, előfordulhat, hogy te is ilyen leszel
, persze ez csak vicc, nehogy megsértődj;)! De az tuti, hogy a csak fiút nevelő anyósok a legnehezebb esetek!! Kell egy lány is..
Ildi!
Jajj, jobbulást nektek, remélem hamar rendbejöttök!
Oltásokat én is gyűlölöm, főleg az utsó kettő óta. Most lehet, hogy KEvinnek megint adni kell jövő hónapban, még nem dőlt el, hogy beleesik e az új rendbe..
Adri!
De, voltam. Megint vérvétel, aztán majd két hét múlva kiderül mi lesz.
Nekem is sokszor megfordult a fejemben, hogy pici gyerekekkel foglalkozzak, de nekem 25óvódáshoz tuti nem lenne türelmem. Már a beszoktatásnál is alig vártam (egy óra után), hogy húzhassak haza
. Totál lezsibbadtam, zsibongás, hangzavar, sírások... le a kalappal az óvónénik előtt!
Én a várandóssággal és a szüléssel, meg az utána időszakkal pont fordítva vagyok. Örülök, hogy túl vagyok ezeken a dolgokon, és igyekszem nem emlékezni az egészre. Nehezen lehetne rávenni, hogy mégegyszer belevágjak
.
Betti